EliMiNaToR Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 εγω χθες φλασαρα την insanity cm 026 με glitch kernel εκανα και ενα o/c στα 1,4 και το κινητο πεταει !η μπαταρια ειναι μια χαρα .δοκιμαστε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 εγω χθες φλασαρα την insanity cm 026 με glitch kernel εκανα και ενα o/c στα 1,4 και το κινητο πεταει !η μπαταρια ειναι μια χαρα .δοκιμαστε την! Ωραιος και γω insanity + glitch kernel v11 ML εχω κ στα 1.4 κ εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Η επομενη εκδοση nightly # 69 θα ειναι 2.3.5 !!!! http://review.cyanogenmod.com/#change,6986 και εδω http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxysmtd και εδω http://www.androidpolice.com/2011/07/07/nexus-s-build-grj90-is-android-2-3-5-world-keeps-on-turning/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Η επομενη εκδοση nightly # 69 θα ειναι 2.3.5 !!!! http://review.cyanogenmod.com/#change,6986 και εδω http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxysmtd και εδω http://www.androidpolice.com/2011/07/07/nexus-s-build-grj90-is-android-2-3-5-world-keeps-on-turning/ Πάντως εγώ έβαλα την 68 για δοκιμή και έφαγα τόσα FC που την έβγαλα σε 24 ώρες. Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Πάντως εγώ έβαλα την 68 για δοκιμή και έφαγα τόσα FC που την έβγαλα σε 24 ώρες. Γιώργος Εγω δεν εχω κανένα. Καποιο λαθος θα εχεις κανει στο φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Γεια χαρά Έχω στο galaxy s την 68 και μπορώ να πω ότι είναι από τις πιο γρήγορες ρομ. Εντόπισα μόνο τα εξής θέματα: 1. Στη συνομιλία με skype η δικιά μου εικόνα από την κάμερα είναι κατά 90 μοίρες στραμένη προς τα δεξιά ή αριστερά. 2. Στο ραδιόφωνο οι συχνότητες που πιάνω τους σταθμούς, δεν είναι ακριβώς αυτές που εκπέμπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Το ραδιοφωνο παιζει μονο με τα ακουστικά της Samsung Αποκλειστικά και μόνο με αυτά?Δηλαδή χωρίς αυτά δεν γίνεται με τίποτα να ακούσεις ράδιο?Τότε στις άλλες rom πως παίζει μια χαρά με οποιαδήποτε ακουστικά?Τα ακουστικά της samsung ποια είναι δλδ?Μπορείς να δώσεις link?Ευχαριστώ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Αποκλειστικά και μόνο με αυτά?Δηλαδή χωρίς αυτά δεν γίνεται με τίποτα να ακούσεις ράδιο?Τότε στις άλλες rom πως παίζει μια χαρά με οποιαδήποτε ακουστικά?Τα ακουστικά της samsung ποια είναι δλδ?Μπορείς να δώσεις link?Ευχαριστώ:p Οι άλλες ROMs δεν είναι φτιαγμένες από την αρχή και δυστυχώς η υποστήριξη του radio δεν είναι ενσωματωμένη στον κώδικα του Android(AOSP). Γι'αυτό και παίζει μόνο με τα μαμά ακουστικά. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Τα μαμά ακουστικά ποια είναι?Μπορείς να μου στείλεις link?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Τα μαμά ακουστικά ποια είναι?Μπορείς να μου στείλεις link?Ευχαριστώ Ειναι αυτα που ερχονται μεσα στη συσκευασια του κινητου. Αποκλειεται να μην τα εχεις. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Ρε παιδιά αν τα είχα δεν θα ρώταγα...Το είχα πάρει χωρίς συσκευασία το κινητό γι'αυτό και δεν είχε ακουστικά...Μήπως είναι αυτά?Όχι τίποτα άλλο αν πάρω λάθος μοντέλο θα δώσω τζάμπα λεφτά αν δεν κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Κανείς δεν ξέρει?^^:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Κανείς δεν ξέρει?^^:) Ελα φιλε, δεν ειναι αυτα οχι ή τουλαχιστον δεν ειχε αυτα μεσα το δικο μου ενα χρονο πριν που το πηρα. Δυστυχως ειμαι σε διακοπες και δεν εχω μαζι τη συσκευασια για να δω τον κωδικο προιοντος να σου πω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ποιο καλό παιδί θα ανεβάσει ελληνικό Swype που να παίζει σε CM7 ? Γιατί η beta δεν έχει ελληνικά και 2-3 που δοκίμασα τρώγαν FC ! /offtopic: Βρεεε καλώς τα παιδιά τα όμορφα :D:p Λοιπόν πλέον δεν ασχολούμαι με το galaxy S αλλά όποιος θέλει συμβουλές για νέους γονείς εδώ <---- ^^ καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί εξαφανίστηκα ;) Χαιρετίσματα σε παλιούς και νέους!! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Long time no see stinger να σου ζήσει το παιδί. :-) Το swype δυστυχώς δεν δουλεύει στη cm7 ότι και να κάνεις, ή θα πας σε Samsung Rom ή θα βρεις άλλη εναλλακτική! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Long time no see stinger να σου ζήσει το παιδί. :-) Το swype δυστυχώς δεν δουλεύει στη cm7 ότι και να κάνεις, ή θα πας σε Samsung Rom ή θα βρεις άλλη εναλλακτική! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Hello mate αναβαθμίσεις βλέπω :shifty: Τότε λοιπόν ευκαιρία να ασχοληθώ με το άθλημα πάλι, ίσως μπορέσω να βάλω Ελληνικά στο 3.6Beta swype που δουλεύει κανονικά στην CM7 :) PS. Ευχαριστώ:D Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 /offtopic: Βρεεε καλώς τα παιδιά τα όμορφα :D:p Καλως το Βασιλη. Μας ξεχασες κυβοχια :p Να σου ζησει το πιτσιρικι και ολα καλα να σας πανε σου ευχομαι. Οσο για την cyanogen εχει ψιλοπαλιωσει σαν ρομ και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν προκειται να δουμε τελικη εκδοση. Χτυπα μια απο τις juwe/simply αν θες καλη custom. Αντε να σε βλεπουμε πιο συχνα:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Καλως το Βασιλη. Μας ξεχασες κυβοχια :p Να σου ζησει το πιτσιρικι και ολα καλα να σας πανε σου ευχομαι. Οσο για την cyanogen εχει ψιλοπαλιωσει σαν ρομ και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν προκειται να δουμε τελικη εκδοση. Χτυπα μια απο τις juwesimply αν θες καλη custom. Αντε να σε βλεπουμε πιο συχνα:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σας ξέχασα είναι αλήθεια :O αλλά που μυαλό! χεχε! Παναγιώτη γιατί πάλιωσε ρε συ, κάθε 2 μέρες Nightly βγαίνουν! Από juwe 5.1 έρχομαι και μπορώ να πω πως η διαφορά είναι αρκετά αισθητή από άποψη ταχύτητας / σπιρτάδας. Και εκτός αυτού αυτή η αίσθηση που έχει το κινητό μόλις ανοίγει που φορτώνουν όλα μονομιάς, μένει για πάντα! Όσες εφαρμογές και να ανοίξεις όσο και να το ζορίσεις! Βλέπω πολύ καλή δουλειά και από εχθές και μετά το restore δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα! ΥΓ. Ευχαριστώ για τις ευχές!! :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Σημερα θα βγει η #77 με μια σημαντικη διαφοροποιηση. Θα δουλευει και με gingerbread bootloaders. Ισως αυτο βοηθήσει την διαρκεια ζωης της μπαταρίας. To Swype 2.6.47.11856 δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Σημερα θα βγει η #77 με μια σημαντικη διαφοροποιηση. Θα δουλευει και με gingerbread bootloaders. Ισως αυτο βοηθήσει την διαρκεια ζωης της μπαταρίας. To Swype 2.6.47.11856 δουλευει Ναι βοηθάει (όχι ότι δεν είναι σε καλά επίπεδα πλέον) για όποιον δεν θέλει να περιμένει την #77 απλά περάστε fugu ή neo kernel και είστε οκ! Και φυσικά τους GB bootloaders έτσι ? atomant είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου το Swype που λες οτι δουλεύει? Δεν ασχολήθηκα καθόλου να φτιάξω το beta τελικά 0 χρόνος. edit. nvm το βρήκα testing σε λίγο. Edited August 4, 2011 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ναι βοηθάει (όχι ότι δεν είναι σε καλά επίπεδα πλέον) για όποιον δεν θέλει να περιμένει την #77 απλά περάστε fugu ή neo kernel και είστε οκ! Και φυσικά τους GB bootloaders έτσι ? atomant είναι εύκολο να ανεβάσεις κάπου το Swype που λες οτι δουλεύει? Δεν ασχολήθηκα καθόλου να φτιάξω το beta τελικά 0 χρόνος. edit. nvm το βρήκα testing σε λίγο. Google Swype 2.6.47.11856 wvga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Google Swype 2.6.47.11856 wvga Ναι έκανα edit πριν 3 λεπτά και έγραψα ότι το βρήκα. Tested, works fine!!;) Ωραίοςςςςςςςςς:D Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Η 77 βγηκε . Δουλευει και με Froyo & με Gingerbread bootloaders Για να φλασάρετε Gingerbread bootloaders οδηγιες εδω http://sgscm7nightlies.pbworks.com/w/page/43987996/Flashing%20Bootloaders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδια ο καλυτερος συνδιασμος ειναι cyanogen με kernel neo9 πολυ καλυτερη αυτονομια απο τον μαμα κερνελ δοκιμαστε το Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδια ο καλυτερος συνδιασμος ειναι cyanogen με kernel neo9 πολυ καλυτερη αυτονομια απο τον μαμα κερνελ δοκιμαστε το Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Καλημέρα, μήπως είναι εύκολο να βάλεις ένα link για αυτό τον kernel; Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts