Jump to content

Messenger Service. Καινούριο Φρούτο??

psybill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 μερες τωρα, κατι καινουριο συμβαινει στο pc μου και θα ηθελα τη βοηθεια σας.δεχομαι μυνηματα με τιτλο "messenger service". το περιεχομενο ειναι διαφορετικο καθε φορα, κυριως ομως παραπεμπει σε σελιδες πορνογραφικου περιεχομενου κτλ.

το site που βλεπετε στο παραπανω link το βρηκα απο ενα τετοιο μυνημα και υποσχεται να μας απαλαξει απο αυτα με το αζημιωτο βεβαια.

τι γινεται ρε παιδια? συμβαινει και σε σας αυτο? εχει να κανει με το msn?

παρακαλω οποιος γνωριζει κατι παραπανω για το θεμα ας βοηθησει λιγακι. τα μυνηματα που δεχομαι δεν ειναι πολλα, δεν παυει ομως να ειναι ενοχλητικα και φυσικα δεν γνωριζω αν εχουν αλλες συνεπειες για τους υπολογιστες μας

Το messenger είναι ένα service των XP με σκοπό την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών (η εντολή είναι: net send ip text).

Eφαρμογή βρίσκει σε LAN δίκτυα κυριώς, οπότε αν δεν το χρειάζεσαι μπορείς να το κλείσεις.

Τώρα για τα popup που σου έρχονται, είναι απλά ένας νέος τρόπος spam που ανακάλυψαν για να μας τα πρήζουν. :mad:

Το ενοχλητικό Messenger Service απεγκαθίσταται τρέχοντας την εντολή RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove από το μενού Start->Run

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 1 Απρ. 2004 , 18:23)

Το ενοχλητικό Messenger Service απεγκαθίσταται τρέχοντας την εντολή RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove από το μενού Start->Run

μα το windows mesesenger το εχω βγαλει απο το pc μου, χρησιμοποιωντας αυτη ακριβως την εντολη. μονο το msn messenger ειναι εγκατεστημενο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 1 Απρ. 2004 , 18:32)

μα το windows mesesenger το εχω βγαλει απο το pc μου, χρησιμοποιωντας αυτη ακριβως την εντολη. μονο το msn messenger ειναι εγκατεστημενο.

O eLeKtriK EyE αναφέρεται στο Messenger Service και όχι στο Windows Messenger

Μπορείς να δεις τη λέει και η "μαμά" εταιρία στο παρακάτω link:

http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/communicate/stopspam.asp

It is better to regret about something you did rather than about something you did not dare to do...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sisifos ( 2 Απρ. 2004 , 17:06)

O eLeKtriK EyE αναφέρεται στο Messenger Service και όχι στο Windows Messenger

Μπορείς να δεις τη λέει και η "μαμά" εταιρία στο παρακάτω link:

http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/communicate/stopspam.asp

Μα η εντολή που έδωσε ο eLeKtriK EyE αναφέρεται στο MSN Messenger, όπως σωστά παρατήρησε ο psybill.

Το link πάλι που έδωσες σωστά αναφέρεται στο Messenger Service.

αν και εγινε ενα σχετικο μπαχαλο με τα διαφορα "messenger", νομιζω οτι το link που εδωσε ο φιλος Sisifos ηταν οτι χρειαζομουν. δε βρισκομαι στο pc μου τωρα, αλλα θα το τσεκαρω και αν εχω προβλημα... εδω ειμαστε :o

thanks guys!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 1 Απρ. 2004 , 16:45)

"messenger service".

epishs ayto einai geloio site kai apath programma mh paei kaneis kai kalo 8a htan na diagrafei to link...!!!!!!!!!!

edwsa ta swsta freeware links apo to diashmo site tou Steve Gibson...

Γιατί να βάλει άλλα προγράμματα ρε παιδιά χωρίς λόγο; Ας πάει εκεί που είπε ο Sisifos να απενεργοποιήσει τελείως το service και να τελειώσει μια και καλή. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 3 Απρ. 2004 , 16:09)

Γιατί να βάλει άλλα προγράμματα ρε παιδιά χωρίς λόγο; Ας πάει εκεί που είπε ο Sisifos να απενεργοποιήσει τελείως το service και να τελειώσει μια και καλή. :)

και γω αυτης της λογικης ειμαι. αφου υπαραρχει η δυνατοτητα να κλεισει μεσα απο το λειτουργικο, γιατι να τρεξεις αλλες εφαρμογες??

αφου σταματησαν πια να ερχονται ενοχλητικα μυνηματα...ολα καλα ;)