zoid70 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Καλησπέρα, Έχω Leedroid 3.0.7 με 512mb ext3 και θέλω να βάλω την RCMix S v2.0 με Stock HBOOT. (πληροφοριακά έχω HBOOT: Stock HBOOT 0.93.0001 S-ON και Recovery: ClockWorkMod 2.5.0.7) Αφού κάνω το απαραίτητο nandroid backup....Πώς μπορώ να κάνω extend τα 512mb ext3 σε 1gb ext3, ώστε να προχωρήσω στο φλασάρισμα? Θα χάσω δεδομένα από την κάρτα κατά το extension? Ευχαριστώ! Edited June 17, 2011 by zoid70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_vtec Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Εχω εδω και μερικες μερες την RCMix S v2.0 ολα δουλευουν οκ ομως δεν βγαζω ακρι με της επαφες δεν μου τις εμφανιζει. Αν μπορει καποιος να μου προτεινει καποια λυση καποια εφαρμογη για να της περασω. Παράθεση HTC DESIRE ANDROID : 2.3.7 ROM: MildWild CM-5.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourlosole Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 file mou kalhspera mporw na rotisw pou tha vrw na valw sto DESIRE HD to sense 3.0 ??? k an einai afkolo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Παιδιά ποια η γνώμη σας για την Insertcoin? Είναι σταθερή? Η κάμερα δουλεύει καλά?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα, Έχω Leedroid 3.0.7 με 512mb ext3 και θέλω να βάλω την RCMix S v2.0 με Stock HBOOT. (πληροφοριακά έχω HBOOT: Stock HBOOT 0.93.0001 S-ON και Recovery: ClockWorkMod 2.5.0.7) Αφού κάνω το απαραίτητο nandroid backup....Πώς μπορώ να κάνω extend τα 512mb ext3 σε 1gb ext3, ώστε να προχωρήσω στο φλασάρισμα? Θα χάσω δεδομένα από την κάρτα κατά το extension? Ευχαριστώ! Θα πρέπει να σώσεις τα περιεχόμενα της κάρτας σου στο PC σου, το FAT32 μόνο εφόσον εκεί μέσα θα έχει και το backup σου και μετά να ξαναφορμάρεις την κάρτα από την αρχή με τα 2 partition. Δεν γίνετε αν το μεγαλώσεις το partition χωρίς να κάνεις corrupt τα αρχεία (ή είναι risky αρκετά, όπως στους δίσκους στα pc) Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Θα πρέπει να σώσεις τα περιεχόμενα της κάρτας σου στο PC σου, το FAT32 μόνο εφόσον εκεί μέσα θα έχει και το backup σου και μετά να ξαναφορμάρεις την κάρτα από την αρχή με τα 2 partition. Δεν γίνετε αν το μεγαλώσεις το partition χωρίς να κάνεις corrupt τα αρχεία (ή είναι risky αρκετά, όπως στους δίσκους στα pc) Αυτό είχα σκεφτεί κι εγώ...αλλά νόμιζα ότι ίσως υπήρχε τρόπος να γίνει το extension... Οπότε τα βήματα θα είναι 1. titanium backup τις εφαρμογές (user apps) 2. nandroid backup 3. copy sd fat32 to pc 4. format sd (fat32+1gb ext3) 5. recovery mode --> full wipes + format sd-ext 6. flash rcmix rom 7. copy fat32 από το pc στην κάρτα 7. restore apps (titanium) Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Αυτό είχα σκεφτεί κι εγώ...αλλά νόμιζα ότι ίσως υπήρχε τρόπος να γίνει το extension... Οπότε τα βήματα θα είναι 1. titanium backup τις εφαρμογές (user apps) 2. nandroid backup 3. copy sd fat32 to pc 4. format sd (fat32+1gb ext3) 5. recovery mode --> full wipes + format sd-ext 6. flash rcmix rom 7. copy fat32 από το pc στην κάρτα 7. restore apps (titanium) Σωστά? Σωστά. Απλά εγώ με το titamium πάντα σώζω μόνο τις εφαρμογές χρήστη, επομένως θα πρέπει να κάνεις κάτι και για επαφές, SMS, και call logs. Εγώ μια φορά δοκίμασα να τα φέρω αυτά πίσω από titanium και τα ρίμαξα όλα ... Edited June 17, 2011 by gthe Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Όλα καλά με την Rcmix...!! :D Ένα θέμα που έχω είναι ότι δεν μου περνάει το Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23..... Το φλασάρω αλλά δεν...παραμένει το 32.56.00.32U_5.17.05.08.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Όλα καλά με την Rcmix...!! :D Ένα θέμα που έχω είναι ότι δεν μου περνάει το Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23..... Το φλασάρω αλλά δεν...παραμένει το 32.56.00.32U_5.17.05.08.... Γιατί θέλεις ν' αλλάξεις το radio; Είχες πρόβλημα με το 05.08; Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Όλα καλά με την Rcmix...!! :D Ένα θέμα που έχω είναι ότι δεν μου περνάει το Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23..... Το φλασάρω αλλά δεν...παραμένει το 32.56.00.32U_5.17.05.08.... Μηπως εισαι με CM7 hboot ? Γιατι τοτε το φλασαρισμα των radio γινεται μονο μεσω fastboot και οχι απο recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 @tsiftsism : Όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 05.08...τουλάχιστον την 1 ώρα που είμαι με τη νέα ρομ. Απλά έλεγα να βάλω την πιο καινούρια version.... @coreyhalkis : Είμαι με stock hboot...και δοκιμάζω να την περάσω από recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια εχω προβλημα με την μπαταρια.Εχω την RCmix v2.0 A2SD,χρειαζεται να το φορτιζω δυο φορες την μερα,και το θεμα ειναι οτι τωρα κανω την ιδια χρηση και λιγοτερη σε σχεση με αλλες rom που ειχα.Εχει κανενας αλλος προβλημα;Ενας φιλος μου ειπε να ξαναπερασω την rom,θα βοηθησει αυτο? Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια εχω προβλημα με την μπαταρια.Εχω την RCmix v2.0 A2SD,χρειαζεται να το φορτιζω δυο φορες την μερα,και το θεμα ειναι οτι τωρα κανω την ιδια χρηση και λιγοτερη σε σχεση με αλλες rom που ειχα.Εχει κανενας αλλος προβλημα;Ενας φιλος μου ειπε να ξαναπερασω την rom,θα βοηθησει αυτο? Τι έχεις να χάσεις αν δοκιμάσεις...? Όπως σου είπα κ πιο παλιά άλλαξε κ το radio... Βαλε το πιο καινούργιο... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια εχω προβλημα με την μπαταρια.Εχω την RCmix v2.0 A2SD,χρειαζεται να το φορτιζω δυο φορες την μερα,και το θεμα ειναι οτι τωρα κανω την ιδια χρηση και λιγοτερη σε σχεση με αλλες rom που ειχα.Εχει κανενας αλλος προβλημα;Ενας φιλος μου ειπε να ξαναπερασω την rom,θα βοηθησει αυτο? Κανε και ενα wipe τα battery stats απο recovery ή τσεκαρε το battery calibration. Εμενα με βοηθησε μετα απο πολλες εναλλαγες διαφορων rom που εκανα μεχρι να καταληξω στην τωρινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Τι έχεις να χάσεις αν δοκιμάσεις...? Όπως σου είπα κ πιο παλιά άλλαξε κ το radio... Βαλε το πιο καινούργιο... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κανε και ενα wipe τα battery stats απο recovery ή τσεκαρε το battery calibration. Εμενα με βοηθησε μετα απο πολλες εναλλαγες διαφορων rom που εκανα μεχρι να καταληξω στην τωρινη. Ωραια,ευχαριστω πολυ.Θα τα δοκιμασω και ελπιζω να ειμαι οκ!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια εχω προβλημα με την μπαταρια.Εχω την RCmix v2.0 A2SD,χρειαζεται να το φορτιζω δυο φορες την μερα,και το θεμα ειναι οτι τωρα κανω την ιδια χρηση και λιγοτερη σε σχεση με αλλες rom που ειχα.Εχει κανενας αλλος προβλημα;Ενας φιλος μου ειπε να ξαναπερασω την rom,θα βοηθησει αυτο? Το ίδιο θέμα ακριβώς έχω και εγώ όπως είχα ξανά γράψει πριν λίγες μέρες.... Σάκη (Sakis697) λες να αλλάξω και εγώ το radio μπας και δω καμιά διαφορά? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Το ίδιο θέμα ακριβώς έχω και εγώ όπως είχα ξανά γράψει πριν λίγες μέρες.... Σάκη (Sakis697) λες να αλλάξω και εγώ το radio μπας και δω καμιά διαφορά? κανε κ το calibration με την εφαρμογη πρωτα... αλλα δεν εχεις να χασεις κατι αν το αλλαξεις πιστευω.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Παιδια εχω προβλημα με την μπαταρια.Εχω την RCmix v2.0 A2SD,χρειαζεται να το φορτιζω δυο φορες την μερα,και το θεμα ειναι οτι τωρα κανω την ιδια χρηση και λιγοτερη σε σχεση με αλλες rom που ειχα.Εχει κανενας αλλος προβλημα;Ενας φιλος μου ειπε να ξαναπερασω την rom,θα βοηθησει αυτο? Ξαναπερασε την rom, το ειχα παθει κ εγω αυτο κ με την επανεγκατασταση διορθωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ξαναπερασε την rom, το ειχα παθει κ εγω αυτο κ με την επανεγκατασταση διορθωθηκε Την ξαναπερασα και απ οτι βλεπω ειναι ολα ενταξει,ευχαριστω!!!:) Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Την ξαναπερασα και απ οτι βλεπω ειναι ολα ενταξει,ευχαριστω!!!:) Κάνε και calibration battery. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Κάνε και calibration battery. Εγώ έκανα μόνο το calibration battery και όλα καλά πλέον....η μπαταρία ήρθε στα φυσιολογικά της επίπεδα!!! :):):) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Εγώ έκανα μόνο το calibration battery και όλα καλά πλέον....η μπαταρία ήρθε στα φυσιολογικά της επίπεδα!!! :):):) Το ιδιο κι εμενα,ολα καλα πλεον!!!!!!:D:D:D Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Στην RCMix v2.0 υπάρχουν τα MCR scripts CheckSDCard.sh CloseButtonLight.sh MarketSpeedup.sh MoveDalvik2Internal.sh MoveDalvik2SD.sh OpenButtonLight.sh StartWirelessADB.sh StopWirelessADB.sh Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το καθένα και αν χρειάζονται να εκτελεσθούν και πώς...? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Έχει βάλει κανείς αυτή τη ROM? Είναι ουσιαστικά μια GB με 2.1 sense χωρίς τα πολλά εφέ της RCMixS. Έχει και overclock στον επεξεργαστή. Το σκέφτομαι να την δοκιμάσω γιατί το χόρτασα το RCMixS και τα εφέ του Sense 3.0. Μάλλον θα προτιμούσα μια που να έχει απλά ότι πρέπει με sense 2.1 χωρίς πολλά πολλά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124810 Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Είχα αναφέρει πριν κάτι εβδομάδες, ένα πρόβλημα που είχα με τη πρόσβαση του κινητού μου στο Internet, μέσω του SpeedTouch 585v6 router μου, μιας και το πρώτο, ενώ συνδεόταν κανονικά, δεν μπορούσε να στείλει/λάβει δεδομένα. Για να μην πολυλογώ, το όλο θέμα λύθηκε με ένα firmware upgrade του router. Επειδή θυμάμαι, ότι και κάποια άλλα παιδιά είχαν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με το εν λόγω, όποιος θέλει βοήθεια μπορεί να μου στείλει ένα πμ για του πω την όλη διαδικασία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts