themob Δημοσιεύτηκε August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 22, 2003 καλησπερα.ενω ανοιγω το tuner και ακουω ραδιοφωνο κανω εγγραφη το προγραμμα που ακουω.οταν ανοιγω το αρχειο που εκανα εγγραφη ενω δειχνει οτι παιζει δεν ακουγεται τιποτα.το αρχειο ειναι τυπου wav.αν ξερει κανεις κατι ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 Έχεις ορίσει ως recording input το line-in της κάρτας ήχου σου; Έχεις συνδέσει την έξοδο του radio tuner σου στο line-in της κάρτας ήχου σου; Έχεις ορίσει στο μέγιστο την ένταση ηχογράφησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. August 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2003 φιλε μου εκανα το 2 και το 3 που μου ειπες.για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.παντως τωρα ακουγεται το αρχειο αλλα παρα πολυ χαμηλα και με χαλια ποιοτητα.παιζει ρολο που η καρτα ηχου ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 Όρισε την ένταση εγγραφής στο μέγιστο και άλλαξε τον κωδικοποιητή ήχου σε mp3 τουλάχιστον 128kbps. Τον μίκτη σου τον βρίσκεις Start -> Run -> sndvol32 [ENTER] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts