Tsaglis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) λοιπον σκεφτομαι να γυρισω απο cm9 σε cm7 αν περασω την cm7 η του τομασεκ η απο cyanogenmod χρειαζεται να περασω τα gapps και αν ναι απο που τα κατεβαζω ; Χρειάζεται να περάσεις τα gapps αφού πιθανοτατα θα χρειαστεί full wipe. Τα βρίσκεις στα αρχεία του temasek Edited July 18, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 CM7 Temasek + Temasek OC kernel και το κινητό είναι πιο smooth και γρήγορο από ποτέ....από 4800+ στο Antutu (με V20Q) πήγε στο 6550 (χωρίς O/Cing, με default settings), ενώ στο Quadrant πήγε -πάλι με default settings, χωρίς o/cing- στα 2800+ Για κινητό που πήρα καινούριο στο 249€ πάει μια χαρά :p Ευτυχώς που δεν περιμένω την LG να κάνει τη δουλειά της.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδια εβαλα για πρωτη φορα Custom (temasek 2.3.7 cyanogenmod) και πολλες φορές μπαίνει μόνο του σε flight mode...εχει τυχει σε κανέναν αλλον και τι μπορώ να κάνω; Επίσης ακόμη κολλάει οχι τοσο πολύ αν και δεν εχω βαλει ακομη startups etc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δε μου κολλάει καθόλου η temasek. Έκανες full wipe κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Δε μου κολλάει καθόλου η temasek. Έκανες full wipe κτλ? Ναι τα πάντα...και μαρεσει τοσο πολυ για πρωτη φορα ευχαριστιέμε το κινητό μου...δεν θελω να την βγαλω ;/ Ξερει κανεις τι να κανω το κανει συνέχεια και Kernel αλλαξα για να κανω Over...Σε αυτο ποσο ασφαλης ειναι τα 1400;και μου φανηκε τεραστια διαφορα στην μπαταρια...ειναι ζωντανη σχεδον η μπαρα Edited November 27, 2012 by denkar13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts