panos23 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 meta apo para poli kairo irthe i ora na allakso mallon tin mpataria tou runner mou (injection 50) alla den exo money auti tin stigmi pos to katalava??piga proxtes na to valo mpros(meta apo 1 evdomada) k den mou eperne kan.irthe o ksadelfos mou me to autokinito tou k dosame to fili tis zois stin mpataria. (epeidi den exo lefta na tin alakso vgaino apo do kai pera k vazo mpros to runner gia na min ksefortisei pali i mpataria) xtes loipon afou tin fortisame me ton ksadelfo mou opos sas eipa to piga volta.mou sinaivei kati k thelo tin voitheia sas.meta apo 5 lepta den dinei gkazi katholou....akougete oti douleuei to scooter alla den gkazonei katholou.tipota,nekro.an to sviso k meta apo 1 lepto ksanaksekiniso proxorao gia ligo k stin proti anifora pali den dinei to gkazi ti mporei na ftaiei re paidia??einai kati allo h ofeilete stin mpataria pou ontos thelei alagi Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 ασε ρε φιλε ΠΙΚΡΑ κ ΡΕΖΙΛΙ... εχω και εγω αυτο μοτερ <<διαμαντι>> της Gilera το προβλημα οπως μου ειπε ο μαστορας μου ειναι στον ψεκασμο δηλ. καποιες φασεις διακοπτει το καυσιμο και...........νεκρο μετα το σβησιμο παλι μου εκανε μπερδεματα, αλλα δοκιμασε να αλλαξεις την αντλια της βενζινης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 paidia oi siagwnes ti einai?to delta clutch? xerei kaneis? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 ασε ρε φιλε ΠΙΚΡΑ κ ΡΕΖΙΛΙ... εχω και εγω αυτο μοτερ <<διαμαντι>> της Gilera το προβλημα οπως μου ειπε ο μαστορας μου ειναι στον ψεκασμο δηλ. καποιες φασεις διακοπτει το καυσιμο και...........νεκρο μετα το σβησιμο παλι μου εκανε μπερδεματα, αλλα δοκιμασε να αλλαξεις την αντλια της βενζινης... pantos meta apo 3 xronia k 25000 xiliometra einai i proti fora pou mou vgazei sovaro problima... den ksero mporei na einai ontos antlia venzinis,kana mpouzi,mpori k i mpataria telika.elpizo na min einai kati poili sovaro opoios mporei k kserei as voithisei... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 xerei kaneis? siagwnres frenwn sta tampoura alla k siagwnas kampanas αλλα κ συμπλεκτη λογικα θα στο ειπαν σε αλλαγη μπιλιες ή αλλιως ραουλα delta clutch πρεπει να λεγεται το βαριατωρ.ειναι στο καπακι π μπαινει ο ιμαντας το στρογγυλο κ μεσα στο στρογυλλο εχει τις μπιλιες διορθωστε με αν κανω λαθος http://***************.forumer.com/viewtopic.php?t=207&postdays=0&postorder=asc&start=0 opou *** balte *************** k meta to ypoloipo opws einai xenon se runner...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 siagwnres frenwn sta tampoura alla k siagwnas kampanas αλλα κ συμπλεκτη λογικα θα στο ειπαν σε αλλαγη μπιλιες ή αλλιως ραουλα delta clutch πρεπει να λεγεται το βαριατωρ.ειναι στο καπακι π μπαινει ο ιμαντας το στρογγυλο κ μεσα στο στρογυλλο εχει τις μπιλιες διορθωστε με αν κανω λαθος http://***************.forumer.com/viewtopic.php?t=207&postdays=0&postorder=asc&start=0 opou *** balte *************** k meta to ypoloipo opws einai xenon se runner...:P poia einai i selida? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 xenon se runner...:P Φιλε μαλλον ξερω για ποιον οδηγο μιλας αλλα δεν λεει και πολυ.Ειναι καμποση ιστορια η τοποθετηση και επισης μετα απο επικοινωνια με αυτον που εκανε τον οδηγο αυτο μου ειπε οτι μετα απο λιγες μερες καιγονταν οι λαμπες... Delta clutch ειναι αυτο... Συμπλεκτης malossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 siagwnres frenwn sta tampoura alla k siagwnas kampanas αλλα κ συμπλεκτη λογικα θα στο ειπαν σε αλλαγη μπιλιες ή αλλιως ραουλα delta clutch πρεπει να λεγεται το βαριατωρ.ειναι στο καπακι π μπαινει ο ιμαντας το στρογγυλο κ μεσα στο στρογυλλο εχει τις μπιλιες διορθωστε με αν κανω λαθος http://***************.forumer.com/viewtopic.php?t=207&postdays=0&postorder=asc&start=0 opou *** balte *************** k meta to ypoloipo opws einai xenon se runner...:P delta clutch einai o agonistikos simplektis... ta varelakia vriskontai sto variator Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 poia einai i selida? πραγματικα δεν καταλαβαινω ποιο το προβλημα κ βαζουν *****.αφου αναφερω ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΝΚ Κ ΟΧΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ...εκει π βαζουν τα γ(*&α αστερακια βαλε s c o o t e r c l u b.14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 paidia kapou diavasa gia ena kit mallosi carbirateur21mm/xoani/eisagogi gnwrizei kaneis tpt?timi kai kana link? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Κοπελια βοηθεια!!!!!!!!!!!!!! Θελω την πολυτιμη βοήθεια σας, για την Runnerαρα μου, επειδη εγινε μια στραβη με το κοπελι που θα μου εδεινε το μοτερ του..Θελω να μου πειτε Πρωτον εχω το injection 50 2005 μοντελο και σας ερωτω γινεται να το κανω καρμπυρατερατο? Δηλ. να αλλαξω κυλινδροπιστονοκεφαλοστροφαλομεταδοση κανοντας το απλο 72? Και δευτερων σκεφτηκα κ το αλλο, να του βαλω Delta clunch (den jeri ti ine auto?) δηλ., να πειραξω μεταδοση δηλ. λουρι, φυγοκεντρικα δηλ. να βαλω τετοια σκατα μπας κ παρω κανενα χιλ/ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Αν θελεις χλμ βαλε μια καλη εξατμιση.Κατα τα αλλα ανεξαρτητα τροφοδοσιας καυσιμου ,αλλαξε μουλτιβαρ , συμπλεκτη και βαλε ιμαντα κεβλαρ...θα εχεις αξιοσημειωτη αποδοση χωρις πολλα εξοδα.Συνολο εχουν γυρω στα 220€ χωρις την εξατμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα ξερει κανεις καμια καλη βελτιωση για runner 200 2005 mont? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα ξερει κανεις καμια καλη βελτιωση για runner 200 2005 mont? 1. Κιτ μετατροπής - Κύλινδρος Malossi & ελατήριο - Φίλτρο λαδιού - Μπουζί Piaggio Νο 3 (με 2 ακίδες) - Φίλτρο αέρα Malossi - Ζιγκλέρ 2. Κιτ Variator Malossi & μεσαία βαρύδια Επιδόσεις: τελική 130+ χλμ Ιπποδύναμη: 28 hp δυναμομετρημένα στον τροχό Αυτονομία: 100 χλμ (άστρωτο) Κόστος τελικό συμπεριλαμβανομένης της εργασίας: 650 ευρώ Η μετατροπή έγινε στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Piaggio, των Αφών Δημητριάδη στη Κόρινθο. Υπεύθυνος μετατροπών: κ. Γιώργος Δημητριάδης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εισαι σιγουρος πως εχει μονο 650 ευρω για ολα αυτα???/Ουτε για τα 50αρια δεν εχει τοσο... 140χλμ εχει τωρα τελικη...Δεν με ενδιαφερει η τελικη...ΓΙα εκινηση λεω...Μπορεις να μου δωσεις ακριβης τιμες για το καθε ανταλακτικο ξεχωριστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Εισαι σιγουρος πως εχει μονο 650 ευρω για ολα αυτα???/Ουτε για τα 50αρια δεν εχει τοσο... 140χλμ εχει τωρα τελικη...Δεν με ενδιαφερει η τελικη...ΓΙα εκινηση λεω...Μπορεις να μου δωσεις ακριβης τιμες για το καθε ανταλακτικο ξεχωριστα? Τοσο εχει..αν θελεις σου δινω τηλεφωνο για να επιβεβαιωθεις και μονος σου.ακριβης τιμες δεν μπορω να σου δωσω..γιατι δεν τα πηρα ενα-ενα τα ανταλλακτικα αλλα ολα μαζι...και μαζι με τα εργατικα βγηκε μια τιμη.τωρα αν ασου φαινεται ακριβο η οχι...ειναι δικο σου θεμα,εγω τοσα πληρωσα και η μετατροπη εγινε το 2005.το μηχανακι εχει κανει 16000χιλιομετρα και ακομη παει καλα,το μονο που με χαλαει ειναι το στησιμο..και χρειαζομαι κοντα στα 500 ευρο για αναρτησεις και καλαμια μπροστινα,με λιγα λογια ειναι σκοτωστρα το μηχανακι..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Προσεξε τι γραφω.....ΕΙπα οτι μου φαινονται λιγα...Οχι πολλα...Τελος παντων θα ρωτησω μαλλον σε καποιον μηχανικο για περιοσσοτερες πληροφοριες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Προσεξε τι γραφω.....ΕΙπα οτι μου φαινονται λιγα...Οχι πολλα...Τελος παντων θα ρωτησω μαλλον σε καποιον μηχανικο για περιοσσοτερες πληροφοριες.. Ρωτα οποιον θελεις,εγω σου προτεινα κατι και δοκιμασμενο..και εσυ πας να μας βγαλεις "τρελους".οπως θελεις..αλλωστε ειναι δικη σου επιλογη.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfray87 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Kαλα αστο γιατι απο οτι βλεπω δεν νιωθεις...Καλα δεν καταλαβαινεις τι σου λεω? Λεω οτι μου φαινετε πολυ καλη βελτιωση για τοσο φθηνη...Δεν ειπα τιποτα κακο...ΑΛλα δεν καταλαβαινεις...Για αυτο αστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 paidia 8elw mia simbouli! mesa stin bdomada evelpistw na exw topo8etimenw to kil/no malossi alouminiou 2elatiria ka skeftomai to 2o bima! 1)carbirateur+multivar+imantas 2)exatmisi malossi ti lete na kanw eseis? mporeite na mou dwsete protaseis se carb gt dn xerw polla pistevw 21 einai to idaniko alla exw akousei protaseis gia 24!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Ενα 21 θα ειναι οτι πρεπει..Και σιγουρα να ειναι Dello'orto διοτι ειναι το μονο που συνεργαζεται αψογα. Εξατμιση Malossi αν την αντεχει η τσεπη σου....παρτην κανει καταπληκτικη δουλεια κ οταν την βαρεθεις μου την πουλας:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 ennow ti an kanw prwta to sinoliko kostos multivar+carb+imantas einai iso me to kostos tis exatmisis malossi pou 8a valw giauto rwtaw ti einai kalitero kai an einai eukolo dwste kanena link kai kamia timi gia carb kit omos mazi me kamia xoani kamia eisagogi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 ennow ti an kanw prwta to sinoliko kostos multivar+carb+imantas einai iso me to kostos tis exatmisis malossi pou 8a valw giauto rwtaw ti einai kalitero Βαλε πρωτα αυτα και μετα μαζεψε λεφτα για εξατμιση,αλλωστε υπαρχουν αξιολογες εξατμισεις που ειναι ΠΟΛΥ πιο φθηνη απο την malossi,γιατι δεν :blink: και σε pollini. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 ennow ti an kanw prwta to sinoliko kostos multivar+carb+imantas einai iso me to kostos tis exatmisis malossi pou 8a valw giauto rwtaw ti einai kalitero kai an einai eukolo dwste kanena link kai kamia timi gia carb kit omos mazi me kamia xoani kamia eisagogi Και εγω αυτο πιστευω πως ειναι καλυτερο ,να αφησεις την εξατμιση για αργοτερα η να βαλεις καποια αλλη πχ polini ,technigas... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 leovinchi για φτηνη καλη εξατμιση π θα σ δωσει κιωλας.αν θυμαμαι καλα ειχε ~150 οι μαλοσσι π λετε το σαλιγκαρι εχει κανα 500ε!!! η απλη η ευθεια π δεν ξερω αν μπαινει σε runner π χει αναγλυφο τον δρακο ειναι φτηνη αλλα οχι ελευθερας.στην ιδια τιμη με την απο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts