roxy Δημοσιεύτηκε May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 7, 2011 (edited) Την βοήθεια σας θα ήθελα γιατί έχω χάσει το manual (:cry:) και δεν μπορώ να συνδέσω την συσκευή με τηλέφωνο μέσω bluetooth μιά και μου ζητάει να βάλω τον κωδικό για επικοινωνία με το fortuna gps . Αναζητώ αυτόν που γράφει το manula ότι βάζουμε πάντα όταν θέλουμε να συνδέσουμε την συσκευή με κάποιο άλλο μηχάνημα. Και μιά και το έφερε η κουβέντα, το έχει κάποιος φίλος συνδέσει με Ipod??? Edited May 7, 2011 by roxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Την βοήθεια σας θα ήθελα γιατί έχω χάσει το manual (:cry:) και δεν μπορώ να συνδέσω την συσκευή με τηλέφωνο μέσω bluetooth μιά και μου ζητάει να βάλω τον κωδικό για επικοινωνία με το fortuna gps . Αναζητώ αυτόν που γράφει το manula ότι βάζουμε πάντα όταν θέλουμε να συνδέσουμε την συσκευή με κάποιο άλλο μηχάνημα. Και μιά και το έφερε η κουβέντα, το έχει κάποιος φίλος συνδέσει με Ipod??? Επανέρχομαι στην ερώτηση για τον κωδικό μιά και τον χρειάζομαι και δεν βλέπεω και πολυ προθυμία για απάντηση! :worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Αν και το είχα πριν από χρόνια νομίζω ότι είναι "8888" ή "0000" (ου γαρ έρχεται μόνον.......) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. May 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Αν και το είχα πριν από χρόνια νομίζω ότι είναι "8888" ή "0000" (ου γαρ έρχεται μόνον.......) Δυστυχώς κανένα από τα δύο.....:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Σίγουρα είναι 0000 (τέσσερα μηδενικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos73 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Το χρησιμοποιηω ακομα που και που , κωδικος σιγουρα 0000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDVstrom Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 για βαλε 1234 η 123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts