sakiss Δημ. July 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Παιδιά θέλω να βάλω μια custom rom την WGSpoelstra's GB Edition | v7.4.0/vRC1 | Android 2.3.4 | Based on CM7 .74/RC1 αλλά θέλω το στήσιμο που υπάρχει ήδη στην μαμισια τώρα ,διάβασα τις οδηγίες που δίνεται για backup αλλά δεν βρίσκω το αρχειακι loadbalancing στο link που δίνεται δεν υπάρχει ,γιατί από ότι διάβασα με αυτό επαναφέρει με recovery οτι είχες από τη μαμισια.... μήπως κάποιος καλός άνθρωπος έχει αυτό το zipaki ,η κάτι άλλο ???ευχαριστώ... Το ποστ που σας ανα φερω ειναι αυτο: NANDROID BACKUP-RESTORE http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593060#post3593060Eνημέρωσα τον @agekalp αν μπορει να μας βρει το σωστό link εκτός αν το ανεβάσει κάποιο απο τα παιδια εδω.:) Edited July 13, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Ευχαριστώ πολύ ,sakkis.... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Μετα απο root και instalation rom manager μου ηρθε αυτοματη ενημερωση λογισμικου απο lg. Εκανα κατεβασμα με wi fi και κατα την εγκατασταση κανει επανεκινηση και με βγαζει στο vlockwork menu.... τι κανω? Εχει επιλογες reboot instsll update from sdcard και ολα τα λοιπα . Τι κανω? Δεν εχω sdcard --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 13, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Έκανες αναβάθμιση με την επίσημη rom της LG και σε πετάει στο μενού του clockworkmod; :confused: Γίνε πιο λεπτομερής αν θέλεις για να καταλάβουμε τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 λοιπον εχω εκδοsη kernel 2.6.32.9 - build number FRG83G - ΕΚΔΟΣΗ LGE LG0990-V10b το κινητο ειναι απο wind & χτες εκανα root με superoneclick. μετα κατεβασα rom manager. σημερα σε συνδεση μου με wi fi εβγαλε ενημερωση λογισμικου. κατεβηκετο αρχειο & μου ανεφερε οτι ειναι εγκυρο. Το πατησα για εγκατασταση. Εκανε επανεκινηση και οταν ανοιξε πηγε clockworkmod (επιλογες). Εκανα reboot, εκανα wipe (τα εσβησα ολα) αλλα δεν εκανε εγκαταστασητου νεου λογισμικου. Οταν ξαναανοιξε το κινητο και συνδεθκα wifi μου εβγαλε παλι το νεο λογισμικο προς εγκατασταση..... Τι κανω? Μπορω να βγαλω το clockworkmod ? (επεγκατεστησα το rom manager αλλα δεν εγινε κατι....επισης εκανα unroot αλλα παλι τιποτε ) Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αν θέλεις να επιστρέψεις σε τελείως stock κατάσταση για να κάνεις τα update κανονικά ακολούθησε τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 μαλιστα, ολοκληρη διαδικασία.... ευχαριστω παντως γι ατην βοηθεια Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Δεν είναι τόσο μεγάλη διαδικασία όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ΕΚΔΟΣΗ LGE LG0990-V10b αυτη η εκδοση που εχω ειναι πολυ παλια ? Θα αλλαξει κατι εαν εγκαταστησω π.χ. την V10-C or V10-D ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) μαλιστα, ολοκληρη διαδικασία.... ευχαριστω παντως γι ατην βοηθεια Πάνω από 10 λεπτά δεν θα σου πάρει! Edited July 13, 2011 by Tzhmakos Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 OK, μονο 40 λεπτα θελει το downloading Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 ΕΚΔΟΣΗ LGE LG0990-V10b αυτη η εκδοση που εχω ειναι πολυ παλια ? Θα αλλαξει κατι εαν εγκαταστησω π.χ. την V10-C or V10-D ? Δεν είναι θέμα παλαιότητας. Απλά τα περισσότερα προβλήματα που έχουν αναφερθεί για τη συγκεκριμένη συσκευή... είναι με την v10b. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Αλλο κουφο που εγινε ειναι: με κλειστο το τηλ πατω power button and vol down και ανοιγει γραφοντας software upgrading please wait.....κανα 20λεπτο αλλα δεν εγινε κατι. Ουτε εκλεινε οποτε εβγαλα μπαταρια. Λειτουργει τωρα αλλα δεν κανει υpgrading στο αρχειο που κατεβηκε Edited July 13, 2011 by tigerdaytona Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Αλλο κουφο που εγινε ειναι: με κλειστο το τηλ πατω power button and vol down και ανοιγει γραφοντας software upgrading please wait.....κανα 20λεπτο αλλα δεν εγινε κατι. Ουτε εκλεινε οποτε εβγαλα μπαταρια. Λειτουργει τωρα αλλα δεν κανει υpgrading στο αρχειο που κατεβηκε Δεν είναι κουφό έτσι μπαίνεις στο software update mode. Συνήθως όταν φλασάρεις νέα ROM μπαίνεις εκεί. Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Μια ανανεωμένη εκδοση για το market έχει αρχίσιε να κυκλοφορεί. Όσοι δεν θέλετε να περιμένετε κατεβάστε το ακόλουθο .zip και κάντε το install μέσω clockwork http://dl.dropbox.com/u/8922087/Optimus%202X/apps/Clockwork%20flashable/Market3026-signed.zip http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/284771_2249360599439_1410939421_32667390_572402_n.jpg Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Eνημέρωσα τον @agekalp αν μπορει να μας βρει το σωστό link εκτός αν το ανεβάσει κάποιο απο τα παιδια εδω.:) Τελικά το έκανα αλλά δεν επαναφέρει το buckup ,κολλάει και δεν ανοίγει το τηλ. Ενώ περνάει τη ρομ ,όλα καλά κλπ , και ενώ τρέχει το buckup ,στο reboot κολλάει και δεν ανοίγει το τηλ.εκτός και αν αργεί πολύ ,και έπρεπε να περιμένω ας πούμε κανένα 20 λεπτό.... :(:(:( EDIT: Τελικά μετά από τρεις προσπάθειες ,κατάφερα και την έβαλα(2.3.4 WGSpoelstra_GBE_v7.4.2) και έκανα και restore ,όλα έγιναν οκ αλλά όταν πάω να δω τι λειτουργικό έχει επάνω μου βγάζει πάλι την stock v10c ,:wacko::wacko::dizzy:γιατί ?? Edited July 16, 2011 by aetos100 Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 (edited) μια βοηθεια δεν μου κανει root κολαει μολις πατησω root ανοιγει ενα παραθυρο dos adb.exe και ειναι κενο κατι δεν εχει παει καλα με τους drivers τους εγκατεστησα αλλα εβγαλε οτι κατι δεν βρεθηκε εχω win7 64bit ολα καλα το βρηκα!! Edited July 17, 2011 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Eρχουτ Gingerbread Αlpha version, απο modaco μεσα στη μερα οπως ανακοινωσε Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Αν θέλεις να επιστρέψεις σε τελείως stock κατάσταση για να κάνεις τα update κανονικά ακολούθησε τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 σημερα βρηκα χρονο και εκανα την παραπανω διαδικασια και πηρε την stock ROM V10a. Eιναι καλυτερη απο αυτη που ειχα (V10b) . Να βαλω την V10c ? Θα εχει καμμια διαφορα ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 σημερα βρηκα χρονο και εκανα την παραπανω διαδικασια και πηρε την stock ROM V10a. Eιναι καλυτερη απο αυτη που ειχα (V10b) . Να βαλω την V10c ? Θα εχει καμμια διαφορα ? Θεωρητικά στους περισσότερους η 10c είναι η καλύτερη. Η 10a ήταν σταθερή αλλά έχει μερικά θεματάκια (όχι σοβαρά, κυρίως ταχύτητας) και η 10b πολλά. Η τελευταία (10c) δείχνει πιο σταθερή και γρήγορη από τις άλλες. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Συμφωνώ και εγώ σχετικά με την αναβάθμιση στην v10c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 open wi fi : μπαινω στις ρυθμισεις του τηλεφωνου, about phone, software update ,software update check αλλα μου γραφει συνεχως ....''current version is latest version''.... Θα μου ερθει μονο του το μηνυμα για update ? Eαν ναι θα παει απευθειας V10c ή πρωτα V10b ??? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) open wi fi : μπαινω στις ρυθμισεις του τηλεφωνου, about phone, software update ,software update check αλλα μου γραφει συνεχως ....''current version is latest version''.... Θα μου ερθει μονο του το μηνυμα για update ? Eαν ναι θα παει απευθειας V10c ή πρωτα V10b ??? Για να πας απο v10a σε v10c πρεπει να συνδεσεις την συσκευη με το pc σου και μετα ανοιγεις την LG SUITE εκει θα σου βγαλει οτι υπαρχει new update και σου δειχνει οτι ειναι η v10c για να την περασεις στην συσκευη. Θα πας απευθειας στην τελευταια αναβαθμιση στην v10c.Εγω ετσι εκανα και η συσκευη δουλευει κομπλε διχως κανενα προβλημα. Edited July 21, 2011 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 2342 με quadrant sto LG Optimus 2X...Με το 2.3 θα πιάνει περισσότερο? Επίσης έχω ακούσει για overclocking στα κινητά...Εχεί σημαντικά αποτελέσματα?Αξίζει η είναι επικύνδινο?Κα πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 2342 με quadrant sto LG Optimus 2X...Με το 2.3 θα πιάνει περισσότερο? Δεν έχει καμία σημασία. Αυτές οι εφαρμογές απέχουν κατά πολύ από την απτή πραγματικότητα. Επίσης έχω ακούσει για overclocking στα κινητά...Εχεί σημαντικά αποτελέσματα?Αξίζει η είναι επικύνδινο?Κα πώς γίνεται? Θα χρειαστεί να βάλεις μαγειρεμένη rom που να φοράει custom kernel ο οποίος θα υποστηρίζει το overclocking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts