Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2011 (edited) Μια rom δοκιμασμένη, ταχύτατη και εντελώς bug-free. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024806 Κάποια βασικά χαρακτηριστικά... ROM features: -LG Contacts (Dialer with T9) -Launcher Pro -No music control in statusbar -LG memo+widget (as I use it myself). -SmartShare -A custom boot screen (thanks BadBoy) -Optional overclocking. Set max/min with Pimp my CPU (included) up to 1300MHz. (Thanks Cpasjuste and kholk)!! -Multilanguage -LG keyboard -IO File manager -Flash player -ZIP-Aligned -Battery percentage in statusbar -Reboot to recovery app (thanks to maxisma!) -The 20MB RAM MOD from djmcnz Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Στο link υπάρχουν και οι σχετικές οδηγίες flashαρίσματος. http://xdafiles.net/roms/screen1.pnghttp://xdafiles.net/roms/screen2.png http://xdafiles.net/roms/screen3.pnghttp://xdafiles.net/roms/screen4.png Edited May 11, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Αυτή χρησιμοποιώ και εγώ... μέχρι τώρα όντως πολύ καλή. ΤΟ κακό της σημείο είναι το όνομα της. Δεν θα την δοκίμαζα ποτέ δεν αν δεν την πρότεινες! Κάτι σε Ultimate Flame δεν τον ψήνει τον chef; SuperSpeed and SuperStrength (SS&SS); Magnum Kabaoum! Τέτοια ονόματα θέλουν οι ρομ :Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Κάτι σε Ultimate Flame δεν τον ψήνει τον chef; SuperSpeed and SuperStrength (SS&SS); Magnum Kabaoum! Τέτοια ονόματα θέλουν οι ρομ :Ρ Προτιμώ αυτές που δίνουν περισσότερα από όσα υπόσχονται, παρά αυτές που υπόσχονται πολλά και δίνουν λίγα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Προτιμώ αυτές που δίνουν περισσότερα από όσα υπόσχονται, παρά αυτές που υπόσχονται πολλά και δίνουν λίγα. ;) Κακώς! Δεν είναι κακό να έχεις ένα ωραίο όνομα. Εντάξει, αυτά που είπα ήταν αστειάκια/υπερβολές. Αλλά κάτι σε Oxygen π.χ. θα ήταν πιό ωραίο από TK + LG = LFE! Το oxygen είναι πιασμένο, απλά ήθελα να σου υποδείξω μια από τις καλύτερες ρομ που βγήκανε ποτέ για το desire. Απλό και ωραίο ονοματάκι και συνάμα δυνατό σαν έννοια ;) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 TK + LG = LFE! Δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο... πετυχημένο! :lol::lol::lol: Παρόλα αυτά, ας παρακαλάμε να έρθει η CM σαν base σύντομα μπας και δούμε κάτι διαφορετικό στην πράξη. Το όνομα, είναι το πιο εύκολο να αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 TK+LG=LFE! Τα σπασες!!!! Εχω δοκιμασει ολες τις custom ROM(o Θεος νατις κανεις custom...) εκτος της BlazingDragon v1.3b! Η καλυτερη ηταν TK+LG=LFE! αλλα σε standby μου ετρωγε περιπου 15-20% παραπάνω μπαταρια απο την παλια ταπεινη Gilg@mesh(fr12) με το ιδιο στησιμο. Επειδη ειναι παρομοιες στη ταχυτητα κρατησα τη παλια περιμενοντας κατι καινουριο και λιγο διαφορετικο. Οταν το αφηνετε το βραδυ(με την TK+LG=LFE) ποσο % σας "καιει" μεχρι το ξυπνημα?Και βεβαια ποσες ωρες το εχετε για υπνο? Απλα για να εχω μια ταξη μεγεθους.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdiami Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) Αυτην την BlazingDragon v1.3b την εχει κατεβασει κανας φιλος για δοκιμη ? Του εστειλα και πμ αλλα δεν μου απαντησε EDIT Ακυρο μολις μου την εστειλε .... Edited April 30, 2011 by bdiami Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 TK+LG=LFE! Τα σπασες!!!! Εχω δοκιμασει ολες τις custom ROM(o Θεος νατις κανεις custom...) εκτος της BlazingDragon v1.3b! Η καλυτερη ηταν TK+LG=LFE! αλλα σε standby μου ετρωγε περιπου 15-20% παραπάνω μπαταρια απο την παλια ταπεινη Gilg@mesh(fr12) με το ιδιο στησιμο. Επειδη ειναι παρομοιες στη ταχυτητα κρατησα τη παλια περιμενοντας κατι καινουριο και λιγο διαφορετικο. Οταν το αφηνετε το βραδυ(με την TK+LG=LFE) ποσο % σας "καιει" μεχρι το ξυπνημα?Και βεβαια ποσες ωρες το εχετε για υπνο? Απλα για να εχω μια ταξη μεγεθους.... Εμένα όλες μου καίνε πολύ σε standby οπότε δεν μπορώ να σου πω, δεν θα είμαι αντικειμενικός. Έχω και τα πάντα ανοιχτά και το πρωί ξυπνάω με 20 καινούρια μέιλ :Ρ Αυτην την BlazingDragon v1.3b την εχει κατεβασει κανας φιλος για δοκιμη ? Του εστειλα και πμ αλλα δεν μου απαντησε EDIT Ακυρο μολις μου την εστειλε .... Η FR14 δεν είναι διαθέσιμη για το κοινό. Στο site του modaco μπορεί να την κατεβάσει μόνο όποιος έχει subscription (όπως εγώ :)) και ο blazing dragon την έχει φτιάξει στα μέτρα του αλλά περιμένει το οκ από paul/modaco για να την βγάλει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ακυρο μολις μου την εστειλε .... Την έβαλες; Πες μας για τα προβλήματα, γιατί ξέρω ότι είναι πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 τρομερη ρομ παιδια !!!! ερωτηση !!!! εχουνε περασει το LAuncher Pro ! το οποιο για να το Χρησιμοποιησεις πρεπει να πληρωσεις εγω εχω κατεβασει στο PC μου το PRO - PLUS . πως μπορω να το περασω μεσα γιατι Δεν με αφηνει γιατι βρισκει ιδι μεσα το PRO το οποιο απο οσο ειδα δεν μπορω να του κανω απεγκατασταση . Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 τρομερη ρομ παιδια !!!! ερωτηση !!!! εχουνε περασει το LAuncher Pro ! το οποιο για να το Χρησιμοποιησεις πρεπει να πληρωσεις εγω εχω κατεβασει στο PC μου το PRO - PLUS . πως μπορω να το περασω μεσα γιατι Δεν με αφηνει γιατι βρισκει ιδι μεσα το PRO το οποιο απο οσο ειδα δεν μπορω να του κανω απεγκατασταση . περνα πρωτα εναν launcher (πχ adw) και σβησε τον pro απο το titanium που ηδη εχει η ρομ μην τον σβησεις χωρις να περασεις αλλον πρωτα γιατι σε βλεπω να τρεχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdiami Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Την έβαλες; Πες μας για τα προβλήματα, γιατί ξέρω ότι είναι πολλά. Απο ταχυτητα μια απο τα ιδια , δεν δουλευει ο συγχρονισμος δεδομενων και στα τηλεφωνηματα ειναι σαν να κολαει η οθονης αφης η μπαταρια μετα απο 7 ωρες βραδυνου υπνου και πληρη φορτηση ειναι στο 92% , παμε πισω παλη μεχρι νεοτερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Απο ταχυτητα μια απο τα ιδια , δεν δουλευει ο συγχρονισμος δεδομενων και στα τηλεφωνηματα ειναι σαν να κολαει η οθονης αφης η μπαταρια μετα απο 7 ωρες βραδυνου υπνου και πληρη φορτηση ειναι στο 92% , παμε πισω παλη μεχρι νεοτερας μα λεω και γω ιδεα μου ειναι οτι κατι δεν παει καλα συνχρονισμο εχω προβλημα στο gtalk και στο tweeter και δεν μπορουσα να καταλαβω αν φταιει η ρομ η κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Η FR14 δεν είναι διαθέσιμη για το κοινό. Στο site του modaco μπορεί να την κατεβάσει μόνο όποιος έχει subscription (όπως εγώ :)) και ο blazing dragon την έχει φτιάξει στα μέτρα του αλλά περιμένει το οκ από paul/modaco για να την βγάλει. Μιας και έχεις το subscription, δεν κατεβάζεις την FR15; :rolleyes: http://android.modaco.com/content-page/335832/03-may-fr15-modaco-custom-rom-for-the-lg-optimus-2x-with-online-kitchen/page/1700/# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδιά αν δεν πληρώσουμε δηλαδή δεν μπορούμε να έχουμε την f15? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μιας και έχεις το subscription, δεν κατεβάζεις την FR15; :rolleyes: http://android.modaco.com/content-page/335832/03-may-fr15-modaco-custom-rom-for-the-lg-optimus-2x-with-online-kitchen/page/1700/# φτιάχνω μια με default επιλογές.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Δωστε στον λαο!!! Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια η Modaco Fear 7.5 τη λεει ???? σε σχεση με την TK ?? Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια η Modaco Fear 7.5 τη λεει ???? σε σχεση με την TK ?? Εγω τωρα τεσταρω την 8.0 φαινεται αρκετα γρηγορη.Δεν εχω πολυδουλεψει την TK αλλα σε σχεση με την παλια gigl@mesh(καπως ετσι τη λενε...) εχω λιγοτερη ελευθερη RAM.Με τον memory optimizer με το ζορι περναω τα 200mb free.Τωρα δοκιμαζω και τη μπαταρια. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Ποτε βγαλαν την 8??? Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Ποτε βγαλαν την 8??? Εχει βγει αλλα επειδη "κανονικα" δε θα επρεπε γιατι δεν εχει δωσει ακομα ο Paul τo OK(prebaked).Δε μπορουμε να ποσταρουμε link ακομη. Ειναι ο μονος τροπος για να ανταμοιφθει ο Paul για τη δουλεια που κανει. Να πω και την αληθεια μου νομιζα πως ηδη ειχε βγει η prebaked και για αυτο τη flashαρα.Οποτε υπομονη.Πιστευω σημερα θα βγει και η prebaked. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Τελικά μετά από συζήτηση με τον dev της fear, μου είπε πως έχει το οκ να την ποστάρει στο σουηδικό του board. athanasso, έβαλα την fear 8.0 και με apps installed με ένα σκότωμα των εφαρμογών έφτασα 237mb ram! Αυτό όμως με την Vanilla. Μήπως να κάνει και ο δικός σου μια vanilla edition; Μου λείπει η power status bar αλλά χαλάλι για τόσα mb! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Τελικά μετά από συζήτηση με τον dev της fear, μου είπε πως έχει το οκ να την ποστάρει στο σουηδικό του board. athanasso, έβαλα την fear 8.0 και με apps installed με ένα σκότωμα των εφαρμογών έφτασα 237mb ram! Αυτό όμως με την Vanilla. Μήπως να κάνει και ο δικός σου μια vanilla edition; Μου λείπει η power status bar αλλά χαλάλι για τόσα mb! Δε θελω να σε στεναχωρήσω αλλα εγω με τη κανονικη Rom(με τη power status bar.. :p) αν "σκοτωσω" τις εφαρμογες φτανω στα 243mb...! Ομως αφαιρεσα μερικα πραγματακια απο system/apps :lol::lol::lol: Η μνημη που εγραψα στο προηγουμενο ποστ ηταν οταν την πρωτοεγκαταστησα(πριν την ψιλοπειραξω) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δε θελω να σε στεναχωρήσω αλλα εγω με τη κανονικη Rom(με τη power status bar.. :p) αν "σκοτωσω" τις εφαρμογες φτανω στα 243mb...! Ομως αφαιρεσα μερικα πραγματακια απο system/apps :lol::lol::lol: Η μνημη που εγραψα στο προηγουμενο ποστ ηταν οταν την πρωτοεγκαταστησα(πριν την ψιλοπειραξω) Καλά τι πείραγμα έκανες και έφτασες τόσο; Πες μας και εμάς! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Καλά τι πείραγμα έκανες και έφτασες τόσο; Πες μας και εμάς! Τωρα με το που κανω restart εχω 225 ελευθερα χωρισ σκοτωμα χωρις τιποτα...! Λοιπον εβγαλα τα δυο keyboards και κρατησα HTC IME και αυτο της LG. Εβγαλα το LEDnotifications Εβγαλα τα widgets του ραδιοφωνου και του email Εβγαλα default launcher και εβαλα Go launcher(πρωτη φορα που αποχωριζομαι τον launcher pro αλλα δοκιμασα χθες τον Go και κολλησα) Δε θυμαμαι να εβγαλα κατι αλλο... Εχω το memory optimizer στο ultimate. Αυτα..!Αν θυμηθω να εκανα και τιποτα αλλο θα ενημερωσω. Για του λογου το αληθες: http://img806.imageshack.us/img806/6651/20110504135600.png Uploaded with ImageShack.us"]http://img806.imageshack.us/img806/6651/20110504135600.png Uploaded with ImageShack.us[/url] Αυτο ειναι αφου "σκοτωσα" απαντα μεσω του task manager του Go launcher Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts