Jump to content

Blade : «Ξεκλείδωμα» 512ΜΒ (Froyo 2.2) - Επιστροφή 256ΜΒ

kogos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελεια!!!

Τα καταφερα! :lol:

Χωρις τη βοηθεια σου -αληθινα σου λεω- δεν υπηρχε περιπτωση να μπω στην διαδικασια οποτε ενα μεγαλο Ευχαριστώ!!! :happy: :rolleyes: :O

• Απαντήσεις 472
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

BHMA 2: Εγκατάσταση της official wind rom με "ξεκλειδωμένα" τα 512ΜΒ

- Κατεβάστε αυτό το αρχείο. Το αποσυμπιέζεται σε κάποιο folder στο PC σας ανοίγετε το blade κρατώντας πατημένο το (volume-). Όταν δείτε στην οθόνη του κινητού το FTM, τότε μπορείτε να το συνδέσετε με το PC.

- Από το PC, πάτε στον φάκελο που κάνατε αποσυμπίεση το αρχείο που κατεβάσατε, και τρέχετε το download_nochecksGen2.exe. Θα δείτε την παρακάτω εικόνα, και θα πατήσετε ΟΚ όσες φορές εμφανιστεί.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20068&stc=1&d=1304693800

- Αμέσως μετά θα δείτε το παρακάτω παράθυρο, το οποίο έχει πλέον την επιλογή "start" ενεργοποιημένη. Πατήστε το start και περιμένετε. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ USB ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΣΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20069&stc=1&d=1304693800

- Το κινητό θα κλείσει αυτόματα, θα ξεκινήσει ξανά, η διαδικασία θα μείνει κολλημένη για κάποια δευτερόλεπτα στο 4%, θα συνεχίσει, μετά θα εμφανιστεί στο 98% το CWM στο κινητό, θα μείνει για λίγο στο 98% και μετά θα συνεχίσει, ώστε μετά από 3 λεπτά περίπου συνολικά να ολοκληρώσει, δίνοντας το παρακάτω παράθυρο.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20070&stc=1&d=1304693800

- Όταν δείτε αυτό το παράθυρο βγάλτε το κινητό από το USB και πατήστε την επιλογή reboot από το κινητό (επιλέξτε reboot με τα volume+ και volume- και πατήστε το πλήκτρο home στο κινητό. Το κινητό θα κάνει reboot, και θα έχετε πλέον τη stock wind 2.2 froyo, με 512ΜΒ ξεκλείδωτα, και μάλιστα με το CWM έτοιμο για δοκιμές:)

kogos μπορείς να ξανανεβάσεις κάπου το αρχείο για το βήμα 2 γιατί δε το βρίσκω πουθενά;

Καλησπέρα παιδιά, και πρωτίστως ένα ευχαριστώ για τον αναλυτικότατο οδηγό.

Έχω όμως ένα πρόβλημα. Έχω ένα blade gen2 με 2.2, στο οποίο προσπαθώ να κάνω και το εν λόγω mod. Αρχικά, το έκανα permanent root με το z4, κι έπειτα προσπάθησα να κάνω το πρώτο βήμα του οδηγού. Στην αρχή, με το που άνοιγα το κινητό με το vol- μου έβγαζε το FTM σε άσπρο φόντο και κολλούσε εκεί. Προσπάθησα αρκετές φορές να το ξανακάνω αλλά τίποτα. Και του έδωσα αρκετό χρόνο, κάθε φορά. Καμμία απολύτως αλλαγή.

Έπειτα, έβαλα το ROM manager απ'το market και εκτέλεσα την επιλογή flash rom from SD card, προσπαθώντας να φλασάρω το αρχείο του πρώτου βήματος, όμως κι εκεί έχω πρόβλημα. Κάθε φορά που το έκανα, το κινητό κολλάει στην οθόνη με το android logo (πράσινο μπαρμπαδέλι) και δε φεύγει παρά μόνο αν βγάλω τη μπαταρία, όπως και με την προαναφερθείσα FTM κατάσταση. Υπέθεσα λοιπόν πως ίσως είναι άδειο το recovery ή κάτι τέτοιο, οπότε φόρτωσα το recovery απ'το ROM manager, αλλά και πάλι κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, κολλάει στο reboot στο android logo.

Να αναφέρω πως αν το συνδέσω στον υπολογιστή μου βγάζει ένα μήνυμα πως εγκαταστάθηκε το asus bootloader (ή κάπως έτσι, απ'όσο μπορώ να θυμηθώ).

Έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται? Το όλο θέμα το κάνω για να ξεκλειδώσω τα 512mb, και μετά θα ήθελα να περάσω κάποια άλλη ROM.

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Καλησπέρα παιδιά, και πρωτίστως ένα ευχαριστώ για τον αναλυτικότατο οδηγό........

Αν ακολουθούσες πίστα τον οδηγό, και τον διάβαζες πρώτα όλο πριν να εκτελέσεις τα βήματα, τότε δεν θα είχες πρόβλημα... Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά...

*) Δεν χρειάζοταν να κάνεις root.

*) Το κινητό καλά έκανε και "κόλλαγε" στο FTM... έτσι πρέπει. Και όταν είναι σε FTM το βάζεις με το USB και συνεχίζεις την διαδικασία αναβάθμισης.

Πάμε τώρα και στην ερώτηση:

Σου "κολλάει" στο android logo ακόμα κι όταν ξεκινάς την συσκευή με το Volume- πατημένο;;; Αν με το Volume- πατημένο σου εμφανίζει FTM, τότε συνεχίζεις την διαδικασία κανονικά... Αν με το Volume- πατημένο σου εμφανίζει το CWM, τότε φλασάρεις το stock recovery, ξαναξεκινάς με Volume- για να είσαι σε FTM και μετά συνεχίζεις κανονικά. Αν με το Volume- πατημένο δεν σου εμφανίζει τίποτα και μένει κολλημένο στο android logo, τότε έχεις κάνει wipe το recovery partition, ή έχεις βάλει κάποιο recovery που δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνο (κάτι για Asus που είπες...).

Απάντησε στην παραπάνω ερώτηση, να σου πω τα επόμενα βήματα για να το σώσεις.

kogos μπορείς να ξανανεβάσεις κάπου το αρχείο για το βήμα 2 γιατί δε το βρίσκω πουθενά;

Τα λινκς έχουν γίνει update από καιρό. Απάντησα και στο PM που μου έστειλες για να τα δεις πιο εύκολα.

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Καλημέρα!

Λοιπόν, αρχικά γύρισα το ROM manager σε παλιότερη έκδοση (5.0.0.2 νομίζω) και πλέον όταν άνοιγε το κινητό με vol- είχα κανονικά το menu του CWM, αλλά δεν μπορούσα να φλασάρω το πρώτο αρχείο (πήγα να το ξανακάνω απ'την αρχή), γιατί κολλούσε πλέον στο εικονίδιο του CWM (το "γρανάζι" με το καπέλο). Όταν το φλάσαρα μέσω του ROM manager φάνηκε να φλασάρει κανονικά όμως, οπότε προσπάθησα να προχωρήσω το επόμενο βήμα, όπου πάλι αντιμετώπισα πρόβλημα. Αυτή τη φορά τρέχοντας το πρόγραμμα απ'το PC μου δεν έβρισκε το κινητό σε καμμία θύρα. Τον οδηγό τον διάβασα καλά, αλλά ομολογώ ότι μπερδεύτηκα στο πρώτο βήμα και υπέθεσα πως χρειαζόταν να γίνει root για να δουλέψει. Προφανώς έκανα λάθος.

Να προσθέσω πως το κινητό δουλεύει κανονικότατα πέραν των παραπάνω.

Edited by kaltrekk

πρέπει να φλασάρεις το CWM και από το ROM Manager, ώστε να έχεις το CWM στο recovery partition, γιατί στην κατάσταση του κινητού όπως είναι τώρα δεν υπάρχει τίποτα στο recovery partition... Στη συνέχεια να φλασάρεις το stock recovery, ώστε να μπορείς να μπεις σε FTM. Τέλος, σε FTM να κάνεις την διαδικασία, χρησιμοποιώντας αυτό το αρχείο.

Αν δεν σου δούλεψε, ή σου κόλησε για κάποιο λόγο, το CWM, τότε δοκίμασε πρώτα απ'όλα να φλασάρεις μια παλαιότερη έκδοση του CWM από το ROM Manager (επιλογή: All ClockworkMod Recoveries, κάτω κάτω).

Το κλειδί στο πρόβλημά σου είναι να μπορέσεις να μπεις σε CWM

Edited by kogos

Ευχαριστώ κατ'αρχήν για την τάχιστη απάντηση!

Σε CWM μπαίνει και μου βγάζει κανονικά τις επιλογές, αλλά όταν πάω να φλασάρω το αρχείο κολλάει πάντα στο logo του CWM και δεν πάει παραπέρα όσο κι αν το αφήσω. Αυτό που λες έκανα ουσιαστικά όταν κολλούσε και πριν στο android logo (all CWM recoveries σε παλιότερη έκδοση) αλλά τώρα έχω το παραπάνω πρόβλημα. Μήπως ξέρεις ποιό απ'όλα τα recoveries πρέπει να φλασάρω απ'το ROM manager?

εγώ έχω 5.0.2.0 αλλά και η 3.0.2.7 είναι δοκιμασμένη... δοκίμασε μία από αυτές. Να προσθέσω πως αν δεν καταφέρεις να βάλεις το CWM, τότε δεν μπορείς να φλασάρεις τίποτα με το ROM Manager αφού χρειάζεται το CWM στο recovery για να κάνει δουλειά.

edit: ανακάλυψα το πρόβλημα σου που οφείλεται... για κάποιο λόγο το αρχείο restore_stock_recovery.zip είναι corrupted. Κάτι λάθος πρέπει να έκανα τα παλικάρια στην mediafire γιατί βρήκα και άλλα προβληματικά όσο το έψαχνα... Δοκίμασε τα περάσεις λοιπόν από CMW αυτό το αρχείο, που το δοκίμασα μόλις και είναι το σωστό:

restore_stock_recovery_fixed.zip

edit2: το πρόβλημα ήταν ότι ο server της mediafire το έβλεπε σαν ιό και του άλλαζε τα φώτα. Συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά είναι πρακτικά αδύνατο να ελέγχο πάλι από την αρχή όλα τα αρχεία που έχω ανεβάσει στο παρελθόν.

Edited by kogos

Την 5.0.2.0 δεν την έχει καν στη λίστα το ROM manager σε μένα και στην 3.0.2.7 μου βγάζει error! Εκτός αυτού, μου έβγαλε κι άλλο error και πλέον ξαναγύρισε στην κατάσταση του αρχικού κολλήματος στο android logo όταν ανοίγω με vol- ή με reboot into recovery.

την 5.0.2.0 δεν θα την έχει στη λίστα, αλλά θα είναι η τελευταία έκδοση... δες την πρώτη πρώτη επιλογή του ROM Manager που έχει latest recovery 5.0.2.0.

Επίσης, να σου πω πως μόλις δοκίμασα το νέο αρχείο που έγραψα στο προηγούμενο post μου (stock_recovery_fixed.zip) και δουλεύει κανονικά. Τώρα δοκιμάζω και το 152ΜΒsystem, 248MBdata αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι μια χαρά.

Edited by kogos

Δεν μπορώ να φλασάρω παρά μόνο την 3.0.0.6 και μ'αυτήν έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα, κολλάει στο android logo. Έχω κολλήσει. Υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρω στο αρχικό FTM κάπως? Γιατί με το ROM manager δεν βγάζω άκρη! :(

Υπάρχει, αλλά όχι χωρίς να χάσεις τα πάντα... δηλαδή, υπάρχει τρόπος να περάσεις νέα rom και να περάσεις και το unlock 512MB, μαζί με το CWM ή το FTM, αλλά θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου (σαν να κάνεις full wipe, βάζοντας νέα rom). Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνεις full wipe, τότε πες μου να σου δώσω οδηγίες.

Αλήθεια, όταν προσπαθείς να βάλεις κάποια έκδοση του CWM εκτός της 3.0.0.6, σου εμφανίζει κάποιο σφάλμα ή κάποιο μήνυμα; Γιατί μου φαίνεται πολύ κουφό...

Edited by kogos

Ναί, θα το'θελα, δεν έχω να χάσω και τίποτα ούτως ή άλλως. Έχω ήδη σε back up τις επαφές μου, τα μηνύματα δεν τα χρειάζομαι και χάνω μόνο τραγούδια που τα έχω στον υπολογιστή μου, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν θέλεις πες μου τις οδηγίες, και χίλλια συγγνώμη αν κουράζω (/έχω ήδη κουράσει!). :)

Όταν πάω να φλασάρω άλλη έκδοση μου βγάζει ένα pop up μήνυμα error απ'το ROM manager.

ΠΡΟΣΟΧΗ: τα παρακάτω βήματα δεν είναι για να κάνουμε flash ότι βρεθεί μπροστά μας... μην ακολουθήσετε τον παρακάτω τρόπο update εκτός κι αν σας ζητηθεί... Τα παρακάτω αφορούν μόνο περιπτώσεις αντίστοιχες του kaltrekk και μόνο μετά από συμβουλή.

Θα κάνουμε flash το κινητό χωρίς να έχει το κινητό επάνω την μπαταρία και χωρίς να έχει ξεκινήσει το κινητό. Ο τρόπος αυτός χρησιμοποιείται από τεχνικούς για να γίνουν update πολλές συσκευές μαζί.

Κατέβασε τα παρακάτω 3 αρχεία τα οποία αποσυμπιέζεις σε ξεχωριστούς φακέλους στο PC σου :

*) fix_updater.zip

*) tpt.zip (CRC: D222BFA0)

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1) βγάζεις την μπαταρία από το κινητό.

2) πατάς το power ΠΑΝΤΑ με την μπαταρία βγαλμένη. Το κινητό φυσικά δεν θα ξεκινήσει. Αφήνεις το power.

3) Πατάς το volume+ και το volume- μαζί. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ. Κρατώντας τα πατημένα (μόνο volume- και volume+, όχι power button), συνδέεις το USB. Προσοχή και πάλι, δεν πατάς το power... ΜΟΝΟ τα volume+ και volume-, ΠΑΝΤΑ χωρίς μπαταρία. Κανονικά θα πρέπει το κινητό να μπει σε DFU mode (diagnostic interface). Από τα windows θα ακούσεις τον ήχο πως αναγνωρίστηκε καινούργια συσκευή, και από τον device manager θα δεις κάτι σαν το παρακάτω. Το κινητό θα είναι φυσικά κλειστό. Σε περίπτωση που χρειαστείς drivers, τρέξε το αρχείο driverinstaller.exe που κατέβασες.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20127&stc=1&d=1304794751

Να θυμάσαι σε ποια COM λέει πως έχει συνδεθεί το κινητό, σε εμένα είναι στην COM3 όπως βλέπεις.

Αν δεν μπορείς να μπεις σε DFU mode, τότε παράτα τα. Αν δεν μπορείς να μπεις σε DFU mode, πήγαινέ το για επισκευή και θα κάνουν αλλαγή συσκευής γιατί δεν θα μπορούν ούτε στην ZTE να βρουν τι έχει το κινητό... οπότε θα το αλλάξουν.

4) Από το folder fix updater, τρέχεις το USDL_P726CV1.00.00.exe και πατάς το θαυμαστικό μέχρι να σου εμφανίσει administrator, και πατάς ΟΚ

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19947&stc=1&d=1304430726

5) Πας Option-->port config και βάζεις στο Line1-DIAG το COM PORT που είδες από πριν (εμένα ήταν COM3 για παράδειγμα). Όλα τα άλλα line θα πρέπει να είναι NULL

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19948&stc=1&d=1304430726

6) Πατάς το SW Directory και επιλέγεις το folder tpt που έχει μέσα χύμα τα αρχεία που είχε το tpt.zip. Αφήνεις όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις όπως τις βλέπεις στην εικόνα.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21394&stc=1&d=1311794365

7) πατάς Start all και περιμένεις να τελειώσει

Μετά το τέλος τις διαδικασίας, μπορείς να βγάλεις το κινητό από το USB, να βάλεις την μπαταρία και να το ξεκινήσεις κανονικά... Αν όλα έχουν πάει καλά θα έχεις πλέον μία gen2 συσκευή, με αναβαθμισμένο android 2.2 επίσημο, 512ΜΒ κλπ... και με το CWM εγκατεστημένο και έτοιμο προς χρήση για όταν το χρειαστείς. Από εδώ και πέρα η συσκευή θα είναι σαν καινούργια, και μπορείς να βάλεις πάλι stock recovery, άλλες rom όπως CM7, SS κ.α.

Πιθανόν να δεις κάποια σφάλματα στην διαδικασία, όπως ένα παράθυρο που θα αναφέρει: J:V880\Gen2_upgrade\v880_conversion_recovery\Orange_GEN2_136 mb_system_no_oem_15mb_cache is not exist , ή η ενότητα Action κάτω δεξιά με τις επιλογές Download, Backup NV, Restore NV μπορεί να απουσιάζει, αλλά μην μασήσεις... πάτα ΟΚ σε ότι error σου εμφανιστεί και συνέχισε.

Edited by kogos

Ένα μικρό update. Την έκανα τη διαδικασία και όλα λειτούργησαν άψογα. Δεν χρειάστηκαν καν οι drivers. Οπότε τώρα προχωρώ άνετα σε μια νέα ROM (πως θα'θελα μια stable ICS!). Χίλλια ευχαριστώ και πάλι kogos!!!

Γειά σας φίλοι,

μόλις πήρα το 2ο ΖΤΕ blade μου. Το πρώτο με 512 ΜΒ μνήμης το έκανα δώρο στην αδελφή μου. Τώρα που θέλω να γυρίσω και το 2ο σε 512 πηγαίνοντας στην αρχή του thread να κατεβάσω το σχετικό αρχείο -δεν το βρίσκω. Παίζει κάποια αλλαγή?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

1 χρόνο μετα την αρχική αγορα του blade το βρήκα ακόμη καλή αγορά και θα ήθελα τα 512 ΜΒ :)

το megaupload έκλεισε, οπότε όλα τα Links έχουν αλλάξει... η τελευταία γραμμή του οδηγού όμως γράφει:

update: links updated γιατί έχει κλείσει το megaupload και όλες οι αντίστοιχες υπηρεσίες

το megaupload έκλεισε, οπότε όλα τα Links έχουν αλλάξει... η τελευταία γραμμή του οδηγού όμως γράφει:

update: links updated γιατί έχει κλείσει το megaupload και όλες οι αντίστοιχες υπηρεσίες

Χίλια Ευχαριστώ!!! Respect για τη δουλειά που κάνεις στο φόρουμ !!!

• 4 weeks later...

Γεια χαρά κι από εμένα! Από χτες είμαι κι εγώ κάτοχος του Blade. Το αγόρασα από τα Multirama. Φορούσε Froyo 2.2 και είχε 256ΜΒ Ram. Το story έχει ως εξής.

- Χτες το έκανα root, έβαλα CWD 5.... κάτι, και μετά του φλάσαρα CM 7.1 stable. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όποτε ήθελα το έκανα restart και bootαρα από CWM πατώντας Power + Vol-. (Επειδή μπορεί να έχει σημασία το αναφέρω εδώ: Ψάχνωντας στα forums να δω τι παίζει με το κινητό και με τις custom roms, συνάντησα τις έννοιες gen1, gen 2, tpt κτλ. Κατέβασα λοιπόν μια εφαρμογή TPT Helper και την έτρεξα. Μου έδειξε ότι το κινητό είναι gen 2 (λογικό) και ότι είναι Chinese (αυτό όμως δεν είναι λογικό, και δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτό. Στο κουτί απ' έξω εννοείται έγραφε ελληνικά). Συνεχίζω:

- Σήμερα θέλησα να του αυξήσω τη μνήμη σε 512 και να του κάνω resize τα partitions. Βρήκα αυτό το topic και ακολούθησα τις οδηγίες που αναγράφονται στην πρώτη σελίδα (κατεβάζοντας τα αντίστοιχα αρχεία). Στην αρχή του πέρασα FTM όπως λέει μια χαρά.

- Στη συνέχεια bootαρα σε FTM, το συνέδεσα στο PC και πάτησα start. Όλα πήγαν καλά μέχρι το 98% όπου μου εμφανίστηκε σωστά στο κινητό το CWM (έκδοση 3.0.1.4) και περίμενα να περάσουν 3 λεπτά και να μου γράψει ότι όλα πήγαν καλά.

- Το πρόβλημα είναι ότι μου εβγαλε στο PC ένα κόκκινο RESET και στμάτησε εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Μετά από λίγο αφου δεν ήξερα τι να κάνω το έκλεισα και έβγαλα το USB. Από τότε όποτε το ανοίγω βγαίνει το πράσινο ανθρωπάκι (!!!) και μετά φορτώνει απευθείας το CWM. Έχοντας στν κάρτα το zip από την CM 7.1 προσπάθησα να την ξαναπεράσω. Μου γράφει ότι την φλασάρει κανονικά, αλλά στο reboot με βγάζει πάλι στο CWM.

- Δοκίμασα επίσης τις οδηγίες σχετικά με την περίπτωση που το κινητό έχει γίνει bricked (USDL_P726CV1.00.00.exe κτλ.). Το κινητό μου μπαινει σε DFU mode κανονικότατα, ακολουθώ όλες τις οδηγίες χωρίς να μου βγάζει error, η εγκατάσταση ολοκληρώνεται κανονικά, αλλά στο restart πάλι με βγάζει στο CWM και δεν προχωράει με τίποτα.

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει?? Στείλτε μου και ΡΜ αν θέλει κάποιος και μπορώ αν θέλετε να μιλήσουμε και τηλεφωνικά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Βάλε stock recovery, μπες ftm και βάλε την official 2.2 με 256mb, κάνε root, install tpt helper, install ένα tpt με 152mb system (ή παραπάνω αν θες ics, παρακάτω για τις υπόλοιπες ρομ) 2mb cache και το τελευταίο cwm, install τη ρομ της αρεσκείας σου, και είσαι έτοιμος με 512ram. Προσοχή μόνο μην έχεις όντως Chinese γιατί αυτά έχουν πραγματικα 256ram.

Μετά από τόσο καιρό υπάρχουν και πιο εύκολοι τρόποι για partition, debrick, unlock κλπ. Πρέπει να κάνω update τον οδηγό όταν βρω λίγο χρόνο και για gen3 συσκευές, καθώς και το debrick του skate/blade2, και με partition sizes για την official ics.

Edited by kogos

• 2 weeks later...

κογκος ενα μεγαλο μπραβω και ευχαριστω , απο οτι διαβαζω και διαβαζω σε αυτο το τε θεμα εδω , πραγματικα βοηθας χωρις να σταματας .

αγορασα αυτο το κιν διωτη μου αρεσε παρα πολυ και το θεωρουσα καλο για τα χρηματα που επρεπε να πληρωσω , ομως οπως ολοι ετσι και εγω , ενω στο διαδυκτιο εβλεπα για 2.2 φρογιο και 512 ραμ , ξαφνου βρηκα γυρω στα 160 κατη διαθεσιμη ραμ , με αποτελεσμα εχοντας ανοιχτο των ucweb και των skype , η συσκευη να πυρωνη και να κολαει .

το βρηκα σχεδον αμεσως το θεμα υστερα απο αναζητηση στο δυκτιο .

θελω ομως καποια βοηθεια , εγω το κιν το εχω ειδη μονιμο ρουτ απο το ζ4 , εχω βαλη το και το '' ρωτα των γουρουνοψαρο '' :lol: , οπου γνωριζω το δεδομενο οτι ειναι τζεν 2 , οποτε λοιπον η απορια ειναι , χριαζομαι να εγκαταστησω τιποτα αλλο για να ξεκινησω την διαδηκασια , τι ειναι τα cwf , δεν καταλαβαινω , και δυστιχως ο χρονος μου ειναι πολυ μετριμενος .

στων βασικο οδηγω δεν αναφερει ουτε ας πουμε εαν το κιν θελει ρουτ .

φιλε μου βοηθεια , πρεπει να διαλησα το τηλ .

δεν κανιε ρεμπουτ και δεν ειχα εγκαταστηση το clockworkmod , δεν ξερω αν χρειαζονταν

εβγαλα την μπαταρια και ολα καλα μεχρη στιγμης , για καποιο λγο αναβοσνινη με πρασινο φως το το τριτο πλικτρο της επιστροφης , για τη γινετε αυτο , μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα περα απο αυτο . πως μπορω να δω εαν εγινε το τηλ 512 , διωτη πλεον για καποιο λογ δεν βρησκο την διαχειριση εργου μεσα στο κιν . επισης για καποιο λογο δεν βγενει η δονηση απο τα πληκτρα .

φιλε ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων

ενταξη ομαδα της σελιδας , προφανος δεν ειμαι κοινωνικοποιημενος για την σελιδα σας , επισης συγνωμη για οσα ορθωγραφικα εχψ κανει

καγκος , αν και δεν μπηκες στον κοπο να απαντησης , σε ευχαριστω πολυ , τελικα ολα ειναι καλα και επιτελους το κιν δουλευει χωρις κοληματα .

να σε καλα

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων