poseidon2004 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Σήμερα και για το δικό μου ! Μόλις τη κατέβασα !!! για να δουμε τι αλλαγές εχει Έκδοση λογισμικού 111.140.0058 και περιέχει Just now got Nokia Belle Refresh for Nokia E6-00 Qt 4.8, Qt Mobility API 1.2, Qt Quick Components 1.1, Qt Webkit 4.8.1 Bring web services to your home screen, and use them also offline with the new HTML5 browser Personalize your phone further with new widgets for various apps and services Get corrections, such as better support for Flash videos (.flv) and a time zone correction in Russia A new version of Nokia Maps (version 3.09), with new features, such as photos on the map, info on interesting places nearby, multi-point routes, and public transport info Be more productive with Microsoft Apps Enjoy the refreshed Music player Number of general performance and usability improvements Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
effie_ Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Εγώ το έχω περίπου 1 χρόνο αλλά από την αρχή δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένη με την μπαταρία του.. Άντε να έβγαζε τη νύχτα χωρίς φόρτιση αλλά σίγουρα την επομένη μέχρι το μεσημεράκι ήθελε οπωσδήποτε. Τώρα, από το Πάσχα που έκανα την αναβάθμιση σε Symbian Belle αν δεν το φορτίσω το ίδιο βράδυ θα κλείσει!!! Και αν έχω το wirelless ανοικτώ 8 ώρες θα αντέξει... γιατί έτσι; μήππως είναι το δικό μου και του χάλασε η μπαταρία; και ιδιαίτερη χρήση δεν του έκανα ποτέ εκτος από ιντερνέτ.. ούτε παιχνίδια έπαιζα ιδιαίτερα ούτε με τις εφαρμογές ασχολήθηκα.. ευχαριστώ πολύ για τις οποιες πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Εγώ το έχω περίπου 1 χρόνο αλλά από την αρχή δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένη με την μπαταρία του.. Άντε να έβγαζε τη νύχτα χωρίς φόρτιση αλλά σίγουρα την επομένη μέχρι το μεσημεράκι ήθελε οπωσδήποτε. Τώρα, από το Πάσχα που έκανα την αναβάθμιση σε Symbian Belle αν δεν το φορτίσω το ίδιο βράδυ θα κλείσει!!! Και αν έχω το wirelless ανοικτώ 8 ώρες θα αντέξει... γιατί έτσι; μήππως είναι το δικό μου και του χάλασε η μπαταρία; και ιδιαίτερη χρήση δεν του έκανα ποτέ εκτος από ιντερνέτ.. ούτε παιχνίδια έπαιζα ιδιαίτερα ούτε με τις εφαρμογές ασχολήθηκα.. ευχαριστώ πολύ για τις οποιες πληροφορίες! Κατα την γνωμη μου, σιγουρα σου εχει χαλασει η μπαταρια. Το δικο μου που ειναι και αυτο ενος χρονου, με ανοιχτο bluetooth καθημερινα ολη μερα, και με κλησεις περιπου 30 ωρα, και σχεδον καθε μια ωρα ελεγχο email, μου διαρκει η μπαταρια περιπου 3+ μερες. Το βραδυ ομως το κλεινω οσο κοιμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Η έκδοση μου εμφανίζεται σαν update OTA αλλά όταν προσπαθώ να την εγκαταστήσω το κινητό παγώνει και αναγκάζομαι να το κλείσω πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο εκκίνησης. Από το nokia suite (τελευταία έκδοση 3.5.34 δε μου εμφανίζει τίποτα. Κάποια λύση? Έκανα επανεγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης αλλά τίποτα... πάλι τα ίδια... Τελικά έφταιγε η κάρτα μνήμης... την έβγαλα και η εγκατάσταση έγινε κανονικά. Edited September 1, 2012 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Παντως ενα θεματακι που ειχα πολυ παλια με τη μπαταρια που δεν κραταγε ουτε μερα λυθηκε με soft format και ξαναφλασαρισμα με phoenix. Κανονικα τωρα 4 μερες κραταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
effie_ Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Παντως ενα θεματακι που ειχα πολυ παλια με τη μπαταρια που δεν κραταγε ουτε μερα λυθηκε με soft format και ξαναφλασαρισμα με phoenix. Κανονικα τωρα 4 μερες κραταει. πώς γίνεται αυτό? επειδή δεν είμαι και πολύ σχετική η αναβάθμιση απο ΑΝΝΑ σε BELLE δεν θεωρείται φόρματ; ρωτάω επειδή όπως είπα και πριν η διάρκεια της μπαταρίας μειώθηκε ακόμη περισσότερο με αυτή τη μετατροπή. Edited September 1, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 πώς γίνεται αυτό? επειδή δεν είμαι και πολύ σχετική η αναβάθμιση απο ΑΝΝΑ σε BELLE δεν θεωρείται φόρματ; ρωτάω επειδή όπως είπα και πριν η διάρκεια της μπαταρίας μειώθηκε ακόμη περισσότερο με αυτή τη μετατροπή. Για να κάνεις soft reset ή hard reset διάβασε το Eπανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή μας με λειτουργικό Symbian. Η αναβάθμιση από symbian anna σε symbian belle δεν θεωρείται format, γιατί δεν σβήνεται τίποτα από το κινητό, όλα μένουν ως έχουν. Για να τα σβήσεις όλα θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτά που λέει το παραπάνω link. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 1) *#7780# (επανεφερει εργοστασιακες ρυθμισεις) 2) Format την memory card 3) *#7370# (σβηνει τα παντα εκτος της memory card. Παιρνει αρκετη ωρα) 4) Φλασαρισμα με phoenix http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4238460#post4238460 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 To new mail widget δεν υπάρχει E6? Μόνο το παλιό που πιάνει τη μισή οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 παιδιά έχετε καταλάβει διαφορές απο τη Belle σε Belle Refresh ?μονο το widget του καιρού εχω βρει ... Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εμφανιστηκε στο Navifirm η Ελληνικη 111.140.58 παμε για φλασαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 παιδιά έχετε καταλάβει διαφορές απο τη Belle σε Belle Refresh ?μονο το widget του καιρού εχω βρει ... Ναι, μου κλεινει ξαφνικα και απροειδοποιητα και κανει και μερικες φορες επανεκινηση απο μονο του. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Σε μενα ολα μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ναι, μου κλεινει ξαφνικα και απροειδοποιητα και κανει και μερικες φορες επανεκινηση απο μονο του. :wacko: μου το έχει κάνει ήδη 2 φορές ! επισης , εχω την εντύπωση οτι τα νεα widgets ρουφανε πολυ μπαταρία ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλημέρα που μπορώ να βρω πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες, έχω "φάει" όλο τον τόπο όλα τα nokia care, ηλεκτρονικά μαγαζιά, ιντερνετ τίποτα ,γνωρίζει κάποιος -α ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 nope πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν υπαρχει, και αν βρεις απο μεταχειρισμενο της πρωτης φουρνιας που ειχε θεμα το d-pad led. Η Νοκια εχει σταματησει την κυκλοφορια του Ε6 στην Ελλαδα οποτε δεν βγαζει και ελληνικα πληκτρολογια για τα νεας φουρνιας τηλεφωνα. Νοκια Ε6 βρισκεις μονο απο μαγαζια που τα φερνουν μονοι τους η μεσω καποιου αλλου εισαγωγεα-dealer και φυσικα η Νοκια συνεχιζει να τα υποστηριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν υπαρχει, και αν βρεις απο μεταχειρισμενο της πρωτης φουρνιας που ειχε θεμα το d-pad led. Η Νοκια εχει σταματησει την κυκλοφορια του Ε6 στην Ελλαδα οποτε δεν βγαζει και ελληνικα πληκτρολογια για τα νεας φουρνιας τηλεφωνα. Νοκια Ε6 βρισκεις μονο απο μαγαζια που τα φερνουν μονοι τους η μεσω καποιου αλλου εισαγωγεα-dealer και φυσικα η Νοκια συνεχιζει να τα υποστηριζει. μάλιστα και που να βρείς μεταχειρισμένο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Απλα ξεχνα το. Μερικα sms να γραψεις και το χερι παει μονο του στους ελληνικους χαρακτηρες. Το πληκτολογιο του Η/Υ το εχεις και με ελληνικους χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Απλα ξεχνα το. Μερικα sms να γραψεις και το χερι παει μονο του στους ελληνικους χαρακτηρες. Το πληκτολογιο του Η/Υ το εχεις και με ελληνικους χαρακτηρες? ναι με ελληνικούς χαρακτήρες είναι και έχω συνηθίσει απλά τώρα πρέπει να συνηθίσω και μόνο με λατινικούς, μάλιστα απογοητεύτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ναι με ελληνικούς χαρακτήρες είναι και έχω συνηθίσει απλά τώρα πρέπει να συνηθίσω και μόνο με λατινικούς, μάλιστα απογοητεύτηκα [πατεντα mode]πάρε μαρκαδοράκι ανεξίτιλο ακρυλικο, με λεπτή μύτη, και γράψε τους ελληνικούς χαρακτήρες:p[πατέντα mode/] Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 [πατεντα mode]πάρε μαρκαδοράκι ανεξίτιλο ακρυλικο, με λεπτή μύτη, και γράψε τους ελληνικούς χαρακτήρες:p[πατέντα mode/] υπάρχει και μία άλλη λύση να το πουλήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 καλημέρα που μπορώ να βρω πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες, έχω "φάει" όλο τον τόπο όλα τα nokia care, ηλεκτρονικά μαγαζιά, ιντερνετ τίποτα ,γνωρίζει κάποιος -α ? Αν σενδιαφέρει μεταχειρισμένο,σε κατάσταση καινούριου, με ελληνικό πληκτρολόγιο, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.emarket.gr/item.php?id=36050405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Αν σενδιαφέρει μεταχειρισμένο,σε κατάσταση καινούριου, με ελληνικό πληκτρολόγιο, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.emarket.gr/item.php?id=36050405 το κινητό αυτό δικό μου είναι το είχα αγοράσει τον Απρίλιο και το πούλησα σε ένα χρήστη στην Δράμα, από ότι βλέπω τώρα μέσω της σελίδας που γράφεις το πουλάει και αυτός και δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω άλλο και πόσο μάλιστα αυτό που είχα πουλήσει εγώ. ¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Πήρα ένα Ε6 μεταχειρισμένο, είναι με Product Code 059H0M4 (Netherlands Silver). Έχω την εντύπωση ότι η οθόνη του δεν είναι η γνήσια, περίμενα κάτι πολύ καλό, αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί. Ψάχνοντας στο ebay, είδα ότι οθόνη από E6 δεν μπαίνει σε άλλα Nokia π.χ. Ε72 κλπ (άσχετα με το digitizer) κι ίσως τελικά να είναι η γνήσια, αλλά δεν ξέρω, του 701 μου φαίνεται πολύ καλύτερη (χώρια το μέγεθος, μιλάω όμως για φωτεινότητα, ανάλυση)... Απορία: Με την εκκίνηση της συσκευής ενεργοποιείται το Wifi. Ούτε στο C7, ούτε στο 701 μου με τα ίδια Widgets και συντομεύσεις είχα παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο... Είναι εκνευριστικό να μπαίνει από μόνο του. Πως το ρυθμίζω; Μια παρατήρηση: Καιρό είχε να μου δημιουργήσει συσκευή τέτοια εντύπωση με την ποιότητά της, από τον καιρό του Iphone 3G και του Ε60 & Ε61... Είναι πολύ καλύτερο από ότι άλλο είχα έως τώρα, κρίμα που δεν πήρα ποτέ Ν8 ή Ε7, που μόνο αυτά πιστεύω το φτάνουν. Edited September 15, 2012 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts