Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως και να την κανεις την εξατμιση πρεπει να την ξυσεις πρωτα αφου την εχεις ηδη βαμμενη.Το καπακι το εχω και εγω βαμμενο αλλα επειδη το μηχανακι σε λιγο καιρο θα ειναι μαυρο θα το βγαλω να το ξαναβαψω.

Με νικελ χρωμα λογικα εκει που καιει η εξατμιση θα βγαλει διαφορα χρωματα...Σου αρεσει εσενα αυτο;

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε εχω βγαλει μερικες φωτο. αλλα δεν εχουν εγκριθει ακομα.

Θα βγαλω και το καπακι να δεις.Επισης θα σας δειξω μεσα σε 2 μερες και το νεο κοντερ που θα μου βαλουν μαλλον αυριο....Το KOSO εννοω ;)

Λοιπον μετα απο ερευνα αγορας εχουμε και λεμε

Αριστερο και δεξι κομματι αεραγωγων full 35.60 euros(και τα 2) μαμησια

Αριστερο και δεξι κομματι αεραγωγων full 22 ευρω (και τα 2 ) μαιμουδελες ταιβανεζικες

και τωρα το καλο που επαθα πλακα...

Καπακι μπουζι 37 ευρω μαμησιο :lol: :lol: :lol: :lol:

Καπακι μπουζι 6 ευρω μαιμουυυυυ ταιβανεζικο :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα αυτη στην gilera ψαχνουν για θυματα μου φαινεται

μη σας πω πως οι μαιμουδελες ειναι ελαφρως καλυτερες και πιο εφετζιδικες εμφανισιακα.... αντε να δω τι αλλο θα δω..χθες οργωσα τη μιση αθηνα , αυριο μου μενει απο δαφνη και περα :lol:

για πες μερικα μαγαζια π αξιζαν...κ αν εχουν aftermarket κ εργοστασιακα...

βασικα μαλλον δισκοπλακα θελω μπροστινη...οταν παταω φρενο τρεμει ολοκληρο:P

για τα παιδια με τα 50αρια γνωμη μ ειναι εφοσον αποφασισατε να τα φτιαξετε να ξεκινησετε απο κυλινδροπιστονα ΜΟΝΟ μαλοσσι,κ εξατμση την leovinchi zx ή την μαλοσι την ακριβη200-300ε(σαλιγκαρι)την 2η μονο αν το χετε φτιαξει ολο αξιζει-κατι πολινι αποφυγετε με τα 1000-κ μετα ηλεκτρονικη παλια π ασχολιομουν η pm τuning ηταν η καλυτερη αλλιως μαλοσσι κ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ μεγαλυτερα γραναζια για να παρετε κ τελικη κ οχι μονο επιταχυνση.μπιλιες κτλ τις δοκιμαζετε.

παλια υπηρχε το forum της piaggio/gilera π ηταν αρκετοι μανιακοι κ βοηθαγαν.δεν ειναι απαραιτητη φιλτροχοανη μπορειτε να βαλετε ελευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι κ να ανοιξετε καμια τρυπα επιπλεον.

κ πριν κανετε ολο το tuning να μαθετε αν αξιζει ο μηχανικος σας σε σκουτερ ,αλλιως θα σας παιρνει τσαμπα λεφτα δοκιμαζοντας σε σας.

δεν χρειαζονται αλλαγη τα πιστονια,αφηστε τα μεχρι να βαρεσει μπιελα(συνηθως θελουν καμια 30αρια χιλ κμ τουλαχιστον),μολις βαρεσει θα το καταλαβετε μιας κ θα σβησει εν κινηση κ δεν θα κατεβαινει κ η μανιβελα.το σετακι ελατηρια κυλινδροπιστονα θα σας παει κανα 150-200ε κ ξανα απο την αρχη στρωσιμο.Κ παντα full synthetic λαδια αλλα οχι tts γιατι ειναι βαρια λαδια για 50αρια,προτιμηστε μοτουλ.

Re paidia exo to mixanaki edo kai ena mina se sinergio gia na mou feroun kati plastika kai kati alla antalaktika....skasmenos simera pira til kai ton evriza...kai mou eipe pos irthan ola ta antalaxtika ektos tin Karina,,????ti einai afto re paides?

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

αν δεν κανω λαθος το προστατευτικο της ποδιας..

αν κ μαλλον σε κοροιδευει πες του οποτε ειναι ετοιμο να περασω να το παρω κ να μ βαλεις μετα την καρινα...

kai kati allo....exo ena 25 dellorto ...to mixanaki mou foraei mono reed mhr malossi varelakia..elatirio..me to 25 kai katalilo zigleroma tha mporesei na doulepsei to mixanaki?to leo giati einai poli megalo gia 50cc...ti lete?:confused:

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

25αρη για 50αρη???χαχαχ ποιος στο πουλησε?

περιττο να σου πω οτι τα αγωνιστικα φουλ μαλοσι π ειχε στο σιτε τους,ειχαν 19αρη το πολυ 21...το μονο π θα καταφερεις ειναι να μπερδευει κ να φευγουν 10ε για βενζινες/λαδια

@skostada βγαλε εκεινο τον αντανακλαστηρα στο πισω φτερο...

epeidi rotisa ton mixaniko mou gia to pote varaei mpiela to mixanaki kai mou eipe oti thelei peripou 60 me 70 xiliades xiliometra.tote ta ftinei entelos to kilindropistono kai den pernei mprosta i mporei na sou svisei apotoma ston dromo.epeidi eixa kati filous me runner to proigoumeno to eixan 5 xronia kai to mixanaki pigaine kai den eixe kanena provlima.pistevo an den eisai sinexeia stous koftes tote mporei na sou anteksei.alla prepei na to anoigeis pou kai pou gia na min mpoukonei.

25αρη για 50αρη???χαχαχ ποιος στο πουλησε?

περιττο να σου πω οτι τα αγωνιστικα φουλ μαλοσι π ειχε στο σιτε τους,ειχαν 19αρη το πολυ 21...το μονο π θα καταφερεις ειναι να μπερδευει κ να φευγουν 10ε για βενζινες/λαδια

Εγω το πουλησα!!:p

Αν σου εδιναν και εσενα 25αρι del'orto με 50 ευρω μην μου πεις οτι δεν θα το επαιρνες....

Και ομως φιλε αν το ρυθμισει προσεκτικα δεν θα μπερδευει καθολου.Το οτι καιει αρκετα παραπανω ειναι γεγονος το οποιο το ηξερε ο sarakinos πριν του το στειλω...

Logiko einai kage...an to carmpilater rithmistei sosta tha doulepsei aplos rotisa an to eixe dokimasei kaneis...to 19 kai 21 pou evlepes einai diaforetika modela MHR...giafto teriazoun se toso high metatropes...

Τελικά έμαθε κανείς πόσο αντέχουν τα δίχρονα μηχανάκια σε χιλιόμετρα περίπου ή σε χρόνια με μία σχετικά καλή συντ'ηρηση και όχι πολύ σκίσιμο?50 - 60 - 70 χιλιάδες χιλιόμετρα ή όπως είπαν λίγο πιο πρίν 20 χιλιάδες μόνο?

geia sas gnwrizei kaneis an to kitaki malossi ALUM.CYL.KIT Ø47,6 pin Ø 12 H2O MHR TEAM REP. mod.-head einai me diplo elathrio pistoni h me mono?

Απ' οσο γνωριζω αυτο που λες ειναι με μονο ελατηριο καθως ειναι 47.6 mm η διαμετρος του κυλινδρου.Αυτα που ειναι 47 mm δηλαδη το αλουμινιο και το μαντεμι ειναι με διπλα ελατηρια.Αν το σκεφτεσαι να βαλεις κυλινδρο με μονο ελατηριο,τουτεστιν αγωνιστηκο, θα σου ελεγα να το σκεφτεις πολυ σοβαρα γιατι βγαζουν πολυ πιο γρηγορα τα προβληματα και θελουν πολυ πιο συχνα συνεργεια.....

Τελικά έμαθε κανείς πόσο αντέχουν τα δίχρονα μηχανάκια σε χιλιόμετρα περίπου ή σε χρόνια με μία σχετικά καλή συντ'ηρηση και όχι πολύ σκίσιμο?50 - 60 - 70 χιλιάδες χιλιόμετρα ή όπως είπαν λίγο πιο πρίν 20 χιλιάδες μόνο?

αν μιλας για μαμα κυλινδροπιστονα τοτε ναι αντεχουν...

αν μιλας για φτιαγμενο αναλογα με την χρηση θα ελεγα τουλ 20-30χιλ με καθημερινη χρηση.τιποτα δεν ειναι στανταρτ μπορει να σ κρατησει κ 100χιλ το μαμα οπως κατι leadakia π κυκλοφορουν:P αλλα στα φτιαγμενα δεν νομιζω να γινεται να ξεπερασεις τα 50χιλ.

αν σκεφτεις οτι ο μ.ο. ειναι 10χιλ κμ το χρονο ε κ τα 50χιλ δεν ειναι λιγα...για 50αρη

για τα πιστονια.τα αλουμινενια λογω υλικου εχουν μικροτερες θερμοκρασιες,σαν αποτελεσμα αποδοση...αλλα αμα βαρεσει μπιελα δεν περνει ρεκτιφιε κ παει για νεο πιστονι.ενω το σιδερο παιρνει ρεκτιφιε...

Παιδια απο εχθες το βραδυ φοραω επανω το κοντερ της KOSO αυτο με το στροφομετρο...:D :up: :yahoo:

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ξερει κανεις ποια ειναι η θερμοκρασια λειτουργιας σε βαθμους κελσιου του μοτερ μας...

Γιατι τωρα πια εχω ψηφιακη ενδειξη και δεν ξερω που να το ρυθμισω να με ειδοποιει αν την υπερβει, το οποιο βεβαια δεν νομιζω να συμβει απο την στιγμη που εχω πανω το αγωνιστικο ψυγειο της Malossi.Αλλα αν ξερει κανεις να μου πει θα το εκτιμισω.

Για οποιον ενδιαφερεται το μπουζι το οποιο προτεινει η malossi για τα αξεσουαρ της ειναι το Denso W27ES-ZU.

paidia opoios kserei as apantisei plz..exo ksanarotisei.. :X ...to volan mas mporei na elafrathei?

Παιδια επειδη λογω αλλαγης κοντερ επρεπε να τοποθετηθει καινουργιο μπουζι αντιπαρασιτικο, αυτο που ειχε δεν το χρειαζομαι.

Ειναι αυτο που γραφω στο προηγουμενο μηνυμα.Εχει κανει 300km, οποιος το θελει το δινω 10 ευρω απο 20 που το πηρα.Ειναι αυτο που δινει η malossi.

Όλα τα μπουζί είναι ίδια Λεώ!Ρώτησα γιατί ήθελα να βάλω και εγώ τέτοιο αλλά μου είπαν οτι δεν θα δώ καμία διαφορά!Έβαλα και συμπλέκτη!Τώρα έχω κλείσει όλο το σέτ!Μπορεί αύριο να βάλω και εξάτμηση καινούργια της Gianelli παλι αυτή που έχεις εσύ και έχει διαφορά στον ήχο!Αυτή που έχω εγώ και ο Σαρακινός είναι οι τενεκέδες όπως τις αποκάλεσαι!

Λεωνίδα,άλλαξα συμπλέκτη γιατί έκανε κάτι κλοτσίματα στις χαμηλές!Έβαλα τον καινούργιο επάνω και μου φαίνεται οτι πάλι κάνει τα ίδια όχι σε τέτοιο βαθμό όπως πρίν!Απο τι λές να είναι ρε σύ?

Tι ιμαντα εχεις επανω?Μηπως φταιει αυτος για τα κλωτσιματα?Αυτο που εχω ειναι ιριδιου.Δουλευει σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες και δεν μαζευει καρβουνιλα ευκολα.

Σταυρο εχω βαλει μερικες φωτο στο My gallery κοιτα αν ειναι.

Τι εγινε ρε παιδια πολυ νεκρα εχει πεσει....

Λοιπον σημερα παρηγγειλα το bodykit και αυριο αφηνω το μηχανακι για να μου αλλαξουν λαστιχα και να μου βαψουν τις ζαντες chrome!

Συναγερμο ηδη εχω βαλει και ετσι εχω να φοβαμαι λιγοτερο αφου διπλα απο το μηχανακι να κλ@σεις αρχιζει να βαραει!!

Εσυ Σταυρο, ολα καλα?Οταν το ολοκληρωσω θα σε παρω να βρεθουμε να μου πεις την γνωμη σου...

***Moderation mode***

• Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών πώλησης, ζήτησης ή ανταλλαγής, καθώς και μηνυμάτων που έχουν ως σκοπό τη συναλλαγή με επισκέπτες/μέλη του myphone.gr. Οι αγγελίες θα πρέπει να δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ενότητα των Αγοραπωλησιών (Buy and Sell Mobiles, Buy and Sell General), η οποία διέπεται από ειδικότερους όρους που περιγράφονται αναλυτικά σε παρακάτω παραγράφους.