BHacker Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Το πρόβλημα με το σήμα το έφτιαξαν. Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) καλησπερα , εχω ενα προβλημα.... μολις περασα την ρομ αλλα στην notification bar μολις την κατεβαζω δεν μου δειχνει wifi και τετοια.... εχω κανει κατι λαθος η πρεπει να τα βαλω εγω? (ξαναφλασαρα και εφτιαξε) Edited May 27, 2011 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 καλησπερα , εχω ενα προβλημα.... μολις περασα την ρομ αλλα στην notification bar μολις την κατεβαζω δεν μου δειχνει wifi και τετοια.... εχω κανει κατι λαθος η πρεπει να τα βαλω εγω? (ξαναφλασαρα και εφτιαξε) έχει και επιλογές από Cyanogenmod settings να βάλεις οτι θέλεις στην μπάρα αυτή :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ευχαριστω πολυ.... 8ελω να ρωτησω καποια πραματα ακομα , υπαρχει πι8ανοτητα να μπορω να βαλω το κλασσικο 8εμα του galaxy s? επισεις υπαρχει καπου καποιος οδηγος για lagfix και διαφορα αλλα τετοια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosg83 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 έχει και επιλογές από Cyanogenmod settings να βάλεις οτι θέλεις στην μπάρα αυτή :) που ακριβως υπαρχουν αυτες η επιλογες γιατι τις ψαχνω εδω και μερες αλλα τιποτα? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ευχαριστω πολυ.... 8ελω να ρωτησω καποια πραματα ακομα , υπαρχει πι8ανοτητα να μπορω να βαλω το κλασσικο 8εμα του galaxy s? επισεις υπαρχει καπου καποιος οδηγος για lagfix και διαφορα αλλα τετοια ? Λοιπόν, για τελευταία φορά αυτή η ROM, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ. Το lagfix είναι απλά μια αλλαγή στο σύστημα της εσωτερικής μνήμης(ROM), η CM7 έχει lagfix(ext4) από μόνη της. Οπότε για τα διάφορα άλλα τέτοια θα χρειαστεί να ρίξεις διάβασμα. Sorry που είμαι αυστηρός, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Άποψη μου, η ROM είναι μια χαρά χωρίς περαιτέρω πειράγματα. που ακριβως υπαρχουν αυτες η επιλογες γιατι τις ψαχνω εδω και μερες αλλα τιποτα? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ψάξε interface/notification bar, δεν θυμάμαι που ακριβώς. Μπορείς να αλλάξεις και το εικονίδιο της μπαταρία με ένα που να έχει το %! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μετά και το τελευταίο update της cm7 ποια είναι τα bugs που παραμένουν;; Η τελευταία που έβαλα ήταν η 19/05... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μετά και το τελευταίο update της cm7 ποια είναι τα bugs που παραμένουν;; Η τελευταία που έβαλα ήταν η 19/05... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μέτρια κατανάλωση μπαταρίας/Fmradio/Handsfree/Tvout αυτά.. και κάτι που έχω ξεχάσει να αναφέρω, αν θες να βάλεις μια sdcard πρέπει να κλείσεις το κινητό και να την κάνεις mount από CWM. Βέβαια, έχω καιρό να βάλω την CM7 και έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις, αλλά από όσα ξέρω αυτά τα θέματα ήταν δύσκολα να ξεπεραστούν. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το ξερω πως ειμαι αρχαριος , αλλα τωρα εχω βρει λιγο χρονο το παλευω να μα8ω και να κανω καποια πειραματα με την συσκευη μου , γι αυτο ρωταω που 8α βρω οδηγους και τετοια ..... επισεις αμα λετε στον κα8ε αρχαριο "μην ασχολεισε με την cyanogen'' τοτε 8α μεινετε εσεις οι 5-10 που ξερετε τα πολλα και ολοι 8α περιμενουν απο εσας απαντησεις.... δεν 8ελω ( και να η8ελα δεν μπορω) να γινω εξπερ του android αλλα αποφασισασα να ασχολη8ω λιγο μπας και οτι μα8αινουμε καλο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το ξερω πως ειμαι αρχαριος , αλλα τωρα εχω βρει λιγο χρονο το παλευω να μα8ω και να κανω καποια πειραματα με την συσκευη μου , γι αυτο ρωταω που 8α βρω οδηγους και τετοια ..... επισεις αμα λετε στον κα8ε αρχαριο "μην ασχολεισε με την cyanogen'' τοτε 8α μεινετε εσεις οι 5-10 που ξερετε τα πολλα και ολοι 8α περιμενουν απο εσας απαντησεις.... δεν 8ελω ( και να η8ελα δεν μπορω) να γινω εξπερ του android αλλα αποφασισασα να ασχολη8ω λιγο μπας και οτι μα8αινουμε καλο ειναι... Δεν στο λέω γιατί θέλω να είμαι ξεχωριστός, στο λέω γιατί είναι "περίεργη" ROM. Για να λύσεις διάφορα θέματα χρειάζεται εμπειρία και υπομονή, οπότε αντί να κάθεσαι να ταλαιπωρείσαι με την CM7, γιατί να μην βάλεις την JVO με CFroot και να είσαι οκ; Και εγώ με αυτήν είμαι. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) το ξερω πως ειμαι αρχαριος , αλλα τωρα εχω βρει λιγο χρονο το παλευω να μα8ω και να κανω καποια πειραματα με την συσκευη μου , γι αυτο ρωταω που 8α βρω οδηγους και τετοια ..... επισεις αμα λετε στον κα8ε αρχαριο "μην ασχολεισε με την cyanogen'' τοτε 8α μεινετε εσεις οι 5-10 που ξερετε τα πολλα και ολοι 8α περιμενουν απο εσας απαντησεις.... δεν 8ελω ( και να η8ελα δεν μπορω) να γινω εξπερ του android αλλα αποφασισασα να ασχολη8ω λιγο μπας και οτι μα8αινουμε καλο ειναι... Αγαπητε φιλε η cyanogen mod ειναι (κατα τη γνωμη μου) μια ρομ πανω απο καθε πειραγμα και καθε mod γιατι αποτελει τη μοναδικη ρομ φτιαγμενη απο την αρχη. Αυτο συνεπαγεται προβληματα/bugs αλλα και πιο εξειδικευμενη γνωση για να την κουμανταρει καποιος. Αυτο που σου ειπε ο saliez δεν το βγαλαμε απο το μυαλο μας, το λενε οι ιδιοι οι κατασκευαστες της ρομ. Και στην τελικη μπορεις να πειραματιστεις με καποια πιο απλα θεματα στην αρχη και μετα να περασεις στα προχωρημενα. Στο κατω κατω ο saliez, οπως και ολα τα παιδια εδω μεσα, για καλο δικο σου στο ειπε, γιατι ειναι παλιος εδω και καταλαβε απο την ερωτηση σου οτι δεν εχεις εμπειρια στο θεμα. Κανεις δεν εχει λογο/διαθεση να το παιξει εδω μεσα πεπειραμενος η guru του android και κανεις φυσικα δεν τα ξερει ολα.:) Απο κει και περα αν θελεις να διαβασεις περισσοτερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061946 Edited May 27, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 την τελευταια βδομαδα το μονο που κανω ειναι να διαβαζω μιας και παρω μια μικρη ιδεα πια ρομ ειναι αυτη που χρειαζομαι, αλλα οπως καταλαβαινετε σε μιa βδομαδα μεσα ειναι πολυ λιγα αυτα που εχω διαβασει , και ακομα πιο λιγα αυτα που εχω καταλαβει.... αυτο που 8ελω απο την ρομ ειναι να ειναι πολυ γρηγορη και να μην τρωει σκαλωματα , με αποτελεσμα να διαβασω οτι αυτη την στιγμη ειναι η cyanogen αυτο που ψαχνω.... την εβαλα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος , αλλα απο την στιγμη που μπαινεις στο τρυπακι της '' βελτιωσης'' 8ες ολο και περισσοτερο ακομα και αν δεν το χρειαζεσαι..... προσπα8ω να διαβαζω και να μα8αινω και ελπιζω κα8ε μερα να εχω ολο και πιο λιγες αποριες ... ευχαριστω για την βοη8εια σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 αυτο που 8ελω απο την ρομ ειναι να ειναι πολυ γρηγορη και να μην τρωει σκαλωματα , με αποτελεσμα να διαβασω οτι αυτη την στιγμη ειναι η cyanogen αυτο που ψαχνω.... την εβαλα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος , αλλα απο την στιγμη που μπαινεις στο τρυπακι της '' βελτιωσης'' 8ες ολο και περισσοτερο ακομα και αν δεν το χρειαζεσαι..... προσπα8ω να διαβαζω και να μα8αινω και ελπιζω κα8ε μερα να εχω ολο και πιο λιγες αποριες ... ευχαριστω για την βοη8εια σας :) απο αυτα που ζητας καταλαβες οτι η cm7 ειναι η ρομ που ψσχνεις??? :lol: μαλλον πρεπει να συνεχισεις το διαβασμα και οταν λεμε διαβασμα δεν εννουμε θα μαθω να χρησιμοποιω odin, cwm και τελος αν θες να γνωριζεις αρκετα και να εισαι μεσα σε ολα δυστυχως πρεπει να ριχνεις διαβασμα για πολυ καιρο ακομα και στην ουσια ποτε δεν μπορεις να πεις οτι γνωριζω τα παντα καθως υπαρχει συνεχης εξελιξη εγω διαβαζω απο τον Οκτωμβρη (δεν λεω οτι ειναι καλο απαραιτηα) ας πουμε, συστηματικα και εχω φτασει σε ενα α επιπεδο, μεχρι το ω υπαρχει παρα πολυς δρομος οι γνωσεις θα ερθουν σιγα σιγα ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 στον οδηγο ελεγε πως το smoothes της δεν συγκρινετε με καμιας αλλης .... οποτε με αυτα τα πολυ λιγα που ξερω εκει πηγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 στον οδηγο ελεγε πως το smoothes της δεν συγκρινετε με καμιας αλλης .... οποτε με αυτα τα πολυ λιγα που ξερω εκει πηγα.... το smoothnes ομως δεν εχει καμια σχεση με το να μην τρωει σκαλωματα που λες αρχικα... και εκτος αυτου δεν νομιζω οτι ειναι πιο smooth απο την jvo, για την ακριβεια ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τελος παντων επειδη ειμαι της αποψης οτι αν δεν πειραξεις δεν μαθαινεις, καλα εκανες και την εβαλες (αρκει να μην υπαρχουν απωλειες...) τα οποια προβληματα θα τα συναντησεις και θα καταλαβεις περι τινος προκειται και η ερωτηση για την καλυτερη ρομ δεν μπορει να την απαντησει κανεις αλλος απο εσενα αφου εχεις δοκιμασει καποιες ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 αυτο ακριβως... δοκιμαζω τωρα.... ας πουμε τωρα που μιλαμε πηγα να κανω overclocking αλλα το κινητο εχει μεινει στο gt εδω και ενα μισαωρο (παλι 8α φλασαρω).... που 8α παει ομως , 8α ερ8ει η ωρα που 8α ρωτατε και εμενα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 αυτο ακριβως... δοκιμαζω τωρα.... ας πουμε τωρα που μιλαμε πηγα να κανω overclocking αλλα το κινητο εχει μεινει στο gt εδω και ενα μισαωρο (παλι 8α φλασαρω).... που 8α παει ομως , 8α ερ8ει η ωρα που 8α ρωτατε και εμενα :P Απλα φιλε μου μην παιρνεις πολυ φορα, γιατι δεν νομιζω να θελεις να μεινεις με τουβλο στο χερι που να ειναι ζεματιστο απο πισω και να μην αντιδρα σε οποιοδηποτε ερεθισμα. 500 € ειναι αυτα...Απλα στο λεω, απο κει και περα εσυ αποφασιζεις... Τελος το off-topic Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 παιδες ξερετε τι παιζει με τον glitch kernel v10...τον εγκαθιστο βαζω pin καρτας και μετα το τηλ επανεκινει μονο του..εκανα wipe dalvik cache αλλα και παλι τπτ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14230980#post14230980 Χμμμμμ. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 καλησπερα σας , ενα ψιλο bug που εχει εδω η ρομ ειναι πως οταν αλλαξεις 8εμα εξαφανιζονται απο notification bar τα widget μεχρι να ξαναγινει reboot στην συσκευη και επισεις η ρομ δεν μπορει να δουλεψει με zeam launcher ( ολα γινονται με παρα πολυ lag) ελπιζω αυτα τα προβληματα να μην υπαρχουν μονο στην δικη μου συσκευη... (απλα ισως βοη8ισω καποιους με αυτες τις παρατηρισεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 καλησπερα σας , ενα ψιλο bug που εχει εδω η ρομ ειναι πως οταν αλλαξεις 8εμα εξαφανιζονται απο notification bar τα widget μεχρι να ξαναγινει reboot στην συσκευη και επισεις η ρομ δεν μπορει να δουλεψει με zeam launcher ( ολα γινονται με παρα πολυ lag) ελπιζω αυτα τα προβληματα να μην υπαρχουν μονο στην δικη μου συσκευη... (απλα ισως βοη8ισω καποιους με αυτες τις παρατηρισεις) Οπως ανεφερε και ο saliez στην προηγουμενη σελιδα αν πας στα Cyanogenmod settings μπορεις να βαλεις οτι θελεις εσυ στην notification bar. Τωρα αν αλλαξεις θεμα προφανως χρειαζεται να τα ξαναπερασεις. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 δυστυχως δεν φτιαχνει ετσι. το μονο που βοη8αει ειναι το reboot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 δυστυχως δεν φτιαχνει ετσι. το μονο που βοη8αει ειναι το reboot... Xμμμμ τοτε τι να πω ισως ειναι bug. Ας απαντησει καποιος που την φοραει και ξερει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14230980#post14230980 Χμμμμμ. Την εχω βάλει και ειναι υπεροχη καθως παιζει και το FM Radio http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14231001&postcount=5758 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 καλησπερα σας , ενα ψιλο bug που εχει εδω η ρομ ειναι πως οταν αλλαξεις 8εμα εξαφανιζονται απο notification bar τα widget μεχρι να ξαναγινει reboot στην συσκευη και επισεις η ρομ δεν μπορει να δουλεψει με zeam launcher ( ολα γινονται με παρα πολυ lag) ελπιζω αυτα τα προβληματα να μην υπαρχουν μονο στην δικη μου συσκευη... (απλα ισως βοη8ισω καποιους με αυτες τις παρατηρισεις) Κατεβασε απο το Market την εφαρμογη notification..... (Αν βαλεις CM7 στο Search θα στην βρει) και δεν θα χρειαστεις Reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts