Jump to content

Αναμνήσεις 5ήμερης / σχολικών εκδρομών

Aek21r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 189
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ φίλε killing_you2 δεν χρειαζόταν να παω 5ήμερη για να περάσω καλά.Κάθε μέρα πέρναγα καλά, απλά στην 5ήμερη(7ήμερη για την ακρίβεια) πέρσι στην Κρήτη δεν έιχαμε άλλες υποχρεώσεις.. μόνη υποχρέωση η διασκέδαση μέχρι πρωίας!Αν και άκουσα οτι δεν ήταν ο Μπίγαλης μαζί σας.. καλά περάσατε, σύντομα θα πέσει στα χέρια μου κασσέτα που θα μετατρέψω σε DVD απο την εκδρομή σας..

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ 3η ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΜΠΗΞΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η 5ΗΜΕΡΗ..!ΔΕΝ ΝΤΡΑΙΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

4Ο ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ RULEZ!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγώ πέρισυ είχα φάει τρελή ξενέρα...

Με τα κολο clubακια, μαμώ το beatακι μου μαμώ!

ΕΛΛΗΗΗΗΝΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

Επίσης μου χαν σπάσει τα νευρα με το κολωπρακτορίο... Οργάνωση ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ και συνεχείς προσπάθειες χρηματισμού...

Ευτυχώς που χα καλή παρεα..!

Τεσπα, καλο διαβασμα from now on παίδες!

Papajohn

5ημερη χωρις προμηθεια δεν υπαρχει....

η εντυπωση μου ειναι πως μετα την 5ημερη δυσκολα ξαναδιαβαζεις μεχρι τις πανελληνιες,λογω οτι αμεσως μετα ειναι αργια Πασχα,εισαι καπως απο 5ημερη κ γενικοτερα το σχολειο υπολειτουργει...

Δυσκολα ξαναδιαβάζεις;;

ΟΚ, όπως το πάρει κανείς... Εγώ πάντως πέρισυ απο τη 5μερη ως τις Πανελλήνιες πάνω απο ένα βιβλιο ήμουν όλη μερα...

Παιδες διαβάστε γιατι μετά θα χτυπάτε το κεφάλι σας στο τοίχο. 1μισης μήνας είναι μόνο!

papajohn

απο πανω: και εγω Κυπρο πηγα.Εμεινα Λεμεσο στο elias beach.6ημερη.Παντως εμεις,πηγαμε ενα βραδυ σε κλαμπ και ολα τα αλλα σε ελληναδικα.Στο κλαμπ ξενερωσα τρελα αλλα στα ελληναδικα εγινε της πορνης!Με επιασε μελαγχολια..Αλλα την κανω τωρα γιατι πλησιαζουν οι Πανελληνιες... :( :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee ( 5 Απρ. 2004 , 23:17)

Εγώ φίλε killing_you2 δεν χρειαζόταν να παω 5ήμερη για να περάσω καλά.Κάθε μέρα πέρναγα καλά, απλά στην 5ήμερη(7ήμερη για την ακρίβεια) πέρσι στην Κρήτη δεν έιχαμε άλλες υποχρεώσεις.. μόνη υποχρέωση η διασκέδαση μέχρι πρωίας!Αν και άκουσα οτι δεν ήταν ο Μπίγαλης μαζί σας.. καλά περάσατε, σύντομα θα πέσει στα χέρια μου κασσέτα που θα μετατρέψω σε DVD απο την εκδρομή σας..

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ 3η ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΜΠΗΞΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η 5ΗΜΕΡΗ..!ΔΕΝ ΝΤΡΑΙΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

4Ο ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ RULEZ!

nai distixws o mpigalis den itan alla mas ekane parea o makris, h koumarela, kai h tatouli!!! :alien: panagia mou!! toulaxiston den mas periorizan katholou kaname oti thelame!!! sta dwmatia den empenan opote ola mia xara!! oxi opos persi stin 3hmerh me to bigali!! ekane skopia ekso apo to dwmatia sto diadromo!!! :p

4o ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ RULEZZZZZ! !

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

5ημερη Κρητη... Η ποιο γ@μ@τη εμπιρεια της ζωη μου... Να περνας ολη μα ολη την ωρα με τους φιλους σου και να κανεις -σχεδον- οτι γουσταρεις... Να βγαζεις απειρο γελιο με τους καθηγητες σου και με τις ******** που κανεις...

Περασαμε αψογα...

Και εμεις ροδο πηγαμε! 25-31 ηταν πολυ ωραια....!

Στο ξενοδοχειο OCEANIS ηταν κανεις απο εδω???

εμεις παντως εκει ειμασταν!!!

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

Εμείς μείναμε στο Epsilon

Από clubάκια πήγαμε στα: Millenium, Paradiso, Studio 54

Και σε ένα ρεμπετάδικο μέσα στην παλιά πόλη (δεν θυμάμαι όμως το όνομα).

Γενικα πέρασα πολύ καλά, αλλά όντως το περίμενα πιο ξεσάλωμα.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

ekei pou tragoudouse o nino ? nai phgame kai emeis ekei eri3a kati zempekies tous ematha ti sumainei zempekiko sto zempekiko uparxei ena kolpo peftes katw kai shkwnese me th mia alla prepei na to kaneis polles fores kai oloi nomizan oti epesa kai molis sikw8ika etsi palamakia tis poutanas emeis miname sto esperia polu wraio 3enodoxio
www.glafki.com

Τα δύο θέματα των 5ήμερων ενώθηκαν. Συνεχίστε ελεύθερα.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Και εγώ πέρασα μια χαρά αλλά όπως λέει και ο shodanjr_gr περίμενα περισσότερο ξεσάλωμα. Πανέμορφη η Ρόδος με τα γαλαζοπράσινα νερά και τα εντυπωσιακά μεσαιωνικά κτίρια. Τελικά άξιζε. Εμείς μειναμε στο Διόνυσο πίσω από το Palace με σχολεία από την Χαλκιδική και την Καβάλα. Το σπαστικό στο δωματιο μου τουλάχιστον ήταν ότι κολλούσε το καζανάκι και έτρεχε συνέχεια. :p Όλο το φτιάχναμε. Από ζημιές δεν είχαμε στο ξενοδοχείο μόνο κάποια παιδιά από άλλο σχολείο έκαψαν το χαλί του δωματίου τους με σίδερο και τους ζήτησαν 30€. Γι'αυτό το Colorado μου είχε πει τα καλύτερα λόγια ο αδερφός όταν είχε πάει πριν 4 χρόνια. Είχαν περάσει καταπληκτικά! Πάντως ο θείος μου που είναι καθηγητής στη Ρόδο μου έλεγε ότι μας έφαγαν 2 μέρες από την εκδρομή γιατί δικαιούμαστε 5 εργάσιμες συν 2 το σαβ/ριακο άρα 7 και όχι 5 μέρες μου πήγαμε. Τέσπα. Όλα τα καλά κρατάνε δυστυχώς λίγο στη ζωή (όπως έλεγε και η καθηγήτρια μας). Καλή δύναμη τώρα και καλή επιτυχία στις εξετάσεις μας. :)

Ego otan piga pentaimeri prin 1 mina perasa iperoxa....Pezame afropolemo me tous afrous xirismatos ton agorion stous diadromous...

Eixa vgei krifa ego kai enas filos mou exo apo to xenodoxeio kata tis 5 kai 30 to proi gia na vroume pagoto (eixa lisaxei gia pagoto)....Eixame girisei apo ena club me tous kathigites kata tis 3 kai meta figame krifa pali kata tis 4 mexri to proi sto idio club....eixame piasei filies me tous securitades pou ipirxan se kathe orofo tou xenodoxeiou gia na min mas martirane..(a re perikli posa eides kai den ta eipes..)...kaname voltes me ta asanser ta ximeromata...trigirnousame pantou san tous vrikolakes.. aaaaaaaaaaaax thelo na xanapaooooooo!!!!! :cry:

Frozen inside without your touch

without your love darling

only you are the life among the death!

:blink:

SAS ZILEVO OLOUS RE GAMOTO!

EGO PREPEI NA PERIMENO AKOMH MIA XPONIA!

EIMAI 2 LYKEIOY AKOMA...

ALLA XALARA!!!

4 LYKEIO KALAMARIAS RULES.

Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα.

Αριστοτέλης.