Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμενω να το δω με το καινουργιο λουκ!Εγώ μέχρι στιγμής καλά!Έβαλα και συμπλέκτη πίσω άλλαξα και τα ελατήρια καινούργια και πήγα για ρύθμιση καρμυλατέρ και τώρα δεν μου καει όσο πριν και ανοιγει σταθερά!ουτε διακοπες ουτε τιποτα!το φτύνω μην το ματιασω!αντε κανονισε να βρεθούμε να παμε καμια βολτα!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εγινε ρε παιδια πολυ νεκρα εχει πεσει....

Λοιπον σημερα παρηγγειλα το bodykit και αυριο αφηνω το μηχανακι για να μου αλλαξουν λαστιχα και να μου βαψουν τις ζαντες chrome!

Συναγερμο ηδη εχω βαλει και ετσι εχω να φοβαμαι λιγοτερο αφου διπλα απο το μηχανακι να κλ@σεις αρχιζει να βαραει!!

Εσυ Σταυρο, ολα καλα?Οταν το ολοκληρωσω θα σε παρω να βρεθουμε να μου πεις την γνωμη σου...

***Moderation mode***

• Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών πώλησης, ζήτησης ή ανταλλαγής, καθώς και μηνυμάτων που έχουν ως σκοπό τη συναλλαγή με επισκέπτες/μέλη του myphone.gr. Οι αγγελίες θα πρέπει να δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ενότητα των Αγοραπωλησιών (Buy and Sell Mobiles, Buy and Sell General), η οποία διέπεται από ειδικότερους όρους που περιγράφονται αναλυτικά σε παρακάτω παραγράφους.

Προσεξε με τον συναγερμο γιατι καταναλωνει πολυ ρευμα,θα μεινεις και δεν θα το καταλαβεις,στα scooter(μικρου κυβισμου) πρεπει να βαζεις συναγερμο αυτοτροφοδοτουμενο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις δικιο φιλε για αυτο τουλαχιστον θα βαλω καινουργια και αν γινεται καλυτερη μπαταρια.

Εχεις δικιο φιλε για αυτο τουλαχιστον θα βαλω καινουργια και αν γινεται καλυτερη μπαταρια.

να βαλεις συναγερμο που να αυτοτροφοδοτειτε μονος του,να μην παιρνει ρευμα απο το μηχανακι...επισης οταν θα βαλεις τον συναγερμο...καλο ειναι να το ξεκινας με μανιβελλα καπου,καπου για να αντεξει..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες.Τον συναγερμο τον εχω ηδη επανω.:O

Ε'τοτε να το βαζεις μπροστα πιο πολυ με μανιβελα παρα με την μιζα για να μην βγαλεις off την μπαταρια.ετσι θα κρατησει πολυ περισσοτερο..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Leo ποσο τον πηρες τον συναγερμό γιατι θέλω να πουλήσω το δικο μου να δω ποσο περιπου πιανει!

Γυρω 50-60 ευρω.Αλλα συνδεεται και στην ηλεκτρονικη ωστε να παιρνει μπρος το μηχανακι απο το κοντρολ.Παντως τοσο τον πηρα.

Γυρω 50-60 ευρω.Αλλα συνδεεται και στην ηλεκτρονικη ωστε να παιρνει μπρος το μηχανακι απο το κοντρολ.Παντως τοσο τον πηρα.

και καλο ειναι να μην το βαζεις συνεχεια μπροστα με το τηλεκοντρολ γιατι θα σου μεινει καποια φορα η ηλεκτρονικη.παντως 60 ευρο για συναγερμο ειναι πολυ λιγα χρηματα και κακης ποιοτητας συναγερμος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικα δεν το βαζω ποτε εμπρος ετσι και εχω ζητησει να βγει απο την ηλεκτρονικη.Κατα τα αλλα μια χαρα με καλυπτει.

Ξέρει κανεις γιατι κανει κατι σαν κλοτσιματα το μηχανακι μου οταν μπαινουν στην αρχη οι ταχυτητες στον συμπλεκτη?αλλαξα και ελατηρια στην αρχη δουλευε καλα και μετα παλι τα ιδια στον συμπλεκτη εννοω.τι μπορει να φταει?μηπως ο υμαντας?

Ξέρει κανεις γιατι κανει κατι σαν κλοτσιματα το μηχανακι μου οταν μπαινουν στην αρχη οι ταχυτητες στον συμπλεκτη?αλλαξα και ελατηρια στην αρχη δουλευε καλα και μετα παλι τα ιδια στον συμπλεκτη εννοω.τι μπορει να φταει?μηπως ο υμαντας?

δν ειναι τιποτα,ολα τα scooter το εχουν αυτο.ειναι μεχρι να ζεσταθει ο ιμαντας.παντως δεν ειναι σοβαρο προβλημα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσιολογικο ειναι ρε συ, και εμενα το κανει αυτο για λιγο.Αλλα ισα ισα που το καταλαβαινω και δεν με ενοχλει.:)

Δεν ξερω ρε συ.Μου βαζουν αυτα που περιλαμβανει το καθε εξαρτημα...Τι να σου πω;:O

Ειδες τις φωτο που ειχα ανεβασει;

Το ειδες το φιλτρο;

Μαλλον την ερχομενη εβδομαδα αλλαζω λουκ στο μηχανακι.Αλλαξα και λαστιχα και μου εβαψε ο μαστορας τις ζαντες chrome!!:cool:

gia sas paidia k xronia polla.

gia na veltioso ligo optika tis epifaneies tou scooter ( pio gialisteres ) k na kano pio gialisteres tis zantes ( kokkines ) ti tha xreiasto??? ( ektos apo plisimo )

isxiei oti tha me kalipsei ena sprei silikonis k gia tis 2 periptoseis opos mou eipan??

euxaristo

Kali xronia se olous kai Xronia Polla!Leo Kali Xronia!Den thimamai pos pigaine to mixanaki mou me to 17.5 karmpilater alla apofasisa na to vgalo to malossi to 21 kai na valo tis manas tou epano pali giati roufaei arketa!Peripou exo xasei 80 xlm.Ti les?Tha xaso poli se ekkinisi kai teliki?Giati mou eipan oti den einai kai megali diafora ta 17.5 me to 21 kai oti to mhxanaki anevazei pio polles strofes me megalitero karmpilater kai mporei na varesei pio grigora stin mixani!Esy ti pisteueis.Mallon i aurio i methaurio tha to kano!

Καλη χρονια φιλε!Δεν νομιζω να χασεις τοσο...αλλα γιατι δεν προτιμας μια μεση λυση;

Πχ ενα 19αρι;

Εγω τωρα μολις επλυνα λιγο το σφουγγαρι του φιλτρου :)

Ασε μη μιλας για καταναλωση γιατι με το 25αρι που ειχα ηταν σκετη απελπισια.Τωρα με το 21 βλεπω εκτος απο καλυτερο ανοιγμα και 50 επιπλεον χιλιομετρα στο ρεζερβουαρ!!

gia sas paidia k xronia polla.

gia na veltioso ligo optika tis epifaneies tou scooter ( pio gialisteres ) k na kano pio gialisteres tis zantes ( kokkines ) ti tha xreiasto??? ( ektos apo plisimo )

isxiei oti tha me kalipsei ena sprei silikonis k gia tis 2 periptoseis opos mou eipan??

euxaristo

Φιλε για τα πλαστικα μπορεις να παρεις μια αλοιφη επαναφορας χρωματος, για ταλαιπωρημενες η μακροχρονιες βαφες.Μπορεις βεβαια να ξαναβαψεις τα παντα:p

Εγω φιλε τις ροδες τις εκανα χρωμε ,θα ανεβασω και φωτο ,ακομα και χωρις βερνικι φαινονται πολυ ωραιες...

Για σιλικονη δεν ξερω να σου πω.Μπορεις βεβαια για τα μη βαμμενα πλαστικα να ριξεις σπρει για ταμπλω αυτοκινητου.

Kalispera...

Exw to nrg to kainourio...

To mixanaki foraei eksatmisi mpilakia mama..carb 17.5 mama me megalitero zigler imanta mallossi..Den 8elw na allaksw carb aplws skeftomai twra etsi opws einai na vlaw epitaxunti mallossi...8a dw kamia diafora??

ti lete??

ena pragma exo na sas po oso kai na to ftiaxneis to 5oari 50ari tha mini den prokite na pigeneis terma ara min to poliftixnete epidi oso to pirazeis toso souvgazei provlimata rotiste kai kanenan megalitero

ena pragma exo na sas po oso kai na to ftiaxneis to 5oari 50ari tha mini den prokite na pigeneis terma ara min to poliftixnete epidi oso to pirazeis toso souvgazei provlimata rotiste kai kanenan megalitero

Ετσι ακριβως ειναι.αφηστ'το οπως εχει..η βαλ'τε ενα μεγαλυτερο κυλινδροπιστονο για να πειτε οτι κανατε κατι..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

den einai anagki na valete kylindropistono re paides...mporeite na to veltiosete ligo to piravlaki sas me mia eksatmisi ..ena 21 carb..varelakia (4,7 gia manisio ) kai kanena aspro elatirio...!!! afta gia arxi nomizo einia entaksi..kai an paizei kanena fragko parapano valte kai kanena reed.!!!:)

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.