Jump to content

Sense HD rom's.

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τότε που πέρασα την rcmix 2.0, αφού συγχρόνισα τις επαφφές με το fb, μου βγάζει τις φωτογραφίες στο προφίλ κάθε επαφής, αρκετά θολές. Έχει τύχει σε κάποιον?

Δεν έχω facebook αλλά θυμάμαι οτι αρκετοί αναφέρουν αυτό το προβλημα και στη στοκ ρομ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 812
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην τελευταία έκδοση του Handcent sms (3.9.1) γράφουν ότι έλυσαν το πρόβλημα με το led, αλλά σ' εμένα εξακολουθεί να μην ανάβει.

Έχεις δοκιμάσει το Go sms Pro; Δεν διάβασα στα info ν' αναφέρεται το led support, αλλά μιας και είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής του Hantcent, ίσως να θεωρείται δεδομένο ότι το υποστηρίζει.

Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk

δεν εχω βαλει την νεα εκδοση για να σου πω στα σιγουρα πως ειναι σε μενα αλλα για να μην το κανει σε σενα δεν θα το κανει ουτε σε μενα... το go sms το ειχα δοκιμασει αλλα παλι τιποτα.. ειναι καταραμενο ειμαι σιγουρος....

Για οποιον δεν δουλευει το LED στα μηνύματα, υπάρχει λύση

LED me Know

ναι θυμαμαι που το ξανα ειπες αλλα αυτο μονο αναβοσηνει για 5-10 λεπτα νομιζω κ μετα τελος αλλα ειναι κ μονο πρασινο το χρωμα... αυτο που εχω κανει ειναι να αφηνω απο τιν στοκ εφαρμογη να ερχεται ειδοποιηση κ ετσι αναβει... αλλα ειναι κ πρασινο (αηδια) αλλα κ αναβοσβηνει... το καλο ειναι οτι μενει ανοιχτο μεχρι να διαβασεις το sms σε αντιθεση με το led me know...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

ναι θυμαμαι που το ξανα ειπες αλλα αυτο μονο αναβοσηνει για 5-10 λεπτα νομιζω κ μετα τελος αλλα ειναι κ μονο πρασινο το χρωμα... αυτο που εχω κανει ειναι να αφηνω απο τιν στοκ εφαρμογη να ερχεται ειδοποιηση κ ετσι αναβει... αλλα ειναι κ πρασινο (αηδια) αλλα κ αναβοσβηνει... το καλο ειναι οτι μενει ανοιχτο μεχρι να διαβασεις το sms σε αντιθεση με το led me know...

Δεν το ειχα πει εγω. Στο δικό μου μπλε ανάβει. Αν ανάβει μονο για 10 λεπτα δεν ξέρω. Παντως δουλευει. Θα δω αν ισχυει αυτο με τα 10 λεπτα.

HTC Desire Root User

Κατεβασα την εκδοση handcent sms 3.9.2 και φαινεται να δουλευει το ledακι με τη rom μου κανονικα... Καιρος ηταν.. (αν και μονο πρασινο)

σε μένα ούτε με αυτή την έκδοση δουλεύει. και μάλιστα από τις ρυθμίσεις ενώ υπάρχει η ρύθμιση blink led, δεν υπάρχει αυτή για την επιλογή χρώματος. τουλάχιστον εσένα σου ανάβει έστω και μόνο πράσινο. πολύ περίεργο θέμα, δεν μπορώ να το εξηγήσω...

EDIT: μόλις έγραψα εδώ διάβασα αυτό το post στο xda που με κάποιο script υποτίθεται διορθώνει το πρόβλημα. ακολούθησα τις οδηγίες του, αλλά δυστυχώς τίποτα και πάλι. μπορεί κάποιος με cm v2.0 να το δοκιμάσει?

Edited by psybill

σε μένα ούτε με αυτή την έκδοση δουλεύει. και μάλιστα από τις ρυθμίσεις ενώ υπάρχει η ρύθμιση blink led, δεν υπάρχει αυτή για την επιλογή χρώματος. τουλάχιστον εσένα σου ανάβει έστω και μόνο πράσινο. πολύ περίεργο θέμα, δεν μπορώ να το εξηγήσω...

EDIT: μόλις έγραψα εδώ διάβασα αυτό το post στο xda που με κάποιο script υποτίθεται διορθώνει το πρόβλημα. ακολούθησα τις οδηγίες του, αλλά δυστυχώς τίποτα και πάλι. μπορεί κάποιος με cm v2.0 να το δοκιμάσει?

για πες λιγο πως το κανουμε για να το δοκιμασω...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Εδώ και αρκετές μέρες, είχα περασμένη την InsertCoin 1.0.5 και λειτουργούσαν όλα απροβλημάτιστα. Χθες το βράδυ όμως, όταν πήγα να ρυθμίσω το ξυπνητήρι, έπιασα το κινητό στα χέρια μου και το είδα να έχει κάνει επανεκκίνηση (έτσι νόμιζα)...

Για κάποιο λόγο, η συσκευή εκκινούσε από την bootanimation screen και κόλλαγε σε αυτήν. Στη συνέχεια, έβγαλα την μπαταρία, άνοιξα εκ νέου τη συσκευή, και τότε κόλλησε για τα καλά στην αρχική HTC screen.

Μπήκα ClockWorkMod, πέρασα από πάνω (χωρίς wipes) την 1.0.5, αλλά πάλι δεν boot-αρε με τίποτα...

Με τα πολλά αναγκάστηκα να περάσω την 1.0.8 που είχα ήδη κατεβάσει, κάνοντας πρώτα όμως wipe και ουσιαστικά χάνοντας όλα τα δεδομένα σε παιχνίδια και τηλέφωνα... Είχα πολύ καιρό να κρατήσω back-up μιας και δεν σκόπευα να αλλάξω ROM γιατί όλα δούλευαν κομπλέ... :mad:

Στην RCmix 2.0 η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες της. όποιος δεν έχει αλλάξει ακόμα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Στην RCmix 2.0 η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη απο τις προηγούμενες της. όποιος δεν έχει αλλάξει ακόμα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα

Έτσι νομίζω κι εγω.Το έγραψα και παραπάνω.Η συγκεκριμένη ρομ είναι ότι καλύτερο εχω βάλει στο κινητό μου.

Έτσι νομίζω κι εγω.Το έγραψα και παραπάνω.Η συγκεκριμένη ρομ είναι ότι καλύτερο εχω βάλει στο κινητό μου.

Μετά από δύο μέρες με την έκδοση 2.0 μπορώ να πω ότι όλα πάνε ρολόι και σε εμένα αν και από μπαταρία σε σχέση με την 1.6 που είχα πριν δεν μπορώ να πω ότι έχω δει μεγάλη διαφορά....;)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Για όσους δεν δουλεύουν τα led με τις ειδοποιήσεις για τσεκάρετε μενού-ρυθμίσεις-προβολή- φωτισμος ειδοποίησης αν είναι τικαρισμένα όλα.

δεν εχω βαλει την νεα εκδοση για να σου πω στα σιγουρα πως ειναι σε μενα αλλα για να μην το κανει σε σενα δεν θα το κανει ουτε σε μενα... το go sms το ειχα δοκιμασει αλλα παλι τιποτα.. ειναι καταραμενο ειμαι σιγουρος....

Με το LED me Know τo LED ανάβει κανονικα ΜΠΛΕ, και οχι μονο για 10 λεπτά. Το άφησα πανω απο μια ώρα και ηταν ανοιχτό. Το πρόβλημα εχει λυθει.

HTC Desire Root User

πάντως παιδιά σε μένα δούλεψε το script Που αναφέρω παραπάνω. στην αρχή δεν έκανε τίποτα, αλλά ξαφνικά μετά από πολλά reboot, επαναφορά της έκδοσης 3.9 του handcent και καθάρισμα δεδομένωω και cache βλέπω πλέον το πολυπόθητο blue led!!

φίλε sakis όταν είδα το μήνυμα σου δεν μπορούσα να απαντήσω και μετά σε ξέχασα:(

έχεις κατεβάσει το android sdk στο pc σου, γνωρίζεις καθόλου από adb? αν θέλεις στείλε μήνυμα να σε βοηθήσω αν μπορώ...

Με το LED me Know τo LED ανάβει κανονικα ΜΠΛΕ, και οχι μονο για 10 λεπτά. Το άφησα πανω απο μια ώρα και ηταν ανοιχτό. Το πρόβλημα εχει λυθει.

ναι το δοκιμασα κ εγω.... δουλευε.. απλα εχω την εντυπωση οτι καθε φορα που ειχα ειδοποιηση κ αναβε κολλουσε... δλδ με το ζορι εμπαινα στα μηνυματα.. το εβγαλα κ ημουν μια χαρα..! παρατηρησες κατι....???

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

τα 300 ειναι το θεωρητικο... δλδ η μνημη του κινητου μου λεει 300 mb συνολο κ free 198 τωρα....τρεχοντας παντα το dalvik2sd scripts

Επειδή δεν έχω βάλει ακόμη την v2.0 (δεν έχω προβλήματα με την μπαταρία, όσο κρατούσε πάντα, τόσο κρατάει και με την v1.8), τί ακριβώς κάνει το dalvik2sd scripts;

Ποια η διαφορά του με το data2ext; Τρέχοντάς το, έχετε 1Gb internal memory;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Επειδή δεν έχω βάλει ακόμη την v2.0 (δεν έχω προβλήματα με την μπαταρία, όσο κρατούσε πάντα, τόσο κρατάει και με την v1.8), τί ακριβώς κάνει το dalvik2sd scripts;

Ποια η διαφορά του με το data2ext; Τρέχοντάς το, έχετε 1Gb internal memory;

δεν ξερω αν κανει δουλεια στην δικη σου ρομ... δεν το εχω δοκιμασει γιατι εχω την cm7.... αυτο που κανει ομως ειναι να πηγαινει μεγαλυτερο κομματι της ρομ αλλα κ των εφαρμογων στο ext3 με αποτελεσμα να εχεις πιο πολυ μνηνη στην internal... οχι ομως 1gb... εγω με το hboot που εχω καθαρα 300mb με την ρομ κ τις εφαρμογες παει στα 50.. με το κοπλακι αυτο παει στα 200...

δοκιμασε κ την 2.0 παντως.... πιστευω οτι ειναι η καλυτερη...

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Έχει δοκιμάσει κανείς το Internet pass-through Connection Type (απαιτεί σύνδεση του κινητού στον υπολογιστή μέσω USB καλωδίου); Αν ναί, σας λειτουργεί κανονικά;

τα 300 ειναι το θεωρητικο... δλδ η μνημη του κινητου μου λεει 300 mb συνολο κ free 198 τωρα....τρεχοντας παντα το dalvik2sd scripts

Ρε παιδιά... Εγώ με InsertCoin 1.0.8 (S-ON) είμαι με γύρω στα 110ΜΒ ελεύθερα. Γιατί τόσα λίγα;

Ρε παιδιά... Εγώ με InsertCoin 1.0.8 (S-ON) είμαι με γύρω στα 110ΜΒ ελεύθερα. Γιατί τόσα λίγα;

μια χαρα εισαι δεν ειναι λιγα....! απλα εμεις το ψαχνουμε περισσοτερο απ'οσο πρεπει μαλλον.....!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το HTC Trace του Sense 3.0 που είναι το αντίστοιχο του Swype για να γράφεις μηνύματα? Edited by petros11

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

η InsertCoin CM7/A2SD v46 τι διαφορες εχουν μεταξυ τους, η CM7 και a2sd; επισης δεν καταλαβα τι hboot και τι partition χρειαζεται :p

edit: οκ καταλαβα :)

Edited by nikoskat

Παιδιά καλημέρα,

Με το stock ΗΒΟΟΤ της υπογραφής μου, το recovery που έχω και full wipe παίζει η RCMixS v2.0_A2SD+ σε μένα? Θέλω να δοκιμάσω μια σταθερή ROM με νέο Sense αλλά δεν είμαι για πολλούς πειραματισμούς. Για αυτό και έχω την Leedroid ... :P

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Παιδιά καλημέρα,

Με το stock ΗΒΟΟΤ της υπογραφής μου, το recovery που έχω και full wipe παίζει η RCMixS v2.0_A2SD+ σε μένα? Θέλω να δοκιμάσω μια σταθερή ROM με νέο Sense αλλά δεν είμαι για πολλούς πειραματισμούς. Για αυτό και έχω την Leedroid ... :P

μια χαρα θα εισαι......!!!! κανε τα back up σου κανε κ ενα nand back up κ ετοιμασου να την περασεις.....! ειναι πολυ ωραια.....!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

μια χαρα θα εισαι......!!!! κανε τα back up σου κανε κ ενα nand back up κ ετοιμασου να την περασεις.....! ειναι πολυ ωραια.....!

Να κάνω και 2 χαζές ερωτήσεις ακόμα (τελειώς χαζές όμως ... :P). Ελληνικά έχει? Και μία ακόμα ... λόγω του Sense 3.0 τρώει περισσότερη μπαταρία? Γιατί με stock έβγαζά μια μέρα, με Leedroid ίσως 1.5. Αν είναι πιο ενεργοβόρο από την stock θα έχω λειτουργικά προβλήματα μετά :).

Επίσης έχω την κάρτα class2 που είχε μέσα από την μάνα του και περιμένω μια Class 10 που έχω παραγείλει. Θα την παλέψει λέτε ή να περιμένω την καινούργια? :P

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Να κάνω και 2 χαζές ερωτήσεις ακόμα (τελειώς χαζές όμως ... :P). Ελληνικά έχει? Και μία ακόμα ... λόγω του Sense 3.0 τρώει περισσότερη μπαταρία? Γιατί με stock έβγαζά μια μέρα, με Leedroid ίσως 1.5. Αν είναι πιο ενεργοβόρο από την stock θα έχω λειτουργικά προβλήματα μετά :).

Επίσης έχω την κάρτα class2 που είχε μέσα από την μάνα του και περιμένω μια Class 10 που έχω παραγείλει. Θα την παλέψει λέτε ή να περιμένω την καινούργια? :P

ελληνικοτατα.....!!!! τωρα για την καρτα δεν εχω γνωμη γτ εγω δοκιμασα σε class 4...

η μπαταρια εμενα μου βγαζει μια μερα.... αλλα κ παλι δοκιμαζεις κ αν δεν σου αρεσει ξανα αλλαζεις....!!!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Καλησπερα παιδια...Καιρο εχουμε να τα πουμε...;)

Θελω μια βοηθεια γιατι ειμαι δουλεια και δε μπορω να ψαξω ευκολα.

Το απογευμα θελω να περασω μια rom σε ενα φιλο και θελω να μου προτινεται καποια sense,με κομματια sense 3 αν ειναι δυνατον και εχει γινει stable στο desire, με οσο το λιγοτερο προβληματα, γιατι δε φλασαρει καθε μερα και θελει να τη κρατησει για καποιο διαστημα.Εχει τη leedroid 2.4.1 και οπως καταλαβαινετε θελει καποια αναβαθμιση...:p

Ευχαριστω,καλη συνεχεια και συγγνωμη για τη noobie ερωτηση αλλα δεν εχω καθολου χρονο να ψαξω...:(

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA