zarras1 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Λοιπον εκανα τη δοκιμη σε FR18 με τον τροπο σου αμεσως μετα την εγκατασταση και ειναι οκ. Γυρισα πισω στην backaπισμενη FR12 και δοκιμασα παλι..fail. Εβαλα παλι την FR18 μονο που αυτη τη φορα πριν πειραξω τα αρχεια εριξα το Βattery percentage Mod (το ιδιο προυπηρχε και στην FR12 που δοκιμασα πιο πριν) και... fail οποτε αυτο που κανει τη "ζημια" ειναι το modακι για την μπαταρια (το οποιο ειχε μπει απο CWM, δεν ξερω αν αυτο εχει να κανει) καμια ιδεα για το πως μπορω να το κανω να δουλεψει? φανταζομαι αν παρω να βαλω στο μαμα framework μονο τις εικονες απο το mod δεν θα δουλεψει, αυτο που σκεφτομουνα ειναι να ριξω το δικο μου (με τις εικονες)framework μεσα στο mod του τυπου και να το φλασαρω οπως ειναι Edited May 26, 2011 by zarras1 Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Το μαμα framework της fr12 δεν υποστηρίζει 1%percentage αν θυμάμαι καλά.οπότε αναγκαστικά πρέπει να το πας ανάποδα. Τις εικονες από το δικό σου framework στο battery percentage mod framework. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 1. Το μαμα framework της fr12 δεν υποστηρίζει 1%percentage αν θυμάμαι καλά.οπότε αναγκαστικά πρέπει να το πας ανάποδα. 2. Τις εικονες από το δικό σου framework στο battery percentage mod framework. Sent from my LG-P990 using Tapatalk 1. μα και στην 12 και στην 18 το mod δουλευει κανονικα (το λεω επειδη λες οτι δεν δουλευει το 1% percentage στην 12). 2. ναι αυτο σκεφτηκα και εγω, να τις χωσω ουσιαστηκα μεσα στο battery per. mod.zip και να δοκιμασω και σε 12 και σε 18 φλασαρωντας. αλλα το θεμα ειναι οτι αν αυριο και βαλω ενα πληρες σετακι με εικονες και θελω να το ανεβασω ωστε να το παρει οποιος θελει, η δουλεια δεν θα ειναι δικια μου αλλα του τυπου που εκανε το mod οποτε θα με κραξουν :lol: 3. που μπορω να βρω το σκριπτακι που λες ωστε να δημιουργω flashable zips ? ευχαριστω Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 1. μα και στην 12 και στην 18 το mod δουλευει κανονικα (το λεω επειδη λες οτι δεν δουλευει το 1% percentage στην 12). 2. ναι αυτο σκεφτηκα και εγω, να τις χωσω ουσιαστηκα μεσα στο battery per. mod.zip και να δοκιμασω και σε 12 και σε 18 φλασαρωντας. αλλα το θεμα ειναι οτι αν αυριο και βαλω ενα πληρες σετακι με εικονες και θελω να το ανεβασω ωστε να το παρει οποιος θελει, η δουλεια δεν θα ειναι δικια μου αλλα του τυπου που εκανε το mod οποτε θα με κραξουν :lol: 3. που μπορω να βρω το σκριπτακι που λες ωστε να δημιουργω flashable zips ? ευχαριστω Aν αναφερεις πως χρησιμοποιησες το mod του παιδιου τοτε δε θα υπαρχει θεμα! Ουσιαστικα η δουλεια σου ειναι το theme-εικονιδια οποτε δε κλεβεις τιποτα.(αν καταλαβα καλα ...) Αν θες να μου στειλεις το πακετακι σου να το τσεκαρω μπας και το ενσωματωσω στη rom που ανεβαζω Για το σκριπτακι ξεκινα απο εδω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιούν ήδη αλλά υπάρχει νέο Clockworkmod 3.1.0.1 που πλέον υποστηρίζει πλήρως όλα τα soft keys... menu=up home=down back=back lens=ok http://www.myppc.it/web/community/viewtopic.php?f=130&t=6157 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ευχαριστω για τις πληροφοριες agekalp, ακομα δεν εχω τπτ ετοιμο ουσιαστικα πριν 1,5 μηνα ξεκινησα να ασχολουμαι με το android, και τις εικονες θελω να τις αλλαξω γιατι λογω του επαγγελματος μου...ανεργος γραφιστας τα θεωρω λιγο ελεινα... Μονο τις 2 εικονες για το usb εχω φτιαξει, τωρα θα ξεκινησω να αλλαζω και τις αλλες. φυσικα μολις το ετοιμασω μπορεις να το εχεις. επισης ο τροπος που ειπαμε πανω λειτουργει κανονικοτατα, εδω ειναι οι πρωτες 2 εν λειτουργια, θα σου κανω δωρο και τη γραμματοσειρα χαχαχαχα :lol: http://img814.imageshack.us/img814/9641/20110526134944.th.png http://img204.imageshack.us/img204/7417/11110526134944.th.jpg επομενη κινηση στις εικονες εδω http://img703.imageshack.us/img703/8715/20110526134935.th.png Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ευχαριστω για τις πληροφοριες agekalp, ακομα δεν εχω τπτ ετοιμο ουσιαστικα πριν 1,5 μηνα ξεκινησα να ασχολουμαι με το android, και τις εικονες θελω να τις αλλαξω γιατι λογω του επαγγελματος μου...ανεργος γραφιστας τα θεωρω λιγο ελεινα... Μονο τις 2 εικονες για το usb εχω φτιαξει, τωρα θα ξεκινησω να αλλαζω και τις αλλες. φυσικα μολις το ετοιμασω μπορεις να το εχεις. επισης ο τροπος που ειπαμε πανω λειτουργει κανονικοτατα, εδω ειναι οι πρωτες 2 εν λειτουργια, θα σου κανω δωρο και τη γραμματοσειρα χαχαχαχα :lol: http://img814.imageshack.us/img814/9641/20110526134944.th.png http://img204.imageshack.us/img204/7417/11110526134944.th.jpg επομενη κινηση στις εικονες εδω http://img703.imageshack.us/img703/8715/20110526134935.th.png Συγχαρητηρια.Πολυ ωραια δουλεια. Καλη συνεχεια και περιμενω να δω κι'αλλα. Οτι χρειαστεις σε softwarικοδουλεια πες μου. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ClockworkMod Recovery 3.2.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ClockworkMod Recovery 3.2.0.0 Επιτελους...!Κοντευουν να βγουν απο την αλλη μερια τα volume up/down και το power απο το πατα-πατα!!!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Όντως, δουλεύουν κανονικά όλα τα soft keys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ClockworkMod Recovery 3.2.0.0 Πως κάνουμε την εγκατάσταση (αντικατάσταση του παλιού)...??? και αν το έχετε ανεβάσει (ανανεώσει) εδώ???... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Πως κάνουμε την εγκατάσταση (αντικατάσταση του παλιού)...??? και αν το έχετε ανεβάσει (ανανεώσει) εδώ???... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Η πολύ απλή μέθοδος εγκατάστασης αναφέρεται στο link που δίνω. Δεν υποστηρίζεται από το rom manager. Θα ανέβει και εκεί εν ενθέτω χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημερα.Κυκλοφορει video στο youtube με την camera fix 30 fps 1080p εχει διαφορα ειναι εμφανης.Ρε guys ανεβαστε και εσεις κανενα video να δουμε γιατι αυτο που εχει ειναι μωλις 18 δευτερολεπτα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Τι να δεις; Η διαφορά είναι όντως εμφανής. Η Fusion2X το περιέχει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Τι να δεις; Η διαφορά είναι όντως εμφανής. Η Fusion2X το περιέχει ήδη. Σκεφτομαι να την περασω ειδα την δουλεια που εχετε κανει στην Fusion2X μπραβο αλλα βαριεμαι να την ξανα στησω την συσκευη απο την αρχη το μονο προβλημα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Σκεφτομαι να την περασω ειδα την δουλεια που εχετε κανει στην Fusion2X μπραβο αλλα βαριεμαι να την ξανα στησω την συσκευη απο την αρχη το μονο προβλημα.:D Υπαρχει λυση για το στησιμο ξεστησιμο! Ομως σε καποιες περιπτωσεις υπαρχουν ασυβματοτητες(ειδικα απο stock σε custom δε μπορω να εγγυηθω τιποτα). Εγω κανω τα εξης: Πριν το full wipe: Παιρνω ενα backup των app και ολων των data(μεσω titanium backup ή mybackup root) Παιρνω ενα backup των ρυθμισεων του launcher Πλεον αφου περασω τη νεα rom με δυο restore ειμαι στη φαση που ημουν και μενει να αλλαξω τις ρυθμισεις(ηχους,wifi κτλ).Μπορουν να αποθηκευτουν και οι ρυθμισεις μεσω των προγρμματων που προ ανεφερα αλλα δε το συνιστω! Βεβαια μια στο τοσο κανω φρεσκο στησιμο για να εχω και τις τελευταιες αναβαθμισεις των εφαρμογων κτλ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Βεβαια μια στο τοσο κανω φρεσκο στησιμο για να εχω και τις τελευταιες αναβαθμισεις των εφαρμογων κτλ :D Μια φορά την εβδομάδα δηλαδή; Αφού το κινητό το έχουμε πόσο; ένα ενάμιση μήνα; πόσες φορές να κάνει κανείς φρέσκο στήσιμο;:D Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 :D Μια φορά την εβδομάδα δηλαδή; Αφού το κινητό το έχουμε πόσο; ένα ενάμιση μήνα; πόσες φορές να κάνει κανείς φρέσκο στήσιμο;:D κατευθειαν και εσυ πια....!:p Δεν εννοουσα μια στο τοσο "χρονικα"! Μια στο τοσο απο αλλαγη rom to rom!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Παιδιά το video (1080p fix 30 fps) μεγάλη δουλειά μετά την αναβαθμίσει . Παλιά είχε ένα μικρο καρέ, τώρα αυτό σχεδόν εξαφανίστηκε, και φυσικά η ποιότητα της ΕΙΚΟΝΑΣ μπορείς να την καταλάβεις όταν τραβάς μακριά...... εκεί που θόλωνε το τοπίο τώρα 100 φορές είναι καλύτερα ...!!!! Edited May 30, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Παιδιά το video (1080p) μεγάλη δουλειά μετά την αναβαθμίσει τον . Παλιά με τα είχε ένα μικρο καρέ, τώρα αυτό σχεδόν εξαφανίστηκε, και φυσικά η ποιότητα της ΕΙΚΟΝΑΣ μπορείς να την καταλάβεις όταν τραβάς μακριά...... εκεί που θόλωνε το τοπίο τώρα 100 φορές είναι καλύτερα ...!!!! +1 Από σχεδόν 10Mbps πήγε στα σχεδόν 20 και από τα 24(σκάρτα) στα 29 καρέ. Πολύ πιο ομαλή κίνηση στο playback στην οθόνη του PC (24" FullHD) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Στο αντίστοιχο tweak για τις cm Rom δουλεύει και το autofocus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Enjoy! To βιντεακι το τραβαω με την καμερα και το κινητο ειναι συνδεδεμενο στην tv με hdmi. Περισσοτερες πληροφοριες στο youtube. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Για root χρειαζεται οπωσδηποτε το SuperOneClickv1.8 και μονο? Γιατι το τελευταιο που βρισκω ειναι SuperOneClickv1.9.1 .............Ειμαι οκ με αυτο? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Για root χρειαζεται οπωσδηποτε το SuperOneClickv1.8 και μονο? Γιατι το τελευταιο που βρισκω ειναι SuperOneClickv1.9.1 .............Ειμαι οκ με αυτο? Μια χαρά είσαι...!!!! με αυτό το έκανα και εγώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Για root χρειαζεται οπωσδηποτε το SuperOneClickv1.8 και μονο? Γιατι το τελευταιο που βρισκω ειναι SuperOneClickv1.9.1 .............Ειμαι οκ με αυτο? Όλες οι εκδόσεις είναι συμβατές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts