kollatos Δημοσιεύτηκε May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 1, 2011 Εδώ μπορείτε να συζητάτε αποκλειστικά για θέματα και εφαρμογές του κινητού. Παρακαλώ πολύ να μένετε on topic για να διευκολύνεστε και εσείς αλλά και εμείς. Η ομάδα διαχείρισης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα ελαφρύ Live wallpaper?? Όσα κατεβάζω από το market μου αργούν πολύ το Desiraki μου,κάτι που γίνεται ιδιαίτερα εμφανές όταν κάνω scrolling όλες τις εφαρμογές. Μόνο όταν χρησιμοποιώ τα live wallpapaper που υπάρχουν από τη μάνα του δεν κολλάει. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttasos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Htc running on Oxygen εδώ και 2 ημέρες αλλά μου λείπουν 1-2 widget που είχε από την "μαμά" του.... :( Ειδήσεις και ημερολόγιο τα οποία τα είχα πάντα στις πρώτες σελίδες και είχα άψογη ενημέρωση. Μπορώ να τα βρώ κάπου και να τα εγκαταστήσω???? Κάποια παρόμοια που δοκίμασα από το market δεν μου αρέσουν???? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Htc running on Oxygen εδώ και 2 ημέρες αλλά μου λείπουν 1-2 widget που είχε από την "μαμά" του.... :( Ειδήσεις και ημερολόγιο τα οποία τα είχα πάντα στις πρώτες σελίδες και είχα άψογη ενημέρωση. Μπορώ να τα βρώ κάπου και να τα εγκαταστήσω???? Κάποια παρόμοια που δοκίμασα από το market δεν μου αρέσουν???? :cry: εφαρμογές της htc που τρέχουν σε sense ui, τiς ξεχνάς σε AOSP rom. rss δεν χρησιμοποιώ πλέον και δεν έχω να προτείνω κάτι. από ημερολόγια έψαχνα και γω να βρω για το x8 της γυναίκας μου και πιο πολύ απ' όλα μου άρεσε το jorte. πολύ δημοφιλές επίσης είναι το android agenda wigdet . εσύ ποια δοκίμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 καλησπερα παιδια!!! θελω να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις να στελνεις free sms σε αλλα δικτυα μεσω wifi. ευχαριστω!!! Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 καλησπερα παιδια!!! θελω να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις να στελνεις free sms σε αλλα δικτυα μεσω wifi. ευχαριστω!!! Υπαρχουν το Ping chat, whatsapp, και heywire. Αλλα πρεπει να εχει και ο παραληπτης την εφαρμογη εγκατεστημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Έχει καταφέρει κανείς να δει video .mp4 στο κινητό του; O αγαπημένος μου player είναι o Rockplayer, o οποίος έχει και επιλογή για Hardware ή Software decoding mode, αλλά τα .mp4 είτε τα δείχνει με σπάσιμο εικόνας ή παραμορφωμένα. Είχα ψάξει και παλιότερα και είχα κατεβάσει αρκετούς free players από το Market, με καλές κριτικές, αλλά δεν τα κατάφερε κανείς τους. Το πρόβλημα μου τώρα είναι μεγαλύτερο, γιατί βρίσκω αρκετές σειρές ΜΟΝΟ σε .mp4. :( Sent from my ICS powered HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoop9 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 παιδες καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εχω ενα htc desire και θελω να βαλω custom rom και εχω φαει την ζωη μου μου κανει συνεχεια restart η κανει loop στο boo logo tou custom rom. εχει καμια βοηθεια και αν εχει κανενα καλο ρομ να βαλω? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts