Leolipop Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 ΡΕ ΣΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ:!: Και εγω την ιδια εχω(για λιγο ακομα...:shifty: ) και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Εγω οταν ειχα το fxr μονο polini εβαζα..η εξατμιση που ειχα πανω ηταν χειροποιητη και θυμαμαι ειχα δωσει 120 χιλιαρικα να την παρω.σας βαζω μια προχειρη φωτογραφια που εχω αλλα ειναι τραβηγμενη απο κινητο. http://www.scooter-freaks.nl/techcenter/tests/images/foto_polinifunky_runner_01.gif. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Το 30% mesa sti serres forane auth tin eksatmish...den mou exei dimiourgisei apolitos kanena provlima...eimai poli efxaristimenos ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ?:mad: http://www.metrakit.com/english/technical_card.php?codigo=800v1933 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos13 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Τι να σου πω...Δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 RUNNER_EVO otan les stin ekapse? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 **moderation mode** ΟΠΧ Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών πώλησης, ζήτησης ή ανταλλαγής, καθώς και μηνυμάτων που έχουν ως σκοπό τη συναλλαγή με επισκέπτες/μέλη του myphone.gr. Οι αγγελίες θα πρέπει να δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ενότητα των Αγοραπωλησιών (Buy and Sell Mobiles, Buy and Sell General), η οποία διέπεται από ειδικότερους όρους που περιγράφονται αναλυτικά σε παρακάτω παραγράφους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 RUNNER_EVO otan les stin ekapse? ΜΟΥ ΤΗΝ ΡΙΜΑΞΕ ΡΕ ΣΥ. ΚΑΗΚΕ Ο ΓΥΑΛΟΒΑΜΒΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos13 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδιά,ψάχνω καρμπυρατέρ 19 dellorto της Mallossi μεταχείρα... Όποιος ξέρει τπτ ας μου πεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos13 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Περισσότερη διαφορά στη ροπή θα δώ αν αλλάξω καρπυρατερ και βάλω απο 17.5 19mm η αν βάλω multivar?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Περισσότερη διαφορά στη ροπή θα δώ αν αλλάξω καρπυρατερ και βάλω απο 17.5 19mm η αν βάλω multivar?? ΜΕ ΤΟ MULTIVAR ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΡΟΠΗ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΗ,ΚΑΙ ΡΟΠΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΗ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos13 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Με ενδιαφέρει πιο πολύ η ροπή..Να γεμίζουν καλά οι στροφές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Με ενδιαφέρει πιο πολύ η ροπή..Να γεμίζουν καλά οι στροφές ΤΟΤΕΣ ΤΟ ΜULTIVAR EINAI AYTO ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos13 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Οκ...Τελικά παρήγγειλα 19 carburater dellorto tis mallossi..Αυριο θα το βάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Οκ...Τελικά παρήγγειλα 19 carburater dellorto tis mallossi..Αυριο θα το βάλω ORAIA BALTO KAI NA MOY PEIS AN EIDES DIAFORA! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Φυσικα και θα δει διαφορα, στην καταναλωση βενζινης!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Φυσικα και θα δει διαφορα, στην καταναλωση βενζινης!!:p ΑΥΤΟ ΠΕΖΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ 25mm ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΕΒΑΖΑ 10 ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ 22 ΒΑΖΩ 5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ante pano :)...gia mena ekanes tin kaliteri epilogi :)...kala gazia Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos13 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Το έβαλα..:D Εβαλα και reediera:shifty: Μιλάμε το μοτόρι ''φυσάει''..Τρομερή ροπή... Τωρα έχω πάνω 4.3 βαρελάκια...πόσο πιο βαριά να βάλω για να πάρω ακόμα λίγο τελική?? αλλα δεν θέλω να χάσω εκκίνηση...4,7?5,5? το ελατήριο θα βοηθήσει??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παιδια καλο θα ηταν πεσουν λιγο οι τονοι παντως γεγονος ειναι οτι πολλα που λεγονται δεν στεκουν και τοσο.... Εγω θυμαμαι οτι πριν ενα χρονο επιανα τα 70 και τωρα πιανω τα 120... Και μετα την εξατμιση μαλοσσι που θελω να βαλω και να αλλαξω ελατηρια μακαρι να δω και περισσοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Το έβαλα..:D Εβαλα και reediera:shifty: Μιλάμε το μοτόρι ''φυσάει''..Τρομερή ροπή... Τωρα έχω πάνω 4.3 βαρελάκια...πόσο πιο βαριά να βάλω για να πάρω ακόμα λίγο τελική?? αλλα δεν θέλω να χάσω εκκίνηση...4,7?5,5? το ελατήριο θα βοηθήσει??:worry: ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ,ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Καλα ρε runner_evo τι αποστασεις κανεις και ηθελες 10ευρω την ημερα?Και εγω ειχα 25αρι και εκαιγε 8 λιτρα ανα 100χλμ.Γεμιζα 2 φορες το δεκαημερο. Τωρα βεβαια με το 21 κανω γυρω στα 60χλμ παραπανω ανα γεμισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 μαγαζια με aftermarket κ εργοστασιακα...Αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Φιλε kage εννοεις διαφορα αξεσουαρ ή ανταλλακτικα;Μαλλον το δευτερο πιστευω... Εγω παντως οτι ψαχνω το παιρνω απο εδω http://www.motoparts.gr Ειτε μηχανικο ειτε οχι. Εκτος αν δεν υπαρχει Ελλαδα οποτε το φερνω απ'εξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Paidia evala tin Malossi tin eisagogi kai to 25 to dellorto...to mixanaki exei treli ropi alla an doseis olo to gkazi apotoma apo ta xamila katalavaineis oti sta psila mpoukonei ligo...tora prepei na foraei 93 zigler (to evala exthes to carb kai dn itan anixta ta magazia na paro zigleria na dokimaso)ti zigler lete na valo?forao eksatmisi ,reed,varelakia,elatirio...Thanks Leo :) Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Paidia evala tin Malossi tin eisagogi kai to 25 to dellorto...to mixanaki exei treli ropi alla an doseis olo to gkazi apotoma apo ta xamila katalavaineis oti sta psila mpoukonei ligo...tora prepei na foraei 93 zigler (to evala exthes to carb kai dn itan anixta ta magazia na paro zigleria na dokimaso)ti zigler lete na valo?forao eksatmisi ,reed,varelakia,elatirio...Thanks Leo :) Τιποτα φιλε.Εχω να σε δω καιρο στο msn αλλα μου ειπε ο Πανος οτι το εβαλες... Οταν το ειχα στρωσει και μετα νομιζω οτι μου ειχαν βαλει ζιγκλερ 105,ετσι θυμαμαι να μου ειπαν ,δεν παιρνω και ορκο.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts