dr_themis Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παιδιά, το έγραψα και πριν μερικές μέρες αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4 στα καλά καθούμενα χάνει το wifi και ξανασυνδέεται. Όσο η δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων παραμένει συνδεδεμένο και μόλις ξακινάει κίνηση data ξαναπέφτει και ξανασυνδέεται και ξαναπέφτει και πάει λέοντας. Αυτό το έχω τσεκάρει οτι συμβαίνει με το exchange server, το internet browser, αν πάω να συγχρονίσω ημερολόγιο. Αν τα κάνω όλα αυτά με 3g όλα είναι άψογα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό!!!! :confused: Συμβαίνει και σε άλλον; Καμιά συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Παιδιά, το έγραψα και πριν μερικές μέρες αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4 στα καλά καθούμενα χάνει το wifi και ξανασυνδέεται. Όσο η δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων παραμένει συνδεδεμένο και μόλις ξακινάει κίνηση data ξαναπέφτει και ξανασυνδέεται και ξαναπέφτει και πάει λέοντας. Αυτό το έχω τσεκάρει οτι συμβαίνει με το exchange server, το internet browser, αν πάω να συγχρονίσω ημερολόγιο. Αν τα κάνω όλα αυτά με 3g όλα είναι άψογα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό!!!! :confused: Συμβαίνει και σε άλλον; Καμιά συμβουλή; Δεν κάνεις ένα hard reset τώρα με την 4.0.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 παιδια γεια σας και παλι.ειχα ξαναφερθει σε ενα προβλημα που ειχα,μου εκανε επανεκινηση στα καλα καθουμενα. εκανα hard reset ..παλι τα ιδια.να ρωτησω,εκει που λεεισυνολικη μνημη 596MB,σε χρηση 452 ΜΒ,ελευθερη 145ΜΒ.Ειναι φυσιολογικα τα νουμερα αυτα??δεν εχω περασει καμια εφαρμογη επιπλεον.τι μπορει να φταιει τελικα και μου κανει αυτα τα κολπα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewschumi Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 παιδια γεια σας και παλι.ειχα ξαναφερθει σε ενα προβλημα που ειχα,μου εκανε επανεκινηση στα καλα καθουμενα. εκανα hard reset ..παλι τα ιδια.να ρωτησω,εκει που λεεισυνολικη μνημη 596MB,σε χρηση 452 ΜΒ,ελευθερη 145ΜΒ.Ειναι φυσιολογικα τα νουμερα αυτα??δεν εχω περασει καμια εφαρμογη επιπλεον.τι μπορει να φταιει τελικα και μου κανει αυτα τα κολπα?? Αυτό είναι και θέμα ανοικτών εφαρμογών στο παρασκήνιο. Αν κάνεις επανεκκινηση και κοιταξεις την RAm πριν αρχιζεις να ανοιγεις εφαρμογες τοτε θα πρέπει να βλέπεις κατι μεταξυ του180-210 ελευθερα. Παράθεση MOBILE: HTC Desire S (2012-2015), Xiaomi Mi4 LTE(2015-), SII I9100 (2015- For Fun, Flashing CM roms etc) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Δεν κάνεις ένα hard reset τώρα με την 4.0.4? Έκανα χθες hard reset. Για μία μέρα πέταγε, πήγαινε σφαίρα σε όλα. Πριν λίγο που έκλεισε μια μέρα μετά το hard reset άρχισε πάλι τα ίδια!!! Και δεν έχω αλλάξει τίποτα από χθες επίτηδες... απογοητεύτηκα είναι πολύ σπαστικό να έχεις wifi στο σπίτι και να πρέπει να ανοίξεις τα data για να δεις τα mails σου!!!:mad: Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) Έκανα χθες hard reset. Για μία μέρα πέταγε, πήγαινε σφαίρα σε όλα. Πριν λίγο που έκλεισε μια μέρα μετά το hard reset άρχισε πάλι τα ίδια!!! Και δεν έχω αλλάξει τίποτα από χθες επίτηδες... απογοητεύτηκα είναι πολύ σπαστικό να έχεις wifi στο σπίτι και να πρέπει να ανοίξεις τα data για να δεις τα mails σου!!!:mad: Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Στις συνθέτες ρυθμίσεις του WiFi ειναι έτσι; Δεν πιστεύω μετά το hard reset να εγκατεστησες εφαρμογές;;;άστο καθαρό να το παρατηρήσεις! Edited April 22, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 καλησπερα παιδια! τις τελευταιες μερες εχω το εξης προβλημα..οταν βαζω ακουστικα δεν ακουγεται τιποτα στην αναπραγωγη μουσικης και στο ραδιοφωνο ενω ακουγεται κανονικα οταν κανω κληση...εχετε καμια ιδεα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά, το έγραψα και πριν μερικές μέρες αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4 στα καλά καθούμενα χάνει το wifi και ξανασυνδέεται. Όσο η δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων παραμένει συνδεδεμένο και μόλις ξακινάει κίνηση data ξαναπέφτει και ξανασυνδέεται και ξαναπέφτει και πάει λέοντας. Αυτό το έχω τσεκάρει οτι συμβαίνει με το exchange server, το internet browser, αν πάω να συγχρονίσω ημερολόγιο. Αν τα κάνω όλα αυτά με 3g όλα είναι άψογα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό!!!! :confused: Συμβαίνει και σε άλλον; Καμιά συμβουλή; Με διαφορετικό router δοκίμασες; Μπορεί να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με το router σου. Δοκίμασε πρώτα να του κανείς ένα reset, και μετά δοκίμασε με διαφορετικό δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τελικά την ραμ που την βλέπουμε από την διαχειρηση εφαρμογών η κατεβάζοντας την μπάρα στις γρήγορες ρυθμίσεις; Γιατί δείχνουν διαφορετικά νούμερα κάθε φορά μεταξύ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Με διαφορετικό router δοκίμασες; Μπορεί να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με το router σου. Δοκίμασε πρώτα να του κανείς ένα reset, και μετά δοκίμασε με διαφορετικό δίκτυο. Ναι συμβαίνει και σε άλλο router και το πρόβλημα είναι το ίδιο. Μια δουλεύει μια χαρά και μια κολλάει. Όταν είμαι σε 3g data όλα τρέχουν τέλεια και το τηλ είναι πολύ smooth. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmgiorgio24 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 καλησπερα σε όλους ,οταν απαντάω στα τηλέφωνα με το που πατάω να απαντήσω κατευθείαν με βγάζει τις κλήσεις σε ανοιχτη ακρόαση,γιατι γίνεται αυτο ,κ με βγάζει στην κενρική οθόνη ενα εικονίδιο που λέει λειτουργεία βάσης κ όταν το πατάω μου ανοίγει το tune in radio.δεν βρίσκω καμια ρύθμηση τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Θα μου θυμίσετε πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ; ΑΚΥΡΟ το βρήκα. Θα το δώσω στην γυναίκα μου και θέλω να του κάνω ένα refresh Edited May 15, 2013 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα desire s που το εχω δωσει στο γιο μου. Κανει το εξης κουφο. Σε εισερχομενες κλησεις, ενω αυτος που καλει υπαρχει στον καταλογο δεν τον βρισκει. Δηλαδη δεν διχνει ονομα παρα μονον τον αριθμο. Μετα ομως, στο αρχειο κληεεων, τον διχνει κανονικα. Υπαρχει ελπιδα να γλυτωσουμε το factory reset ή οχι? Καμια ιδεα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα desire s που το εχω δωσει στο γιο μου. Κανει το εξης κουφο. Σε εισερχομενες κλησεις, ενω αυτος που καλει υπαρχει στον καταλογο δεν τον βρισκει. Δηλαδη δεν διχνει ονομα παρα μονον τον αριθμο. Μετα ομως, στο αρχειο κληεεων, τον διχνει κανονικα. Υπαρχει ελπιδα να γλυτωσουμε το factory reset ή οχι? Καμια ιδεα?δες μηπως το νουμερο του καλουντα υπαρχει σε ΔΥΟ επαφες και μπερδευεται το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Μπαααα! Ολοι διπλοπερασμενοι ειναι? Σε ολες το κανει. Να 'σαι καλα, ευχαριστω πάντως. --------------------------------- Τελικα με clear cache & dalvik εστρωσε. Edited May 19, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μπαααα! Ολοι διπλοπερασμενοι ειναι? Σε ολες το κανει. Να 'σαι καλα, ευχαριστω πάντως. --------------------------------- Τελικα με clear cache & dalvik εστρωσε.Χρήστο μου το είχε κάνει και εμένα μια φορά χωρίς να βρω το λόγο Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μπαααα! Ολοι διπλοπερασμενοι ειναι? Σε ολες το κανει. Να 'σαι καλα, ευχαριστω πάντως. --------------------------------- Τελικα με clear cache & dalvik εστρωσε.τι ειναι το davlik? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Χρήστο μου το είχε κάνει και εμένα μια φορά χωρίς να βρω το λόγο Καλησπερα, φιλε. (Off topic) Το 6αρι τι κανει? Το εχεις ακομα? (Off topic ends) :D Ναι, ετσι στο ξαφνικο το παρουσιασε. Χωρις λογο. Με τα clear εφτιαξε ομως. τι ειναι το davlik? Dalvik.:D Google is your friend! ;) http://en.m.wikipedia.org/wiki/Dalvik_(software) Edited May 20, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα, φιλε. (Off topic) Το 6αρι τι κανει? Το εχεις ακομα? (Off topic ends) :D Εννοείται. Τί κάνει ακριβώς αυτό το Dalvik ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εννοείται. Τί κάνει ακριβώς αυτό το Dalvik ; :p http://en.m.wikipedia.org/wiki/Dalvik_(software) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Σαν πρώτη διαδικασία θα πρέπει να καταργήσουμε την εγκατάταση HTC Sync απο τον υπολογιστή μας και απο το κινητό μας να έχουμε επιλέξει Εντοπισμός σφαλμάτων USB και αν επιστρέπονται ψευδείς τοποθεσίες. Κατεβάζουμε την εφαρμογή Revolutinary απο εδω http://revolutionary.io/ (..για windows εδώ και για linux εδώ Στην συνέχεια μέσα απο το κινητό Ρυθμίσεις/Τροφοδοσία/ Ξετσεκάρουμε την επιλογή ‘’Γρήγορη εκκίνηση’’. Απο εδώ θα κατεβάσουμε http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/revolutionary τους HTC Fastboot drivers απο εδώ ..και προχωράμε στην εγκατάσταση του. Εφόσον ολοκληρωθει η διαδικασια εγκατάστασης θα μεταβούμε στην εφαρμογή Revolutinary που κατεβάσαμε στην αρχή. Τρέχουμε το revolutionary.exe και θα μας εμφανίση ένα μήνυμα Enter beta Key [serial: xxxxxxxx] για να συνεχίσει η διαδικασία θα πρέπει να πάρουμε το Beta key που θα βρούμε απο εδώ http://revolutionary.io/ εφόσον δηλώσουμε το serial number που μας εμφανίζει μέσα απο το DOS παράθυρο του revolutionary. Πατάμε enter και κλεινουμε το κινητό, θα εμφανίσει το recovery mode (παράλληλα στον υπολογιστή θα εμφανίσει το μήνυμα Do you want to download …. Και πατάμε Y όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία το παράθυρο DOS θα εξαφανιστή. Απο το κινητο με τα πλήκτρα έντασης επιλέγουμε το REBOOT και με το power off το επιλέηγουμε. Στην συνέχεια επιλέγουμε απο εδώ http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/revolutionary κατεβάζουμε το αρχείο απο εδώ και το βάζουμε όπως είναι zipαρισένο χύμα στην κάρτα μνήμης. Εφόσον το κάνουμε πατάμε το volume down και το power on/off ώστε να μπούμε στο Recovery Mode και επιλέγουμε την επιλογή Recovery. Το κινητό θα μπει στο menu του revolutionary.. επιλεγουμε –install zip From sdcard και στην συνέχεια την επιλογή "choose zip from sdcard και επιλέγουμε το αρχείο su-2.3.6.3-efgh-signed.zip. Εφόσον ολοκληρωθει η εγκατάσταση (επιλέγουμε ****Go Back**** και τέλος Reboot system now. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. Μετά μπορούμε να κατεβάσουμε το ROM Manager και φορτώνουμε όποια έκδοση θέλουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ROOT ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.οταν ανοιγω το revolutionary.exe μου λεει saga,with HBOOT 2.02.0002 is not supported at this time" τι κανω τωρα? να πω οτι εχω την μαμα ICS rom Edited May 23, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλημερα. Ενας φιλος εφερε ενα desire s απο εξωτερικο. Κατεβασα την επισημη RUU, την εκανα εγκατασταση και μου εβγαλε επιτυχης αναβαθμιση. Το κινητο ομως μενει στην λευκη οθονη με τα πρασσινα γραμματα της HTC. Γιατι συμβαινει αυτο? Γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Καλημερα. Τελικα προσπαθησα μονος μου και φλασαρισα αυτη τη ROM. Το μονο προβλημα τωρα, ειναι οτι παγωνει η καμερα οταν μπαινεις για φωτογραφια. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω ή θα χρειαστει να φλασαρω αλλη ROM? Εαν ναι, ποια μου προτεινεται? Αντωνης Αυτη η ROM μεσα εχει το rom manager. Εκει εχει μια επιλογη install rom from sd card. Αυτο σημαινει οτι απλα βαζω μια στη καρτα και την κανω install απο εκει? Καλημερα. Ενας φιλος εφερε ενα desire s απο εξωτερικο. Κατεβασα την επισημη RUU, την εκανα εγκατασταση και μου εβγαλε επιτυχης αναβαθμιση. Το κινητο ομως μενει στην λευκη οθονη με τα πρασσινα γραμματα της HTC. Γιατι συμβαινει αυτο? Γνωριζει κανεις? Edited June 4, 2013 by ANTONIS1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλημερα. Τελικα προσπαθησα μονος μου και φλασαρισα αυτη τη ROM. Το μονο προβλημα τωρα, ειναι οτι παγωνει η καμερα οταν μπαινεις για φωτογραφια. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω ή θα χρειαστει να φλασαρω αλλη ROM? Εαν ναι, ποια μου προτεινεται? Αντωνης Αυτη η ROM μεσα εχει το rom manager. Εκει εχει μια επιλογη install rom from sd card. Αυτο σημαινει οτι απλα βαζω μια στη καρτα και την κανω install απο εκει? Ρε συ Αντώνη για βοηθα λίγο ... Θέλω να το κάνω απλά ρουτ όχι να βάλω ρομ!ποια ειναι τα βήματα 1.2.3 που πρέπει να κανω;έχω την ics 4.0.4 με hboot 2.02.002 και απο ότι βλέπω λέει s-on locked Για βοηθά μην κάνω καμία μακα κια! Αυτό που λες για την κάμερα πιθανόν να ειναι της ρομ.αν ψάξεις στη google ίσως να αναφέρεται σαν bug ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS1978 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δεν γνωριζω ακριβως την διαδικασια για το ροοτ στην ics. Ριξε μια ματια εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts