Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον φιλε, επειδη δεν καταλαβα τι λειπει...Απο τα πλαινα λειπουν και οι αεραγωγοι;Η οχι;

Παντως αυτα που κρατανε τους αεραγωγους κοστιζουν σε χρωμα ασημι-γκρι 9,60 το ενα , αν λειπουν και οι αεραγωγοι τοτε ειναι +15,59 για τον καθενα.

Το πορτακι κοστιζει 5,09.Ο λασπωτηρας της μπροστα ροδας ειναι στα 39.59.

Πηγη http://www.Scooter-center.com

Εγω τους καθρεπτες τους πηρα 26 ευρω τον καθενα.Αλλα σε αυτη την σελιδα εχει και αλλους αρκετα φθηνοτερους.

Επειδη φιλε απο εκει θα παρω σε ενα μηνα ενα bodykit ,δεν θα το αφησω ετσι.Την επομενη μερα που το εβαλα εχω φυγει για συναγερμο.;)

Φυσικα καλως ορισες στο φορουμ.:)

Αν σε ενδιαφερει σου δινω ολα αυτα που σου λειπουν με 50 ευρω.Τι λες;

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο λασπωτηρας της μπροστα ροδας ο γνησιος εχει 40ε και νικελ εχει 25ε αλλα οχι γνησιος.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Ακου τώρα Σαρακινέ ένα καινούργιο για να μείνεις με ανοιχτό το στόμα!Τα δικά μας τα τα μηχανάκια φοράνε κυλινδροπίστινο απο την μάνα τους 80αρι!!!!!!!!Απλά βάζουν το κοφτη και για αυτο δεν πηγαινει!Οταν τον βγάλεις τότε γ.....!

skwstada vlakia eipes :worry:

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

esto as paroume san dedomeno oti forame 80ari kylindropistono...i adeia den eprepe na to grafei?i na to leei kapou sta spect tou kataskevasti? (ELEOS diladi...min metaferoume oti m@lakia akousoume mono kai mono epeidi to eipe kapoios ) Respect sto forum :D

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

εχει βγει η φήμη για ενα gillera το παλιο οτι ειναι 230cc. βγαίνουν ακριβως τόσα κυβικα κυλινδροπιστονα?? βεβαι δεν ξερς ποσα ήταν πριν..ειναι 2τ παντως

http://www.lovina.gr

------------------------------

Δικιο εχει Μπαμπης.Αν ειναι ετσι τοτε γιατι εκανε τον κοπο η Piaggio και εβγαλε typhoon 80?

Εσυ Σταυρο που το ακουσες αυτο?

Λοιπον μετα απο ερευνα αγορας εχουμε και λεμε

Αριστερο και δεξι κομματι αεραγωγων full 35.60 euros(και τα 2) μαμησια

Αριστερο και δεξι κομματι αεραγωγων full 22 ευρω (και τα 2 ) μαιμουδελες ταιβανεζικες

και τωρα το καλο που επαθα πλακα...

Καπακι μπουζι 37 ευρω μαμησιο :lol: :lol: :lol: :lol:

Καπακι μπουζι 6 ευρω μαιμουυυυυ ταιβανεζικο :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα αυτη στην gilera ψαχνουν για θυματα μου φαινεται

μη σας πω πως οι μαιμουδελες ειναι ελαφρως καλυτερες και πιο εφετζιδικες εμφανισιακα.... αντε να δω τι αλλο θα δω..χθες οργωσα τη μιση αθηνα , αυριο μου μενει απο δαφνη και περα :lol:

Άκυρο τελικα αυτό που σας είπα!Και εμενα ενας άλλος μου το είπε που έλεγε οτι του το είπε ένας απο την Piaggio!Μ..... ήταν γιατί ρώτησα στην ίδια!

Ρε σύ Λεώ να σου πω!Πόσο έχει ένας συμπλέκτης πίσω γιατί δεν τον έχω αλλάξει τελικά και θέλω να του βάλω έναν!Όχι Malossi όμως!Θέλω να του βάλω της Top Performance όπως είναι όλα τα άλλα που έχω!Στο περίπου πόσο έχουν!Και θέλω και αν ξέρεις για τα γρανάζια τελικής και τα γρανάζια εκκινησης αν θέλουν αλλαγή η κανουν το ίδιο σε εκκινηση ο συμπλέκτης!Για ακομα καλύτερη!Και πόσο πάνε γιατι σε τιμές σε βλέπω πολυ ενημερομένο!

Λοιπον Σταυρο.

1)Απ'οτι ειδα ο συμπλεκτης της top κοστιζει 51,84€ .Ενα σετ με ελατηρια ,αν το θες εχει 15,59.

2)Για να κανεις παραγγελια πρεπει να γινεις μελος δινοντας στοιχεια οπως τοπο διαμονης για την παραδοση χωρα κλπ.Γενικα αυτα που θα γραφει η αποδειξη.Μετα εχοντας βρει αυτα που θες,απλα επιλεγεις τον τροπο πληρωμης που ειναι η μεσω πιστωτικης η με καταθεση σε λογαριασμο τραπεζας που σου λενε αυτοι.Εγω ετσι πληρωνω , πηγαινοντας σε western union.

Διαλεγεις και παιρνεις.:)

Οτιδηποτε αλλο θες κοιτα εδω

Αν βάλω αυτόν τον συμπλέκτη θα δώ καμια διαφορά σε θέμα εκκίνησης και τελικής η θα ξεκινάει καλ΄ύτερα απλώς?Πρέπει να πάρω και τα ελάτηρια και τα μικρα και τα μεγάλα η τα έχει σέτ αυτά μέσα?Και κάτι τελευταίο!Reed Λογικά μου τα έβαλαν μαζί με το καρμυλατέρ η πρεπει να τα βάλω εγώ?Οταν άλλαξα εισαγωγη και καρμυλατέρ επρεπε να μου αλλαξουν και τα Reed?

ΦΊλε Λεώ το αποφάσισα!!!Το πουλάω!Θα πάρω το Modenas Kristar 125!Αν ακούσεις τίποτα που να το θέλει κάποιος ας μου πείς!Η όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα!1600 Ευρώ.

ΦΊλε Λεώ το αποφάσισα!!!Το πουλάω!Θα πάρω το Modenas Kristar 125!Αν ακούσεις τίποτα που να το θέλει κάποιος ας μου πείς!Η όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα!1600 Ευρώ.

tha doseis to gileraki sou gia to kristar???:confused: :confused:

mlk tha kaneis kata tin gnomi mou... an thes na pareis 125 pare ena dinamic an thes 2t

an omos thes 4t ena innova i ena crypton..

pantos xanaskepsou to!!!!;)

Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

To paramelisame ligo to topic :)...gia na anadiorganothoume ligo...paidia ithela na sas rotiso ean to volan to diko mas (sta Runner) sikonei elafroma... :rolleyes:

Leo θα βάλω αύριο τελικά και συμπλέκτη πίσω της Top για να ολοκληρωθεί το μηχανακι μου και δεν θα το πουλησω!Δεν αξίζει!Το οδήγησα και δεν ανοιγει όπως τα δικα μας!Είδες εσύ διαφορά με τον συμπλέκτη?Και που?

Α!Και όταν άλλαξες τον συμπλέκτη εκεινον με τα ελατήρια αλλάξες μαζι στο πακετο και το μεγαλο στη μέση και το άλλο που το καλύπτει την λεγόμενη καμπάνα?Τα είχε όλα μαζι το σέτ η μονο τον συμπλέκτη?

Οχι φιλε μου η καμπανα παει ξεχωριστα.Κοστιζει απο 20-40 ευρω ,αλλα απο οτι εχω δει συμβαλει μονο στην ψυξη του συμπλεκτη.Στην εκκινηση απο σταση ειδα μια μικρη διαφορα...

Θα ηταν μεγαλη βλακεια να το πουλαγες και να παρεις τετραχρονη παπια.Καλυτερα διχρονη μυγα!!

mporeis na mou ksana peis pos vafoun thn eksatmisi nikel giati thelo na thn vapso.ean den thn peraso me xroma tetoi pou antexei stous 800 vathmous alla me xroma nikel kanoniko giati gia megales thermokrasies den iparxei nikel les na to bgalei to xroma?epeidi idi to exo bapsei mia fora me tetoio xroma!opote ston simplekti les na mhn allakso kampana para mono simplekti kai ta elatiria ppou exei epano o kainourgios simplektis.uelo na vapso kai to kaapaki apo tin pleura pou einai o imantas!katalabes?l