jimator Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Ta palia exoun 12!Ta kainourgia 14 alla lene 17,5. To alouminio einai arketa kalitero se pleura apodosis apo to mantemi(exakribomena)alla peftei kai pio grigora kai dn pernei freza nomizw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 re paidia ti lete to alouminio einai poli kalitero apo to mantemi..kai se pleura apodosis kai se pleura antoxis!! eksakribomena kai ta duo!! etsi eksigite kai i diafora stin timi. apla to manteli mporeis na to kaneis me ena rektifie pano apo 47.einai to mono thetiko apo tin upothesi;) Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Παλι τα ιδια ρε παιδια? Οσοι εχουνε μαντεμι λενε οτι ειναι καλυτερο και οσοι εχουν αλουμινιο το ιδιο.Οπως με την reverse με την malossi στις εξατμισεις... Τη Malossi την ρωτησε κανενας; Το αλουμινιο ειναι πιο ψυχρο, πιο ελαφρυ,πιο αποδοτικο και οσο και να σας φαινεται αντιθετο, πιο ανθεκτικο.Καλυτερο μεταλλο ,πως να το κανουμε!!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Opws me ton imanta pou merikoi ipostirizoun oi o mama einai kaliteros kai opws me tin gianneli reverse :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 paidia 3erei kaneis poso exoun ta plastika p kanoun thn karina k apo tis 2 meries to mauro meseo plastiko k to de3i dipla apo to mprostino fws gia to kainourio gilera??trakara 2 meres prin parw ta kulindropistona....:(:(:( Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 paidia 3erei kaneis poso exoun ta plastika p kanoun thn karina k apo tis 2 meries to mauro meseo plastiko k to de3i dipla apo to mprostino fws gia to kainourio gilera??trakara 2 meres prin parw ta kulindropistona....:(:(:( :worry: κατεβασε τον τιμοκαταλογο εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Gnwmi mou kanta poliestera gia na glitwseis arketa lefta kai rixe ena bapsimo olo to mixanaki me ta lefta pou 8a glitwseis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 μετά απο 180 χλμ και κατα τη διάρκεια του στρωσίματος σε κατηφόρα δεν κρατήθηκα και το άνοιξα στα 65+ ... χαζομάρα μου? Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Καλα εκανες αν ειναι καθε 100 χλμ δινε του να ξεμπουκωνει, καλο θα του κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 όντως...βαρέθηκα να ανεβαίνω ανηφόρες με 30-35 και η τελική στην ευθεία να είναι 52 ακριβως!! Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 eimai xaroumenos!!!! pira epitelous kulindropistona k reediera k 8a ta valw mazi me to carb 21mm th xwanh k to multivar...pws me vlepete 8a paei kala me auta p foraei??thn trith exw ta pragmata k tetarth mallon 8a to valw mesa an exw lefta gia ton mastora...poly pikra telika..740E xwris na upologizw ton mastora... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Paidia egw to skeftome gia metatropi i opi 8a kostisei 500-800 eurw kai 8a mou apoferei 20+aloga kai dn 8a exw fasaria apo xoani kai exatmiseis kai "peiragmata"........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Paidia egw to skeftome gia metatropi i opi 8a kostisei 500-800 eurw kai 8a mou apoferei 20+aloga kai dn 8a exw fasaria apo xoani kai exatmiseis kai "peiragmata"........ :rolleyes: με τοσα αλογα καλο ειναι να εχεις εξατμιση "ανοιχτη"...καλο θα σου κανει..με τοι συνεπαγεται (φασαρια) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=9216&cPath=5_52_315_4300exatmisi kai carb Dellorto 20,5 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros08 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 paidia na kano mia erotisi!otan ksekinao anoigei apo tis 5 kai ksafnika ftanei tis 9 xiliades strofes kai ekei arxizei kai dinei poli.allaksa tis mpilies men kai evala 6.5.auto einai kalo i kako pou anevazei polles strofes kai ti kindinous mporei na exo? Παράθεση Gilera Runner 80cc MHR Malossi!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 paidia na kano mia erotisi!otan ksekinao anoigei apo tis 5 kai ksafnika ftanei tis 9 xiliades strofes kai ekei arxizei kai dinei poli.allaksa tis mpilies men kai evala 6.5.auto einai kalo i kako pou anevazei polles strofes kai ti kindinous mporei na exo? Αν το εχεις "πειραγμενο" φυσιολογικο ειναι αυτο..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros08 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 na se rotiso an tou valo to 17.5 carbilater einai kalitera na anteksei peissotero apo oti me to 21?giati tora strofarei pio grigora kai pio poli.tha exei provlima na kollisei me mikrotero karmilater? Παράθεση Gilera Runner 80cc MHR Malossi!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 na se rotiso an tou valo to 17.5 carbilater einai kalitera na anteksei peissotero apo oti me to 21?giati tora strofarei pio grigora kai pio poli.tha exei provlima na kollisei me mikrotero karmilater? ασε το 21 και αλλαξε μονο βελονες.επισης ρωτα και τον μαστορα σου καλυτερα.παντως ετσι πως δουλευει ειναι μια χαρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Γεια σας παιδια Εδω κ καμποσο καιρο οταν παω να ξεκινησω μου βγαζει την πιστη το runner.Θελει πολλη προσπαθεια με το κουμπι εκινησης,φρενο κ γκαζι. Ολα αυτα συμβαινουν σε πρωτο σταδιο. Την πρωτη φορα δλδ μου βγαινει η πιστη.Μετα ομως,κ αφου εχει ζεσταθει το μηχανακι,αν το κλεισω κ μετα απο 10-20 λεπτα παω να το ανοιξω παιρνει μπρος με ενα αγγιγμα. Τι λετε να εχει??Κανα μπουζι?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Γεια σας παιδια Εδω κ καμποσο καιρο οταν παω να ξεκινησω μου βγαζει την πιστη το runner.Θελει πολλη προσπαθεια με το κουμπι εκινησης,φρενο κ γκαζι. Ολα αυτα συμβαινουν σε πρωτο σταδιο. Την πρωτη φορα δλδ μου βγαινει η πιστη.Μετα ομως,κ αφου εχει ζεσταθει το μηχανακι,αν το κλεισω κ μετα απο 10-20 λεπτα παω να το ανοιξω παιρνει μπρος με ενα αγγιγμα. Τι λετε να εχει??Κανα μπουζι?? επειδη ειναι το μηχανακι "κρυο" γι'αυτο δεν μπορει να ξεκινησει στην αρχη..ρυθμισε λιγο το τσοκ..και θα παιρνει με την μια.αλλα αμα εχεις βαλει λιγο "χερι" στο μηχανακι..αυτα ειναι συνηθεισμενα προβληματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 επειδη ειναι το μηχανακι "κρυο" γι'αυτο δεν μπορει να ξεκινησει στην αρχη..ρυθμισε λιγο το τσοκ..και θα παιρνει με την μια.αλλα αμα εχεις βαλει λιγο "χερι" στο μηχανακι..αυτα ειναι συνηθεισμενα προβληματα.:) Eιμαι ασχετος...Μηπως μπορεις να με βοηθησεις?? Τι εννοεις οταν λες τσοκ?? Χερι δεν εχω βαλει... Σε συνεργειο(κλεφτης) το παω κοντα στην περιοχη μου. Αλλα για να μην μου βαλει χερι ξανα :X μηπως μπορεις να βοηθησεις.... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Eιμαι ασχετος...Μηπως μπορεις να με βοηθησεις?? Τι εννοεις οταν λες τσοκ?? Χερι δεν εχω βαλει... Σε συνεργειο(κλεφτης) το παω κοντα στην περιοχη μου. Αλλα για να μην μου βαλει χερι ξανα :X μηπως μπορεις να βοηθησεις.... το τσοκ ειναι ο αερας..μερικα μηχανακια το εχουν αυτοματο πανω στο καρμπυρατεσ..και ρυθμιζεται με μια βιδα.αλλα το εχουν προσθετο διπλα απο το φρενο..μια ξεχωριστη ντιζα.τωρα παιζει ρολο και το καυσιμο(κακης ποιοτητας) η μπορει να θελει καθαρισμα η τρομπα βενζινας-φιλτρο.Μπουζι ποτε εχεις αλλαξει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 το τσοκ ειναι ο αερας..μερικα μηχανακια το εχουν αυτοματο πανω στο καρμπυρατεσ..και ρυθμιζεται με μια βιδα.αλλα το εχουν προσθετο διπλα απο το φρενο..μια ξεχωριστη ντιζα.τωρα παιζει ρολο και το καυσιμο(κακης ποιοτητας) η μπορει να θελει καθαρισμα η τρομπα βενζινας-φιλτρο.Μπουζι ποτε εχεις αλλαξει??? Γενικα τελευταια μου εχουν φυγει πολλα λεφτα... Εχω αλλαξει τρομπα βενζινης,φιλτρο βενζινης εδω κ 3 μηνες τσιμουχακι βαλβιδας,βαλβιδα αερος.μπαταρια κ μπουζι στις 30/8 Μου ερχεται πραγματικα να το σπασω απο τα νευρα μου μερικες φορες :mad: Στα παραπανω μου εφυγαν 450euro συνολικα... Α!! κ ειναι injection οχι καρμπυρατερ... Απο την τελευταια φορα αρχισα να βαζω super αμολυβδη Οσοι εισαστε παιδια απο Αθηνα εχετε να μου προτεινειτε κανα καλο μηχανικο?? γιατι εχω μπλεξει μαλλον με μα:!:ες. Μενω Ζωγραφου Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Mιχαηλ Βοδα 109-111 στον Αγιο Παντελεημωνα.Moto-gini Λεγεται ,εκει παω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noyris Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Παιδιά πριν ένα μήνα έκλεισα τα 16 και έβγαλα δίπλωμα για πενηνταράκι.Εγώ όμως είχα ένα εκατοστάρι MBK που το είχε 5 χρόνια ο πατέρας μου,όμως το πούλησα.Τώρα ψάχνω να βρω ένα καινούργιο πενηντάρι έτσι ώστε να είμαι νόμιμος.Ομως βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα και δεν ξέρω τι να διαλέξω.Απο σκούτερ μου αρέσουν το gilera kai to nrg όμως δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.Ακόμα ένας φίλος μου μου πρότεινε να πάρω ένα μαλαγκούτι ή ένα ντερμπι αλλα άκουσα οτι αυτα δεν πάνε καθόλου.Παιδια σας παρακαλω βοηθήστε με.Ποια νομιζετε ότι είναι η καλύτερη επιλογη?Τι μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts