alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 εξηγησε μου απο που θα μπω στο cwm... Όταν το κινητό φτάσει στο logo της rom, πάτα πολλές φορές συνεχόμενα το πλήκτρο back. Ηλία αν έχει οποιαδήποτε πρόσφατη rom, τότε θα έχει cwm! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Όταν το κινητό φτάσει στο logo της rom, πάτα πολλές φορές συνεχόμενα το πλήκτρο back. Ηλία αν έχει οποιαδήποτε πρόσφατη rom, τότε θα έχει cwm! ;) Είδες αν έχεις παρατήσει το άθλημα:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 ποτε ακριβως βλεπεις το logo της rom??ειμαι λιγο ασχετος παιδια...sorry:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 ποτε ακριβως βλεπεις το logo της rom??ειμαι λιγο ασχετος παιδια...sorry:( To πρώτο πρώτο Logo που εμφανίζεται όταν εκκινεί το κινητό είναι της rom. Οποιαδήποτε και να έχεις. Είναι ένα σχηματάκι που λέει το όνομα της rom και ίσως και το όνομα του δημιουργού. Όταν το δεις αυτό, πατάς το πλήκτρο back συνεχόμενα αρκετές φορές μέχρι να μπει στο μενού. @Ηλία σε καταλαβαίνω! Έχω δει παίζεις με το Neo V τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 το πρωτο logo που μου εμφανιζει ειναι :sony ericsson: αυτο εννοειτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ποια rom είπαμε ότι έχεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Ναι αυτό εμφανίζεται πρώτα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 δεν ξερω τι καριβως εγινε αλλα προλαβα την τελευταια φορα που εκανε reboot να το χαμηλωσω!ετσι τωρα δουλευει κανονικα...μιας και το κατεχετε το αθλημα εσεις ρε παιδια πειτε μου σε τι mhz να το βαλω(xperia x10 mini) και τι ακριβως πρεπει να κανω ωστε σε περιπτωση που μου ξανασυμβει να εχω back up και να το σωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δοκίμασε το ακόμα 1 συχνότητα παρακάτω, να δεις αν μένει ανοικτό χωρίς επανεκκινήσεις και αν είναι οκ, δώσε 1 πάνω. Αν κάνει επανεκκίνηση κατέβασε το αλλιώς άφησε το σταθερό. Με πειράματα βρίσκεις τη κατάλληλη συχνότητα. Είσαι με stock rom ή custom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 stock ειναι η rom!!μονο root εχω κανει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Δοκίμασε το ακόμα 1 συχνότητα παρακάτω, να δεις αν μένει ανοικτό χωρίς επανεκκινήσεις και αν είναι οκ, δώσε 1 πάνω. Αν κάνει επανεκκίνηση κατέβασε το αλλιώς άφησε το σταθερό. Με πειράματα βρίσκεις τη κατάλληλη συχνότητα. Είσαι με stock rom ή custom; Άλκη δεν υπάρχει επιλογή να μη κρατάει στη μνήμη τα mhz που ορίζεις κ απλά στο reboot που θα κάνει να ξεκινά με 600; Δημήτρη εγώ στο x8 πάνω από 691 δε κατάφερα να ανέβω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 αρα λογικα γυρω στα 600?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 stock ειναι η rom!!μονο root εχω κανει!!! Τότε πρέπει να περάσεις το CWM και να πάρεις full backup. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ αλλά τώρα δε θυμάμαι πιο είναι και δεν μπορώ να το βρω αυτή τη στιγμή! Αν μπορείς Λιάκο, δώσε μια βοήθεια!! Άλκη δεν υπάρχει επιλογή να μη κρατάει στη μνήμη τα mhz που ορίζεις κ απλά στο reboot που θα κάνει να ξεκινά με 600; Δημήτρη εγώ στο x8 πάνω από 691 δε κατάφερα να ανέβω! Υπάρχει. Δεν επιλέγεις το ορισμός κατά την εκκίνηση και σε κάθε επανεκκίνηση του κινητού το ξαναρυθμίζεις. Εγώ πάλι στο x8 έφτασα μέχρι 768.. @ Στα 600 δουλεύει από το εργοστάσιο. Δοκίμασε να το πας στα 691 και αν είναι σταθερό σιγά σιγά ανέβαζε συχνότητες μέχρι ένα σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Τότε πρέπει να περάσεις το CWM και να πάρεις full backup. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ αλλά τώρα δε θυμάμαι πιο είναι και δεν μπορώ να το βρω αυτή τη στιγμή! Αν μπορείς Λιάκο, δώσε μια βοήθεια!! Τι καλύτερο από τον οδηγό του jimdem;! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323216 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Είναι για το x8!! Το παιδί έχει x10 mini! Δε νομίζω να κάνει μιας και χρησιμοποιεί το x8toolbox! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Είναι για το x8!! Το παιδί έχει x10 mini! Δε νομίζω να κάνει μιας και χρησιμοποιεί το x8toolbox! ;) Φτου δε το δα!!! Πάρε αυτό!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294476 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris9_1 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) αφου το εγκαταστησουμε μετα???σας εχω πριξει το ξερω αλλα τωρα ξεκιναω να ασχολουμε με το κινητο!! τελεια παιδια το εκανα!!τωρα σε περιπτωση που μου κανει παλι παλι το reboot συνεχεια αμα κανω restore δεν θα εχω προβλημα σωστα??κατι αλλο που θελω να ρωτησω..την εφαρμογη "back up &restore"του κινητου την διαγραφω τωρα?? Edited January 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Kαι στα 2 ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickobreak Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Γεια σας ρε παιδια !!! Θα πω κατι ασχετο αλλα στο θεμα εκεινο που ρωταω δεν απανταει κανεις...! Προσπαθω να βαλλω το Minicm7 στο κινητο μου x10mini αλλα εχω ενα προβληματακι...! Ακολουθω σωστα ολα τα βηματα αλλα δεν μπορω να κανω unblock to bootloader και επειτα να το φλασαρω γτ λεει flashing aborted...! Παιδια βοηθεια ,,το προσπαθω μια βδομαδα και αλλα ειμαι λιγο ασχετος και δεν ξερω ,ας βοηθησει καποιος που να ξερει και να μιλησουμε απο σκαιπ ή και αλλου για να το κανω...! ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ...!!! Ευχαριστω πολυ !!! ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΨΕ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ !!!! Edited January 5, 2013 by nickobreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Τώρα είδα το πρόβλημα σου. Τελικά τι ήταν; Drivers να υποθέσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickobreak Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Δεν ξερω τι ακριβως ηταν..! Το προβλημα ηταν στο unlock..!!Τωρα εγω ειμαι παντελως ασχετος τι ακριβως ειναι,.. Απλος εγω χρησιμοποιησα εναν αλλο οδηγο για να το κανω ....Το εκανα μεσο του flashtool ... Παντως παιδια το minicm7 πεταει ε με εκτος απτα γραφικα ειναι τελειο... Μπραβο σας.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts