kateriniotis Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 καμία οδηγία για πέρασμα ελληνικών στο e6?? είναι από ιταλία και πρόσφατα το παρέλαβα από σέρβις. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 καμία οδηγία για πέρασμα ελληνικών στο e6?? είναι από ιταλία και πρόσφατα το παρέλαβα από σέρβις. My Forum > My Guides > Οδηγοί > Symbian > Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών με Symbian^3 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Δυστηχως μαλλον δεν φταιει η Cosmote. Η μπαταρια του κινητου υπερθερμαίνεται και δεν κραταει ουτε μερα. Επισης δεν μπορω να δεχτω κλησεις (βγαινει μηνυμα οτι ειμαι απενεργοποιημενος) ενω εγω καλω κανονικα. Δοκιμασα να αλλαξω τον τροπο συνδεσης απο GSM σε DUAL και ενταξει δουλεψε για μια μερα, δεχομουνα κλησεις. Μετα παλι τα ιδια. Το εδωσα στο σερβις και περιμενω να δω τι γινεται τωρα. Περασε ενας μηνα και ακομα να ερθει το κινητο απο το κεντρικο service (ειναι εξωτερικο μου ειπανε). Καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Φίλοι συμφορουμίτες, ξαφνική και απρόσμενη εμπλοκή. Μετά από μια αναβάθμιση των "Μηνυμάτων", δεν μπορώ να βρω απευθείας στο πληκτρολόγιο το " , (κόμμα) ". Αναγκάζομαι να επιλέξω τον πίνακα συμβόλων και από εκεί να κάνω την εισαγωγή του. Η τελεία παραμένει στη θέση της από την άλλη. Καμιά ιδέα...? Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Αν θυμαμαι καλα το κομμα ειναι συνδυασμος, πατας βελακι πανω (τελευταιο αριστερα) και C Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Αν θυμαμαι καλα το κομμα ειναι συνδυασμος, πατας βελακι πανω (τελευταιο αριστερα) και C Αδερφέ, η μνήμη σου καλά κρατεί! :bow: 1000 ευχαριστώ. Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Παλι καλα γιατι προσφατα τα περασαμε τα σαραντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παίδες, υπάρχει μήπως κάποια καλή και δοκιμασμένη πρόταση για θήκη? Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Παίδες, υπάρχει μήπως κάποια καλή και δοκιμασμένη πρόταση για θήκη? Όσες θήκες έχω πάρει φίλε μου, τις πήρα από δω. Βέβαια λίγο ακριβούτσικες αλλά 1η ποιότητα!!!!! http://www.pdair.com/index.php/smartphone-cell-phone-pda/nokia/nokia-e6-00.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Εγω παλι αντιμετωπιζω το προβλημα με τα μηνυματα. Δηλ οταν εχει την "Προβολη μηνυματως" στην επιλογή "συζήτηση" και μου έρθει μήνυμα, δεν μου το δειχνει. Αν το γυρισω σε " Εισερχομενα" το δειχνει κανονικα. Μου το ειχε κανει παλι στα ξαφνικα και το εκανα Hard reset. Δεν εχω κουραγιο και χρονο να το ξανακανω. Επισης, πηγα σε Nokia Care και τους ρωτησα αν αλλαζουν το πληκτρολογιο για να εχουμε επιτελους το led ειδοποιησης, και μου ειπαν οτι δεν εχουν τετοια εντολη και οτι δενγνωριζουν κατι. Το εχει κανει κανεις απο εδω? Καποτε ειχα διαβασει οτι αναλαμβανε η Nokia αυτη την αντικατασταση, απλα το προβλημα ηταν οτι το νεο πληκτρολογιο δεν θα ειχε τυπωμενους ελληνικους χαρακτηρες πανω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Χθες εγινε αγορα καινουργιου Ε6 (218,98€ στο πιο φτηνο μαγαζι που βγαινει στου Skroutz). Ευτυχως ειναι της καινουργιας φουρνιας με διορθωμενο το θεμα με το dpad led, latin qwerty και προεγκατεστημενη την Belle. Δυστηχως η καινουργιο φουρνια ειναι Made in China (με χαλασε πολυ αλλα που ξερεις, εδω το made in finland ειναι ακομα στο service!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Χθες εγινε αγορα καινουργιου Ε6 (218,98€ στο πιο φτηνο μαγαζι που βγαινει στου Skroutz). Ευτυχως ειναι της καινουργιας φουρνιας με διορθωμενο το θεμα με το dpad led, latin qwerty και προεγκατεστημενη την Belle. Δυστηχως η καινουργιο φουρνια ειναι Made in China (με χαλασε πολυ αλλα που ξερεις, εδω το made in finland ειναι ακομα στο service!!) Έτσι δικαιολογείται λοιπόν η φθηνή τιμή.....είπα κι εγώ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Σημερα με ειδοποιησαν απο Nokia και μου δωσανε καινουργιο. Παλι της καινουργιας φουρνιας με διορθωμενο το θεμα με το dpad led, latin qwerty και προεγκατεστημενη την Belle made in Hungary. Ξεχναμε εντελως πλεον το made in Finland. Το εχω βαλει σε αγγελια οποιος ενδιαφερεται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342120 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Σημερα με ειδοποιησαν απο Nokia και μου δωσανε καινουργιο. Παλι της καινουργιας φουρνιας με διορθωμενο το θεμα με το dpad led, latin qwerty και προεγκατεστημενη την Belle made in Hungary. Ξεχναμε εντελως πλεον το made in Finland. Το εχω βαλει σε αγγελια οποιος ενδιαφερεται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342120 Νομίζω το εργοστάσιο στην Φιλανδία έκλεισε :) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδιά το βρηκα 210 ευρω στον Κωτσοβολο καινούριο σε προσφορά..τι λετε αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Εννοειται. Δωσε ομως περισσοτερες πληροφοριες. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 στον Κωτσοβολο στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονικης παιδια το ειδα..σε λευκο το ειχαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πήρα τηλέφωνο, ο υπάλληλος πολύ εξυπηρετικός. Είχε απόθεμα σε μαύρο και λευκό. Made in China ή Hungary, με Belle μέσα. Αλλά η τιμή δεν είναι 210 ευρώ. Είναι παραπάνω... Μονόδρομος λοιπόν η αγορά από VNP αφού Κινέζικα πουλάνε και τα επώνυμα καταστήματα... 218 και σε άτοκες. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 φιλε εισαι σίγουρος; πηρες στο συγκεκριμένο μαγαζί; το ειδα καθαρά..300 ειχε αρχική τιμη και ηταν σβησμένη με μαρκαδόρο και απο κατω έγραφε προσφορά 210.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 φιλε εισαι σίγουρος; πηρες στο συγκεκριμένο μαγαζί; το ειδα καθαρά..300 ειχε αρχική τιμη και ηταν σβησμένη με μαρκαδόρο και απο κατω έγραφε προσφορά 210.. ειναι τα εκθεσιακα κομματια στα 210..ετσι κανει ο κοτσοβολος..με οτι αυτο συνεπαγεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Μόλις ήρθε το update στο δικό μου :) Γνωρίζει κανείς τι περιέχει η αναβάθμιση αυτη? Edited August 30, 2012 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ποιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ποιο update? Έκδοση λογισμικού 111.140.0058 και περιέχει Just now got Nokia Belle Refresh for Nokia E6-00 Qt 4.8, Qt Mobility API 1.2, Qt Quick Components 1.1, Qt Webkit 4.8.1 Bring web services to your home screen, and use them also offline with the new HTML5 browser Personalize your phone further with new widgets for various apps and services Get corrections, such as better support for Flash videos (.flv) and a time zone correction in Russia A new version of Nokia Maps (version 3.09), with new features, such as photos on the map, info on interesting places nearby, multi-point routes, and public transport info Be more productive with Microsoft Apps Enjoy the refreshed Music player Number of general performance and usability improvements Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) επισης εχει ενημερωση για το nokia store και για μερικες εφαρμογες ¨ thanks για το heads up:up: Edited August 30, 2012 by prodromosfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ειναι τα εκθεσιακα κομματια στα 210..ετσι κανει ο κοτσοβολος..με οτι αυτο συνεπαγεται.. εχεις απόλυτο δίκιο φιλε μου..ξαναπήγα χθες το απόγευμα και ρώτησα απο περιέργεια. η τιμη αυτη ηταν μόνο για το εκθεσιακό κομμάτι το οποίο ηταν στα μαύρα του τα χάλια, το πληκτρολόγιο μέσα στη βρώμα και ξεθωριασμενο, ενω η οθόνη ειχε μια οριζόντια γραμμή που τρεμόπαιζε..οπότε έκανα μεταβολή και έφυγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts