Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το gps όντως βελτιώθηκε αισθητά και γενικώς το κινητό βελτιώθηκε σημαντικά, για να μην γίνω υπερβολικός λέγοντας ότι είναι ένα καινούργιο κινητό.

το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα έχει να κάνει με το market μου κολλάει αρκετά όταν κάνω αναβάθμιση σε κάποια εφαρμογή

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το gps όντως βελτιώθηκε αισθητά και γενικώς το κινητό βελτιώθηκε σημαντικά, για να μην γίνω υπερβολικός λέγοντας ότι είναι ένα καινούργιο κινητό.

το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα έχει να κάνει με το market μου κολλάει αρκετά όταν κάνω αναβάθμιση σε κάποια εφαρμογή

Ναι το μαρκετ σέρνεται ολίγον και γενικά για μένα αυτό με το μαρκετ είναι υποβάθμιση όχι αναβάθμιση !

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Κράτα πατημένο το πάνω κουμπί και πατά το αριστερό εικονικό πλήκτρο πού είναι σαν σπιτάκι.ακούγεται ο ήχος της κάμερας και η φώτο αποθηκεύεται στον φάκελο dcim !!!!!

Πολυ καλο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

δηλαδή όταν λέμε ότι βελτιώθηκε το gps τι εννοείτε ????γιατί εγώ δεν βλέπω τρομακτικές αλλαγές στον χρόνο που" κλειδώνει"......:blink:
Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

δηλαδή όταν λέμε ότι βελτιώθηκε το gps τι εννοείτε ????γιατί εγώ δεν βλέπω τρομακτικές αλλαγές στον χρόνο που" κλειδώνει"......:blink:

εχεις το desire s?αν εχεις αυτο της υπογραφης σου μηπως εχει σχεση και με το τσιπακι?

στα χαρτια...μαλλον,γιατι στην πραξη:down::down::down::down:

2i6fhs-5.png

Εμένα πλέον τρέχοντας το gps status και μετά ανοίγοντάς το igo εάν είναι cold start κάνει ένα με ενάμιση λεπτό να κλειδώσει.εάν είναι hot start κάνει 5 με 10 δευτερόλεπτα να κλειδώσει όταν πριν ήθελε ακόμα και δέκα λεπτά!με 3g είναι λίγο ακόμα πιο γρήγορα.

Βελτιώθηκε η αυτονομία?! Άντε να έρθει και στους υπόλοιπους, με εχει φάει η περιέργεια!!! Από τις ρυθμίσεις ->σχετικά με το τηλέφωνο-> ενημερώσεις λογισμικού-> έλεγχος τώρα δεν την κάνατε?! Δεν κάνω κάτι λάθος,σωστά?!

:food::food: Και εγώ περιμένω . Κάποιος κομπιουτεράς μου είπε αφού το αγόρασες από την Cosmote ίσως πρέπει να δώσουν αυτοί το ΟΚ για την αναβάθμιση.

Απαντάω μόνος μου!ΝΑΙ παίρνει screenshot πλέον το κινητό!να και μια φώτο της αρχικής μου οθόνης!

Αυτό με το ημερολόγιο πως μπορω να το βάλω ?

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

:food::food: Και εγώ περιμένω . Κάποιος κομπιουτεράς μου είπε αφού το αγόρασες από την Cosmote ίσως πρέπει να δώσουν αυτοί το ΟΚ για την αναβάθμιση.

είχα αναφέρει όταν αγόρασα το τηλέφωνο μου ότι φοράει firmware cosmote αλλά δεν είδα να απαντάει κάποιος άλλος. δες το post μου για να καταλάβεις.

πήγαινε στο τηλέφωνο σου στις ρυθμίσεις-σχετικά και δες τι έκδοση λογισμικού έχεις. αν αντί για 401 έχεις 124 πολύ πιθανόν να μην λάβεις την αναβάθμιση μαζί με τους υπόλοιπους και να χρειάζεται ενέργεια από cosmote.

εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό γιατί το τηλέφωνο μου είναι πειραγμένο και την και έχω περάσει sense 3 αλλά και sense 3.5 εδώ και πολύ καιρό...

είχα αναφέρει όταν αγόρασα το τηλέφωνο μου ότι φοράει firmware cosmote αλλά δεν είδα να απαντάει κάποιος άλλος. δες το post μου για να καταλάβεις.

πήγαινε στο τηλέφωνο σου στις ρυθμίσεις-σχετικά και δες τι έκδοση λογισμικού έχεις. αν αντί για 401 έχεις 124 πολύ πιθανόν να μην λάβεις την αναβάθμιση μαζί με τους υπόλοιπους και να χρειάζεται ενέργεια από cosmote.

εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό γιατί το τηλέφωνο μου είναι πειραγμένο και την και έχω περάσει sense 3 αλλά και sense 3.5 εδώ και πολύ καιρό...

Αριθμός λογισμικού 1.47.124.3

Να ανησυχώ ότι δεν θα πάρω αναβάθμιση.

δεν έχω σίγουρη απάντηση αλλά μια ανησυχία εγώ θα την είχα!! είσαι ο πρώτος που εμφανίζεται (σε forum) με αυτή την έκδοση λογισμικού μετά την δική μου αναφορά. μπορεί να κινηθεί γρήγορα και η cosmote και να πάρεις την αναβάθμιση, μπορεί και όχι. μπορείς να επικοινωνήσεις και με την htc και την cosmote μήπως μάθεις κάτι περισσότερο.

λύσεις με root κτλ εννοείται υπάρχουν αλλά δεν είναι της παρούσης...

δεν έχω σίγουρη απάντηση αλλά μια ανησυχία εγώ θα την είχα!! είσαι ο πρώτος που εμφανίζεται (σε forum) με αυτή την έκδοση λογισμικού μετά την δική μου αναφορά. μπορεί να κινηθεί γρήγορα και η cosmote και να πάρεις την αναβάθμιση, μπορεί και όχι. μπορείς να επικοινωνήσεις και με την htc και την cosmote μήπως μάθεις κάτι περισσότερο.

λύσεις με root κτλ εννοείται υπάρχουν αλλά δεν είναι της παρούσης...

Πήρα τηλ. στην HTC και η απάντηση τους είναι ότι δεν υπάρχει επίσημα για την Ελλάδα και μου κράτησαν τα στοιχεία για να με ενημερώσουν .

Καλησπερα παιδια! Ειχα να μπω πολλες μερες στο ιντερνετ απο το κινητο και σημερα μολις μπηκα μου ηρθε αναβαθμιση 2.3.5 με sense 3.0!! Επιτελους!!!!

Τον ίδιο αριθμό έχω και εγώ αλλά δεν είναι από cosmote (και περιμένω ακόμα την αναβάθμιση).

Τον ίδιο αριθμό έχω και εγώ αλλά δεν είναι από cosmote (και περιμένω ακόμα την αναβάθμιση).

και από που είναι το δικό σου αν επιτρέπεται?

και από που είναι το δικό σου αν επιτρέπεται?

Δώρο μου το έκαναν (καινούργιο), δεν ξέρω από που το πήραν... Δεν πρέπει να είναι πάντως παραεισαγωγής, το κουτί είναι στα ελληνικά (αν αυτό δηλαδή είναι κριτήριο).

Δώρο μου το έκαναν (καινούργιο), δεν ξέρω από που το πήραν... Δεν πρέπει να είναι πάντως παραεισαγωγής, το κουτί είναι στα ελληνικά (αν αυτό δηλαδή είναι κριτήριο).

μα δεν μίλησε κανείς για παραεισαγωγή. διάβασες το link που έδωσα πιο πάνω? αναφερόμαστε για ελληνικές συσκευές απλά με firmware cosmote. μάλιστα δεν έχει καμιά αλλαγή, κλείδωμα, logo ή οτιδήποτε άλλο. είναι ίδια με την ευρωπαική rom που έχουν και οι υπόλοιποι απλά αλλάζει ο αριθμός στο firmware. και το δικό μου από γερμανό είναι αλλά επειδή το πήρα μεταχειρισμένο δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. εξάλλου δεν ήξερα τότε ότι κυκλοφορούσαν συσκευές με τέτοιο firmware.

Δηλαδή βάση όσων μου είπαν από την HTC ότι δεν είναι επίσημη η αναβάθμιση για την Ελλάδα τότε όσοι πήρατε την αναβάθμιση τα τηλ.σας δεν είναι ελληνικά.

μα δεν μίλησε κανείς για παραεισαγωγή. διάβασες το link που έδωσα πιο πάνω? αναφερόμαστε για ελληνικές συσκευές απλά με firmware cosmote. μάλιστα δεν έχει καμιά αλλαγή, κλείδωμα, logo ή οτιδήποτε άλλο. είναι ίδια με την ευρωπαική rom που έχουν και οι υπόλοιποι απλά αλλάζει ο αριθμός στο firmware. και το δικό μου από γερμανό είναι αλλά επειδή το πήρα μεταχειρισμένο δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. εξάλλου δεν ήξερα τότε ότι κυκλοφορούσαν συσκευές με τέτοιο firmware.

Η Cosmote με τον Γερμανό έχουν την ιδία αποθήκη.

Εγώ δεν λέω για παρεισαγωγή απλά τα λόγια του υπαλλήλου στο τηλ. κέντρο της HTC ήταν "Ότι δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση για Ελλάδα σε sene 3.0 και android 2.3.5 " και μάλιστα στην αρχή με ύφος.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Εγώ δεν λέω για παρεισαγωγή απλά τα λόγια του υπαλλήλου στο τηλ. κέντρο της HTC ήταν "Ότι δεν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση για Ελλάδα σε sene 3.0 και android 2.3.5 " και μάλιστα στην αρχή με ύφος.

εγώ όταν πήρα το κινητό ( όχι από cosmote ) , πήρα αμέσως τηλέφωνο την htc , έδωσα το ιμει και μου είπαν η συσκευή σου είναι ελληνική και καλύπτετε από εγγυήση. Την αναβάθμιση την πήρα κανονικά.

εμενα παλι γιατι λεει

NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org...???

αν δεν κάνω λάθος αναβαθμισμένος δεν είσαι???

και τι radio έχεις ?

Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root

Την ίδια απάντηση είχα και εγώ που τους πήρα τηλ.

αν δεν κάνω λάθος αναβαθμισμένος δεν είσαι???

και τι radio έχεις ?

αναβαθμισμενος...αριθμος λογισμικου...2.10.401.5,radio(εκδοση βασικου φασματος???)...20.4801.30.0822U_3822.10.08.04_M

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png