Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ολα καλα με την 4αρα. Η μεγαλη διαφορα που καταλαβαινω ειναι στην ραμ. και εμφανισιακα βεβαια και σε εφαρμογες οπως τον chrome. Δεν βρισκω ομως επιλογες που ειχε πριν οπως δεδομενα φοντου, συνεχης ροη δεδομενων , προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας , λειτουργια αυτοκινητου . Μηπως ξερετε που τα βρισκω? επισης αν ξερετε μερικα 'τιπς' για την 4αρα ή τιποτα κρυφα μενου? Edited by giannis_24

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον κατεβασα το htc sync,v3.3 κατι τετοιο εαν θυμαμαι καλα,το εγκατεστησα,ολα οκ.

Μετα κατεβασα την WWE RUU V4.0 14.01.401.2,και εδω ολα καλα,

Συνδεω το κντ στο laptop,τρεχω το σχετικο αρχειο με την rom,αλλα βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει συσκευη συνδεδεμενη.....γμτ.

Ολα αυτα σε laptop με win 8.1 64 bit,δοκιμασα και με το προγραματακι για προβληματα συμβατοτητας,αλλα παλι τπτ.

Καμια ιδεα??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Λοιπον κατεβασα το htc sync,v3.3 κατι τετοιο εαν θυμαμαι καλα,το εγκατεστησα,ολα οκ.

Μετα κατεβασα την WWE RUU V4.0 14.01.401.2,και εδω ολα καλα,

Συνδεω το κντ στο laptop,τρεχω το σχετικο αρχειο με την rom,αλλα βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει συσκευη συνδεδεμενη.....γμτ.

Ολα αυτα σε laptop με win 8.1 64 bit,δοκιμασα και με το προγραματακι για προβληματα συμβατοτητας,αλλα παλι τπτ.

Καμια ιδεα??

Συνδεσες το κινητό σου με το PC σου πριν εγκαταστησεις την ROM σου,ώστε να περαστούν οι drivers της HTC??

Σε κατάσταση μονάδας δίσκου.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Συνδεσες το κινητό σου με το PC σου πριν εγκαταστησεις την ROM σου,ώστε να περαστούν οι drivers της HTC??

Σε κατάσταση μονάδας δίσκου.

Πρεπει να περασω πρωτα το htc sync,v3.3,και μετα να συνδεσω το κντ?(χαζη ερωτηση βεβαια.......)

Πρεπει να περασω πρωτα το htc sync,v3.3,και μετα να συνδεσω το κντ?(χαζη ερωτηση βεβαια.......)

Σύνδεσε το κινητό στο pc σου σαν μονάδα δίσκου για να το αναγνωρίσει το pc σου και μετά γυρνά το σε κατάσταση φόρτισης και περνα την ρομ.

My Device:

Σύνδεσε το κινητό στο pc σου σαν μονάδα δίσκου για να το αναγνωρίσει το pc σου και μετά γυρνά το σε κατάσταση φόρτισης και περνα την ρομ.

Δυστηχως τα δοκιμασα και αυτα,αλλα οταν παω να περασω την rom μου βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει συσκευη,αλλα στις συσκευες μου στο laptop,υπαρχει σαν androd phone.......κατι αλλο να δοκιμασω??

Κατα τα αλλα μιλαμε για ενα εξαιρετικο κντ.......

Καλησπερα παιδια, εχω θεμα με την εκπομπη κυψελης ενω ειναι απενεργοποιημενη στην χρηση μπαταριας την βλεπω και 'τρεχει' κανονικα. μηπως ξερετε τι 'παιζει' ?

Δυστηχως τα δοκιμασα και αυτα,αλλα οταν παω να περασω την rom μου βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει συσκευη,αλλα στις συσκευες μου στο laptop,υπαρχει σαν androd phone.......κατι αλλο να δοκιμασω??

Κατα τα αλλα μιλαμε για ενα εξαιρετικο κντ.......

Την καρτα sd την βλεπει κανονικα,εαν το βαλω σαν επιλογη.Αλλα την rom δεν την περναει ...........HELP.........:)

Δεν εχω και κανα pc με 7ρια η με xp να δοκιμασω........

• 1 month later...
Καλησπερα σας επειδη αυτο το κινητο εχει η αδερφη μου θα μπορουσε κάποιος να με πει αν υπαρχει καπου εδω μεσα ή αλλου οδηγος για το πως να περασω custom recovery ετσι ώστε μετα να περασω και καποια custom rom? Το κινητο φοραει την 4.04 . Και αν θελετε να με προτεινετε καποια σταθερη ρομ που εχετε βαλει εσεις γιατι λιγο που εψαξα για custom rom απλα χανεσαι στη θαλασσα που εχουν βγει για αυτο το κινητο. Μην με πειτε για root ξερω στη πρωτη σελιδα εχει λινκ το διαβασα ήδη αλλά νομιζω εκεινο αναφερεται για οταν εισαι σε 2.3 δεν ξερω αν θελει αλλιως να γινει στην 4.04. Αλλα ετσι και αλλιως θελω να βαλω custom rom που όλες ειναι ετσι και αλλιως root ή κανω λαθος? Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοήθεια Edited by tzivas31

• 3 weeks later...
Καλησπερα σας επειδη αυτο το κινητο εχει η αδερφη μου θα μπορουσε κάποιος να με πει αν υπαρχει καπου εδω μεσα ή αλλου οδηγος για το πως να περασω custom recovery ετσι ώστε μετα να περασω και καποια custom rom? Το κινητο φοραει την 4.04 . Και αν θελετε να με προτεινετε καποια σταθερη ρομ που εχετε βαλει εσεις γιατι λιγο που εψαξα για custom rom απλα χανεσαι στη θαλασσα που εχουν βγει για αυτο το κινητο. Μην με πειτε για root ξερω στη πρωτη σελιδα εχει λινκ το διαβασα ήδη αλλά νομιζω εκεινο αναφερεται για οταν εισαι σε 2.3 δεν ξερω αν θελει αλλιως να γινει στην 4.04. Αλλα ετσι και αλλιως θελω να βαλω custom rom που όλες ειναι ετσι και αλλιως root ή κανω λαθος? Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοήθεια

κοίτα μερικές σελίδες πίσω, θα βρεις links από XDA αναλόγως το hboot που έχει η συσκευή σου.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

κοίτα μερικές σελίδες πίσω, θα βρεις links από XDA αναλόγως το hboot που έχει η συσκευή σου.

Ναι οταν λες μερικες σελιδες πισω λιγο πιο συγκεκριμενα? Γιατι ειναι 306 σελιδες ποσο πισω?

• 1 month later...
Παιδια καλησπερα. Σας παρακαλω πολυ αν ξερει καποιος απο που μπορω να αγορασω μια καλη μπαταρια για το τηλεφωνο που να μην χαλαει μετα απο 2 3 μηνες γιατι απο αυτες του ebay δεν κρατανε πολυ 'δυναμη'....

Παιδια καλησπερα. Σας παρακαλω πολυ αν ξερει καποιος απο που μπορω να αγορασω μια καλη μπαταρια για το τηλεφωνο που να μην χαλαει μετα απο 2 3 μηνες γιατι απο αυτες του ebay δεν κρατανε πολυ 'δυναμη'....

Θα πάρεις μια γνήσια της htc όπως αυτή.... http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-HTC-DESIRE-S-REPLACEMENT-BAS530-EXTERNAL-BATTERY-BG32100-BA-S530-1450mAh-/141066654305?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item20d83a5261

Αλλιώς πάρα πολύ καλή είναι η mugen 1800 http://mugen.co/mugen-power-1800mah-extended-battery-for-htc-desire-s-s510e.html

My Device:

Εγώ πήρα 2 τέτοιες από ebay αλλά δεν είδα καμιά σπουδαία διαφορά

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

petros11 καταρχην σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες. H μπαταρια του ebay πρεπει να ειναι μια απο τα ιδια, αλλα και τα 30 ευρω που θελει η αλλη ειναι καπως..

petros11 καταρχην σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες. H μπαταρια του ebay πρεπει να ειναι μια απο τα ιδια, αλλα και τα 30 ευρω που θελει η αλλη ειναι καπως..

Δυστυχώς αν θες κάτι καλύτερο όπως λες πέρα από το ebay πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω. Πάντως αξίζει για αυτήν. Μια φορά θα τα δώσεις και θα ξεμπερδέψεις. ;)

My Device:

Χρησιμοποιώ μια Anker 1600mah εδώ και 2 χρόνια, χωρίς πρόβλημα. Στην αρχή μάλιστα που ήταν φρέσκια κράταγε 2 ώρες παραπάνω από τη μαμά.

[ATTACH]42297[/ATTACH]

Δυστυχώς αν θες κάτι καλύτερο όπως λες πέρα από το ebay πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω. Πάντως αξίζει για αυτήν. Μια φορά θα τα δώσεις και θα ξεμπερδέψεις. ;)

petros11 αν την παρω απο mugen απο ποια χωρα θα ερθει η μπαταρια? ποιος τροπος πληρωμης ειναι καλυτερος και ποιο νομισμα (euro i $) και ποσες μερες θα κανει να ερθει?

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρησιμοποιώ μια Anker 1600mah εδώ και 2 χρόνια, χωρίς πρόβλημα. Στην αρχή μάλιστα που ήταν φρέσκια κράταγε 2 ώρες παραπάνω από τη μαμά.

[ATTACH]42297[/ATTACH]

kted απο ποιο σαιτ την πηρες και ποσο?

kted απο ποιο σαιτ την πηρες και ποσο?

Από το Amazon, 15€ με τα ταχυδρομικά.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005LU2T1C

Τελικά 1 χρονο την έχω, αλλά κανένα πρόβλημα.

Edited by kted

• 1 month later...
Παιδια εχω το κινητο htc desire s με την 4.04 και θελω να να το ροοταρω και να βαλω καποια καλη και πληρες λειτουργικη custom rom. Επειδη εχω διαβασει ποσους οδηγους και εδω και στο xda ήθελα να ρωτησω με 4.0.4 που ειμαι τωρα μπορω να ακολουθησω τον οδηγο με το revolutionary ή θα πρεπει να ακολουθησω καποιον αλλο οδηγο? Και αν πρεπει να ακολουθησω αλλον ποιον προτεινεται και μετα για custom απο οσες εχετε δοκιμασει ποια σας εκατσε καλυτερα? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια και καλη ανασταση

• 4 months later...
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το κινητο θα γυρισει στην πρωτη εκδοση android που ειχε οταν το αγορασα? (τωρα ειμαι 4.0.4). Επισης αν ξερει κανενας απο που μπορω να δω λεπτομερεστατα πως να κανω ροοτ το τηλεφωνο

Για το root μπορείς να δεις σε προηγούμενες σελίδες εδώ πέρα! Η αναζήτηση θα σε βοηθήσει! Σχετικά με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η συσκευή θα μείνει στην έκδοση που έχεις ;-)
Τhe end of an era...

• 2 weeks later...
Καλησπερα πριν καιρο ειχε πει ενας φιλος για μια μπαταρια της mugen http://mugen.co/mugen-power-1800mah-extended-battery-for-htc-desire-s-s510e.html Θελω να ρωτησω αν αυτο το σαιτ ειναι το αυθεντικο της εταιριας ή απομιμηση? οποιος ξερει σιγουρα να απαντησει

Καλησπερα πριν καιρο ειχε πει ενας φιλος για μια μπαταρια της mugen http://mugen.co/mugen-power-1800mah-extended-battery-for-htc-desire-s-s510e.html Θελω να ρωτησω αν αυτο το σαιτ ειναι το αυθεντικο της εταιριας ή απομιμηση? οποιος ξερει σιγουρα να απαντησει

Καλησπέρα, εγώ το είχα προτείνει και ναι είναι το αυθεντικό αυτό.. Εγώ τουλάχιστον από κει έχω παραγγείλει και ήρθε χωρίς πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.