asymvivastos Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (31 Μάρ. 2004 , 12:50) Συνήθως από το Google ή/και την Altavista βρίσκω αυτά που θέλω. Ωραία ιδέα είναι κάποια utilities που συνδυάζουν πολλές search engines, αλλά όταν είχα χρησιμοποιήσει ένα από αυτά -το Copernic συγκεκριμένα- δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Από τότε βέβαια έχει περάσει καιρός, οπότε μπορεί να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Google κατα κυριο λογο και στη συνεχεια yahoo για images. mcde δεν ξερω ποια εκδοση του Copernic ειχες δοκιμασει παντως η 6.1 pro ειναι πολυ καλη και με πολλες επιλογες. ;) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Google και αν θελω πολλες search engines μαζι τοτε copernic... Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Google Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 χρησιμοποιώ σύνηθως google και άμα δεν βρω αυτό που θέλω που συμβαίνει σπάνια στη συνέχεια yahoo! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 ego opio skefto ekini tin ora sinithos yahoo kai merikes fores google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kfran ( 4 Απρ. 2004 , 23:03) Αν χρησιμοποιεις Opera δεν το χρειαζεσαι αυτο γιατί έχει ήδη ενσωματωμένες πολλές από τις μηχανές αναζήτησης... ton opera xrisimopoio... alla epeidi oi perissoteroi exoun IE, proteino to http://www.groowe.com pou me exei volepsei xronia tora. oute diafimistika exei/stelnei, oute troei tipota porous, kai genika exei ametrites engine... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Νομίζω ο νικητής της δημοσκόπησης θα είναι ο google και με διαφορά! :up: Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyrax Δημ. April 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2004 Google 4 ever.. Δεν ξερω γιατί έγινε αυτο το threat.. :D "When you have nothing to lose, you have everything to fight for." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Και η κάλπη ανέδειξε το αυτονόητο: Google rulez! Και του χρόνου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts