tassospal Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Οποίος θέλει μπορεί να δοκιμάσει μια δική μου εφαρμογή (Free), η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε τα πρωτοσέλιδα των περισσοτέρων Ελληνικών εφημερίδων ταξινομημένα ανά κατηγορία. Θα την βρείτε εδώ εδώ Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Οποίος θέλει μπορεί να δοκιμάσει μια δική μου εφαρμογή (Free), η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάσετε τα πρωτοσέλιδα των περισσοτέρων Ελληνικών εφημερίδων ταξινομημένα ανά κατηγορία. Θα την βρείτε εδώ εδώ Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη. Τασο μολις εβαλα την εφαρμογή σου ..Ηθελα να γραψω εγω μια για να βλεπω τις εφημεριδες αλλα αφου την εγραψες τηνε βαλα.. Ειναι πολυ ωραια ... Μια δυο παρατηρησεις ... Δεν δουλευει το landscape και θα ηταν καλο για τις εφημεριδες .... Και επισης τα γραμματα και το Background στο αρχικο μενου ..Πιο μεγαλα γραμματα και σε με μια εικονα αχνη απο πισω νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο ... Μπραβο για την προσπαθεια και συνεχισε το ..Αν θες βοηθεια με καμμια εικονα η σε κατι αλλο πεστο και αν μπορω θα βοηθησω !!! Την εφαρμογή σου τη συστηνω ανεπιφυλακτα σε ολους !!! Μιχαλης Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) BT File Transfer Version 1.01 Overview Application allows to receive files via Bluetooth or send files via Bluetooth. Also application include feature to auto install received REG RGU and XAP files. So you can send XAP file from PC to your phone and it will be installed at the end. Same with REG/RGU - you can send a file and it will be applied to registry. Note file must be in UNICODE format. ANSI files don't supported by application. Skype BETA DISCLAIMER: NOTE: This is a pre-release (beta) product and you may come across occasional bugs and issues. Please tell us what you think, we would love to have your feedback. Edited February 27, 2012 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Μολις κυκλοφορησε σε beta το Skype για Windows Phone Κατεβαστε το http://www.windowsphone.com/en-US/apps/c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo14 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 το πέρασα μια χαρά φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Μολις κυκλοφορησε σε beta το Skype για Windows Phone Κατεβαστε το http://www.windowsphone.com/en-US/apps/c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51 Δες το σχόλιο μου,από πάνω............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ξέρει κανείς αν αυτό το προγραμματάκι για το bluetooth θα βοηθήσει στην σύνδεση του κινητού μου (lg 7) με τo bluetooth ακουστικό μου της i-tech το οποίο δε το βρίσκει με τπτ για να συνδεθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ξέρει κανείς αν αυτό το προγραμματάκι για το bluetooth θα βοηθήσει στην σύνδεση του κινητού μου (lg 7) με τo bluetooth ακουστικό μου της i-tech το οποίο δε το βρίσκει με τπτ για να συνδεθεί? Το εχεις βάλει σε λειτουργια peering το ακουστικό? δεν εχω διαπιστωση προβλημα με 7διαφορετικα bt Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τη λειτουργία peering. έχει δυο κουμπία έχει ένα on/off και ένα της έντασης.το μοναδικό έξτρα χαρακτηριστικό του ειναι οτι μπορεί να συνδεθεί με δυο συσκευες ταυτόχρονα κάτι που έχω πετύχει με το ομνια και ένα παλιό σόνυέρρρικσον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 δε καταλαβαίνω τι εννοείς με τη λειτουργία peering. έχει δυο κουμπία έχει ένα on/off και ένα της έντασης.το μοναδικό έξτρα χαρακτηριστικό του ειναι οτι μπορεί να συνδεθεί με δυο συσκευες ταυτόχρονα κάτι που έχω πετύχει με το ομνια και ένα παλιό σόνυέρρρικσον. και γω ρε φιλαρακι παιζει να εχω βαλει οτι blueetooth υπαρχει και πολυ κινεζια.Περιεργο μου φενετε. Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 πραγματικικά δε ξερω τι να φταίει.πχ στο αυτοκίνητο σε ενα daker το βρίσκει και συνδέεται κανονικά.με το άλλο το οποιο το θέλω για τη μηχανή κάτω απο το κράνος και για τα δύο τηλέφωνα δε το βρίσκει με τπτ.θεωρούσα οτι κάτι παίζει με το κλείδωμα του bluetooth αλλα για να λέτε οτι δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα παρόμοιο μάλλον είμαι άτυχος :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Μολις κυκλοφορησε σε beta το Skype για Windows Phone Κατεβαστε το http://www.windowsphone.com/en-US/apps/c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51 Μήπως έχεις καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να βρω το skype στο markeplace? htc trophy (vodafone) Edited February 28, 2012 by Tsakal_83 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Μήπως έχεις καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να βρω το skype στο markeplace? htc trophy (vodafone) http://www.windowsphone.com/s?appId=c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51 Είναι δοκιμαστική έκδοση, το Μάρτιο θα βγει η τελική, όσο για το marketplace δεν έχει βγει για όλες τις αγορές προς το παρόν η δεν θα βγει για όλες αυτή η έκδοση....Μπες με το κινητό στο forum και πάτησε στο σύνδεσμο, θα σε βγάλει στο marketplace Edited February 28, 2012 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dion86 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 εμενα το skype στο HTC trophy δεν μου βγαζει τα μηνηματα στο chat μου βγαζει το πλαισιο αλλα το κειμενο δεν το δειχνει η φωνη και η καμερα ειναι jet το εχω δοκιμασει και στα 2 μου Εχω 2 trophy ενα official και ενα full unlocked Και εχω το ιδιο προβλημα... Παράθεση HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 το skype δεν δουλεύει στο background, με αποτέλεσμα για να σε πάρει κάποιος και να ειδοποιηθείς πρέπει να έχεις συνέχει το τηλ με το skype ανοιχτό, επίσης δεν μπορείς να προσθέσεις επαφές. αν και καθυστερημένα οι άνθρωποι του skype κάναν μιση δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Nokia Transport App Beta Ανεβηκε στο XDA η νεα εφαρμογη της Νοκια .. Δουλευει κανονικα (αλλα δυστυχως δεν υποστηριζει την Ροδο.) Οποιος την δοκιμασει ας μας πει εντυπωσεις !!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523233 Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 http://www.windowsphone.com/s?appId=c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51 Είναι δοκιμαστική έκδοση, το Μάρτιο θα βγει η τελική, όσο για το marketplace δεν έχει βγει για όλες τις αγορές προς το παρόν η δεν θα βγει για όλες αυτή η έκδοση....Μπες με το κινητό στο forum και πάτησε στο σύνδεσμο, θα σε βγάλει στο marketplace Σε ευχαριστω φιλε μου το βρηκα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ξέρει κανείς αν αυτό το προγραμματάκι για το bluetooth θα βοηθήσει στην σύνδεση του κινητού μου (lg 7) με τo bluetooth ακουστικό μου της i-tech το οποίο δε το βρίσκει με τπτ για να συνδεθεί? Εμένα το I.tech μου συνδέεται μια χαρά το έκανες peer? Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 παιδια μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο πρόγραμμα για να μπαινω μεσα στο κινητό απλα με το usb δηλαδη απο τον c του pc k κ ετσι να περναω αρχεια με αντιγραφη επικόλληση...το zune δεν μου δουλευει γιατι εχω vista sp2 και θελει sp3 κ ανω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 παιδια μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο πρόγραμμα για να μπαινω μεσα στο κινητό απλα με το usb δηλαδη απο τον c του pc k κ ετσι να περναω αρχεια με αντιγραφη επικόλληση...το zune δεν μου δουλευει γιατι εχω vista sp2 και θελει sp3 κ ανω !!! Δεν γίνεται αυτό που λες, λέγεται mass storage και δεν υποστηρίζεται στα wp7. Με full unlock που έχουν μερικές συσκευές, με το ζόρι, και δεν είναι και βολικό. Γιατί απλά δε βάζεις sp3 στα vista; Ακόμα καλύτερα αν μπορείς να βάλεις win7 με ένα format, αλλά το sp3 γιατί όχι; Μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα που δε θα δουλεύει λόγω ασυμβατότητας; (απίθανο νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 φιλε αν μπορεις στειλε μου ενα link με το service pack3 για vista...δεν μπορω να βρω πουθενα...μονο sp2 εχω βρει το οποιο δεν υποστηριζει το zune !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Έχει βγει; :) Δε θυμάμαι... Όμως για δες εδώ: http://support.microsoft.com/kb/2443618 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Εμένα το I.tech μου συνδέεται μια χαρά το έκανες peer? Αυτό με το peer δε το καταλαβαίνω.έχει κάποια διαφορετική επιλογή στο τηλέφωνο που δεν τη βλέπω?ανοίγω το bluetooth και στο κινητό για δοκιμή βάζω δίπλα και το omnia αλλα ενώ το ένα συνδέεται κανονικά το άλλο τπτ? Μάλλον εννοείς να το επιλέξω αλλα δεν το βρίσκει καν σαν συσκευή.ενω το omnia το βλέπει για να συνδεθεί. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο στις ρυθμίσεις του κινητού? Edited March 4, 2012 by laskaris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή στο marketplace για άνοιγμα αρχείων dwg? έψαξα για cad viewer κλπ αλλά δεν μου έβγαλε κάτι! Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Αυτό με το peer δε το καταλαβαίνω.έχει κάποια διαφορετική επιλογή στο τηλέφωνο που δεν τη βλέπω?ανοίγω το bluetooth και στο κινητό για δοκιμή βάζω δίπλα και το omnia αλλα ενώ το ένα συνδέεται κανονικά το άλλο τπτ? Μάλλον εννοείς να το επιλέξω αλλα δεν το βρίσκει καν σαν συσκευή.ενω το omnia το βλέπει για να συνδεθεί. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο στις ρυθμίσεις του κινητού? Peering κάνεις το ακουστικό στο δικό μου οταν είναι ανοιχτό κρατάς πατημένο το πλήκτρο ον οφ για κάποια δεύτερολεπτα και μπαίνει σε κατασταση ανιχνεύσιμο τότε το βρισκει το τηλέφωνο και συνδέεται (μπορεί να σου ζητήσει και pin συνήθως 0000 4 μηδενικά). Αν δεν κάνεις αυτή την διαδικασία μην περιμένεις να συνδεθείς. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts