Bezbozny Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Μετά την αναβάθμιση σε Belle δεν μπορώ να συνδεθώ πλέον στο internet ούτε μέσω wifi ούτε μέσω 3G. Έχω τσεκάρει access points etc αλλά τίποτα... Σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα να αναφέρω ότι βρήκα τη λύση. Έκανα format στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης του κινητού και ακολούθως hard format στη συσκευή και μπόρεσα να συνδεθώ. Αλήθεια πως μπορώ να ξαναεμφανίσω το ερώτημα εάν έχω λογαριασμό ovi που με ρώτησε στην αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα να αναφέρω ότι βρήκα τη λύση. Έκανα format στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης του κινητού και ακολούθως hard format στη συσκευή και μπόρεσα να συνδεθώ. Αλήθεια πως μπορώ να ξαναεμφανίσω το ερώτημα εάν έχω λογαριασμό ovi που με ρώτησε στην αρχή? σε ποιο σημειο στο ρωτησε αυτο? σε μενα δεν παρατηρησα τετοια ερωτηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Όταν εγκαταστάθηκε η Belle καθώς και μετά την επανεκκίνηση μετά το hard format βγάζει κάποια ερωτήματα όπως να επιλέξουμε τη γλώσσα της συσκευής, εάν έχουμε λογαριασμό Nokia καθώς και αν θέλουμε να ρυθμίσουμε τα email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Σου δινει την δυνατοτητα το Νοκια Ovi Suite να αλλαξεις το product code? Δεν το ηξερα.. Εχει καποιο πεδιο σε καποιο σημειο της αναβαθμισης που το κανεις αυτο η εχει κανα κολπακι? δεν δινει τετοια δυνατοτητα φανταζομαι μετα το update μεσω φοινικα οχι μεσω nokia suite, μεσω nokia care suite (google it) ειναι λογισμικο που κυκλοφορει στα service της nokia και ναι ειναι ευκολο βγαζει για greece τη silver, black white(που για καποιο λογο τη λεει greese white):p Vodafone gr black και vodafone gr white παιδια εγω εκανα αυτο που φαινεται στην εικονα εχω σβησει μονο το ΙΜΕΙ και το s/n αλλα δεν νομιζω οτι παιζουν ρολο. http://i860.photobucket.com/albums/ab166/prodromosfan/th_nokia.jpg Edited February 9, 2012 by prodromosfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Εγω εκανα μεσω του φοινικα και ολα καλα, εκανα βεβαια φορματ κτλ και μπορω να πω οτι η belle ειναι αψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τελικά τι έγινε? Σημερα λοιπον παρελαβα την ΝΕΑ μου συσκευη.. Ελληνικοτατη, τοσο και απο το κουτι που ξεχωριζει σε σχεση με το προηγουμενο και απο το πληκτρολογιο οπου εχει και τους Ελληνικους χαρακτηρες κατω απο τους Αγγλικους. Μοοοολις το ανοιξα και το συνδεσα στο OVI.. Μου ζητησε κατευθειαν να κανω αναβαθμιση σε Belle το οποιο και εχω βαλει και κανει.. Να τελειωσει με το καλο για να το δουλεψω λιγακι. Ελπιζω η Belle να δουλεψει σωστα και να ειναι καλυτερη απο την Anna (που δεν εχω εμπειρια). Υ.Γ. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια και τις απαντησεις σας :D Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σημερα λοιπον παρελαβα την ΝΕΑ μου συσκευη.. Ελληνικοτατη, τοσο και απο το κουτι που ξεχωριζει σε σχεση με το προηγουμενο και απο το πληκτρολογιο οπου εχει και τους Ελληνικους χαρακτηρες κατω απο τους Αγγλικους. Μοοοολις το ανοιξα και το συνδεσα στο OVI.. Μου ζητησε κατευθειαν να κανω αναβαθμιση σε Belle το οποιο και εχω βαλει και κανει.. Να τελειωσει με το καλο για να το δουλεψω λιγακι. Ελπιζω η Belle να δουλεψει σωστα και να ειναι καλυτερη απο την Anna (που δεν εχω εμπειρια). Υ.Γ. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια και τις απαντησεις σας :D τελος καλο ολα καλα. κανε και ενα μειλ στην μαμα γουιντ και ενημερωσε τους για την απατη του καταστηματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Παιδιά τα φώτα σας !!! Πήγα να δώ αν είναι διαθέσιμη η belle απο το *#0000# αλλά τίποτα... βασικά ποτέ εδώ και τέσσερις μήνες δεν μου έβγαλε κάποια αναβάθμιση απο *#0000#... Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ??? Μέσω του μενού μου βγάζει μία ενημέρωση αλλά φοβάμαι μ´ηπως χάσω την γλώσσα γιατι το κινητό είναι ιταλικής εισαγωγής... Υπάρχει κίνδυνος ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Παιδιά τα φώτα σας !!! Πήγα να δώ αν είναι διαθέσιμη η belle απο το *#0000# αλλά τίποτα... βασικά ποτέ εδώ και τέσσερις μήνες δεν μου έβγαλε κάποια αναβάθμιση απο *#0000#... Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ??? Μέσω του μενού μου βγάζει μία ενημέρωση αλλά φοβάμαι μ´ηπως χάσω την γλώσσα γιατι το κινητό είναι ιταλικής εισαγωγής... Υπάρχει κίνδυνος ??? δεν χρειαζεται καποια ρυθμιση. αφου σου βγαζει ενημερωση μεσω του μενου ολα καλα. σου δινει την δυνατοτητα να αναβαθμισεις μονο μεσω υπολογιστη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν προσπάθησα να την κάνω. Απο το μενού εννοώ ΜΕΝΟΥ -> ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ -> ΕΝΗΜ. ΛΟΓ. Αν κάνω από εδώ αναβαθμιση δεν θα χάσω την γλώσσα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 αν ειναι η Belle, θα γραφει "ενημερωση μονο απο Η/Υ" αλλιως θα ειναι καποιο μικρο update και ΟΧΙ η Belle. σε αυτη την περιπτωση το κανεις ΟΤΑ και δεν χανεις ελληνικα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 να το κάνω δηλαδή απο το μενού ??? η belle θα βγει στο *#0000# για αναβάθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 τελος καλο ολα καλα. κανε και ενα μειλ στην μαμα γουιντ και ενημερωσε τους για την απατη του καταστηματος Ενταξει δεν νομιζω να ειναι απατη του καταστηματος. Τα καταστηματα δεν κανουν εισαγωγες, η wind τις κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Κανε την αναβαθμιση με το Nokia Care suite οπως γραφει και πιο πισω ο φιλος να τελειωνεις. Αλλιως η κλασικη λυση του Navifirm & Phoenix ψιλά γράμματα για μένα... καλύτερα να το στείλω εκεί που το πήρα (birdphone) να κάνουν αναβάθμιση... Μόνο μέσω *#0000# και μενού βασίζομαι να κάνω Edited February 9, 2012 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ψιλά γράμματα για μένα... καλύτερα να το στείλω εκεί που το πήρα (birdphone) να κάνουν αναβάθμιση... Μόνο μέσω *#0000# και μενού βασίζομαι να κάνω αν δεν γνωριζεις και πολλα καλυτερα να μην μπλεξεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 αν δεν γνωριζεις και πολλα καλυτερα να μην μπλεξεις καλά τα λες αλλά δυστυχώς δεν είμαι τέτοιος :lol::lol::lol: Τώρα αν κάνω την αναβάθμιση μέσω μενού θα χάσω τα ελληνικά ή όχι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 καλά τα λες αλλά δυστυχώς δεν είμαι τέτοιος :lol::lol::lol: Τώρα αν κάνω την αναβάθμιση μέσω μενού θα χάσω τα ελληνικά ή όχι ??? μεσω μενου οχι, μεσω υπολογιστη ομως ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 μεσω μενου οχι, μεσω υπολογιστη ομως ναι απο το μενού τελικά ζητάει σύνδεση μέσω υπολογιστή :( Άρα θα περιμένω μέχρι να βγει στο *#0000# :( Ελπίζω να μην αργήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 απο το μενού τελικά ζητάει σύνδεση μέσω υπολογιστή :( Άρα θα περιμένω μέχρι να βγει στο *#0000# :( Ελπίζω να μην αργήσει... για τεχνικους λογους η belle δεν ειναι διαθεσιμη μεσω ota. χρειαζεται απαραιτητως υπολογιστη. αρα στειλε την συσκευη απο εκει που την πηρες για να κανουν αυτοι την αναβαθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν είναι τώρα ή δεν θα είναι διαθέσιμη και στο μέλλον ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν είναι τώρα ή δεν θα είναι διαθέσιμη και στο μέλλον ??? εκτιμω οτι ουτε στο μελλον θα ειναι διαθεσιμη μεσω ota Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ευχαριστώ θα επικοινωνήσω με το μαγαζί που το πήρα για να τα στείλω για αναβάθμισή αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ευχαριστώ θα επικοινωνήσω με το μαγαζί που το πήρα για να τα στείλω για αναβάθμισή αν είναι. απλα εχε υποψιν σου οτι στο παρελθον ακολουθησα την ιδια διαδικασια και εκανε περιπου 2 βδομαδες. Απο αλλο ηλεκτρονικο καταστημα βεβαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panahss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 απλα εχε υποψιν σου οτι στο παρελθον ακολουθησα την ιδια διαδικασια και εκανε περιπου 2 βδομαδες. Απο αλλο ηλεκτρονικο καταστημα βεβαια. θα μιλήσω εννοείται πρώτα μαζί τους και μετά θα πράξω. 2 nokia e6-00 είχα πάρει κ μου είχαν πει σε περίπτωση που χάσω την γλώσσα να τα στείλω για αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 θα μιλήσω εννοείται πρώτα μαζί τους και μετά θα πράξω. 2 nokia e6-00 είχα πάρει κ μου είχαν πει σε περίπτωση που χάσω την γλώσσα να τα στείλω για αναβάθμιση αλλιως το να περασεις τα ελληνοκα σε νοκια care κοστιζει 15 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts