konstantinoslp Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Καλημέρα παιδιά!! Ξέρουμε πότε θα μας δώσουν την 2.3.4;;; Τήν βρίκα μέσω xda...Αλλά λέω καλύτερα να περιμένω να τήν κάνω μέσω pc companion.... Εχει ξεκινησει η διανομη στις nordic χωρες..αργα ή γρηγορα θα ερθει και προς τα εδω..ισως νοεμβρη.. Καλυτερα να περιμενεις. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Αποχωρω απο το thread του μινι προ λογω κλοπης του χθες σε διαριξη που εγινε στο σπιτι μου.:cry::cry: Σας χαιρετω :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Αποχωρω απο το thread του μινι προ λογω κλοπης του χθες σε διαριξη που εγινε στο σπιτι μου.:cry::cry: Σας χαιρετω :cry::cry: οχι ρε φιλε..λυπαμαι παρα πολυ...και ησουν τοσο πολυ ικανοποιημενος.κριμα.ευτυχως που τουλαχιστον εισαι καλα και δεν ειχαμε αλλα δραματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ευχαριστω για το ενδιαφερον ,να εισαι ,καλα εμεις καλα ειμαστε μονο λεφτα και το προ πηραν που να τα φανε στους ογκολογους τα καθηκια *αμω την ζωη τους :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ευχαριστω για το ενδιαφερον ,να εισαι ,καλα εμεις καλα ειμαστε μονο λεφτα και το προ πηραν που να τα φανε στους ογκολογους τα καθηκια *αμω την ζωη τους :mad::mad: τα λεφτα ξαναγινονται φιλε μου.αυτο να θυμασαι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Κουκλι σου μονο δυστυχως :cry:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 μπορεις να ξαναμαζεψεις τα λεφτα και σε λιγο καιρο να το ξαναπαρεις που θα χει πεσει και η τιμη του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Αποχωρω απο το thread του μινι προ λογω κλοπης του χθες σε διαριξη που εγινε στο σπιτι μου.:cry::cry: Σας χαιρετω :cry::cry: Φίλε σε καταλαβαίνω... Πριν λίγες ημέρες εγώ μπήκα σε αυτό το thread γιατί ξέχασα σε super market το αγαπημένο μου x10 mini και φυσικά κάποιος το πήρε... Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Το κινητό μας δέν πρέπει να το βγάζουμε απο την τζέπη μας άμα είμαστε έξω. Έτσι δέν το ξεχνάμε. Ένας λόγος που ήθελα μικρό κινητο (και θα πιάνω πάντα μικρό κινητο) είναι γιατί στην τζέπη δέν σε ενοχλά. Κάθεσε κάπου και είναι μαζί σου το κινητό. Δέν το ακουμπάς απο εδώ και απο εκει. Όσο η φτώχια αυξάνετε τόσες πιο πολλές κλοπές θα έχουμε. Προσοχή απο όλους μας. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 σωστα τα λες φιλε kyprianou ΟΜΩΣ πες οτι στελνεις ενα μηνυμα και εκεινη την ωρα φτανει η στιγμη να πληρωσεις κατι (αρα να βρεις τα λεφτα) ασυναισθητα μπορει να αφησεις καπου αυτο που εχεις στο χερι σου για να πιασεις κατι αλλο.επισης οταν περιμενεις ενα τηλεφωνο ή ενα μηνυμα και εισαι καπου σκοτεινα και με πολυ θορυβο αναγκαστικα θα το βγαλεις εξω το κινητο για να βλεπεις ποτε χτυπαει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 σωστα τα λες φιλε kyprianou ΟΜΩΣ πες οτι στελνεις ενα μηνυμα και εκεινη την ωρα φτανει η στιγμη να πληρωσεις κατι (αρα να βρεις τα λεφτα) ασυναισθητα μπορει να αφησεις καπου αυτο που εχεις στο χερι σου για να πιασεις κατι αλλο.επισης οταν περιμενεις ενα τηλεφωνο ή ενα μηνυμα και εισαι καπου σκοτεινα και με πολυ θορυβο αναγκαστικα θα το βγαλεις εξω το κινητο για να βλεπεις ποτε χτυπαει. Μπα, το έχω κάνει τρόπο ζωής. Πάντα είναι το κινητό πάνω μου. Το βγάζω απο την τζέπη και το κοιτάω και το ξαναβάζω πισω. Όλα είναι θέμα συνήθειας. επίσης πάντα το κινητό μου δέν είναι στην ίδια τζέπη με τα λεφτά μου γιατί το βάζω και το βγάζω συνέχεια οπότε μπορεί να μου πέσουν και λεφτά ετσι χωρίς να το καταλάβω. Άμα συνηθύσεις αυτές τις κινήσεις, μειώνεις πολύ τις πιθανότητες να το ξεχάσεις κάπου. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Μπα, το έχω κάνει τρόπο ζωής. Πάντα είναι το κινητό πάνω μου. Το βγάζω απο την τζέπη και το κοιτάω και το ξαναβάζω πισω. Όλα είναι θέμα συνήθειας. επίσης πάντα το κινητό μου δέν είναι στην ίδια τζέπη με τα λεφτά μου γιατί το βάζω και το βγάζω συνέχεια οπότε μπορεί να μου πέσουν και λεφτά ετσι χωρίς να το καταλάβω. Άμα συνηθύσεις αυτές τις κινήσεις, μειώνεις πολύ τις πιθανότητες να το ξεχάσεις κάπου. ναι αλλα αυξανεις και τις πιθανοτητες να κολλησεις με το κινητο."με πηρε?δεν με πηρε?χτυπησε δεν χτυπησε" και αντε να το βγαζεις συνεχεια να δεις..καπου χανεις την αισθηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 ναι αλλα αυξανεις και τις πιθανοτητες να κολλησεις με το κινητο."με πηρε?δεν με πηρε?χτυπησε δεν χτυπησε" και αντε να το βγαζεις συνεχεια να δεις..καπου χανεις την αισθηση... :lol: ή λες , 'να και αν με πάρει ,να και αν μην με πάρει ' :p Τελος πάντων. Εγώ αυτό κάνω. :rolleyes: :rolleyes:Και ευτυχώς μεχρι τώρα είχα 7 συσκευές(οι 6 ήταν SE), δέν έχω ξεχάσει κάπου ή μου έχουν κλέψει κάποια. Απλά προσοχή στα πράγματα μας θέλει. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 παιδια επειδη ειμαι σε αναζητηση κινητου ειμαι αναμεσα σε αυτο και το live with walkman. τι λετε? επισης αν το παρω απο ιντερνετικο μαγαζι για παραδειγμα το birdphone.gr θα ειναι παραεισαγωγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 παιδια επειδη ειμαι σε αναζητηση κινητου ειμαι αναμεσα σε αυτο και το live with walkman. τι λετε? επισης αν το παρω απο ιντερνετικο μαγαζι για παραδειγμα το birdphone.gr θα ειναι παραεισαγωγης? Φίλτατε δεν το χω δουλέψει το walkman.από το μίνι(προ) να σου πω ότι ειμαι τρέλα ευχαριστημενος.νομίζω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά τα δύο κινητά.οποτε πηγαινε δες τα από κοντά και οποίο σαρεσει πιο πολύ το παίρνεις. Δεν ξερω αν θα ειναι παραεισαγωγης τωρα πια καθώς εχει περάσει καιρός από τοτε που κυκλοφόρησαν τα μίνι.αυτό το ρωτάς και το μαθαίνεις ευκολα.αλλά σαυτες τις τιμές το πιο πιθανόν ειναι να ειναι παραεισαγωγης.. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlv500 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 βρισκει τα δικτυα κνονικα.βαζω κωδικο και κανει συνεχεις συνδεσεις αποσυνδεσεις.δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα τα δικτυα τα βλεπει κανονικα τι να συμβαινει λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Κάνε μια διαγραφή του συγκεκριμένου ασύρματου δικτύου κλείσε το wifi και μετά άνοιξε το ξανά και βάλτο να κάνει μια σάρωση βρες το δίκτυο και κοίτα να δεις αν έχει λυθεί το πρόβλημα. Καλημέρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiour Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Καλησπέρα στην παρεα του μικρου xperia. Εδω και πεντε μέρες ειμαι κ εγω κάτοχος αυτού και θα ηθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής. Καταρχήν το κινητό ειναι πόλυ μικρό σε μέγεθος. Είναι πανίσχυρο και iphone-smooth θα έλεγα (χωρις να θελω να προκαλέσω φλειμς). Πραγματικά η CPU του 1 Ghz με το Adreno 205 (που τα συναντάμε και στο desire hd ) σε συνδιασμό με την μικρή οθόνη (ανάλυση 320χ480) το καθιστούν απρόσμενα γρήγορο. Παιζει και HD games και πιστευω οτι θα τρεχει και τους psx emulator (περιμένω να κατέβουν κάποιες ρομ για να ενημερώσω επι του θέματος). value for money παρα πολύ υψηλό. Οθόνη πάρα πολύ ωραία με ζωντανά χρώματα. Μπορώ να σερφάρω και να διαβάσω για αρκετή ώρα. Ωστόσο ειναι κατανοητό πιστευω απολους οτι δεν ειναι 4.3" .Είναι μια μικρή οθόνη και επομένως η γραμματοσειρά ειναι πολύ μικρή. Δεν με εχει ενοχλήσει προσωπικά το γεγονός της αυτόματης αυξομοιωσης της φωτεινότητας της αν και όταν συμβαίνει αυτη ειναι αισθητη (ε και?). Για την μπαταρία δεν έχω βγάλει σαφή συμπεράσματα καθώς δεν το χρησιμοποιώ αλλα το "ξεζουμίζω". Ωστόσο ειμαι σιγουρος πως μπορεί να βγάλει την ημέρα άνετα με λογική χρήση. Πιστεύω πως με συντηριτική χρήση της πλέον μιλάμε για ακόμη περισσότερη ώρα -ισως και 2 μέρες με airplane mode-. Θα επανέλθω πανω σε αυτό όταν πλέον θα εχω ηρεμήσει και θα έχω μια πιο σοφή εικόνα. Tip εδώ θα έλεγα να μπούν όλα τα toggle widgets για internet,wifi,gps,bluetooth,brightness, τα οποία και υπάρχουν ήδη εγκατεστημένα. Για το πληκτρολόγιο τώρα εχώ να πω πως είναι η πρώτη μου συσκευή με συρόμενο και εχω μείνει πάρα μα πάρα πολυ ευχαριστημ΄νος απο αυτό. μιλάμε πλέον για γρηγορη ξεκούραστη πληκτρολόγηση. Πολύ καλό πληκτρολόγιο με φωτισμό πολυ καλο feedback-layout. Καμια μα καμια σχέση με το να χτυπάς την οθόνη - τελος. Για την ποιότητα κατασκευής δεν εχω αποφασίσει ακόμα. Απο βοντα που το πηρα είχε πάντως και cover οθόνης aftermarket. Αυτό που με φοβίζει ειναι η διάρκεια ζωής του συρόμενου πληκτρολογίου. Θα αρχισει σε καποια στιγμή να παίζει? Όσοι είχατε το x10 mini pro μηπως μπορείτε να πείτε 2 λογια πάνω στο durability των συρόμενων πληκτρολογίων της SE. Τι πρεπει να κάνουμε για να αυξησουμε τη διάρκεια ζωής του εμείς που είμαστε καινούργιοι??? Επίσης μιας και νεος στον κοσμο του android αν κάποιος έχει την καλή διάθεση ας μου στείλει σε μύνημα "ΔΩΡΕΑΝ"¨μαρκετς για πειραματισμούς!Θα τον ευχαριστήσω εκ των προτέρων. Τέλος δηλώνω έκπληκτος απο την πλατφορμα του android.real *** kickers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Καλησπερα φιλε vasiour!κελωσ ηρθεσ στην παρεα και στο android!και καλομιλητο το μικρο!εκανες ενα αρκετα καλο review!ξεχασες να σχολιασεις την καμερα.θα ηθελα να σε ρωτησω πανω σαυτο,αν κανει καποιο θορυβο οταν τραβας βιντεο. Σε ολα οσα ειπες συμφωνω απολυτα! Οσον αφορα στο hardware keyboard,ειχα/εχω το χ10 μινι προ και μετα απο εναν ολοκληρο χρονο χρησης ειναι σαν καινουριο!ουτε εχει χαλαρωσει,ουτε κανει καποιο θορυβο.τπτ απολυτως! Αυτο που ειπες για τα μαρκετς δεν το καταλαβα.. εχεις να πειραματιστεις πολυ με το android.θα φτασεις σε ενα σημειο να μην αναγνωριζεις το κινητο σου καθως μπορεις να κανεις ρα παντα με αυτο.περνα του και ενα gps και εισαι αρχοντας! ο,τι θες με χαρα να σου απαντησω και εγω και τα παιδια που κανουν πολυ καλη δουλεια!αν θες στειλε και pm. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) Είναι κανείς με το mini (όχι το pro ) που προσπάθησε με το skype να κάνει video call (με την πίσω κάμερα ) και τα κατάφερε? Αν ναι, πώς ? Ευχαριστώ. Τελικά το πέτυχα με signedcom.skype.raider_2.1.0.46 αλλά πρέπει να κάνεις enable video call απο τα settings. Edited October 15, 2011 by kyprianou Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiour Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Για το θέμα της κάμερας εχω να πω τα εξης (και κυρίως προς αυτού που ειναι σε δίλημα αγοράς). Η φωτογραφική με καλύπτει πλήρως (εχω και μια canon για σοβαρες φωτογραφίες βεβαίως) όπως και η βιντεο κάμερα. Για το θέμα περί του ηλεκτροστατικού θορύβου τώρα νομίζω πως έχει λάβει τεράστιες διαστάσης χωρις λόγο. Ναι και το δικό μου (production week 32) βγάζει ένα ελάχιστο θόρυβο. Αλλά ειναι πολύ μικρός και συνειδητοποιώ τώρα, ότι κακώς είχα μπει στο τρυπάκι του αν θα έπρέπε να αγοράσω τη συσκευή η όχι, και τι θα έκανα αν ε'ιχε θόρυβο κτλ κτλ... Ο θόρυβος ακούγεται σε περιβάλον χωρίς ήχο και είναι ανεπαίσθητος. Δεν αποτελεί κανένα major issue για την χρηστικότητα της συσκευής. Αντιθέτως συνειδητοποίησα ότι η μπροστινή κάμερα μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη για το skype! Γυρνώντας πίσω στο χρονο λοιπόν θα επέλεγα και πάλι το προ έναντι του απλού μινι μόνο και μόνο για την μπροστά κάμερα και το keyboard. Αυτά λοιπόν απο εμένα για ένα πρόβλημα το όποιο δεν θα έπρεπε να προβληματίζει τόσο τους υποψήφιους αγοραστές. Κάτι ακόμα. Το κινητό απο τη βοντα που το πήρα ήρθε με το mcafee virusscan mobile το οποίο προσφέρει πέραν τον άλλων και αντικλεπτική προστασία,παρακολούθηση της συσκευής , διαγραφή δεδομένων μεχρι και εκπομπή κραυγών σε περίπτωση κλοπής. Απο τα πιο χρήσιμα εργαλεία μιας και είμαι παθών :) Απο την άλλη βεβαίως πολύ το bloatware ρε παιδιά.θα το έκανα ροοτ αλλα δεν θέλω να χάσω την εγγύηση. Όχι τώρα που είναι αρχή δηλαδή. Και κάτι ακόμα για το χρώμα. Θα πρότεινα το μαύρο καθώς έχει ένα back cover το οποίο είναι κάπως rubber και όχι glossy πλαστικό, που τραβά γρατζουνιές και αποτυπώματα. Μόλις τελείωσα και με την εγκατάσταση της προστατευτικής λεζάντας και όλα καλά. (αν και εμφανίζει μεγαλύτερη τριβή απο την οθόνη γυμνή) Το κυριότερο που μένει τώρα ειναι μια προστατευτική θήκη. Εχει κανείς να προτείνει κάτι??? Εχω δεί αυτές: http://www.alibaba.com/product-gs/496084614/Diamond_TPU_Clear_Case_For_Sony.html --θα ανοίγει το πληκτρολόγιο σωστα?Επίσης έχει μεμβράνη μπροστά στην οθόνη.δε μου φαίνεται καλό αυτο για την απόκρισή της http://www.ebay.co.uk/itm/Hard-Plastic-Back-Cover-Case-Sony-Ericsson-Xperia-mini-pro-Purple-/220871915160?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item336cfdf698#ht_4047wt_1037 --τι να λεει? http://www.ebay.co.uk/itm/Mobile-Phone-Case-Pouch-4-Sony-Ericsson-Xperia-mini-Pro-/310343373990?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item4841e814a6#ht_2340wt_1270 --εδω κάτι πρέπει να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1os Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω κι εγώ αυτό το κινητό και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Στα αρχεία μουσικής mp3 με ελληνικούς τίτλους ID3, καλλιτέχνες και λοιπά δεν μου τα δείχνει σωστά, τα δείχνει αλαμπουρνέζικα. Δοκίμασα μία μετατροπη στο mp3tag αλλά δεν έκανε τίποτα. Να αναφέρω ότι το κινητό το αγόρασα από ένα e-shop και μου είπε ότι είναι εισαγωγή από γερμανία. Βέβαια έχει κανονικά ελληνικά μενού και και όλα. Μπορεί να απαντήσει κάποιος που έχει αγοράσει από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία ώστε να μου πει αν συμβαίνει το ίδιο, ή πως διορθώνεται; Ευχαριστώ πολύ Επίσης δεν είναι λίγο κουλό που ενώ έχει τόσες λειτουργίες δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή wma;......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 εγω δεν βρισκω λογο να εχω antivirus στο κινητο.ισα ισα που το βαραινει.αν φοβασαι για κλοπη υπαρχουν διαφορες εφαρμογες που κανουν καλη δουλεια. Οταν ξερεις τι εφαρμογες περνας στο κινητο σου τοτε ξερεις οτι εισαι καλυμενος.οπως κ ναχει δεν εχει ακουστει καποιος ιος στο android. Επισησ καποια στιγμη θα βγει καποια μεθοδοσ για unbrand και καποια ευκολοτερη μεθοδος για root οποτε μην αγχωνεσαι.Οσο για τον ηχο στο βιντεο,θα συμφωνησω! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 To Μini μου που το είχε αγοράσει ένας φίλος έμπειρος στα κινητά, παρέδωσε το πνεύμα του. Το είχε αφήσει στο γραφείο και κάποια στιγμη που το χρειαστηκε, το βρήκε σβηστό και να ζεματάει!!! Εκτοτε δεν ξαναζωντανεψε ενώ η προσφατα φορτισμένη μπαταρία του, οταν τοποθετηθηκε σε αλλο κινητο ήταν άδεια! Ο ανθρωπος τα πηρε εντελώς στο κρανίο! Του είπα να μην εκπλήσσεται γιατί οι βλάβες είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εταιρείας εδώ και χρόνια, που την οδηγούν σε συρρίκνωση και οικονομικό αδιέξοδο! Οι Samsung και η LG τους βλέπουν και ξεκαρδίζονται στα γέλια! http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_q3_results_0_profit_smartphoneonly_portfolio_in_2012-news-3272.php Μα αφού εξαρχής το κινητό σου δέν ήταν στα καλά του αν θυμάμαι καλα φίλε μου. Οπότε λογικό μου ακούγετε. Ο φίλος σου δέν το πείρε πίσω ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Eξ' αρχής, το τρίτο μου Mini ήταν εντελώς ίδιο σε όλα με τα υπόλοιπα δύο που είχαν περάσει από τα χέρια μου. Το ένα μάλιστα ηταν του ταξιδιώτης22 που το αγόρασε το πρωί 270 ευρώ και από τον ενθουσιασμό του το πουλούσε το απόγευμα 150...και το πήρα εγώ! ;) Ενα απο το Saturn, ένα απο τον Γερμανό και ένα από τον ταξιδιώτη! Τρία! Πάντως δέν παραπονιούντε άλλοι εδώ. Γιατί αγοράζεις τόσα κινητά? :rolleyes: Έχεις κατάστημα? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts