Jump to content

Ελληνικό ροκ

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως ξέρετε ενα κομμάτι μάλλον των Ξύλινω Σπαθιών που λέει : ' μου χες πει πως καποια μέρα οτι θ άντικρίζω ..."

Φιλε poseidon2004 το τραγουδι που ζητας ειναι απο τα Ξυλινα Σπαθια και λεγεται "Τωρα αρχιζω και θυμαμαι"!!!:) ;) :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• Απαντήσεις 200
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε poseidon2004 το τραγουδι που ζητας ειναι απο τα Ξυλινα Σπαθια και λεγεται "Τωρα αρχιζω και θυμαμαι"!!!:) ;) :)

Σ ευχαριστώ πολυ !!! να σαι καλα φίλε μου!

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

exete akousei to''plokami tou karxaria''?exoun plaka alla tous proothei ipervolika o atlantis.exoun titlous opos ''ninja'' , ''vaselini'' ktl !

και το..."μπαζο"!!:lol:

πολυ :lol:

thx :)

Τα βουτιά από ψηλά και κάντε πέρα τα έχω.

Θα φροντίσω να κατεβάσω κι αυτά ;)

Απο Ενδελεχεια:

-Ακου Βλεπε,Μιλα

-Βουτια Απο Ψηλα

-Δανεικα

-Διαμαντενια Προβλητα(κομματαρα)

-Καντε Περα

-Μικρες Χαρες

-Ο Φοβος

-Πως Να Πουμε Τωρα Αλλα Παραμυθια

-Φαρσα

-Πεζο

Wake Up And Look Around You,We're Lost In Space And The Time Is Our Own||<3 My Baby

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πού να σε βρω

Πού να σε βρω, πού να σε βρω

Όλα εδώ αλλάξανε

Τι να σου πω, τι να σου πω

Έτσι απλά σωπάσαμε

Τι να σου πω

Γι' αυτά που ήρθαν, γι' αυτά που πάνε

Για ό,τι χάθηκε στα μάτια μου μπροστά

Γι' αυτά που έφυγαν και δε γυρνάνε

Για ό,τι πίστεψα και ακόμα μου χρωστά

Τι να σου πω

Που να σε βρω, που να σε βρω

σε ποιο κάλπικο όνειρο

Που να κρυφτεί τέτοια ζωή

που τη κράτησα όμηρο

Που να σε βρω

Πράγματι κορυφαίο :)

Έχετε τίποτα να προτείνετε από Ενδελέχεια???

btw δοκίμασα στο Morpheus και βρήκα 11 τραγούδια.

Τόσο καιρό μου διέφευγε... ;)

Πραγματικα απιστευτο κομματι, οπως και η Διαμαντενια προβλητα. Οι Ενδελεχεια μαζι τις Τρυπες ειναι τα αγαπημενα μου συγκροτηματα. Επισης ακουστε magic de spell (ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΑΓΙΕΒΟ Θ-Ε-Ι-Κ-Ο)

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

ε οχι κ οι πυξ λαξ ροκ συγγκροτημα

ελεος

για ροκ (καθαρο ροκ) οχι, αλλα για ταλαντουχους καλλιτεχνες εχει οποιοσδηποτε το δικαιωμα να μιλησει...

ενταξει, εντεχνο τους λενε αλλα ειναι πολυ ατυχης τιτλος κατα την γνωμη μου, οποιοδηποτε ειδος χρησιμοποιει φυσικα οργανα μπορει να ειναι εντεχνο.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

ενταξει, εντεχνο τους λενε αλλα ειναι πολυ ατυχης τιτλος κατα την γνωμη μου, οποιοδηποτε ειδος χρησιμοποιει φυσικα οργανα μπορει να ειναι εντεχνο.

σε ενα πιθανο ορισμο του εντεχνου τραγουδιου, δε μπορω να σε βοηθησω.

θα ελεγα οτι ειναι κατι που δεν ειναι σκουπιδι και που ειναι διαχρονικο οχι ομως και παλιομοδιτικο και ξεπερασμενο για την εποχη του.

για αυτα τα τρια οι πυξ-λαξ για εμενα υπηρξαν εντεχνοι, ειχαν ομως και "ροκ" στιγμες.:)

Ναι, δεν διαφωνω απλα ειναι ατυχης ονομασια. Θα μπορουσε καλλιστα να υπαρχει ροκ και εντεχνο ροκ, η μεταλ και εντεχνο μεταλ. Αλλα με το να ονομαζει καποιος τον Κοτσιρα η τους Πυξ Λαξ εντεχνους τοτε υποβιβαζει καπως τους υπολοιπους.

Ναι, δεν διαφωνω απλα ειναι ατυχης ονομασια. Θα μπορουσε καλλιστα να υπαρχει ροκ και εντεχνο ροκ, η μεταλ και εντεχνο μεταλ. Αλλα με το να ονομαζει καποιος τον Κοτσιρα η τους Πυξ Λαξ εντεχνους τοτε υποβιβαζει καπως τους υπολοιπους.

εχεις απολυτο δικιο, ειναι μπλεγμενη εννοια η ρημαδα.:(

ε οχι κ οι πυξ λαξ ροκ συγγκροτημα

ελεος

ONTWS MHN TA ISOPEDWNOUME PAIDIA , TWRA THA SHKWTHEI APO TON TAFO O SIDHROPOULOS KAI THA MAS BRISEI. OXI KAI ROK OI PYX LAX .. TOUs OPOIOUS DEN PAW ME TIPOTA.

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

ONTWS MHN TA ISOPEDWNOUME PAIDIA , TWRA THA SHKWTHEI APO TON TAFO O SIDHROPOULOS KAI THA MAS BRISEI. OXI KAI ROK OI PYX LAX .. TOUs OPOIOUS DEN PAW ME TIPOTA.

"Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων για τη δημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου. Τα κεφαλαία είναι ενοχλητικά και καθιστούν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις..."

Τόσο καιρό εδώ μέσα, θα έπρεπε να το ξέρεις...

"Εφόσον μερικές ή όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχονται σε κάποιο θέμα συζήτησης είναι αντίθετοι από τους παρόντες όρους χρήσης, το μέλος δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε δημοσίευση συστάσεων προς τα υπόλοιπα μέλη. Αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα είναι τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr, οι οποίοι έχουν και το δικαίωμα να προβαίνουν στη λήψη των κατάλληλων μέτρων, ανάλογα με την περίσταση."

Τόσο καιρό εδώ μέσα, κι εσύ θα έπρεπε να το ξέρεις...

Ή αλλιώς, δε χρειαζόμαστε αυτόκλητους moderators.

"Εφόσον μερικές ή όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχονται σε κάποιο θέμα συζήτησης είναι αντίθετοι από τους παρόντες όρους χρήσης, το μέλος δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε δημοσίευση συστάσεων προς τα υπόλοιπα μέλη. Αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα είναι τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr, οι οποίοι έχουν και το δικαίωμα να προβαίνουν στη λήψη των κατάλληλων μέτρων, ανάλογα με την περίσταση."

Τόσο καιρό εδώ μέσα, κι εσύ θα έπρεπε να το ξέρεις...

Ή αλλιώς, δε χρειαζόμαστε αυτόκλητους moderators.

8 μήνες είμαι εδώ μέσα...:p

ΟΚ, έχεις δίκαιο.Sorry...

Με έχεις γειώσει εις διπλούν σήμερα...:sorry:

epeidi sta niata 18 mou akouga poly elliniko rock,atlantis ktl,na rwtisw ayta ta sygkrotimata pou akouga yparxoun akoma?zoune?

prassein aloga

fovoi tou prigkipa

matomena pepla

15:50

axaioi

ellinistan

pera apo ta klasika ksylina spathia,trypes ktl

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

epeidi sta niata 18 mou akouga poly elliniko rock,atlantis ktl,na rwtisw ayta ta sygkrotimata pou akouga yparxoun akoma?zoune?

prassein aloga

fovoi tou prigkipa

matomena pepla

15:50

axaioi

ellinistan

pera apo ta klasika ksylina spathia,trypes ktl

Ολα τα συγκροτηματα που αναφερεις υπαρχουν!!! Τα "Πρασσειν Αλογα" μαλιστα βγαλανε και νεο αλμπουν τωρα!!;) Οσο αναφορα τα αλλα ναι μεν υπαρχουν αλλα αρκουνται σε εμφανισεις παρα σε δισκογραφηκες δουλειες!!!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

ατλαντις?:ρ

απο τα χειροτερα ραδιοφωνα που ειχε ποτε η ελλαδα.:)

• 1 year later...
Μπορει να κουφαθειτε,τρελαθητε,αρρωστησετε αλλα μου αρεσει πολυ ο Πουλικακος:O:O:O:O:OΑπλα τρομερος,τοσα χρονια εχουν περασει και μια φορα ειχα δει σε μια καφετερια μερικους μεσηλικες και συζητανε γι αυτον.........Ακουει κανεις απο εσας???????{τα αλμπουμ του μου τα εχει δωσει ο θειος μου,γιατι στα δισκοπολεια γιοκ.......και νομιζω οτι ακομα κανει συναυλιες...........}

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

paidia kserete ena song p leei...

einai kati paidia pou dn fovountai na zhsoun kai to refren leei

oti agaphsan to eidan na pethainei.. se mia klwsth h zwh tous kremasmenh.. :s psaxnw 5 meres na to vrw :s

Versus - Είναι κάτι παιδιά

:D

• 5 weeks later...
Γιατι δεν δοκιμαζεις σε κανενα δισκοπολειο? οχι απο τα μεγαλα. Σε κανενα μικρο μπορει να βρεις κατι!