Jump to content

Wind 2in1: Δύο αριθμοί σε μία κάρτα SIM

mobilegr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως δεν θα ρισκαρω ενα f2g2 και ενα "φοιτητικό " πακέτο για να το εξακριβώσω!

Το F2G2 δεν είναι αυτό με τα 300 λεπτά προς όλους δωρεάν σε κάθε ανανέωση; Αμαρτία πραγματικά να το χάσεις αν κάτι πάει στραβά!

Edited by karatzes

• Απαντήσεις 484
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εκανα σημερα σε ενα φοιτητικο και ενα κανονικο f2g ολα καλα μεσα σε 15 λεπτα η κοπελα στο μαγαζι τα ειχε φτιαξει μια χαρα μονο με 5 ευρω (μαλιστα η μια καρτα ηταν q και χρειαζονταν μετατροπη). Να ξερετε οτι η δωρεαν προωθηση δεν ισχυει αμεσως αλλα πρεπει να παρετε το κεντρο να σας το ενεργοποιησουν (δωρεαν)

Το φοιτητικο δεν αλλαξε παντως σε τπτ

Πριν κανενα μηνα παντως σε 2 μαγαζια στον πειραια κανενα δεν δεχονταν να το κανει λεγοντας διαφορες διακιολογιες οτι δεν εχουν καρτα twin η οτι χρειαζεται το ενα να ειναι συμβολαιο κλπ

εγώ πάλι σήμερα πήγα στα public και ρώτησα και μου είπαν αν γίνει συνδυασμός καρτοκινητής τα bonus χάνονται, τώρα τι να πω δεν βγάζεις άκρη, ενώ χθες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν πως δεν χάνονται

Προφανώς και ισχύει ότι λέει η εξυπηρέτηση πελατών και όχι τι λέει κάθε άσχετος υπάλληλος/πωλητής.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Προφανώς και ισχύει ότι λέει η εξυπηρέτηση πελατών και όχι τι λέει κάθε άσχετος υπάλληλος/πωλητής.

επειδή τον ξέρω τον πωλητή και με ενημέρωσε πως και αυτός το είχε ψάξει και για κάποιον άλλον που ήθελε να το κάνει και ισχύει ότι χάνονται τα bonus

Εδώ λέει ένας ότι το έκανε και όλα οκ.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εδώ λέει ένας ότι το έκανε και όλα οκ.

Αυτό είναι το ενθαρρυντικό. Αφού το έκανε έστω και ένας σημαίνει ότι δουλεύει...

Η γνώμη μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ακολουθούμε μια έμμεση οδό:

- Πάμε σε ένα κατάστημα και εξηγούμε στον υπάλληλο ποια υπηρεσία θέλουμε να ενεργοποιήσουμε.

- Βάζουμε τον υπάλληλο να πάρει μπροστά μας τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών, για να βεβαιώσει ότι γίνεται και ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει.

- Αν μετά από όλα αυτά γίνει η στραβή, όλο το φταίξιμο (τεκμηριωμένα και καταγεγραμμένα) είναι πάνω στην wind, η οποία οφείλει να επαναφέρει τα πράγματα στην αρχική τους κατάσταση.

Ακολούθησα αυτή τη μέθοδο για την ενεργοποίηση των δύο φοιτητικών μου πακέτων, όπου η εξυπηρέτηση πελατών έλεγε ότι έπρεπε να γίνει σε ένα κατάστημα, ενώ ο υπάλληλος στο κατάστημα έλεγε ότι πρέπει να γίνει κεντρικά αλλιώς θα έχανα το πακέτο.

αν πάτε στην σελίδα της wind 2in1 θα δείτε ότi υπάρχει ένα pdf αρχείο και εκεί γράφει ότι όλα τα πακέτα καρτοκινητής μεταφέρονται στο οικονομικό πακέτο 2in1 for all, οπότε πάπαλα bonus

Με ενδιαφέρει και μένα αυτό, αν το κάνει κάποιος να μας πει.

Στον πατέρα μου έχω 2in1 ένα φοιτητικό και το παλιό του αριθμό σε F2G χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το φοιτητικό το έχει βασικό στο foreground για κλήσεις και το παλιό του νούμερο σαν δεύτερο στο background για εισερχόμενες. Εάν εξαιρέσουμε ότι είδαμε και πάθαμε να βρούμε μαγαζί να μας κάνει την διαδικασία και τις αρχικές ρυθμίσεις κατά τα αλλα όλα οκ.

Ενημέρωση: Τελικά χάνεται το φοιτητικό με την 2in1. Δούλεψε τον πρώτο μήνα διότι είχαμε ενεργοποιήσει τα 1000 λεπτά πριν την 2in1! Πήγα από περιέργεια να ανανεώσω σήμερα και δεν είναι εφικτό!! Ελπίζω αν κάνω την αντίστροφη διαδικασία να επιστρέψει το φοιτητικό. Θα επανέλθω....

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

εμένα πάλι μετά από χθεσινή ενημέρωση μετά από αίτημα που είχα κάνει πριν από 10 μέρες μου απάντησαν με μήνυμα ότι:

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η υπηρεσία 2ιn1 είναι διαθέσιμη για δύο αριθμούς καρτοκινητών f2g χωρίς να χάνονται τα bonus που τυχόν έχει.

Το φοιτητικό πακέτο δεν μπορεί ενταχθεί στη παραπάνω υπηρεσία.

Με εκτίμηση,

WIND Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Κρίμα για το φοιτητικό αν και νομίζω ότι κάποιοι είπανε πως το έκαναν.

Καλα που διαβασα ημουν ετοιμος να το κανω οποτε θα εχανα το φοιτητικο
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

σήμερα πάντως πους τους ξαναρώτησα μου είπαν δεν χάνεται τίποτα.έχω 1 φοιτητικό και ένα απλό f2g με το πρόγραμμα 10-300.
SAMSUNG NOTE 5

σήμερα πάντως πους τους ξαναρώτησα μου είπαν δεν χάνεται τίποτα.έχω 1 φοιτητικό και ένα απλό f2g με το πρόγραμμα 10-300.

Εγώ το έχασα το φοιτητικό και είμαι εδώ και 1 εβδομάδα στα τηλέφωνα για επαναφορά του απενεργοποιωντας την 2in1......

Κράτα μας ενήμερους γιατί και εγώ ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτήν την υπηρεσία.

• 2 weeks later...
Λοιπόν ανακεφαλαίωση: Φοιτητικό και 2in1 δεν είναι συμβατά. Χάνεται η προσφορά του φοιτητικού πακέτου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μέσα σε 5 εργάσιμες και μετά από μετατροπή της κάρτας 2in1 σε κανονική μου ενεργοποίησαν την φοιτητική προσφορά εκ νέου. Έκανα τον δεύτερο αριθμό Q και ενεργοποίησα την προώθηση κλήσεων προς το φοιτητικό κάνοντας χρήση του πακέτου προς Wind και Q με 2 ευρώ τον μήνα. Ελπίζω να βοήθησα...

Λοιπόν ανακεφαλαίωση: Φοιτητικό και 2in1 δεν είναι συμβατά. Χάνεται η προσφορά του φοιτητικού πακέτου. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μέσα σε 5 εργάσιμες και μετά από μετατροπή της κάρτας 2in1 σε κανονική μου ενεργοποίησαν την φοιτητική προσφορά εκ νέου. Έκανα τον δεύτερο αριθμό Q και ενεργοποίησα την προώθηση κλήσεων προς το φοιτητικό κάνοντας χρήση του πακέτου προς Wind και Q με 2 ευρώ τον μήνα. Ελπίζω να βοήθησα...

δηλαδή έκανες το 2ο νούμερο από f2g σε q και υπάρχει δυνατότητα προώθησης από την q στο f2g φοιτητικό πακέτο με 2 ευρώ τον μήνα στην υπηρεσία 2in1?

Edited by gsserv10

Ο λόγος που το έκανα Q είναι το πακέτο 600' προς Wind και Q με τα 2 ευρώ. Ενεργοποιώντας την προώθηση προς το φοιτητικό χρησιμοποιώ την προσφορά και δεν χάνω καμία κλήση. Τα sms μόνο δεν βλέπω άμεσα και τα τσεκάρω μόλις έχω πρόσβαση στο παλιό κινητό.

Ο λόγος που το έκανα Q είναι το πακέτο 600' προς Wind και Q με τα 2 ευρώ. Ενεργοποιώντας την προώθηση προς το φοιτητικό χρησιμοποιώ την προσφορά και δεν χάνω καμία κλήση. Τα sms μόνο δεν βλέπω άμεσα και τα τσεκάρω μόλις έχω πρόσβαση στο παλιό κινητό.

έχεις δύο κάρτες σε δύο τηλέφωνα ?

η προώθηση πρέπει να γίνει από κατάστημα wind? το βρήκα πως γίνεται, υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση για την προώθηση?

Edited by gsserv10

η προώθηση πρέπει να γίνει από κατάστημα wind? το βρήκα πως γίνεται, υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση για την προώθηση?

Απλά ενεργοποιώ τα 600' προς Wind και Q με 2 ευρώ τον μήνα . Καμία άλλη χρέωση.