jastonas Δημοσιεύτηκε April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2011 (edited) Χρησιμοποιώ τον 1.5c EternityProject Kernel και είχα κάποια θεματάκια, κυρίως με την ένδειξη της μπαταρίας. Κόλλησε στο 40% και μετά από κάτι ριστάρτ πήγαινε στο 16, μετά πάλι 40 σταθερά. Μετά από ριστάρτ 14 και πάλι 40. Μετά 22(!!) και πάλι 40. Μετά 6.. και μετά έκλεισε :Ρ Έχει δοκιμάσει κανείς την έκδοση 2.0; Το ψήνω αλλά το φοβάμαι και λίγο. Ρομ έχω την ΤΚ 0.6 Edited May 1, 2011 by sakiss Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς την έκδοση 2.0; Το ψήνω αλλά το φοβάμαι και λίγο. Άστο, μην μπεις στον κόπο. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη (απροβλημάτιστη) έκδοση είναι η 1.4. Μέχρι να λυθούν τα διάφορα bugs συνιστώ να μην μπεις στη διαδικασία. Να δούμε και τι Kernel θα φοράει και η FR14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Δε ξερω αν το ειδατε αλλα ο kholk δουλευει σε καινουριο kernel με μια επιπλεον σημαντικη δυνατοτητα:usb host!! Not bad.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Δε ξερω αν το ειδατε αλλα ο kholk δουλευει σε καινουριο kernel με μια επιπλεον σημαντικη δυνατοτητα:usb host!! Not bad.... Not bad at all. Αλλά νομίζω ότι όλα αυτά πιο πολύ γίνονται για πειράματα και όχι για bug-free kernels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinas Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 "Φοραμε" ακριβως την ιδια ρομ και κερνελ. Δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο ψεγαδι. Ισα ισα που ειναι η καλύτερη μεχρι στιγμής χωρις κανενα απολύτως κολλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinas Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Δε ξερω αν το ειδατε αλλα ο kholk δουλευει σε καινουριο kernel με μια επιπλεον σημαντικη δυνατοτητα:usb host!! Not bad.... Είμαστε οι καλύτεροι testers. Φανταστείτε οτι καποιοι ουτε το κινητο δεν εχουν....:mad: Καιμε τα κινητα μονοι μας και αυτοι ουδεμια ευθυνη εχουν........:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καιμε τα κινητα μονοι μας και αυτοι ουδεμια ευθυνη εχουν........:D Γιατί... έχουν καεί πολλές συσκευές; (Μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση" σε κάθε post μας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Βγήκε kernel που δίνει +64 mb ram! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 αν διαβασα καλα κανει και για CM και για Froyo(πχ paul's roms) ? edit, ooops --> "Bugs: No camcorder" Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 αν διαβασα καλα κανει και για CM και για Froyo(πχ paul's roms) ? edit, ooops --> "Bugs: No camcorder" who cares?? :P Έχεις 64mb έξτρα που όλοι τρωγόμαστε να έχουμε (δεν ξέρω γιατί..) και αν θες να βγάλεις βίντεο φλασάρεις κέρνελ που έχεις στην sdcard και reboot = 1.5 λεπτό μαξ! :Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Έχεις 64mb έξτρα που όλοι τρωγόμαστε να έχουμε (δεν ξέρω γιατί..) και αν θες να βγάλεις βίντεο φλασάρεις κέρνελ που έχεις στην sdcard και reboot = 1.5 λεπτό μαξ! :Ρ Δεν θα έλεγα ότι αποτελεί και την καλύτερη λύση αυτό να είμαι ειλικρινής. :rolleyes: Αυτή η μείωση των MB είναι δεδομένο ότι θα έχει side effects, εντούτοις δεν είμαι σίγουρος για το αν τελικά κερδίζεις ή... χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts