alexnir Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 καποιος ευχρηστος και δοκιμασμενος πως δουλευει σωστα launcher, υπαρχει? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 καποιος ευχρηστος και δοκιμασμενος πως δουλευει σωστα launcher, υπαρχει? Go launcher απο μενα sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LindianGR Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 2.3.4 επιτέλους μέσω SEUS (έφαγε delete η μπακατελα το companion) και ειμαι ωραίος! ορίστε και μερικά screenshots τι λες τωρα ....!!! κατεβασα και εγω το SEUS αλλα ακομη τιποτα. στην αναμονη λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 καποιος ευχρηστος και δοκιμασμενος πως δουλευει σωστα launcher, υπαρχει? Go launcher ή launcher pro .. :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 τι λες τωρα ....!!! κατεβασα και εγω το SEUS αλλα ακομη τιποτα. στην αναμονη λοιπον περιεργο..υποτειθεται επρεπε να χει ερθει..κανε λιγη υπομονη και θα ρθει.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Go launcher απο μενα sent from Xperia mini proooooo! :) Go launcher ή launcher pro .. :) σας ευχαριστω και τους 2! Δοκιμαζω τωρα τον go launcher Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas21pgr Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη μπαταρία του τηλεφώνου.Πόσες μέρες σας βγάζει με μια μέτρια χρήση? Επίσης θέλω να ρωτήσω για αυτήν εδώ: http://www.ebay.co.uk/itm/High-2200mAh-Battery-Sony-Ericsson-EP500-U5i-U8i-/260841169385?pt=PDA_Accessories&hash=item3cbb5861e9 Κάνει δουλειά?Γενικά από το κινητό είστε ευχαριστημένοι?Πιστεύεται πως το Xperia live with walkman είναι καλύτερο ή χειρότερο από το Mini? Παράθεση Galaxy Note 4 SM-N910F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiour Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη μπαταρία του τηλεφώνου.Πόσες μέρες σας βγάζει με μια μέτρια χρήση? Επίσης θέλω να ρωτήσω για αυτήν εδώ: http://www.ebay.co.uk/itm/High-2200mAh-Battery-Sony-Ericsson-EP500-U5i-U8i-/260841169385?pt=PDA_Accessories&hash=item3cbb5861e9 Κάνει δουλειά?Γενικά από το κινητό είστε ευχαριστημένοι?Πιστεύεται πως το Xperia live with walkman είναι καλύτερο ή χειρότερο από το Mini? καπου 2 μερες υπολογιζε με οικονομικη χρηση μια με μετρια. για τη μπαταρια που λες εχω καποιες αμφιβολιες. γενικά παιζει πολυ μουφα με τις μπαταριες. Σε αυτο εδω το θεμα δες μαλλον εχουν βρει μια καλή αλλα δεν έχει απαντήσει ακόμα κάποιος που την ΄χει χρησιμοποιησει με βεβαιότητα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1232065&page=4 Επίσης σε θέματα αξεσουαρ εχουν βγεί κάποια . pouch http://www.ebay.com/itm/OEM-Neoprene-Pouch-Case-Sony-Ericsson-Xperia-mini-pro-SK17I-/190592262819?pt=PDA_Accessories&hash=item2c602f22a3#ht_2715wt_1139 και screen protector απο τον ίδιο πωλητη http://www.ebay.com/itm/5pcs-Clear-LCD-Screen-Protectors-Sony-Ericsson-Xperia-mini-pro-SK17I-/170717268402?pt=PDA_Accessories&hash=item27bf8ac9b2#ht_2688wt_1270 και θήκη πλαστική http://www.ebay.com/itm/New-Black-Perforated-hard-case-cover-Sonyericsson-Xperia-mini-pro-SK17i-/160669319701?pt=PDA_Accessories&hash=item2568a34215#ht_7516wt_1037 Edited November 6, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη μπαταρία του τηλεφώνου.Πόσες μέρες σας βγάζει με μια μέτρια χρήση? Επίσης θέλω να ρωτήσω για αυτήν εδώ: http://www.ebay.co.uk/itm/High-2200mAh-Battery-Sony-Ericsson-EP500-U5i-U8i-/260841169385?pt=PDA_Accessories&hash=item3cbb5861e9 Κάνει δουλειά?Γενικά από το κινητό είστε ευχαριστημένοι?Πιστεύεται πως το Xperia live with walkman είναι καλύτερο ή χειρότερο από το Mini? φιλε μου το live with walkman ειναι στα ιδια χαρακτηριστικα,με 3.2 ομως οθονη,πολυ δυνατο ηχειο αλλα υστερει απο,τι εχω ακουσει στην οθονη.δεν εχει bravia engine που εχει το μινι,με συνεπεια να μην αποτυπωνονται το ιδιο καλα τα χρωματα.δεν σου λεω οτι ειναι χαλια!απλα δεν ειναι ιδιο το αποτελεσμα.δεν το χω δει απο κοντα γιαυτο θα ταν καλυτερα να τα δεις διπλα διπλα..:) Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas21pgr Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ναι το ξέρω αυτό για την οθόνη.Περιμένω να έρθει να το δω από κοντά. Αλλά στα χαρακτηριστικά του λέει χρόνος ομιλίας 14ώρες. Αν δηλαδή η μπαταρία του πάει πολύ περισσότερο από το μίνι τότε πιστεύω πως αν δεν δείχνει το κόκκινο όσο κόκκινο το δείχνει το μινι τότε είναι μικρή η ζημιά. Παράθεση Galaxy Note 4 SM-N910F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ναι το ξέρω αυτό για την οθόνη.Περιμένω να έρθει να το δω από κοντά. Αλλά στα χαρακτηριστικά του λέει χρόνος ομιλίας 14ώρες. Αν δηλαδή η μπαταρία του πάει πολύ περισσότερο από το μίνι τότε πιστεύω πως αν δεν δείχνει το κόκκινο όσο κόκκινο το δείχνει το μινι τότε είναι μικρή η ζημιά. φανταζομαι εχεις διαβασει τα σχολια στο αντιστοιχο θεμα. Smartphone ειναι..και μαλιστα της ιδιας κατηγοριας με το μινι.οποτε μην περιμενεις να δεις τρελες διαφορες στην μπαταρια,οσο και να λεει η μαμα SE! Μην ξεχνας οτι παιζουν πολλα ρολο στο θεμα της μπαταριας.και οι μετρησεις γινονται σε ευνοικες συνθηκες.σκεψου λοιπον πως ειναι οταν μιλας σε δικτυο πχ της κοσμοτε που στο ενα μετρο πιανει και στο επομενο οχι.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη μπαταρία του τηλεφώνου.Πόσες μέρες σας βγάζει με μια μέτρια χρήση? Σε εμένα 3-4 ημέρες με οικονομική-μέτρια χρήση. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Για κάποιο λόγο δε μπορώ με τίποτα να κατεβάσω το zip του Doomlord για το root. Αν κάποιος το έχει κρατήσει στο pc του ας το ανεβάσει εδώ το αρχείο... Thanks Edited November 6, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Για κάποιο λόγο δε μπορώ με τίποτα να κατεβάσω το zip του Doomlord για το root. Αν κάποιος το έχει κρατήσει στο pc του ας το ανεβάσει εδώ το αρχείο... Thanks αν μου πεις πως ανεβαζω ευχαριστως..:happy: :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 αν μου πεις πως ανεβαζω ευχαριστως..:happy: :rolleyes: Πάνω απο το κείμενο που γράφουμε έχει κάποιες επιλογές όπως γραμματοσειρά κλπ. Εχει και έναν συνδετήρα για να βάλεις συνημμένο αρχείο. Θα πατήσεις το συνδετήρα και θα βρεις και θα επιλέξεις το zip από το pc σου. Αρκει βέβαια να είναι μέσα στο μέγεθος που επιτρέπει το myphone να ανεβάζουμε. Αν είναι λοιπόν το zip σου κάτω από 128 kb το βρίσκεις κάνοντας αναζήτηση και έπειτα upload... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Πάνω απο το κείμενο που γράφουμε έχει κάποιες επιλογές όπως γραμματοσειρά κλπ. Εχει και έναν συνδετήρα για να βάλεις συνημμένο αρχείο. Θα πατήσεις το συνδετήρα και θα βρεις και θα επιλέξεις το zip από το pc σου. Αρκει βέβαια να είναι μέσα στο μέγεθος που επιτρέπει το myphone να ανεβάζουμε. Αν είναι λοιπόν το zip σου κάτω από 128 kb το βρίσκεις κάνοντας αναζήτηση και έπειτα upload... κατσε ρε παιδι μονο ετσι γινεται?δεν μπορω να ανεβασω στο profile μου ενα αρχειο για να μπορει οποιοσδηποτε να το παιρνει ανα πασα στιγμη?? 128 kb μονο??? να στο ανεβασω σε κανα megaupload για direct κατεβασμα? ο φακελος ειναι 5 mb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) κατσε ρε παιδι μονο ετσι γινεται?δεν μπορω να ανεβασω στο profile μου ενα αρχειο για να μπορει οποιοσδηποτε να το παιρνει ανα πασα στιγμη?? 128 kb μονο??? να στο ανεβασω σε κανα megaupload για direct κατεβασμα? ο φακελος ειναι 5 mb Όπου θέλεις ανέβασε το. Δεν έχω πρόβλημα. Σε dropbox αν έχεις, σε megaupload. Δε με πειράζει. Κάντο και δώσε μου απλά το Link. Thanks ------------------- Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δε μου βγάζει την ενημέρωση εμένα. Δεν ξέρω. Ακόμα την .335 έχω. Μάλλον πρέπει να περιμένω κι άλλο. Edited November 6, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Όπου θέλεις ανέβασε το. Δεν έχω πρόβλημα. Σε dropbox αν έχεις, σε megaupload. Δε με πειράζει. Κάντο και δώσε μου απλά το Link. Thanks ------------------- Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δε μου βγάζει την ενημέρωση εμένα. Δεν ξέρω. Ακόμα την .335 έχω. Μάλλον πρέπει να περιμένω κι άλλο. με seus δεν στην βγαζει? ελα εδω σε εχω δεσποινις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 με seus δεν στην βγαζει? ελα εδω σε εχω δεσποινις. Το Μegaupload μου λέει : The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later. Θα δοκιμάσω αργότερα... Όχι δε μου το βγάζει ούτε με το SEUS ούτε με το companion... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εδώ είναι το αρχείο που ζητάς http://www.megaupload.com/?d=7UD2M6CA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εδώ είναι το αρχείο που ζητάς http://www.megaupload.com/?d=7UD2M6CA Οκ. Το κατέβασα. Ευχαριστώ. Τώρα απλά θα πρέπει να περιμένω να μου έρθει κι εμένα η αναβάθμιση... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το Xperiα Mini που πήρα μόλις την Παρασκευή. Δεν μπορώ να γράψω με 160 χαρακτήρες στα sms και ακόμη και με αντίστοιχες εφαρμογές που κατεβάζω από το market μέχρι 70 πάει το κοντέρ. Καμία ιδέα ή εξήγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το Xperiα Mini που πήρα μόλις την Παρασκευή. Δεν μπορώ να γράψω με 160 χαρακτήρες στα sms και ακόμη και με αντίστοιχες εφαρμογές που κατεβάζω από το market μέχρι 70 πάει το κοντέρ. Καμία ιδέα ή εξήγηση; handsent sms δοκιμασες? λένε πως κάνει. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δεν μου το εμφανίζει καν στο market, αν και εμφανίζει όλα τα plugins, τις γλώσσες και τα themes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δεν μου το εμφανίζει καν στο market, αν και εμφανίζει όλα τα plugins, τις γλώσσες και τα themes! Κατέβασέ το από εδω .... http://www.handcent.com/Download.php Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts