Stinger Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Δεν ξερω τι ακριβως εκαναν, απλα στο changelog της #91 εγραφε "Improve battery calculations" και οντως απο τοτε η μπαταρια εχει βελτιωθει αισθητα (μιλαμε παντα για idle κατασταση). Αν θελεις και μπροεις να καταλαβεις κατι περισσοτερο, δες εδω Παναγιώτη αυτό σημαίνει πως βελτίωσαν τον αλγόριθμο που υπολογίζει πόσο % μπαταρία έχεις ανά πάσα στιγμή, δηλαδή έχουμε μια ποιο ακριβή μέτρηση στην ουσία :) (Καλημέρες) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παναγιώτη αυτό σημαίνει πως βελτίωσαν τον αλγόριθμο που υπολογίζει πόσο % μπαταρία έχεις ανά πάσα στιγμή, δηλαδή έχουμε μια ποιο ακριβή μέτρηση στην ουσία :) (Καλημέρες) Καλημερα Βασιλη. Δηλαδη ουσιαστικα δεν βελτιωθηκε κατι στην αυτονομια, αλλα εχουμε απλα μια πιο ακριβη ενδειξη του δεικτη? Γιατι εγω εχω σιγουρα πολυ βελτιωμενη αποδοση απο την #91 και μετα. Λες να ειναι λογω των κυκλων φορτισης? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καλημερα Βασιλη. Δηλαδη ουσιαστικα δεν βελτιωθηκε κατι στην αυτονομια, αλλα εχουμε απλα μια πιο ακριβη ενδειξη του δεικτη? Γιατι εγω εχω σιγουρα πολυ βελτιωμενη αποδοση απο την #91 και μετα. Λες να ειναι λογω των κυκλων φορτισης? Ναι αυτό ακριβώς! Πιθανώς να έχει στρώσει απλά η μπαταρία λόγω κύκλων εάν δεν έχεις αλλάξει κάτι εσύ στο γενικότερο setup (kernel, governor, scheduler η ακόμα και κανένα ενεργοβόρο widget κτλ) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ναι αυτό ακριβώς! Πιθανώς να έχει στρώσει απλά η μπαταρία λόγω κύκλων εάν δεν έχεις αλλάξει κάτι εσύ στο γενικότερο setup (kernel, governor, scheduler η ακόμα και κανένα ενεργοβόρο widget κτλ) Δεν εχω αλλαξει κατι Βασιλη, αλλα περασαν ηδη αρκετοι κυκλοι και πιστευα οτι θα εχει στρωσει ηδη. Παντως, η κατασταση εχει βελτιωθει παρα πολυ οσον αφορα τη μπαταρια στη cm7. Σιγα σιγα ολοκληρωνεται η ρομ, αν και για να πω την αληθεια εγω εδω κι ενα μηνα που την φοραω δεν νιωθω οτι εχω κατι beta και unstable στο κινητο μου. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Δεν εχω αλλαξει κατι Βασιλη, αλλα περασαν ηδη αρκετοι κυκλοι και πιστευα οτι θα εχει στρωσει ηδη. Παντως, η κατασταση εχει βελτιωθει παρα πολυ οσον αφορα τη μπαταρια στη cm7. Σιγα σιγα ολοκληρωνεται η ρομ, αν και για να πω την αληθεια εγω εδω κι ενα μηνα που την φοραω δεν νιωθω οτι εχω κατι beta και unstable στο κινητο μου. Συμφωνώ απόλυτα! Πραγματικά δεν υπάρχει γυρισμός σε στοκ, το feeling δεν συγκρίνεται. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Δεν εχω αλλαξει κατι Βασιλη, αλλα περασαν ηδη αρκετοι κυκλοι και πιστευα οτι θα εχει στρωσει ηδη. Παντως, η κατασταση εχει βελτιωθει παρα πολυ οσον αφορα τη μπαταρια στη cm7. Σιγα σιγα ολοκληρωνεται η ρομ, αν και για να πω την αληθεια εγω εδω κι ενα μηνα που την φοραω δεν νιωθω οτι εχω κατι beta και unstable στο κινητο μου. Ετσι ειναι Παναγιωτη εκτος βεβαια απο ενα κουλο που μου εκανε σημερα αφου δεν ανοιγε η οθονη ενω το κινητο ηταν ενεργοποιημενο και χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια...αλλα ειναι το μοναδικο θεματακι μεχρι τωρα..εαν ειναι ετσι η unstable φανταζομαι πως θα ειναι η final stable version (εαν τελικα βγει)... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ετσι ειναι Παναγιωτη εκτος βεβαια απο ενα κουλο που μου εκανε σημερα αφου δεν ανοιγε η οθονη ενω το κινητο ηταν ενεργοποιημενο και χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια...αλλα ειναι το μοναδικο θεματακι μεχρι τωρα..εαν ειναι ετσι η unstable φανταζομαι πως θα ειναι η final stable version (εαν τελικα βγει)... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Ηρακλη, το μονο κουλο που αντιμετωπισα ποτε ηταν την πρωτη μερα που την εβαλα που ειχε φαει σκαλωμα και μολις την περασα δεν αναγνωριζε την sim μου. Παλι καλα που δεν απογοητευτηκα αμεσως και λεω ας της δωσω μια δευτερη ευκαιρια. Η ρομ μιλαμε δεν κολλαει σε τιποτα, την εχω ξεπατωσει και δεν λεει να γονατισει. Αν συνεχισουν στην cm team τοσο δυναμικα, ας μην βγαλουν και ποτε stable, πραγματικα σου μιλαω δεν με ενδιαφερει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ηρακλη, το μονο κουλο που αντιμετωπισα ποτε ηταν την πρωτη μερα που την εβαλα που ειχε φαει σκαλωμα και μολις την περασα δεν αναγνωριζε την sim μου. Παλι καλα που δεν απογοητευτηκα αμεσως και λεω ας της δωσω μια δευτερη ευκαιρια. Η ρομ μιλαμε δεν κολλαει σε τιποτα, την εχω ξεπατωσει και δεν λεει να γονατισει. Αν συνεχισουν στην cm team τοσο δυναμικα, ας μην βγαλουν και ποτε stable, πραγματικα σου μιλαω δεν με ενδιαφερει. Κι εγω της εδωσα δευτερη ευκαιρια και καλα εκανα αφου ειναι απιστευτη!!! Btw εχω παρατηρησει τεραστια διαφορα και στην καμερα...οι φωτο ακομα και σε χαμηλο φωτισμο ειναι παρα πολυ καλες οπως και το βιντεο...ειναι εκπληκτικη ρομ!!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Κι εγω της εδωσα δευτερη ευκαιρια και καλα εκανα αφου ειναι απιστευτη!!! Btw εχω παρατηρησει τεραστια διαφορα και στην καμερα...οι φωτο ακομα και σε χαμηλο φωτισμο ειναι παρα πολυ καλες οπως και το βιντεο...ειναι εκπληκτικη ρομ!!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk χωρις να θελω να βγω οφ τοπικ,μιας και πλησιαζει η αδεια μου(επιτελους:lol:) θα εχω απεριοριστο καιρο για σκαλισματα,και λεω να δοκιμασω την cm...εχοντας περασμενη την juwe της υπογραφης μου εχω συνηθησει να δουλευουν ολα ρολοι.να την κανω την αλλαγη εστω και για δοκιμη?? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 χωρις να θελω να βγω οφ τοπικ,μιας και πλησιαζει η αδεια μου(επιτελους:lol:) θα εχω απεριοριστο καιρο για σκαλισματα,και λεω να δοκιμασω την cm...εχοντας περασμενη την juwe της υπογραφης μου εχω συνηθησει να δουλευουν ολα ρολοι.να την κανω την αλλαγη εστω και για δοκιμη?? Πριν βαλω την #100 ειχα κι εγω την juwe 5.3...Πολυ καλη και σταθεροτατη ως ρομ αλλα την ταχυτητα και γενικοτερα το feeling της cm7 ( οσες custom κι αν εχω βαλει γενικοτερα που δεν ειναι λιγες ) δεν συγκρινεται !!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Πριν βαλω την #100 ειχα κι εγω την juwe 5.3...Πολυ καλη και σταθεροτατη ως ρομ αλλα την ταχυτητα και γενικοτερα το feeling της cm7 ( οσες custom κι αν εχω βαλει γενικοτερα που δεν ειναι λιγες ) δεν συγκρινεται !!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk αυτο ειναι που με κανει να μπαινω στο πειρασμο...η ταχυτητα που ακουω πως πιανει μιας και ο γαλαξιας εχει τα φοντα... απλα δε ξερω αν ειναι και rockstasble οπως η juwe Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 αυτο ειναι που με κανει να μπαινω στο πειρασμο...η ταχυτητα που ακουω πως πιανει μιας και ο γαλαξιας εχει τα φοντα... απλα δε ξερω αν ειναι και rockstasble οπως η juwe Υποτιθεται οτι δεν ειναι stable ακομη αλλα παρολα αυτα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα κι ουτε ενα fc...η ταχυτητα και η αποκριση του κινητου κυμαινεται σε σταθερα υψηλα επιπεδα...προσωπικα στη συνιστω ανεπιφυλακτα, την #100 τουλαχιστον που φοραω 5μερες τωρα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Υποτιθεται οτι δεν ειναι stable ακομη αλλα παρολα αυτα δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα κι ουτε ενα fc...η ταχυτητα και η αποκριση του κινητου κυμαινεται σε σταθερα υψηλα επιπεδα...προσωπικα στη συνιστω ανεπιφυλακτα, την #100 τουλαχιστον που φοραω 5μερες τωρα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ωραια αρχιζεις και με πειθεις σιγα-σιγα και με ποιον κερνελ παει πακετο? να τα κατεασω απο σημερα αν ειναι να εχω στο προγραμμα Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 ωραια αρχιζεις και με πειθεις σιγα-σιγα και με ποιον κερνελ παει πακετο? να τα κατεασω απο σημερα αν ειναι να εχω στο προγραμμα Αν θελεις περνας τον neo (δεν ξερω ποια ειναι η τελευταια του εκδοση τωρα) αλλα και με τον στοκ παει σφαιρα. Προσωπικα περασα απο στοκ και γυρισα τελικα σε στοκ με τον οποιο ειμαι υπερευχαριστημενος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Αν θελεις περνας τον neo (δεν ξερω ποια ειναι η τελευταια του εκδοση τωρα) αλλα και με τον στοκ παει σφαιρα. Προσωπικα περασα απο στοκ και γυρισα τελικα σε στοκ με τον οποιο ειμαι υπερευχαριστημενος. ωραιος.ευχαριστω για τις ενημερωσεις!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καμιά πρόταση για CM7/MIUI kernel χωρίς ext4 convert....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καμιά πρόταση για CM7/MIUI kernel χωρίς ext4 convert....; Τι εννοείς χωρίς ext4 convert; Η cm7 τρέχει με MTD/yaffs2 και ext4, οπότε δεν υφίσταται kernel που να αλλάζει το filesystem της. Όσον αφορά τους custom kernels για την cm7 είναι τρεις: fugumod, glitch και platypus. Από αυτούς τους τρεις έχω δοκιμάσει μόνο τον τελευταίο στις εκδόσεις neo 9, 16 και 17. Δεν ενθουσιάστηκα, αντιμετώπισα κάποια προβληματάκια και επέστρεψα στον stock kernel. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Τι εννοείς χωρίς ext4 convert; Η cm7 τρέχει με MTD/yaffs2 και ext4, οπότε δεν υφίσταται kernel που να αλλάζει το filesystem της. Όσον αφορά τους custom kernels για την cm7 είναι τρεις: fugumod, glitch και platypus. Από αυτούς τους τρεις έχω δοκιμάσει μόνο τον τελευταίο στις εκδόσεις neo 9, 16 και 17. Δεν ενθουσιάστηκα, αντιμετώπισα κάποια προβληματάκια και επέστρεψα στον stock kernel. Έχει βγει και TalonMTD και αν κρίνω από το TalonDEV 0.4.3 που είναι non CM7/MIUI, με το που τον φλασάρεις σου κάνει convert τα πάντα σε ext4. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω. Όπως επίσης τώρα που χάζευα στο xda βλέπω πως μόνο ο FuguMod έχει stable εκδόσεις. Γιατί έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Έχει βγει και TalonMTD και αν κρίνω από το TalonDEV 0.4.3 που είναι non CM7/MIUI, με το που τον φλασάρεις σου κάνει convert τα πάντα σε ext4. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω. Όπως επίσης τώρα που χάζευα στο xda βλέπω πως μόνο ο FuguMod έχει stable εκδόσεις. Γιατί έτσι; Σωστός για τον Talon MTD, δεν τον είχα προσέξει. Μην συγκρίνεις όμως την έκδοση για cm7 με αυτήν για samsung based roms. Στους custom kernels για cm7 κανένας dev δεν επιχειρεί να αλλάξει το filesystem, ούτε αυτόματα ούτε με επιλογή. Απλά δεν υπάρχει λόγος. Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό ενός kernel ως stable ή beta, εκεί τον λόγο έχει ο εκάστοτε dev. Είναι καθαρά προσωπική του εκτίμηση να χαρακτηρίσει όπως θέλει την έκδοση του kernel του. Έχω συναντήσει stable που μου έχουν ξεσκίσει το κινητό και beta που έτρεχαν απροβλημάτιστα. Επειδή κάθε συσκευή είναι μοναδική σε στήσιμο, ο μόνος που μπορεί να κρίνει την απόδοδση του εκάστοτε kernel είσαι εσύ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καμιά πρόταση για CM7/MIUI kernel χωρίς ext4 convert....; 2 ειναι οι καλυτεροι κερνελ κατα την γνωμη μου κ οι 2 απο τον ιδιο dev αυτη την στιγμη. neo9 redux v5 kai neo17 r7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Σωστός για τον Talon MTD, δεν τον είχα προσέξει. Μην συγκρίνεις όμως την έκδοση για cm7 με αυτήν για samsung based roms. Στους custom kernels για cm7 κανένας dev δεν επιχειρεί να αλλάξει το filesystem, ούτε αυτόματα ούτε με επιλογή. Απλά δεν υπάρχει λόγος. Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό ενός kernel ως stable ή beta, εκεί τον λόγο έχει ο εκάστοτε dev. Είναι καθαρά προσωπική του εκτίμηση να χαρακτηρίσει όπως θέλει την έκδοση του kernel του. Έχω συναντήσει stable που μου έχουν ξεσκίσει το κινητό και beta που έτρεχαν απροβλημάτιστα. Επειδή κάθε συσκευή είναι μοναδική σε στήσιμο, ο μόνος που μπορεί να κρίνει την απόδοδση του εκάστοτε kernel είσαι εσύ. Θα συμφωνησω απολυτως Μακη. Επιπλεον να πω οτι και για μενα ο στοκ απεδειχθη η αριστη επιλογη, καθως με τον neo αντιμετωπισα μερικα fc καθως και αυξημενη καταναλωση. Επισης, θα ηθελα παρα πολυ να μπορεσω να χρησιμοποιησω το BLN, αλλα δυστυχως το ξεπατωσα στις δοκιμες για να το κανω να λειτουργησει και δοκιμαστηκε αρκετα η υπομονη μου. Το μονο που μενει τωρα ειναι να γινουν βελτιωσεις στον κερνελ ωστε να μπορεσει να υποστηριξει τις αλλαγες που εγιναν στο FM radio της τελευταιας nightly. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Θα συμφωνησω απολυτως Μακη. Επιπλεον να πω οτι και για μενα ο στοκ απεδειχθη η αριστη επιλογη, καθως με τον neo αντιμετωπισα μερικα fc καθως και αυξημενη καταναλωση. Επισης, θα ηθελα παρα πολυ να μπορεσω να χρησιμοποιησω το BLN, αλλα δυστυχως το ξεπατωσα στις δοκιμες για να το κανω να λειτουργησει και δοκιμαστηκε αρκετα η υπομονη μου. Το μονο που μενει τωρα ειναι να γινουν βελτιωσεις στον κερνελ ωστε να μπορεσει να υποστηριξει τις αλλαγες που εγιναν στο FM radio της τελευταιας nightly. Άστα Παναγιώτη, κάθε έκδοση του neo μου δημιούργησε και διαφορετικό πρόβλημα. Stock και πάλι stock :). Όσον αφορά το θέμα του BLN, υπάρχουν νεότερα. Βγήκε αυτή η cm7 - based rom της οποίας ο kernel υποστηρίζει κανονικά την εφαρμογή του neldar. Ήδη ο dev του platypus (ο γνωστός Ζαχαρίας :lol: που λέγαμε) τους ζήτησε τους sources του kernel τους και αυτοί ανταποκρίθηκαν. Οπότε υπομονή, έρχεται :). Ελπίζω βέβαια οι αλλαγές να περάσουν και στον stock. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Άστα Παναγιώτη, κάθε έκδοση του neo μου δημιούργησε και διαφορετικό πρόβλημα. Stock και πάλι stock :). Όσον αφορά το θέμα του BLN, υπάρχουν νεότερα. Βγήκε αυτή η cm7 - based rom της οποίας ο kernel υποστηρίζει κανονικά την εφαρμογή του neldar. Ήδη ο dev του platypus (ο γνωστός Ζαχαρίας :lol: που λέγαμε) τους ζήτησε τους sources του kernel τους και αυτοί ανταποκρίθηκαν. Οπότε υπομονή, έρχεται :). Ελπίζω βέβαια οι αλλαγές να περάσουν και στον stock. Kαλα νεα Μακη. Βασικα τους εμπιστευομαι απολυτα με την προοδο που εχουμε δει να γινεται στην cm7, οποτε περιμενω τα ευχαριστα συντομα:). Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Θα συμφωνησω απολυτως Μακη. Επιπλεον να πω οτι και για μενα ο στοκ απεδειχθη η αριστη επιλογη, καθως με τον neo αντιμετωπισα μερικα fc καθως και αυξημενη καταναλωση. Επισης, θα ηθελα παρα πολυ να μπορεσω να χρησιμοποιησω το BLN, αλλα δυστυχως το ξεπατωσα στις δοκιμες για να το κανω να λειτουργησει και δοκιμαστηκε αρκετα η υπομονη μου. Το μονο που μενει τωρα ειναι να γινουν βελτιωσεις στον κερνελ ωστε να μπορεσει να υποστηριξει τις αλλαγες που εγιναν στο FM radio της τελευταιας nightly. Γιατι δεν βαζεις το NoLed απο το μαρκετ;Εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι απολυτος ικανοποιημενος.Βεβαια δεν χρησιμοποιω Cm7 για να ξερω αν δουλευει σωστα σ'αυτη τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Γιατι δεν βαζεις το NoLed απο το μαρκετ;Εγω αυτο χρησιμοποιω και ειμαι απολυτος ικανοποιημενος.Βεβαια δεν χρησιμοποιω Cm7 για να ξερω αν δουλευει σωστα σ'αυτη τη ρομ. Δεν ξερω αν λειτουργει σε cm7, αλλα το ειχα δοκιμασει παλιοτερα και δεν με ενθουσιασε. Ευχαριστω παντως για την προταση:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts