jog Δημοσιεύτηκε March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2004 Υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που ακούνε αυτήν την μουσική? Ας αναφέρουν καλλιτέχνες και τα αγαπημένα τους κομμάτια :) Ξεκινώ Ενδελέχεια-Με την αγάπη μιλάς Ενδελέχεια-Βουτιά από ψηλά Ενδελέχεια-Διαμαντένια προβλήτα Ενδελέχεια-Δεν υπάρχει επιστροφή Διάφανα Κρίνα-Μέρες Αργίας Διάφανα Κρίνα-Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα Διάφανα Κρίνα-Απέραντη θλιμμένη Ανταρκτική Διάφανα Κρίνα-Έγινε η απώλεια συνήθεια μας Διάφανα Κρίνα-Κλόουν την Τετάρτη,την κυριακή νεκρός Διάφανα Κρίνα-Λιώνοντας μόνος Ξύλινα Σπαθιά-Λιωμένο Παγωτό Ξύλινα Σπαθιά-Σιωπή Τρύπες-Ακίνδυνο τραγουδάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 2002 GR, φίλε μου καλέ.:) http://www.greek-covers.info/cover/25_sulloges/best_of_2002gr_cd.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (31 Μάρ. 2004 , 14:00) 2002 GR, φίλε μου καλέ.:) ώχχχχ, μου βγήκε μεγάλη. Να την αφήσω η όχι; Πάντως δεν ειναι πολλά kb. Eπίσης... http://www.greek-covers.info/cover/25_sulloges/30_xronia_elliniko_rock_b1.jpg :) Ενας δίσκος, μια γεύση ελληνικού rock. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 wx, boutia apo psila! bour gia kazaa. egw thelw na balw ta prassein aloga sto thema me to basisou panw sou alla kai to koryfaio stigmes... edit: gia nomikous logous, na dieykrinisw oti to ehw to parapanw tragoudise kapoio cd apo periodiko, opote eimai nomimos katoxos, apla mou einai pio eykolo na psaksw sto internet para sti cdothiki mou ena ena ta tragoudia... :blink: Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tso Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Wirelessly posted (Siemens M55: SIE-M55/10 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από jog Υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που ακούνε αυτήν την μουσική? Ας αναφέρουν καλλιτέχνες και τα αγαπημένα τους κομμάτια :) Ξεκινώ Ενδελέχεια-Με την αγάπη μιλάς Ενδελέχεια-Βουτιά από ψηλά Ενδελέχεια-Διαμαντένια προβλήτα Ενδελέχεια-Δεν υπάρχει επιστροφή Διάφανα Κρίνα-Μέρες Αργίας Διάφανα Κρίνα-Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα Διάφανα Κρίνα-Απέραντη θλιμμένη Ανταρκτική Διάφανα Κρίνα-Έγινε η απώλεια συνήθεια μας Διάφανα Κρίνα-Κλόουν την Τετάρτη,την κυριακή νεκρός Διάφανα Κρίνα-Λιώνοντας μόνος Ξύλινα Σπαθιά-Λιωμένο Παγωτό Ξύλινα Σπαθιά-Σιωπή Τρύπες-Ακίνδυνο τραγουδάκι :) oraia komatia!kala tragoudia exoun k oi domenica.vevaia,an k entexnos enas einai o theos:o alkinoos Παράθεση ...όχι άλλο κάρβουνο... :X ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Όταν ακούτε "ελληνική ροκ", το όνομα Βασίλης Παπακωνσταντίνου πρέπει να είναι το πρώτο που σας έρχεται το μυαλό. Απλά rulez. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 1 Απρ. 2004 , 00:45) Όταν ακούτε "ελληνική ροκ", το όνομα Βασίλης Παπακωνσταντίνου πρέπει να είναι το πρώτο που σας έρχεται το μυαλό. Απλά rulez. :) Βεβαίως βεβαίως ο πατέρας μου, αλλά μην ξεχνάμε και τον Σιδηρόπουλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 1 Απρ. 2004 , 04:31) Βεβαίως βεβαίως ο πατέρας μου, αλλά μην ξεχνάμε και τον Σιδηρόπουλο ;) όσο αφορά το ρόκ μόνο σε συνεργασία με "Σπυριδούλα" όμως ... χωρίς αυτούς είχε άλλη ομορφιά ο Σιδηρόπουλος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 1 Απρ. 2004 , 00:45) Όταν ακούτε "ελληνική ροκ", το όνομα Βασίλης Παπακωνσταντίνου πρέπει να είναι το πρώτο που σας έρχεται το μυαλό. Απλά rulez. :) σταθερα Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟς!!! :) Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 μέχρι τα "Χαιρετίσματα" ήξερα όλα τα τραγούδια και τους στίχους απ'έξω και ανακατωτά ... απο εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα.... πραγματικά ιστορική μορφή αλλά τα τελευταία χρόνια και δίσκοι του δεν με ικανοποιούν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 ξεθάβω αυτό το θρεντ και συμπληρώνω Διάφανα Κρίνα-μπλε Χειμώνας Διάφανα Κρίνα-Είναι που όλα ήρθανε αργά Μωρά στη φωτιά-Το παιχνίδι Μωρά στη φωτιά-μανιφέστο (ο elektrik-eye να ναι καλά γι αυτά) Τρύπες-Είμαι Ελαφρύς Τρύπες-Γιορτή Τρύπες-Μέσα στην νύχτα των άλλων Τρύπες-Χάρτινο Τσίρκο Τρύπες-Εδώ Τρύπες-Ταξιδιάρα Ψυχή Τρύπες-Πάρτυ στον 13ο όροφο Τρύπες-Η μάσκα που κρύβεις Τρύπες-Εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Μικρέ, σου προτείνω επίσης τα: Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας - Όπως τα χιόνια.mp3 (καταθλιπτικο..) Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας.mp3 (κοβω φλεβες..) Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας - Τελευταία μέρα.mp3 (...:cry: ) Θα επανέλθω με περισσότερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Μόλις αγόρασα (επιτέλους) το "Εσείς οι φίλοι μου κι εγώ" του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, από το live στην Πετρούπολη το καλοκαίρι. 2πλό CD, bonus DVD και αφίσα (μικρή), μόνο € 20. Η απόλυτη πόρωση, τα έχω δει όλα! Τι Τρύπες, Διάφανα Κρίνα και βλακείες. Μια δεν πιάνουν μπροστά σε τέτοια live! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (13 Μάι. 2004 , 11:41) Μικρέ, σου προτείνω επίσης τα: Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας - Όπως τα χιόνια.mp3 (καταθλιπτικο..) Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας.mp3 (κοβω φλεβες..) Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας - Τελευταία μέρα.mp3 (...:cry: ) Θα επανέλθω με περισσότερα ;) Το έγινε η απώλεια συνήθεια μας το έχω... :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thaner (31 Μάρ. 2004 , 14:18) egw thelw na balw ta prassein aloga sto thema me to basisou panw sou alla kai to koryfaio stigmes... Με την ευκαιρεια..που εξαφανιστηκαν αυτοι; Οπως και που εξαφανιστηκαν οι "Φοβοι Του Πριγκηπα" ; Το νεο αιμα απο το 1997 και μετα σχεδον εξαφανιστηκε με λιγους να μενουν αλλα να εχουν μαλλον καθοδικη πορεια. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (13 Μάι. 2004 , 14:42) Με την ευκαιρεια..που εξαφανιστηκαν αυτοι; Οπως και που εξαφανιστηκαν οι "Φοβοι Του Πριγκηπα" ; Το νεο αιμα απο το 1997 και μετα σχεδον εξαφανιστηκε με λιγους να μενουν αλλα να εχουν μαλλον καθοδικη πορεια. :( Δυστυχώς και οι Τρύπες που είναι ιστορία του Ελληνικού ροκ διαλύθηκαν άδοξα... Απο τις συναυλίες πια μόνο τα Διάφανα Κρίνα πουλάνε δυστυχώς ακόμα... Δυστυχώς δύσκολα θα υπάρξουν τόσο καλά συγκροτήματα σαν και αυτά... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakxar Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Έχετε δει τα Διάφανα Κρίνα live? Τους είχα δει το 1998 στην Υδρόγειο. Κατα τη γνώμη μου, πάντα, είναι αίσχος.... Και όσους, αργότερα, είπα να μη πανε να τους δουν και τελικά πήγαν, έκλεγαν στο τέλος τα λεφτά τους... (σε 3-4 άτομα δηλ. σε διαφορετικές εμφανίσεις). Στο CD είναι αρκετά καλυτεροι απ'ότι στη σκηνή.. Είναι καθαρά δική μου άποψη και δε θέλω να τη συμμεριστείτε αλλά όσοι δεν τους έχουν δει αν θα πάνε ίσως καταλάβουνε... Εγώ προτείνω από Ελληνόφωνο (... και μπάντες που δεν υφίσταντε πια όπως...) - Λώλαμα (ψάξτε τους) - Μάσκες - Λευκή Συμφωνία - Λουδίας (πολύ γέλιο) - ΑμόλαΚαλούBand (πολύ γέλιο επίσης) - (αν θυμηθώ άλλα θα τα ποστάρω) Από Αγγλόφωνο - Ziggy Was (Θεοί) - Bocomoleck - Closer - Universal Trilogy - Deus ex Machina - (αν θυμηθώ άλλα θα τα ποστάρω, επίσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (13 Μάι. 2004 , 13:49) Τι Τρύπες, Διάφανα Κρίνα και βλακείες. Μια δεν πιάνουν μπροστά σε τέτοια live! Τουλάχιστον δε ξεπουλήθηκαν όπως ο "Βασιλάκης" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 O Bασιλάκης είναι που εδώ και 30 χρόνια γεμίζει γήπεδα. Στο Βασιλάκη πάνε τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους. Του Βασιλάκη τα περισσότερα παλιά τραγούδια είναι επίκαιρα. Όταν λες ξεπουλήθηκε τι εννοείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Με τον Βασίλη μεγάλωσαν γενιές και γενιές μεταξύ των οποίων οι γονείς μου αλλά κι εγώ και πολλοί συμαθητές μου... Τα τραγούδια του όπως είπες δεν είναι απλά επίκαιρα αλλά κορυφαία και μπορούν να σε συγκινήσουν ειδικά αν αναλογιστείς το πότε και γιατί γράφτηκαν. Τα ακούω και ποτέ δεν ένιωσα ότι είναι "παλιά" ή ξεπερασμένα.. Το "ξεπούλημα" στο οποίο αναφέρθηκα αφορά σε ατυχείς επιλογές του καλλιτέχνη σχετικά με εμφανίσεις του στην τηλεόραση και κάποιες συνεργασίες με καλλιτέχνες σα την Ευρυδίκη :whistle: Ένας ροκ καλλιτέχνης μου φαίνεται αδιανόητο να βγαίνει στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ειδικά αν κάτσεις καμία φορά και δεις το επίπεδο αυτών των εκπομπών θα καταλάβεις..... Αυτό που με απογοήτευσε περισσότερο είναι οι τελευταίοι του δίσκοι που πραγματικά κάθε άλλο παρά ποιοτικοί μπορούν να χαρακτηριστούν ή ροκ.... Τελικά είναι καλύτερα ένας καλλιτέχνης να αποσύρεται όταν δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει παρά να απογοητεύει έτσι το κοινό του :( Τα παραπάνω δεν είναι προσωπικές απόψεις αλλά εκφράζουν πολλά άτομα με τα οποία συζητάω για το ελληνικό ροκ. Ενδεχομένως κάποιοι να διαφωνούν. Σε αυτό που συμφωνούμε όμως οι περισσότεροι είναι ότι στην ιστορία του ελληνικού ροκ έχει παίξει ένα σπουδαίο ρόλο όπως κι ο Παύλος Σιδηρόπουλος κι οι Τρύπες. Όχι τυχαία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Jog άκουσε κι αυτά τα κομμάτια: Διάφανα Κρίνα - Κάτι σαράβαλες καρδιές - Βάλτε να πιούμε.mp3 (ίσως το κορυφαίο κομμάτι τους) Διάφανα Κρίνα - Κάτι σαράβαλες καρδιές - Κυριακή των Βαΐων.mp3 :cool: και τέλος ένα που με πονάει πάρα πολύ, ειδικά αυτές τις μέρες: Διάφανα Κρίνα - Είναι που όλα ήρθαν αργά - Αν το βρεις.mp3 :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Δεν έχεις άδικο. Κι εγώ διαφωνώ με τις εμφανίσεις στην Κορομηλά. Ούτε κι εμένα μου άρεσε η συνεργασία με την Ευριδίκη. Από την άλλη τόσα χρόνια που ήταν απομονωμένος και δεν πάταγε σε εκδηλώσεις του (όπως εκέινα τα Χριστούγεννα στο δήμο Αθηνών) τι κέρδισε; Σου άρεσε εκείνη η κατάσταστη; Εξάλλου γιατί τον ακούς; Αν σου αρέσει η μουσική του, δε θα πρέπει να σε νοιάζει τόσο το προφίλ του και τι κάνει στη ζωή του. Τότε θα έπρεπε να σε ενοχλεί και ότι είναι ΚΚΕ. :p Για την ποιότητα των CD συμφωνώ. Το "Ένοχος Χωρίς Αιτία", είναι όλο του Ξυδούς. Η Μinos τον πίεσε να το βγάλει. Το "Χαμένες Αγάπες" πάλι είναι κυρίως του Κροκίδη. Ίσα-ίσα που μπορείς να πεις πως του έκανε χάρη και τον βοήθησε τον μικρό :p Είναι λίγο διαφορετικά απο το γνωστό του στυλ, αλλά δεν είναι και τόοοοσο χάλια πια. Γενικά το "ξεπουλήθηκε" πάει πολύ. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (13 Μάι. 2004 , 16:33) Δεν έχεις άδικο. Κι εγώ διαφωνώ με τις εμφανίσεις στην Κορομηλά. Ούτε κι εμένα μου άρεσε η συνεργασία με την Ευριδίκη. Από την άλλη τόσα χρόνια που ήταν απομονωμένος και δεν πάταγε σε εκδηλώσεις του (όπως εκέινα τα Χριστούγεννα στο δήμο Αθηνών) τι κέρδισε; Σου άρεσε εκείνη η κατάσταστη; Εξάλλου γιατί τον ακούς; Αν σου αρέσει η μουσική του, δε θα πρέπει να σε νοιάζει τόσο το προφίλ του και τι κάνει στη ζωή του. Τότε θα έπρεπε να σε ενοχλεί και ότι είναι ΚΚΕ. :p Για την ποιότητα των CD συμφωνώ. Το "Ένοχος Χωρίς Αιτία", είναι όλο του Ξυδούς. Η Μinos τον πίεσε να το βγάλει. Το "Χαμένες Αγάπες" πάλι είναι κυρίως του Κροκίδη. Ίσα-ίσα που μπορείς να πεις πως του έκανε χάρη και τον βοήθησε τον μικρό :p Είναι λίγο διαφορετικά απο το γνωστό του στυλ, αλλά δεν είναι και τόοοοσο χάλια πια. Γενικά το "ξεπουλήθηκε" πάει πολύ. :( Θα απαντήσω παράγραφο παράγραφο :) Άρα καταλαβαίνεις σε τι αναφερόμουν λέγοντας ότι ξεπουλήθηκε ;) Ειλικρινά, όταν απέρριψε την εμφάνιση στο σύνταγμα παρέα με τον Πανταζή και τους άλλους πανηγυρτζίδες το χάρηκα πάρα πολύ και εκτίμησα πολύ αυτή την πράξη του. Ειδικά ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης σα τον Βασίλη έχει την άνεση να πει όχι σε κάτι που δεν τον εκφράζει. Μα ένας ροκ καλλιτέχνης που μιλάει μέσα από τα τραγούδια του για την πάλη ενάντια στο σύστημα (γενικά αναφέρομαι) και στέλνει "χαιρετίσματα στην εξουσία" :cool: δε μπορεί να γίνεται πχ υπουργός. Υπάρχει μια ασυνέπεια τότε λόγων κι έργων. Το ότι είναι ΚΚΕ δείχνει ότι έχει μια πολιτική τοποθέτηση, κάτι το απόλυτα θεμιτό εφόσον είναι ενεργός πολίτης (άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με αυτή του την τοποθέτηση) Δεν ξέρω αν είναι λίγο χάλια ή πολύ, πάντως είναι ανάξια τα κομμάτια για έναν θρύλο του ροκ σαν αυτόν. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgia00 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Μπορεί ο Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει σε όλες τις συναυλίες του ΚΚΕ μπορεί να εχει στις διάφορες συναυλίες εκνευριστικούς ανερχόμενους τραγουδιστές που τραγουδάνε τα καλύτερά του τραγούδια (είχαμε ξενερώσει το περασμένο καλοκαίρι όλοι όταν μια ξανθια "εκτέλεσε" το "για τον παράδεισο") Μπορεί να είναι περισσότερο "εμπορικός" απ'ότι άλλοι τραγουδιστές του ιδιου είδους Αλλα ο Παπακωνσταντίνου ήταν είναι και θα είναι η κορυφή σε αυτό το είδος(και όχι μόνο) λίγοι μπορούν και υπάρχουν στην δισκογραφία τόσα χρόνια με τόση επιτυχία! Λίγοι μπορούν να κάνουν τραγούδια που να αγγίζουν την καρδιά,την ψυχή που να μπορούν να σε ξεσηκώσουν.. που να μπορείς να τα τραγουδάς όπου, όπως κ αν είσαι, ότι μουσική και αν προτιμάς! Λίγοι μπορεί να είναι και ροκάδες και τόσο ερωτικοί τραγουδιστές και και και!! και όπως πολύ εύστοχα είχα διαβάσει κάποϋ: "Ξεδιάντροπη κι ανόητη, τρελλή κι αμετανόητη, κακούργα, εγωίστρια, και ψευτοφεμινίστρια". Αυτά τα λόγια βγαίνουν από το στομα ενός ΤΡΕΛΛΑ ερωτευμένου. Γιατί αλλιώς θα της έλεγε "αει-σιχτίρ" και ...θα το ενοούσε! Σίγουρα λοιπόν δεν μπορέι να συγκρηθεί με κανένα συγκρότημα/τραγουδιστή που εβγαλέ κάποια τραγούδια και μετά εξαφανίστηκε.. Γιατι σίγουρα κανεις άλλος δεν μπορέι και επι δέκα + χρόνια να γεμίζει τα ίδια γήπεδα/θέατρα με κόσμο που έχει τον ίδιο ενθουσιασμό όπως στην πρώτη συναυλία!!! Και αν ο Παπακωνσταντίνου με τέτοια πορεία αμα γουστάρει να βγεί σε πρωινάδικα η να συνεργαστεί με την Ευριδίκη, δεν μπορεί να το κάνει, τότε ποιός μπορει?! και αγαπημένα απο το παπακωνσταντίνου: 1) για τον παράδεισο 2) πάρε με 3) αγαπάω και αδιαφορώ (rules) 4) σ'αγαπώ να προσέχεις 5) ίσως (σε κάλυψα? :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Ε είχα καταλάβει πάνω κάτω τι εννοούσες. Απλά ήθελα να βεβαιωθώ. Κι εγώ εκτίμησα την πράξη του, αλλά πάλι δε μου άρεσε αυτή η απομόνωση. Είπαμε ροκάς, αντίδραση κτλ. Αλλά όχι κι έτσι. Γενικά καλό είναι να μην είναι κάποιος υπερβολικός. Δεν είπα ποτέ να γίνει υπουργός. Εμένα προσωπικά δε με εκφράζουν τόσο τα τραγούδια του. Δεν τον ακούω γιατί τα πιστεύω. Τον ακούω γιατί έτσι απλά μου αρέσουν τα τραγούδια του, γιατί έχει φωνάρα, γιατί βγάζει τόση ενέργεια στα live του, γιατί είναι αιώνιος έφηβος και για τόσα άλλα. Γι΄αυτό ίσως δε με ενοχλεί ο "ξεπεσμός" του. Ας κάνει ότι θέλει. Ποσώς μ' ενδιαφέρει. Δική του είναι η ζωή και δε θα του πούμε εμείς τι να κάνει. Με αυτά ασχολούνται οι άλλοι στις μεσημεριανές εκπομπές. Τον καιρό που μιλάγε για επανάστασεις, τα εννοούσε. Οι καιροί εκείνοι πέρασαν όμως. Όλοι συμβιβάζονται κάποτε. Αυτό έλειπε στα 50 του να μιλάει για επαναστάσεις και να τα εννοεί. Είδαμε και τους άλλους "επαναστάτες". Που είναι; Κακά τα ψέματα μόνο αυτός επέζησε. Όταν η ελληνική ροκ παραπαίει, αυτός γεμίζει ακόμα τα γήπεδα.. Και τελικά αυτό είναι που μένει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts