Jump to content

Πρωταπριλιάτικα ψέματα και πλάκες

pininfarina
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ έκανα μια πλάκα και το απόγευμα ξύπνησα τον πατέρα μου μιά ώρα νωρίτερα γιατί είχα γυρίσει το ρολόι :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL ( 1 Απρ. 2004 , 20:25)

Λοιπόν, εγώ την πρωταπριλιά μου την έκανα λίγες βδομάδες πιο πριν...

Έστειλα σε Ολυμπιάδες Μαθηματικών (Ειδικές εξετάσεις που δεν έχουν σχέση με σχολείο) ένα φίλο μου, με σχολική στολή. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, από μόνο του έγινε. Το προηγούμενο βράδυ όταν με ρώτησε τι πρέπει να φορέσουμε την επόμενη, του είπα φυσικά Με Στολή. Έγραψα στα γρήγορα και ένα μήνυμα προιδοποιόντας την υπόλοιπη παρέα και αυτό ήταν. Αυτός, για να σιγουρευτεί ρώτησε άλλους τρεις, που φυσικά του είπαν να έρθει με στολή....

Την επόμενη, 300+ άτομα ήταν ντυμένα Casual και αυτός με στολή. Το θέμα βέβαια, είναι πως κανείς δεν τον κατάλαβε μέχρι που εμείς αρχίσαμε να φωνάζουμε "Ρεεεε Μα ήρθες με στολήηηηηη.... " :)

*Αν και του ζήτησα συγνώμη (πραγματικά μετάνιωσα για ότι έκανα) έχει πάνω από βδομάδα να μου ξαναμιλήσει... :)

να δηλωσω οτι και εγω συνεβαλα σε αυτο??? :devil:

αλλα δυστυχως ειμαστε "μονοι" εδω και μια βδομαδα + .... :worry:

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

• 1 year later...

Πρωταπριλια σημερα, ολο και θα σας εχουν κανει πλακες και θα εχετε κ σεις κανει.

Για πειτε καμια ιδεα...:shifty: :D

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Εγώ πάντως την πάτησα μια χαρά. Τσακίστηκα να πάρω τον Μπιλάκο τηλέφωνο να τον ρωτήσω λεπτομέρειες, για το πως θα μαθαίνουμε τον υπολοιπο χρονο ομιλίας απο την τιμ.

Αντε και του χρόνου!:)

Εγώ πάντως την πάτησα μια χαρά. Τσακίστηκα να πάρω τον Μπιλάκο τηλέφωνο να τον ρωτήσω λεπτομέρειες, για το πως θα μαθαίνουμε τον υπολοιπο χρονο ομιλίας απο την τιμ.

Αντε και του χρόνου!:)

:lol: :lol: ομαδικος ψαρωσατε! :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

Και εγω την πατησα απο τον Billako αν και καταλαβα οτι προκειτε περι πλακας αλλα πεσανε να τον φανε τον καημενο μερικοι που δεν εχουν αισθηση του χιουμορ!

Εγω σκεφτομαι να κανω μια πλακα στο αφεντικο μου και στον αρραβωνιαστικο μου αλλα πιστευω πως θα με καταλαβουν!Πειτε καμια ιδεα....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

περσυ ειπα την γιαγια μου 2 ωρες μακρια απο Θεσσαλονικη...την λεω ξεκιναω σε 1 ωρα ετοιμασε φαγητα και τετοια.

ε περιμενε περιμενε με παιρνει τηλ. την λεω "βρε γιαγια πρωταπρηλια και με περιμενεις??" της την εφερα της καημενης. το χαρηκε παντως.

Join friend!

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Nokia 6230; en; U; ssr))

Eipa sti manoula mou oti se 1 xrono pairnw to ptyxio mou...

Kamia fora ena kalo psema einai 1000 fores kalytero apo mia alitheia... xexexe...

;-)

Guest valeria
περσυ ειπα την γιαγια μου 2 ωρες μακρια απο Θεσσαλονικη...την λεω ξεκιναω σε 1 ωρα ετοιμασε φαγητα και τετοια.

ε περιμενε περιμενε με παιρνει τηλ. την λεω "βρε γιαγια πρωταπρηλια και με περιμενεις??" της την εφερα της καημενης. το χαρηκε παντως.

Βρε την κακομοίρα τη γιαγιά με τη χαρά έμεινε!:(

Επρεπε να 'μουνα εγώ γιαγιά σου! Δεκα μέρες θα κανες να καθήσεις σε καρέκλα. Θα σε μαύριζα βρε!! Δεν ξέρω αν μου λείπει η αίσθηση του χιούμορ που γραφει η Αντζελίνα, αλλά να βάλεις την καημένη τη γυναίκα να ετοιμάσει ένα σωρό φαγητά, να την βάλεις στην προετοιμασία να σε περιμένει και να μη πας, όχι δέκα, είκοσι μέρες θα εκανες να βάλεις τον κ... σου σε καρέκλα!

Επρεπε να 'μουνα εγώ γιαγιά σου! Δεκα μέρες θα κανες να καθήσεις σε καρέκλα. Θα σε μαύριζα βρε!! Δεν ξέρω αν μου λείπει η αίσθηση του χιούμορ που γραφει η Αντζελίνα, αλλά να βάλεις την καημένη τη γυναίκα να ετοιμάσει ένα σωρό φαγητά, να την βάλεις στην προετοιμασία να σε περιμένει και να μη πας, όχι δέκα, είκοσι μέρες θα εκανες να βάλεις τον κ... σου σε καρέκλα!

:lol::lol::lol:

Em εμείς οι γιαγιάδες και στεναχωριόμαστε και κουραζόμαστε εύκολα :p

Η μέρα μου είναι σήμερα, ό,τι μου λενε το πιστεύω. :D

Εγω την πατισα μια φορα παρολο που προσπαθισανε περισσοτεροι. Η επιτυχιμενη φορα ητανε απο την admin ενος forum(δεν ξερω αν επιτρεπετε να πω) εκανε μια παραπολυ καλη δουλεια στο forum και μπαινοντας μεσα την πατισα αγρια! Αν διαβαζει (που φανταζομαι πως το κανει) της δυνω αλλη μια φορα τα συνχαριτιρια μου.

Επισεις εκανα και μια πλακα. Ειχαμε μαζευτει μια παρεα σπιτι μου για να κανουμε την μακετα για μια εργασια, και στειλαμε τον εναν (στης 2 και μισ, ωστε να εχουν κλεισει τα μαγαζια) στο περιπτερο. Εντομεταξυ κρυψαμε τα μακετοχαρτα και οταν γυρισε του ειπαμε οτι τα ειχε σπασει ο σκυλος μου και οτι τα πεταξαμε. Το τι πλακα επαθε δεν λεγετε:lol:

Wirelessly posted (SonyEricssonW800i/R1AA Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Kserei oti tin agapw poli..opote den uparxei provlima.emena plakitsa den mou ekanan akoma para mono kapoia mou eipe oti o themos pige telika sto dream show.k gw to xapsa!

Join friend!

Οταν αναφερθηκα πως καποιοι δεν εχουν αισθηση του χιουμορ δεν εννοουσα εσενα φυσικα garfield μου αλλα καποιους που επεσαν κακοπροαιρετα να τον φανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω παντως τη πρωταπριλια δεν την πατησα αλλα ουτε εκανα τελικα πλακα σε κανεναν!!!!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Naι Αντζελινα μου, το ξέρω.:) Αλλά όντως όταν την πατάω, κοκκινίζω απο τα νεύρα :O . Δυστυχώς. Ενώ εμένα μου αρέσει να κάνω πλάκες στους άλλους. :D

• 1 year later...
Μιας και εψαξα αλλα δεν βρηκα αναλογο Post ειπα να το ξεκινησουμε και να που εδω τις πλακες που μας εκαναν στην πρωταπριλια...Ξεκιναω λεγοντας την πλακα που μου εκανε η κοπελα μου.Ηταν να παει να παρει κατι εξετασεις απο τον γυναικολογο της και οταν βρεθηκαμε και την ρωτησα τι εγινε μου ειπε οτι με εκεινο το θεμα ολα καλα(μου εδειξε και τις εξετασεις κιολας) αλλα αλλου ειναι το προβλημα γιατι της ειπε οτι ηταν εγκυος...αλλαξα 10 χρωμματα και κοντεψα να παθω εμφραγμα.περασε ολη η ζωη μπροστα απο τα ματια μου.ευτηχως ηταν για μονο 10 λεπτα η πλακα αλλα μετα δεν μπορουσα να ηρεμησω με τιποτα.:cry:

:rolleyes::lol::lol::lol:

αυτο δεν ειναι πλακα..μαλλον το εκανε για να δει την αντιδραση σου αν καποια στιγμη μαθαινες οτι ειναι εγκυος

απλως ειχε ως προφαση οτι ειναι πρωταπριλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μιας και εψαξα αλλα δεν βρηκα αναλογο Post ειπα να το ξεκινησουμε και να που εδω τις πλακες που μας εκαναν στην πρωταπριλια...Ξεκιναω λεγοντας την πλακα που μου εκανε η κοπελα μου.Ηταν να παει να παρει κατι εξετασεις απο τον γυναικολογο της και οταν βρεθηκαμε και την ρωτησα τι εγινε μου ειπε οτι με εκεινο το θεμα ολα καλα(μου εδειξε και τις εξετασεις κιολας) αλλα αλλου ειναι το προβλημα γιατι της ειπε οτι ηταν εγκυος...αλλαξα 10 χρωμματα και κοντεψα να παθω εμφραγμα.περασε ολη η ζωη μπροστα απο τα ματια μου.ευτηχως ηταν για μονο 10 λεπτα η πλακα αλλα μετα δεν μπορουσα να ηρεμησω με τιποτα.:cry:

Προσωπικά θα μου είχε φανεί πολύ κακόγουστο το συγκεκριμένο αστείο. Βεβαια εξαρτάται και σε τι φάση της σχέσης σου βρίσκεσαι κτλ.

Τα χειρότερα πρωταπριλιάτικα ψέμματα είναι αυτά στης εφημερίδες και λοιπά ΜΜΕ. Πχ το σημερινό της Ελευθεροτυπίας:

http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=33471840

Μπα σε καλο τους γελάσαμε πάλι. Δε μπορούσα να κρατηθώ από τα γέλια. Όχι ότι οι διαφορες ******** που κάνουν στα σχολεια (αλλαγή τάξεων κτλ) έχουν περισσότερη πλακα. Να χούμε να ασχολιόμαστε...

Μπααα.19 χρονων ειναι μονο ρε συ.δεν σκεφτεται τετοια πραγματα.κατι φιλες της το προτιναν...Και δεν πηγε το μυαλο μου οτι το εκανε λογω της ημερας γιατι εγινε χτες το βραδυ 5 λεπτα πριν αλλαξει η μερα απο 31 μαρτιου σε 1 απριλιου.απαπα.