argiris77 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 παίδες στην RCMixS_v1.6 το data2whatever δεν δουλεύει? το πέρασα αμέσως αφού φλάσσαρα την rom αλλα κόλησε για αρκετή ώρα στην logo screen. Τι γίνεται από αποθηκευτικό χώρο? Μιλάω για τρία προγράμματα gps, παιχνίδια και εφαρμογές που πιάνουν αρκετό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 παίδες στην RCMixS_v1.6 το data2whatever δεν δουλεύει? το πέρασα αμέσως αφού φλάσσαρα την rom αλλα κόλησε για αρκετή ώρα στην logo screen. Τι γίνεται από αποθηκευτικό χώρο? Μιλάω για τρία προγράμματα gps, παιχνίδια και εφαρμογές που πιάνουν αρκετό χώρο. κ εγω που το δοκιμασα κολλουσε το συμπαν... ανοιγε βεβαια αλλα κολλουσε απιστευτα... οσο απο χωρο νομιζω ειναι καλα με ενα gps... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 αυτό που λέει ο ιδιος ο μαστρο-Robo "To move data 2 SD get terminal emulater n type Su A2sd datasd" δεν βοηθάει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 αυτό που λέει ο ιδιος ο μαστρο-Robo "To move data 2 SD get terminal emulater n type Su A2sd datasd" δεν βοηθάει καθόλου? το εκανα κ αυτο.. σε μενα παλι κολλουσε... ισως φταιει κ η καρτα ομως... class 4, αν εχεις καλυτερη κανε ενα nandback up κ προσπαθησε το... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λοιπόν, πέρασα την 1.6, με το "Α2sd datasd", δεν κολάει καθόλου, πέρασα ένα σωρό εφαρμογές και ο εσωτερικός χώρος είναι αμετακίνητος στα 139 mb. Έκανα και αυτό με τα Permisions, οι χάρτες google καμιά φορά κρασάρουν, ελπίζω αυτό κάποια στιγμή να διορθωθεί. Τα εικονίδια στην lockscreen δουλεύουν μια χαρά αν και κόλησε άσχημα την πρώτη φορά μετά την εγκατάσταση του fix και δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει ώσπου έβγαλα μπαταρία, τώρα όλα είναι καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το animatiion του καιρού δουλεύει τέλεια. Τελικά δεν μου άρεσε το sense, καθότι προερχόμενος απο cyanomed, αλλά λέω να κάτσω και λίγο με αυτό...ας όψονται τα νέα καλούδια του sense :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Λοιπόν, πέρασα την 1.6, με το "Α2sd datasd", δεν κολάει καθόλου, πέρασα ένα σωρό εφαρμογές και ο εσωτερικός χώρος είναι αμετακίνητος στα 139 mb. Έκανα και αυτό με τα Permisions, οι χάρτες google καμιά φορά κρασάρουν, ελπίζω αυτό κάποια στιγμή να διορθωθεί. Τα εικονίδια στην lockscreen δουλεύουν μια χαρά αν και κόλησε άσχημα την πρώτη φορά μετά την εγκατάσταση του fix και δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει ώσπου έβγαλα μπαταρία, τώρα όλα είναι καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το animatiion του καιρού δουλεύει τέλεια. Τελικά δεν μου άρεσε το sense, καθότι προερχόμενος απο cyanomed, αλλά λέω να κάτσω και λίγο με αυτό...ας όψονται τα νέα καλούδια του sense :p περασες την 1.6.2 σωστα...??? κ τι class καρτα εχεις..??? εβαλες πρωτα οοολες της εφαρμογες σου κ μετα εκανες αυτο με τις εντολες....? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 την 1.6.2 πέρασα, μετά έκανα install το fix, καπάκι τα permisions,είδα ότι δουλεύουν τα κουμπιά με μερικά κολλήματα στην αρχή και μετά απο Terminal έδωσα τις εντολές. Αμέσως μετά ξεκίνησα να το γεμίζω εφαρμογές και ο χώρος να μένει αμετακίνητος. Διαφορά στην ταχύτητα δεν είδα (πιστεύω δηλαδή), πάντος ταχύτατη είναι μέχρις στιγμής. Η κάρτα μια sandisk 8 gb class4 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδια μολις δοκιμασα την rcmix 1.7 test a2sd και δεν εχει καμια απολυτος διαφορα με την 1.6.2,καμια ομως,μηπως φταει που ειναι test;:worry: Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδια μολις δοκιμασα την rcmix 1.7 test a2sd και δεν εχει καμια απολυτος διαφορα με την 1.6.2,καμια ομως,μηπως φταει που ειναι test;:worry: Βιάστηκες.Ούτε log δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 πάντως η rcmix είναι όντως μπαταριοφάγα, αλλά με όλα αυτά τα animation και τα καλούδια του sense δεν περιμένει κανείς κάτι καλύτερο...δεν βλέπω να βγάζει το 8ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 πάντως η rcmix είναι όντως μπαταριοφάγα, αλλά με όλα αυτά τα animation και τα καλούδια του sense δεν περιμένει κανείς κάτι καλύτερο...δεν βλέπω να βγάζει το 8ωρο ΄Μια χαρά είναι σε εμένα.Καλιμπράρισε τη μπαταρία σου με αυτό https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 ΄Μια χαρά είναι σε εμένα.Καλιμπράρισε τη μπαταρία σου με αυτό https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result το έχω ήδη κάνει φίλε, δεν άλλαξε τίποτα πάντως εγώ εγκατέλειψα την Rcmix γιατί συχνά κολούσε στην Lockscreen και δεν με άφηνε να κάνω τίποτα εκτός αν του έβγαζε την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 το έχω ήδη κάνει φίλε, δεν άλλαξε τίποτα πάντως εγώ εγκατέλειψα την Rcmix γιατί συχνά κολούσε στην Lockscreen και δεν με άφηνε να κάνω τίποτα εκτός αν του έβγαζε την μπαταρία Βγήκε η isertcoin nigtly v34 με τον καιρό του σενς 3. Για ΔΟΚΊΜΑΣΈ ΤΗΝ ΝΑ ΜΑς πεις.Θα την φλασάρω μάλλον το απόγευμα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 θα φλασάρω σήμερα και αυτήν και την rcmix 1.7, βρήκαμε δουλειά για το απόγευμα μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Βγήκε η isertcoin nigtly v34 με τον καιρό του σενς 3. Για ΔΟΚΊΜΑΣΈ ΤΗΝ ΝΑ ΜΑς πεις.Θα την φλασάρω μάλλον το απόγευμα. Έχει δοθεί και flashable .zip για την RCMix S v1.7. Kάποιος έγραψει ότι δούλεψε και στην 1.6.1... :what: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Έχει δοθεί και flashable .zip για την RCMix S v1.7. Kάποιος έγραψει ότι δούλεψε και στην 1.6.1... :what: Τελικά πήγα στην RCMIX 1.7 .Καλός ο καινούριος καιρός αλλά όχι και τίποτα σπουδαίο ,ιδίως αφού χάνεις τα εικονίδια στη lockscreen.Μάλλον θα περιμένω να εμπλουτιστούν οι βιβλιοθήκες για να δουλέυουν όλα μαζί. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Τελικά πήγα στην RCMIX 1.7 .Καλός ο καινούριος καιρός αλλά όχι και τίποτα σπουδαίο ,ιδίως αφού χάνεις τα εικονίδια στη lockscreen.Μάλλον θα περιμένω να εμπλουτιστούν οι βιβλιοθήκες για να δουλέυουν όλα μαζί. αν βαλεις το iconfix της insertcoin θα δουλευουν ολα......:X εγω αυτο εκανα... και δουλευει αψογα Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Έχει δοθεί και flashable .zip για την RCMix S v1.7. Kάποιος έγραψει ότι δούλεψε και στην 1.6.1... :what: τι κανει αυτο το ζιπακι ακριβως γιατι δεν καταλαβα....?? :confused: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 αν βαλεις το iconfix της insertcoin θα δουλευουν ολα......:X εγω αυτο εκανα... και δουλευει αψογα Το ξέρω.Αυτό έχω κάνει ήδη στη ρομ που έχω αλλά διάβασα ότι αυτό ξαναχαλάει το iconfix της lockscreen. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Λοιπόν από εχτές το βράδυ είμαι και εγώ με RCMixS_v1.6.2_A2SD+_BravoHboot! Η άποψη μου???Έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!Να φανταστείτε ότι δεν κοιμήθηκα εχτε ς όλο το βράδυ αφού την επεξεργαζόμουν!!:lol::lol::lol: Από μπαταρία πάει πολύ καλά,όπως και από ταχύτητα!!Επίσης το Led ειδοποίησης εμένα μου ανάβει κανονικά!! Όλα καλά μέχρι τώρα....:) Υ.Γ : Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Sakis697 & Kollatos για την μεγάλη βοήθεια τους!!:):) Thanks guys! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 (edited) τι κανει αυτο το ζιπακι ακριβως γιατι δεν καταλαβα....?? :confused: H v1.7 είχε τo weather του Sense 3.0, αλλά με ένα οπτικό πρόβλημα, όπου στην οθόνη υπήρχαν κάποιες 'σπασμένες' γραμμές πράσινου χρώματος. Μ' αυτό το .zip διορθώνεται το πρόβλημα. ;) αν βαλεις το iconfix της insertcoin θα δουλευουν ολα......:X εγω αυτο εκανα... και δουλευει αψογα Έβαλες το iconfix της insercoin στην v1.7 και δούλεψε; Γιατί στην υπογραφή σου γράφεις RCmix 1.6.1... :worry: Edited May 25, 2011 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 H v1.7 είχε τo weather του Sense 3.0, αλλά με ένα οπτικό πρόβλημα, όπου στην οθόνη υπήρχαν κάποιες 'σπασμένες' γραμμές πράσινου χρώματος. Μ' αυτό το .zip διορθώνεται το πρόβλημα. ;) ειναι πολυ διαφοτερικο απο το προηγουμενο εφε του καιρου δηλαδη....? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 H v1.7 είχε τo weather του Sense 3.0, αλλά με ένα οπτικό πρόβλημα, όπου στην οθόνη υπήρχαν κάποιες 'σπασμένες' γραμμές πράσινου χρώματος. Μ' αυτό το .zip διορθώνεται το πρόβλημα. ;) Έβαλες το iconfix της insercoin στην v1.7 και δούλεψε; Γιατί στην υπογραφή σου γράφεις RCmix 1.6.1... :worry: δεν προλαβα να την αλαξω.... με τοσο φλασαρισμα.. εχω ψιλοκαει Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 RcmixS 1.7 εδω με το ζιπ για τα animations + gloss blue theme. Ολα οκ εκτός από τα εικονίδια της lockscreen φυσικά. :) Sent from my Tab using a pigeon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Παιδια εχω την v1.7 a2sd και κολλαει παρα πολυ η Μουσικη,περιεργο διοτι στην 1.6.2 ολα ηταν οκ,εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο; Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts