alexasso Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 official skype εφαρμογη δεν υπαρχει νομιζω για BB .Καποιες αλλες παραλληλες υπαρχουν , αλλα δεν τις εχω δοκιμασει , οποιος τις εχει ας μας δωσει καποια πληροφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Οχι δεν υπάρχει δυνατότητα βίντεο κλήσης Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 νταξ τι να πω, ειχανε πει καποτε στο 2009 οτι θα βγαλουν εφαρμογη.. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 νταξ τι να πω, ειχανε πει καποτε στο 2009 οτι θα βγαλουν εφαρμογη.. Εφαρμογή native για την Ελλάδα δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο για την 3 στην Αγγλία και με το που εγκαθίσταται στο κινητό αναγνωρίζει πως δεν υπάρχει σήμα από την 3 και κλείνει Υπάρχει βέβαια το IM+ το οποίο δεν υποστηρίζει πλέον κλήσεις. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 απο το bbm μπορεις να κανεις την δουλεια σου αλλα να εχει και ο αλλος bbm...χλωμο το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μέχρι στιγμής το ultimate communicator-business phone είναι ακόμα το 9900 βέβαια... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Agree tna! Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Συμφωνω και εγω...απλα τελειο γρηγορο με τελειο πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Συμφωνώ απόλυτα. Αν θέλεις τηλέφωνο και όχι παιχνιδομηχανή απλά είναι το καλλίτερο. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται να ελέγχεται τα δεδομένα σας( χωρίς bis)? επίσης χωρίς bis ''παίζει'' το youtube? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Συμφωνώ απόλυτα. Αν θέλεις τηλέφωνο και όχι παιχνιδομηχανή απλά είναι το καλλίτερο. συμφωνω απολυτα...ειχα το s3 για λιγο και ολη την ωρα επαιζα με εφαρμογες.με το bb9930 απλα εχω τηλεφωνο για επικοινωνια.κανει αυτο που λεει.τοσο απλα.αν ειχε καλυτερη μπαταρια ακομα καλυτερα αλλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 καλημέρα έχω ένα 9900 αγορασμένο από αγγλία, μπορώ να περάσω την καινούργια έκδοση από τον υπολογιστή ή μόνο μέσω ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 εγω μεχρι τωρα ετσι το εκανα , καυεβαζεις την εκδοση στον υπολογιστη και μετα απο εκει την περνας στο τηλ μεσω καλωδιου usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 εγω μεχρι τωρα ετσι το εκανα , καυεβαζεις την εκδοση στον υπολογιστη και μετα απο εκει την περνας στο τηλ μεσω καλωδιου usb δεν παίζει ρόλο αν είναι εισαγωγής ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 οχι , απλά σβηνεις απο το αρχειο που θα κατεβάσεις το vendor.xml , ψάξε λίγο στα νήματα καπου είχε παρει το ματι μου οδηγίες για το πως γίνεται η ολη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 υπάρχει ενημέρωση σε ότι αφορά το Update του viber για την ομιλία? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 υπάρχει ενημέρωση σε ότι αφορά το Update του viber για την ομιλία? Ναι...! http://crackberry.com/viber-beta-blackberry-os-offers-free-voice-calling-over-wifi-and-3g Λέει ότι έρχεται μέσα στον Απρίλιο. Εδώ και ένα video με το viber call εν δράσει: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ναι...! http://crackberry.com/viber-beta-blackberry-os-offers-free-voice-calling-over-wifi-and-3g Λέει ότι έρχεται μέσα στον Απρίλιο. Εδώ και ένα video με το viber call εν δράσει: μακάρι να είναι αληθές...γιατί η RIM δεν τα πάει καλά με τους χρόνους... επισης ξέρουμε πότε θα βγει η αναβάθμιση για το playbook? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ναι...! http://crackberry.com/viber-beta-blackberry-os-offers-free-voice-calling-over-wifi-and-3g Λέει ότι έρχεται μέσα στον Απρίλιο. Εδώ και ένα video με το viber call εν δράσει: και στην εφαρμογή του viber γράφει calls coming soon... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) χρειάζομαι την βοήθεια σας, μετά από ένα εξάμηνο αποχής ξανά απέκτησα σήμερα ένα 9900 :-) ποιά είναι η διαδικασία ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα δεδομένα του παρόχου μου... θυμάμαι σε ένα πεδίο ( δε ξέρω ποιό) γράφαμε internet.vodafone ή κάτι τέτοιο... edit: το βρήκα... Edited April 12, 2013 by stratous156 Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 και στην εφαρμογή του viber γράφει calls coming soon... με την RIM και coming tomorrow να γραψει αν δεν το δω με τα ματια μου να λειτουργει και να κανω και την κληση δεν υπαρχει περιπτωση να πιστεψω τιποτα , συνεπεια και RIM δεν πανε μαζι αυτες οι λεξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 με την RIM και coming tomorrow να γραψει αν δεν το δω με τα ματια μου να λειτουργει και να κανω και την κληση δεν υπαρχει περιπτωση να πιστεψω τιποτα , συνεπεια και RIM δεν πανε μαζι αυτες οι λεξεις. http://greekberry.com/viber-app-update-voice/ :):) Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 την "κατεβαζω" τωρα , αυριο θα τσεκαρω πως παιζει κτλ , θα περιμενω και την official εκδοση. Η Παναγια να βαλει το χερι της :D thanks για το λινκ :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 την "κατεβαζω" τωρα , αυριο θα τσεκαρω πως παιζει κτλ , θα περιμενω και την official εκδοση. Η Παναγια να βαλει το χερι της :D thanks για το λινκ :bow: :lol::lol::lol: για πες τη γνώμη σου? πως είναι η beta έκδοση? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Λοιπον να πω πρωτα απο ολα οτι ειμαι με vodafone ,και με το 9900 , απο εκει και μετα , σημερα εκανα περιπου 6 κλησεις συνολικος χρονος καμια ωρα , απο το wifi του σπιτιου μου , ολα καλα , δυστυχως απο την χαρα :lol: μου ξεχασα να πω σε καποιον απο αυτους του 6 να με καλεσει να δω και πως ειναι οταν με καλουν , αν ολα λειτουργουν οκ , αλλα μιας και ειναι ενταξει στις εξερχομενες πιστευω οτι και στις εισερχομενες θα ειναι το ιδιο.Δεν εκανα καμια κληση απο 3G , με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω. Παντως με εξέπληξε θετικα η RIM , αν και δεν θα επρεπε μιας και ολοι οι αλλοι ειχαν viber και skype εδω και πολυυυυυ καιρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts