brebosgeo Δημ. April 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 an doume posoi episkefthkan to thema kai posoi egrapsan kati mallon makria apo emas kai opou allou tixei,ginetai. epishs tha bgalw arketes foto apo usa gia na deite ti shmainei AMEA. epishs tha koitaksw na brw kapoio link na deite thn timwria parking se thesh amea,i epikindynhs prosperasews.to 3h fora tetoio paraptwma poli apla psaxneis driver i taxi,toso apla,alla pou na isxysei kati tetoio sthn ellada.kai na fame to ticketo tha pame sto gnwsto pou gnwrizei to grammatea tou boulefth klp klp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Μόλις γύρισα από ένα ταξίδι 15 ημερών σε τρεις χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία. Είμαστε τουλάχιστον μία γενιά πίσω σε αυτά τα θέματα! Οι άνθρωποι (που κάποτε ονομάζαμε "Βάρβαρους") σέβονται ακόμη και τους πεζούς (αν είναι δυνατόν να μου κάνει αυτό εντύπωση ενώ ζω στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό!...), όσο για τα ΑΜΕΑ η φροντίδα του κάθε πολίτη είναι πρωτοφανής για τα δικά μας "πολιτισμένα και ευρωπαϊκά" δεδομένα! Σημειώστε: "του κάθε πολίτη" δεν χρειάζεται η παρουσία αστυνομίας (δεν είδα αυξημένη αστυνόμευση, εκτός κι αν είναι ΤΟΣΟ διακριτική), απλά ο κάθε ένας φροντίζει να ακολουθεί βασικούς κοινωνικούς κανόνες (φανάρι, διάβαση, ράμπα, πεζοδρόμιο) για να ξεχωρίσει από μη κοινωνικά όντα (πχ ζώα και μερικοί απολίτιστοι "ευρωπαϊκοί" λαοί). Να σημειώσω και κάτι που δεν μπορώ να αποθανατίσω για τα "Κατορθώματα": Σε 15 ημέρες (κατά τις οποίες οδήγησα μεταξύ των 3 χωρών ένα σύνολο 1600 χλμ.) άκουσα 3 κορναρίσματα! Όσα ακριβώς άκουσα και από το αεροδρόμιο Μακεδονία μέχρι το σπίτι μου το βράδυ που επέστρεψα!... Θα συνεχίσω να ανανεώνω τα "κατορθώματα" διότι δεν μπορώ να μένω αμέτοχος και άπραγος σε τέτοια βιώματα (κάθε συμβολή σας δεκτή!). Επίσης τα επόμενά μου ταξίδια θα είναι σε τριτοκοσμικές χώρες διότι δεν αντέχω να θλίβομαι επειδή επιστρέφω στο σπίτι μου, στη γενέτειρα του πολιτισμού. Τουλάχιστον θα μάθω να εκτιμώ το γεγονός του ότι έχω αποχετευτικό σύστημα και τηλέφωνο και δεν θα γκρινιάζω για "ψιλά γράμματα" όπως σεβασμός στον συνάνθρωπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. April 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 arage file zoo ti na ftaiei kai emeis eimaste etsi?edw stis usa blepw oti oi ellines pou sthn ellada einai ntahdes odhgoi kai koitane na perasoun to kokkino na parkaroun paranoma klp,edw einai panagitses.giati?giati se sobaro paraptwma ksexnane thn adeia odhghshs.pantws iparxoun atipoi kanones edw pou tous sebontai oloi alla kai anthrwpia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 ειναι μεγαλο το προβλημα στην Ελλαδα , οπως και σε πολλα αλλα πραγματα εχουμε μεινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ σε αυτο το μειζον θεμα. ποια USA και Βρετανια μου λετε τωρα???? ετυχε να παω Βουλγαρια ( Σοφια ) περσι και επαθα την πλακα μου εκει ( σε μια χωρα που μεχρι πριν λιγα χρονια θεωρηθηκε χωρα "τριτου κοσμου" ) , οπου υπηρχε σκαλοπατι υπυρχε και ραμπα , σε καθε διασταυρωση υπηρχε ραμπα. δυστυχως πρεπει να ντρεπομαστε να λεμε οτι ειμαστε "ευρωπαικη χωρα" μαλλον χωρα "τριτου κοσμου" ειμαστε σε τετοια θεματα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (30 Μάρ. 2004 , 16:43) pistevetai oti iparxei aristh prosbash? poli kalh metria prepei na parei kai alla metra i politeia Eimaste 10 xronia epioikos piso apo tis ypoloipes xores se themata pou aforoun ta amea. :wacko: Milao ek peiras kathoti kai ego atomo me eidikes anagkes eimai ! :blink: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 ανυπαρκτη! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkotsis Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Ειμαστε πολλα χρονια πισω.Οχι σε υποδομη,αλλα σε νοοτροπια.Τι να το κανω αν υπαρχει ραμπα και εγω παρκαρω μπροστα της? Πρεπει πρωτα να αποκτησουμε συνειδηση και μετα η υποδομη ειναι ευκολη. :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/AlexKotsis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexkotsis (25 Απρ. 2004 , 03:48) Ειμαστε πολλα χρονια πισω.Οχι σε υποδομη,αλλα σε νοοτροπια.Τι να το κανω αν υπαρχει ραμπα και εγω παρκαρω μπροστα της? Πρεπει πρωτα να αποκτησουμε συνειδηση και μετα η υποδομη ειναι ευκολη. :cool: Εγώ θα πρόσθετα και ΠΑΙΔΕΙΑ !!! :whistle: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (24 Απρ. 2004 , 16:20) arage file zoo ti na ftaiei kai emeis eimaste etsi?edw stis usa blepw oti oi ellines pou sthn ellada einai ntahdes odhgoi kai koitane na perasoun to kokkino na parkaroun paranoma klp,edw einai panagitses.giati?giati se sobaro paraptwma ksexnane thn adeia odhghshs.pantws iparxoun atipoi kanones edw pou tous sebontai oloi alla kai anthrwpia Φίλε brebosgeo, σίγουρα μας λείπει η παιδεία (όπως πολύ σωστά τονίζει ο sv2evs). Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, εγώ, εσύ και άλλοι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι είχαμε καμία ιδιαίτερη παιδεία; Εμείς γιατί "ξυπνήσαμε" και διαφοροποιηθήκαμε από τον κανόνα; Πιστεύω ότι όλοι είμαστε "βολεψάκηδες"! Δεν παραπονιόμαστε (πχ) που δεν γίνεται έλεγχος στα ΚΤΕΟ γιατί μετά θα αναγκαστούμε και εμείς να έχουμε σωστό αυτοκίνητο πράγμα που σημαίνει κόπο και έξοδα! (το λέω γιατί πήγα στο ΚΤΕΟ μόλις γύρισα από το ταξίδι και είδαν ΜΟΝΟ τα φρένα μου!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!) Εάν, βέβαια, μία μέρα ένα αυτοκίνητο ή φορτηγό πλημμελώς συντηρημένο σκοτώσει το παιδί μας θα αρχίσουμε να ζητάμε ευθύνες....(είπαμε όμως: όχι σωστό έλεγχο οχημάτων γιατί μας κοστίζει!...) Με παρόμοιο τρόπο, εάν κάποιος θέλει να σεβαστεί τα ΑΜΕΑ θα πρέπει να κοπιάσει για να βρει μέρος στάθμευσης ή να πληρώσει για ενοίκιο θέσης. Κατά συνέπεια (αφού δεν θα τιμωρηθεί ποτέ) γιατί να το "παίξει ποιοτικός & politically correct" αφού δεν τον συμφέρει; Όπως και με το ΚΤΕΟ, θα πρέπει να "την πατήσει" με κάποιον τρόπο για να αρχίσει να το σκέφτεται. Ένας από τους τρόπους που μπορεί κάποιος να "την πατήσει" είναι να τον φωτογραφήσω και να μπει στα κατορθώματα :) Βέβαια, επειδή τέτοιοι τύποι (χαμηλού πνευματικού και πολιτισμικού επιπέδου) δεν πτοούνται εύκολα από τέτοια πράγματα, ένας άλλος τρόπος να "την πατήσουν" είναι η γενική κατακραυγή από τους υπόλοιπους! Πιστεύω ότι, ένας βασικός λόγος φίλε brebosgeo που όλοι οι περήφανοι νταήδες ελληνάρες (εγώ τους λέω "Τσολιάδες") είναι παναγίτσες στο εξωτερικό, εκτός από τον φόβο της αστυνόμευσης, είναι και ο φόβος της γενικότερης κατακραυγής. Σε μία χώρα που οι κάτοικοί της παιδεύονται, κοπιάζουν και ξοδεύονται για να διατηρήσουν ένα επίπεδο, δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να παρκάρεις επάνω στο πεζοδρόμιό τους!!!!! Το έχουν για να περπατούν τα παιδιά τους!!! Αυτοί κορόιδα είναι που πληρώνουν για μία θέση στάθμευσης; Εάν δοκιμάσει κανείς να παρκάρει σε πεζοδρόμιο, διάβαση ή ράμπα για ΑΜΕΑ σε χώρα της ΕΕ οι πιθανότητες είναι: 1) θα τον βρίσουν όσοι είναι εκεί και θα τον απειλήσουν για να φύγει (το έχω δει στη Βρετανία) 2) θα τον "καρφώσουν" στην αστυνομία για "να μάθει" (εκεί πώς έρχεται αμέσως η αστυνομία; Όλοι τηλεφωνούν για να μη μείνει ο παραβάτης ατιμώρητος!) Για να συνοψίσω (πολλά γράφω τώρα τελευταία!..). Πιστεύω ότι για να διορθωθούμε πρέπει να φροντίζουμε, με κάποιο τρόπο, όσοι μας "κάνουν τη ζωή δύσκολη" και μας δυσφημούν να "την πατάνε" (και να μην τα αφήνουμε όλα σε ένα απροσδιόριστο "κράτος"). Οι τρόποι που, εγώ προσωπικά, έχω σκεφτεί και εφαρμόζω είναι οι εξής: 1) τους φωτογραφίζω, μπας και ρεζιλευτούν και βάλουν μυαλό, 2) καλώ την αστυνομία για ΚΑΘΕ όχημα που με ενοχλεί (βέβαια, επειδή προς το παρόν πιστεύω ότι είμαστε λίγοι αυτοί που αντιδρούμε, κανείς δεν μας δίνει σημασία. Εάν όμως φτάσουμε κάποτε σε σημείο να δέχεται η αστυνομία κάθε μέρα χίλια τηλεφωνήματα από διάφορους, δεν μπορεί, κάτι θα κάνει!) 3) έχω παραγγείλει αυτοκόλλητα (όπως αυτά που είχαν κάποτε τα ΑΜΕΑ) που λένε ότι "Αυτό το αυτοκίνητο ενοχλεί!" και θα τα κολλάω στο οπτικό πεδίο του οδηγού κάθε αυτοκινήτου που ενοχλεί (εάν ο οδηγός έχει αντίρρηση, ας φωνάξει την αστυνομία :lol: :lol: :lol: ). Νομίζω ότι όσο περισσότεροι αντιδρούμε (με όποιο τρόπο θεωρεί κατάλληλο ο καθένας μας) τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να αλλάξουμε την καθημερινή ζωή μας. Η απραξία και η απάθεια βοηθούν μόνο τους ασυνείδητους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (25 Απρ. 2004 , 12:35) 3) έχω παραγγείλει αυτοκόλλητα (όπως αυτά που είχαν κάποτε τα ΑΜΕΑ) που λένε ότι "Αυτό το αυτοκίνητο ενοχλεί!" και θα τα κολλάω στο οπτικό πεδίο του οδηγού κάθε αυτοκινήτου που ενοχλεί (εάν ο οδηγός έχει αντίρρηση, ας φωνάξει την αστυνομία :lol: :lol: :lol: ). Νομίζω ότι όσο περισσότεροι αντιδρούμε (με όποιο τρόπο θεωρεί κατάλληλο ο καθένας μας) τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να αλλάξουμε την καθημερινή ζωή μας. Η απραξία και η απάθεια βοηθούν μόνο τους ασυνείδητους. Θέλω και εγώ....που μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί ; Στους κατα τόπους συλλόγους δεν υπάρχουν ; Εγώ φυσικά δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα :blink: , καθώς βέβαια δεν είμαι σε αναπηρικό καροτσάκι ή κάτι παρόμοιο και μπορώ να κυκλοφορώ και με δίκυκλο μηχανάκι αλλά έχω δει :mad: ΑΠΕΙΡΕΣ:mad: φορές παρόμοια παρκαρίσματα...Και θα ήθελα μια φορά να το κάνω αυτό σε μερικούς έξυπνους... :whistle: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 file zoo,kalh h prospatheia kai simfwnw se ola ta proanaferthenta. epeidh otan hmoun athina kai otan girisw panta kikloforw me to lewforeio gia th doulia,giati de thelw na eknevrizomai sthn poreia pros kentro kai oute na plhrwnw parking,mou kanei entypwsh pws stis theseis gia atoma me eidikes anages pou exei sto lewforeio,mono tetoia atoma de kathontai. an bebaia tous kaneis parathrhsh tote arxizoun ta gnwsta.tha prepei o idios o odhgos na tous katebazei alla na einai eksousiodothmenos. otan mia fora eipa se enan na katebasei mia katw mou eipe pws eixe munithei apo mia pos dithen thn ebrise kai eixe kai martyres h allh.opote ti na leme me tis mpounies de ginetai tipota. ase pou sto dromo pou menw tritwnos sth diastavrwsh me ag.aleksandrou,opoios gnwrizei apo p.falhro kathe mera parkaroun oloi oi asxetoi sth gwnia.to gelio einai tis kiriakes pou pane sthn ekklhsia kai triploparkaroun.oi anthrwpoi ths ekklhsias bebaia.toso kala. alla thimamai ena peristatiko sth thessaloniki,pou eixe minithei kapoios giati eixe balei kagelo sth skala nomizw.epipedo e? bravo mas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melodos Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ για τους νόμους. Είμαι ραδιοερασιτέχνης από μικρό παιδί 16 χρόνων ηταν τότε ο μόνος τρόπος για εμένα να έρθω σε επαφή με τον έξω κόσμο και τώρα είμαι 36 εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθώ να Πάρο μέρος στης εξετάσεις για το πτυχίο του ραδιοερασιτέχνη. ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΙ δεν μου δίνουν το δικαίωμα γιατί δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ… Και δεν έχω απολυτήριο δημοτικού διότι είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες!!! κατά την γνώμη μου αυτό δεν είναι αιτία είναι αφορμή… Και είναι αφορμή εφόσον μου πρότεινα ότι με 1300 εύρο θα μου φέρνανε το πτυχίο στο σπίτι… Τελικά αναρωτιέμαι ποιος είναι ο παράνομος εγώ που δεν το πτυχίο και συνεχίζω να εχτπεμπο η εκείνοι οι οποίοι πουλάνε τους νόμους… Τελικά οι νόμοι σε αναγκάζουν να είσαι παράνομος…… Παράθεση http://grjava.com/anim/t/gre1.gifΛέσχη Μελωδός ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. April 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 to kako file melode einai,oti den efarmozontai oi nomoi.an efarmozontan tha zousame kalitera.kala tha itan na tous sthseis mia pagida.giati se ligo sthn ellada tha efarmozetai o nomos tou merphy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melodos Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Το κακό είναι ότι εφαρμόζουν τους νόμου όταν και όπως εκείνη θέλουν και εμείς δεν μπορούμε να κάμουμε τυπωτά τώρα για τον ΜΕΡΦΥ και τους νόμους του αυτό είναι άλλο θέμα Παράθεση http://grjava.com/anim/t/gre1.gifΛέσχη Μελωδός ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sv2evs (25 Απρ. 2004 , 12:41) Θέλω και εγώ....που μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί ; Στους κατα τόπους συλλόγους δεν υπάρχουν ; Εγώ φυσικά δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα :blink: , καθώς βέβαια δεν είμαι σε αναπηρικό καροτσάκι ή κάτι παρόμοιο και μπορώ να κυκλοφορώ και με δίκυκλο μηχανάκι αλλά έχω δει :mad: ΑΠΕΙΡΕΣ:mad: φορές παρόμοια παρκαρίσματα...Και θα ήθελα μια φορά να το κάνω αυτό σε μερικούς έξυπνους... :whistle: Μπορείς να τα παραγγείλεις από οποιαδήποτε εκτυπωτική επιχείρηση (που κάνει επαγγελματικές κάρτες κλπ) με όποιο περιεχόμενο θέλεις. Επίσης μπορείς να επιλέξεις εάν το χαρτί και η κόλλα θα είναι τέτοια που να αφαιρούνται εύκολα ή όχι (θα πρότεινα το εύκολα για να μη γίνουμε απολίτιστοι στο όνομα του πολιτισμού!). Άσχετο, πρόσφατα ήμουν στο σπίτι ενός φίλου στη Θεσ/νίκη και από το μπαλκόνι του φωτογράφησα έναν άνθρωπο σε αναπηρικό καροτσάκι να προσπαθεί να περάσει απέναντι, ευτυχώς γι' αυτόν με τη βοήθεια ενός άλλου ανθρώπου. Δείτε στα κατορθώματα από πού έπρεπε να περάσουν.... Απογοητευτικό θέαμα!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (30 Απρ. 2004 , 21:33) Μπορείς να τα παραγγείλεις από οποιαδήποτε εκτυπωτική επιχείρηση (που κάνει επαγγελματικές κάρτες κλπ) με όποιο περιεχόμενο θέλεις. Επίσης μπορείς να επιλέξεις εάν το χαρτί και η κόλλα θα είναι τέτοια που να αφαιρούνται εύκολα ή όχι (θα πρότεινα το εύκολα για να μη γίνουμε απολίτιστοι στο όνομα του πολιτισμού!). Άσχετο, πρόσφατα ήμουν στο σπίτι ενός φίλου στη Θεσ/νίκη και από το μπαλκόνι του φωτογράφησα έναν άνθρωπο σε αναπηρικό καροτσάκι να προσπαθεί να περάσει απέναντι, ευτυχώς γι' αυτόν με τη βοήθεια ενός άλλου ανθρώπου. Δείτε στα κατορθώματα από πού έπρεπε να περάσουν.... Απογοητευτικό θέαμα!... Χάλια είναι η κατάσταση....τέλος πάντων...μεγάλη κουβέντα ανοίξαμε... :wacko: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Πιστευω να ακουσατε στις ειδησεις το τι τραβηξε ενας συμπολιτης μας...ειχε ο ανθρωπος δικη του θεση για παρκινγκ με τις γνωστες ταμπελες που επιτρεπουν μονο το δικο του αυτοκινητο,και πηγε καποιος μ@λ@κας και παρκαρε στη θεση του.Ε αναγκαστηκε ο ανθρωπος οντας και σε καροτσακι και μη αντεχοντας την ταλαιπωρια να βρει αλλου,να διπλοπαρκαρει στο ιδιο σημειο.Ε ηρθε η τροχαια,του εκοψε κληση παρολο που φαινοταν οι πινακιδες του και στις ταμπελες και το κορυφαιο,ΔΕΝ εγραψε η τροχαια αυτον που ειχε παρκαρει παρανομα στην ειδικη θεση... Ελλας το μεγαλειο σου.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (30 Απρ. 2004 , 23:43) Πιστευω να ακουσατε στις ειδησεις το τι τραβηξε ενας συμπολιτης μας...ειχε ο ανθρωπος δικη του θεση για παρκινγκ με τις γνωστες ταμπελες που επιτρεπουν μονο το δικο του αυτοκινητο,και πηγε καποιος μ@λ@κας και παρκαρε στη θεση του.Ε αναγκαστηκε ο ανθρωπος οντας και σε καροτσακι και μη αντεχοντας την ταλαιπωρια να βρει αλλου,να διπλοπαρκαρει στο ιδιο σημειο.Ε ηρθε η τροχαια,του εκοψε κληση παρολο που φαινοταν οι πινακιδες του και στις ταμπελες και το κορυφαιο,ΔΕΝ εγραψε η τροχαια αυτον που ειχε παρκαρει παρανομα στην ειδικη θεση... Ελλας το μεγαλειο σου.. :( Παρασημοφορείστε τον τρόχονόμο που έδωσε την κλήση για την πολύ οξεία όραση του.... :blink: :blink: :blink: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Βασικά έπρεπε να είχε καλέσει αυτός την τροχαία για να γράψει τον ανεγκέφαλο μαλάκα που πάρκαρε στη θέση του... Από τη στιγμή που παρανόμησε και αυτός έχασε το (άπειρο) δίκιο του... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melodos Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 :alien:ΝΑΙ κι’ αν είχε καλέσει την τροχαία ποιο μπροστά μην είμαστε και τόσο σίγουρη ότι θα εύρισκε το δίκιο του μιλάω εχτ πήρας Παράθεση http://grjava.com/anim/t/gre1.gifΛέσχη Μελωδός ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts