kritos_d Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Καλησπέρα, τις τελευταίες μέρες στο blackberry id του 9900, μου εμφανίζει το εξής "enter thebuser namenassociated with this smartphone ". Και το username-password ειναι σωστα γιατι τα έλεγξα μεσω του site της blackberry. Γνωρίζει κανένας κάποιο τρόπο να ξεπερασω το προβλημα. Φυσικα δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη. Επισης ενω το bbm δουλεύει κανονικά, to voice τερμα! Εμφανίζει το μήνυμα "your voice chat connection cannot be established ". Το bridge δουλεύει μια χαρά. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχουμενη. Ευχαριστώ Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Να σε ρωτήσω κάτι , το voice στο bbm σου δούλεψε ποτέ ? γιατι εμένα απο τότε που το έβαλαν ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει , μου έβγαζε αυτο που βγάζει και σε εσένα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ναι στην αρχη μου δούλευε και μάλιστα παρα πολυ καλά, χωρις καθυστερησεις κτλ. Ξαφνικά εγινε αυτό και απο τότε δεν παίζουν αυτα που προανέφερα. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καλησπέρα! Συγνωμη εαν ρωτω κατι που εχει ηδη απαντηθει, απλά επειδη διαβασα ολες τις σελίδες και δεν έβγαλα ξεκάθαρη άποψη, θέλω την συμβουλή σας: ποια ειναι η τελευταια multilanguage εκδοση του λειτουργικου;; Εχω την 7.1.0.523 (Bundle 1646) η οποία ενω εχει διαφορες γλωσσες δεν εχει ελληνικα! Στο σαιτ της ΒΒ βρηκα για vodafone (o παροχος μου) οτι η τελευταια ειναι η 7.1.0.2061 all languages. Να την βάλω αυτή, αν και παλαιότερη απο την υπάρχουσα; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλησπέρα! Συγνωμη εαν ρωτω κατι που εχει ηδη απαντηθει, απλά επειδη διαβασα ολες τις σελίδες και δεν έβγαλα ξεκάθαρη άποψη, θέλω την συμβουλή σας: ποια ειναι η τελευταια multilanguage εκδοση του λειτουργικου;; Εχω την 7.1.0.523 (Bundle 1646) η οποία ενω εχει διαφορες γλωσσες δεν εχει ελληνικα! Στο σαιτ της ΒΒ βρηκα για vodafone (o παροχος μου) οτι η τελευταια ειναι η 7.1.0.2061 all languages. Να την βάλω αυτή, αν και παλαιότερη απο την υπάρχουσα; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ!! Θα βαλεις αυτη. Πηγαινε σε αυτη τη σελιδα, κανε τα απαραιτητα βηματα και κατεβασε την τελευταια επισημη απο την Vodafone Γερμανιας (7.1.0.825). Ειναι η τελευταια επισημη εκδοση, πολυ καλη και σταθερη Ελπιζω να ξερεις τη διαδικασια πως περνας εκδοσεις που δεν ειναι απο τον δικο σου παροχο. Αν δεν ξερεις μην το προσπαθησεις χωρις να το ψαξεις https://swdownloads.blackberry.com/Downloads/contactFormPreload.do?code=D840CC5D906C3E9C84374C8919D2074E&dl=1BA524B67E3475B5D121A39D49B7F2E3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ευχαριστώ για το link. Έκανα την διαδικασία που πρέπει (download, σβήσιμο vendor.xml και τρέξιμο του loader απο τον ίδιο φάκελο) αλλά αφού ξεκινήσει η εφαρμογή και η διαδικασία, σε 5-10 δευτερόλεπτα τελειώνει και βγάζει μήνυμα ότι η ενημέρωση έγινε... :cry: Κάποια συμβουλή επ'αυτού; Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 ανοιγεις το desktop manager για να δει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ναι, και δεν έβγαζε τίποτα. Προσπάθησα σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές (1 mac, 2 XP) μα τίποτα! Τελικά το έλυσα όμως: ζήτησα να κάνω downgrade σε μια έκδοση πριν και ξαφνικά ζήτησε να κάνει μια ενημέρωση στο Desktop Software (ενώ είχα ήδη κάνει ενημέρωση..) και μετά απο αυτό μου βρήκε μια άλλη έκδοση All Languages την 7.1 Bundle 2061 (7.1.0.714). Με αυτήν έστρωσαν όλα. Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι η προηγούμενη έκδοση που είχα μέσα (που είχα βάλει εγώ κατα λάθος προφανως) ήταν απο Ασία/Ταϊλάνδη! Οπότε όλα οκ τώρα! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 καλή σας ημέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου 9900... τώρα που δε θα πάρει το νέο λειτουργικό, σε τι τιμή πιστεύεται ότι αξίζει κάποιος να το αγοράσει? γνωρίζουμε εάν θα γίνει το update του viber για τις voice calls? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλή σας ημέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου 9900... τώρα που δε θα πάρει το νέο λειτουργικό, σε τι τιμή πιστεύεται ότι αξίζει κάποιος να το αγοράσει? γνωρίζουμε εάν θα γίνει το update του viber για τις voice calls? προσωπικα κατω απο 250..τα πιο πολλα τα βρισκεις στα 250ε εκει τριγυρω.υπαρχουν και μερικοι που τα δινουν στα 350 κατι ευρω που για μενα ειναι εξωπραγματικα.εγω πηρα απο αγγελια 9930 στα 200ε.για εγγυηση κτλ δεν με ενδιαφερει. vγια viper νομιζω θα ερθει η καινοτργια εκδοση με voice calls απριλιο αν θυμαμε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 καλή σας ημέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου 9900... τώρα που δε θα πάρει το νέο λειτουργικό, σε τι τιμή πιστεύεται ότι αξίζει κάποιος να το αγοράσει? γνωρίζουμε εάν θα γίνει το update του viber για τις voice calls? πρωτα ασε να βγει η ενημερωση για viber και μετα αγορασε το αν θελεις καλυτερα , για την RIM ειναι αυτη και δεν ειναιπαντα οπως τα λεει τα πραγματα , (βλεπε skype ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Καλησπέρα τελείως καινούργιος αλλά δυο μέρες παιδεύομαι με τα Blackberry ένα 9360 που πηρά στην κόρη μου και ένα 9900 που πήρα μετά για εμένα ,βλέπεις ζήλεψα και εγώ. Τους πέρασα την 7.1 μετά από πολλές δόκιμες και περιπέτειες , βλέπεις δεν έχω σύνδεση internet στο κινητό, κάπου διάβασα πως στην 7.1 έχουμε και ράδιο . Η κόρη μου είπε πως στο 9360 η μόνη διαφορά που είδε είναι το ράδιο εγώ στο 9900 δεν βρήκα πουθενά ράδιο . Μήπως έχει κανείς κάποια πληροφορία να μου δώσει ;; Μόλις διάβασα πως δεν θα υποστηρίξει ράδιο στο 9900 . Ευχαριστώ. Edited February 21, 2013 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 για το radio το θεμα ειναι να το υποστηριζει η συσκευη νομιζω.παντως το 9900 δεν εχει ραδιο.πολυ καλη επιλογη το 9360 για την κορη σου.ακριβως το target group της rim (sorry πλεον blackberry). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλησπέρα τελείως καινούργιος αλλά δυο μέρες παιδεύομαι με τα Blackberry ένα 9360 που πηρά στην κόρη μου και ένα 9900 που πήρα μετά για εμένα ,βλέπεις ζήλεψα και εγώ. Τους πέρασα την 7.1 μετά από πολλές δόκιμες και περιπέτειες , βλέπεις δεν έχω σύνδεση internet στο κινητό, κάπου διάβασα πως στην 7.1 έχουμε και ράδιο . Η κόρη μου είπε πως στο 9360 η μόνη διαφορά που είδε είναι το ράδιο εγώ στο 9900 δεν βρήκα πουθενά ράδιο . Μήπως έχει κανείς κάποια πληροφορία να μου δώσει ;; Μόλις διάβασα πως δεν θα υποστηρίξει ράδιο στο 9900 . Ευχαριστώ. Γιατι δεν κατεβαζεις την δωρεαν εφαρμογη απο app world, "Tuneln"? ;) Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 γνωριζει κανεις αν το bb 9930μπορει να μπει στο ιντερνετ μεσω δεδομενων καρτοκινητης ? εχω cu που δινει κατι mb συνεχεια, μ αυτα θα μπορω να μπαινω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 μεσω καρτοκινητης οχι...θελει bis και bis μονο στα συμβολαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 γνωριζει κανεις αν το bb 9930μπορει να μπει στο ιντερνετ μεσω δεδομενων καρτοκινητης ? εχω cu που δινει κατι mb συνεχεια, μ αυτα θα μπορω να μπαινω ? Μια χαρα μπορεις να μπαινεις και με κλασικο προγραμμα δεδομενων και με wifi αλλα δεν θα εχεις push υπηρεσιες. Ο υπαρχων mail client δεν θα δουλευει και πρεπει να εγκαταστησεις αλλον, για παραδειγμα το Logic Mail. Επισης καποια προγραμματα της Blackberry όπως facebook, twitter , κ.τ.λ δεν θα δουλευουν και πρεπει να βρεις εναλλακτικες Γενικα μπορεις να το λειτουργεις σαν οποιοδηποτε τηλεφωνο απλως χάνεις καποια πραγματα που το κανουν να ειναι blackberry. Αν δεν σε ενοχλει αυτο τοτε ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Μια χαρα μπορεις να μπαινεις και με κλασικο προγραμμα δεδομενων και με wifi αλλα δεν θα εχεις push υπηρεσιες. Ο υπαρχων mail client δεν θα δουλευει και πρεπει να εγκαταστησεις αλλον, για παραδειγμα το Logic Mail. Επισης καποια προγραμματα της Blackberry όπως facebook, twitter , κ.τ.λ δεν θα δουλευουν και πρεπει να βρεις εναλλακτικες Γενικα μπορεις να το λειτουργεις σαν οποιοδηποτε τηλεφωνο απλως χάνεις καποια πραγματα που το κανουν να ειναι blackberry. Αν δεν σε ενοχλει αυτο τοτε ΟΚ το fb υπάρχει τρόπος να το κάνεις να δουλέψει χωρίς bis? Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 παιδια να κανω μια ερωτηση, πηρα ενα 9900 το οποιο εχει το πληκτρολόγιο qwertz. αν παρω ενα πληκτρολόγιο qwerty θα το βλεπει ως qwerty ή όχι και θα πανε τσάμπα τα λεφτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 το fb υπάρχει τρόπος να το κάνεις να δουλέψει χωρίς bis? Σαν εφαρμογη με push notifications δε μπορεις. Μπορεις να μπαινεις στο site απο browser οπως ο opera mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Και μέσω wifi λειτουργεί και η κανονική εφαρμογή, να συμπληρώσω. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 βιντεοκληση παιζει με skype? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 που εχεις skype ? στο 9900 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 ρωταω αν δουλευει το skype με το κινητο αυτο και ειδικοτερα βιντεοκληση με τη καμερα στο πισω μερος Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts