Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντελη με μπερδεψε λιγο αυτο που ειπες...22 αλογα?

Εχω κατεβασει και ενα οδηγο βελτιωσης για runner οπου επισημαινεται οτι η αλλαγη πιστονιου - κυλινδρου αποφερει 1-1.5 ιππους την στιγμη που η αλλαγη μιας εξατμισης εχει την ιδια επιπτωση.Φανταστειτε ποσο "πνιγμενο" ειναι το συστημα εξαγωγης μας...

Φιλε GIL46 εμενα αυτα μου τα πηρε ενας πρωην συνεργατης στην δουλεια απο εναν γνωστο του.Τωρα για οτι θελω πηγαινω στο Moto Gini στην Αθηνα που απο την πρωτη κιολας αγορα μου εκαναν και καλυτερη τιμη!

Αν θελετε παιδια καποια στιγμη να τα πουμε και απο κοντα οσοι τουλαχιστον ειμαστε Αθηναιοι... ;)

Ετσι τουλαχιστον ειδα σε ενα site και διαβασα και στο piaggio forum. Εχω ενα piaggio typoon 125 ενος γνωστου και παταει τελικη 80 με 15 αλογα αρα λογικα 110 (κοντερισια παντα)λιγο δυσκολα με 4,5+1,5+++ αλογα

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ολοι ξερουμε οτι κλεβουν τα κοντερ αλλα αυτο παραπαει.

Να σου πω κατι αλλο, φανταζομαι ξερεις το modenas dynamic...στο θεμα εδω στο φορουμ λεει 18ΗΡ.Αν το στησεις με ενα typhoon 125 ποιο λες να ειναι το αποτελεσμα.Μιλαμε για παπι το οποιο χτυπαει τα 130-140 τελικη.

- Ενας φιλος μου εχει το 125 typhoon και με δυο ατομα επιανε 120 κοντερισια , αρα , 110 = λιγα για το συγκεκριμενο μηχανακι.

- Στο μαγαζι που δουλευω πουλαμε σκουτερ 125 κινεζικα βεβαια, στις προδιαγραφες αναφερει 12ΗΡ !!

Αυτα ,σας ακουω...

παλι χωρις 22 αλογα δεν πας 110 εσυ πας και παραπανω αφου δεν ειχες βαριατορ και δαγκανα(τρομπα φρενου). Στο λινκ ετσι λεει. Κοιτα το δικο μας ειναι πολυ ταλαιπωριμενο και ουτε ξερω πως το εστρωσαν μεταχειρισμεμο το πειραμε...

Πες και το τηλ. παραδοσεις κατοικον η ΚΤΕΛ υποθετω...

Cylinder 70 cms ³ painting East German-MHR-Piaggio LC. The name says, actually, already everything, it is a cylinder of the High category. In this league only a few play, only Polini evolution and Hebo Manston can keep up here according to achievement. With an achievement from up to 22 HP (16 kW) and speeds up to 15000 U / min it gets on by itself that painting East German uses only the best materials to the production of these cylinders - Kits. As well as with the evolution series of Polini the MHR is not alone but to see rather than a complete Kit, because the achievement property of the MHR wants to be brought also rationally on the street. Therefore the complete program is right always urgently around in the MHR to have fun.

Αυτο σημαινει αλλα και παλι δεν μου κολαει.Εστω οτι εχει τοση δυναμη, γινεται σε κοντρα με Yamaha Z η Dynamic τα οποια χτυπανε ανω των 140 χλμ πραγματικα απειραχτα να ειμαι πρωτος??????

Πες και το τηλ. παραδοσεις κατοικον η ΚΤΕΛ υποθετω...

Το τηλεφωνο ειναι 2108252303, ο υπεθυνος εκει λεγεται Γιωργος.

Αυριο που θα παω να παρω το δικο μου θα τον ρωτησω γιατι θα τρελαθω στο τελος...:wacko:

Το μετεφρασα.

Επειδη τωρα το ειδα ,πατηστε την αγγλικη σημαια στα δεξια να το γυρισει στα αγγλικα.

Τελικα φιλε αυτο το site εχει πολυ πραμα.Απο σεπτεμβριο παραγγελνω ,πισω φαναρι με ledακια και επισης το κοντερ με στροφομετρο...

Μα το ελεγα ....πολλα ακουγονταν 25!

Υπολογισα οτι με 650 ευρω κανω εναν πυραυλο...

Κυλινδρο, καρπυρατερ,εξατμιση και βαριατορ. Και απο τα καλα οχι τα φθηνοτερα... Υπαρχουν κατι ειδικοι κυλινδροι στο site αυτο που λεει θελουν ειδικη εξατμιση αλλιως δεν δουλευουν πανω απο 2 ωρες σε συνολο ε... evo λεγονται

Μην ξεχνας τον ιμαντα.Παιζει και αυτος τον ρολο του.

τον μεγαλυτερο ρολο τον εχει ο ιμαντας και μπιλακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίζει Τyphoon καινούργιο (2t rulez) ...και έχει αυτόν το μαραφέτι το βεντιλατερ μπορείτε να μ πείτε τί σκ@τ@ είναι αυτό???

μάλλον παγώνει τόν κινητήρα??????

μπορω μονο 50αρι λογο καταλαβένετε.....κ0λ0διπλ0ματ0ς.........

βερντιλατερ ειναι ενα "μεγαλο" φουρφουρι στο ψυγειο το οποιο αντικαθστα τον αερα κατα καποιον τροπο. Φυσαει δηλαδις στο ψυγειο αερα οταν ανεβασει θερμοκρασια η οταν ειναι σταματιμενο φερρρρυ πιν.

Με μια λεξη ειναι ανεμιστηρας εφαρμοσμενος πανω στο ψυγειο ο οποιος αναβει σε περιπτωσεις που χρειαζεται να παγωσει ο κινητηρας,:)

Παίζει Τyphoon καινούργιο (2t rulez) ...και έχει αυτόν το μαραφέτι το βεντιλατερ μπορείτε να μ πείτε τί σκ@τ@ είναι αυτό???

μάλλον παγώνει τόν κινητήρα??????

μπορω μονο 50αρι λογο καταλαβένετε.....κ0λ0διπλ0ματ0ς.........

τα typhoon 50,125 και παλιοτερα 80 κυβικων,ολα ηταν αεροψυκτα..συνεπως ψεμματα σου λενε..η τα εχεις μπερδεψει.τωρα ουτε με πατενυα δεν μπαινεο ψυγειο στοβ τυφωνα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μια απογοητευτικη ερωτηση... Μπιλακια ειναι αυτα μεσα στο βαριατορ?

ναι αυτα ειναι τα μπιλακια! και οσο μικροτερα σε βαρος ειναι αναλογως τον ιμαντα σου δεινουν περισσοτερο τελικη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thelo na mou peis an mporeis pritani kati.exo allaksei kilindro,pistoni,kefali,mpilies,zigkler,vagiator kai tora thelo na allakso kai eksatmisi kai tha valo mallon tin gianelli.exo to gilera runner 50cc kai to exo kanei 80cc.an tou valo kai tin eksatmisi tha do kamia diafora?pes mou otidipote einai na kano aokma.karmpilater megalitera?me thn thermokrasia tha exo kana provlima?tora den exo tipota oute anevazei.ti les?efxaristo!