zxr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 To αρχικό post είναι πλέον updated! Enjoy! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Μπράβο!! πολύ ωραία και χρήσιμη εφαρμογή! δουλεύει άψογα σε wildfire, και δεν εμφανίζονται τα μηνύματα, ούτε στο handcent ούτε στην κανονική εφαρμογή! μόνο στο 2*2 widget δεν εμφανίζονται καθόλου τα "προς άλλα δίκτυα", φαίνεται μόνο ο τίτλος. δεν ξέρω αν είναι γενικό αυτό, ή φταίει το κινητό μου. πάντως μπορείς να το λύσεις βάζοντας στο widget ένα βελάκι, ώστε να πηγαίνει δεξιά-αριστερά και στη μια οθόνη να έχει τα cosmote και στην άλλη τα άλλα. αν και εμένα μου αρέσει πολύ το άλλο widget, οπότε δεν με ενοχλεί τόσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Μπράβο!! πολύ ωραία και χρήσιμη εφαρμογή! δουλεύει άψογα σε wildfire, και δεν εμφανίζονται τα μηνύματα, ούτε στο handcent ούτε στην κανονική εφαρμογή! μόνο στο 2*2 widget δεν εμφανίζονται καθόλου τα "προς άλλα δίκτυα", φαίνεται μόνο ο τίτλος. δεν ξέρω αν είναι γενικό αυτό, ή φταίει το κινητό μου. πάντως μπορείς να το λύσεις βάζοντας στο widget ένα βελάκι, ώστε να πηγαίνει δεξιά-αριστερά και στη μια οθόνη να έχει τα cosmote και στην άλλη τα άλλα. αν και εμένα μου αρέσει πολύ το άλλο widget, οπότε δεν με ενοχλεί τόσο! Να σε ρωτήσω, ποιόν launcher χρησιμοποιείς? Γιατί αν δεν χρησιμοποιείς το sense και σε αυτό που έχεις βάλει το grid δεν είναι 4*4 δεν θα φαίνεται σωστά.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 περίεργο αυτό, και μαλλον φταίει η διάταξη της οθόνης, αν μπορεις πόσταρε ενα screenshot! Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Να σε ρωτήσω, ποιόν launcher χρησιμοποιείς? Γιατί αν δεν χρησιμοποιείς το sense και σε αυτό που έχεις βάλει το grid δεν είναι 4*4 δεν θα φαίνεται σωστά.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk τον sense χρησιμοποιώ περίεργο αυτό, και μαλλον φταίει η διάταξη της οθόνης, αν μπορεις πόσταρε ενα screenshot! για screenshot πρέπει να είμαι rooted και να έχω κάποια εφαρμογή απόσο ξέρω..επειδή όμως δεν είμαι (και δεν μπορώ να γίνω γιατί δεν έχει βγει ακόμα ξεκλείδωμα για την 2.2) αν ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος πώς μπορώ να το κάνω πολύ ευχαρίστως! (κάπως γίνεται με ένα πρόγραμμα μέσω pc, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 τον sense χρησιμοποιώ για screenshot πρέπει να είμαι rooted και να έχω κάποια εφαρμογή απόσο ξέρω..επειδή όμως δεν είμαι (και δεν μπορώ να γίνω γιατί δεν έχει βγει ακόμα ξεκλείδωμα για την 2.2) αν ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος πώς μπορώ να το κάνω πολύ ευχαρίστως! (κάπως γίνεται με ένα πρόγραμμα μέσω pc, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου) Τον sense?? Και δεν εμφανίζεται?? Κάτσε το ξαναβάζω στο Xperia MiniPro που είναι κι αυτό 240*320.... Ναι, ούτε εδώ τα δείχνει, τώρα που το προσέχω.. Άρα είναι θέμα ανάλυσης.. Το 1*4 λογικά παίζει σωστά. Για screenshot ναι, θέλει Android SDK. Τώρα δεν έχω και το link πρόχειρο αλλά με ένα googleάρισμα το βρίσκεις.. Αλλά μπορείς να κάνεις και κάτι μπακαλίστικο, να το βγάλεις μια φωτό!:D Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 εδώ και το screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 μαλιστα, σου κανει τα widget να εχουν μικροτερο υψος απο το default που δίνει η google, θα το ψάξω και θα σου πω, και σε x10 mini βγαινει ακομα πιο χάλια, δεν ξερω τι παραμετρους να βαλω για τα μικρα widgets και δεν λενε κ πουθενα στο δικτυο! :( Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 μαλιστα, σου κανει τα widget να εχουν μικροτερο υψος απο το default που δίνει η google, θα το ψάξω και θα σου πω, και σε x10 mini βγαινει ακομα πιο χάλια, δεν ξερω τι παραμετρους να βαλω για τα μικρα widgets και δεν λενε κ πουθενα στο δικτυο! :( Γιατί βγαίνει χάλια; Στο δικό μου μια χαρά φαίνεται. Σε Go Launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Γιατί βγαίνει χάλια; Στο δικό μου μια χαρά φαίνεται. Σε Go Launcher. Μιλάει για το 2*2 το οποίο όντως κόβεται στο Mini. Αλλά με GoLauncher μπορείς να πειράξεις το μέγεθος και να φανεί ενώ στο default όχι. Btw, όχι δεν νομίζω κι εγώ ότι ήταν χειρότερο στο Mini, αν δεν κάνω λάθος φαίνεται όπως και το παιδιού. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Η επόμενη έκδοση είναι σχεδόν έτοιμη. Δοκιμάζω το αυτόματο update, εχω κάνει ρύθμιση για: - Καθόλου - 1 φορά την ημέρα στις 08:00 - 2 φορές την ημέρα στις 08:00 & 20:00 (εντάξυ δεν έιναι?) Τα νεα μηνύματα που μου έστειλαν 2 παιδια ειναι fixed! Αν προλάβω θα βάλω και το υπόλοιπο λογαριασμού... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Η επόμενη έκδοση είναι σχεδόν έτοιμη. Δοκιμάζω το αυτόματο update, εχω κάνει ρύθμιση για: - Καθόλου - 1 φορά την ημέρα στις 08:00 - 2 φορές την ημέρα στις 08:00 & 20:00 (εντάξυ δεν έιναι?) Τα νεα μηνύματα που μου έστειλαν 2 παιδια ειναι fixed! Αν προλάβω θα βάλω και το υπόλοιπο λογαριασμού... Μια χαρά είναι, νομίζω! Ωραία, θα περιμένουμε! :) Edited April 18, 2011 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Η επόμενη έκδοση είναι σχεδόν έτοιμη. Δοκιμάζω το αυτόματο update, εχω κάνει ρύθμιση για: - Καθόλου - 1 φορά την ημέρα στις 08:00 - 2 φορές την ημέρα στις 08:00 & 20:00 (εντάξυ δεν έιναι?) Τα νεα μηνύματα που μου έστειλαν 2 παιδια ειναι fixed! Αν προλάβω θα βάλω και το υπόλοιπο λογαριασμού... Ευχομαι το ενα μνμ να ειναι το δικο μου...;) Ευχαριστω...:) Sent from my Desire HD Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 φυσικα!!! χεχε παιδια το αυτοματη ανανέωση είναι πολύ πόνος!!! πρέπει να το ψάξω κιάλλο οπότε δεν θα το βάλω στο update. υπάρχει 1 θεμα με τα widget χανουν τιμες ή δεν εμφανίζουν... εχω βάλει τον κώδικα να τα ανενώνει παντού και αυτο με γράφει (οχι πάντα, εκει ειναι που τραβας τα μαλλια σου)... σε προηγούμενη έκδοση με 1 widget ήταν πιο normal η συμπεριφορά του :( θα το ψάξω παντως μπας κ βρώ τπτ σημερα αυριο θα ρίξω σύρμα να κάνετε update! Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) Μολις ανέβασα την 1.4, κάντε update! (ανεβασα την 1.3 αλλα με μια μικρη διορθωση προέκυψε η 1.4...) μερικα fix και υποστήριξη για μερικα sms ακόμα! την αυτοματη ανανεωση την παλευω ακόμα... μετα το Πασχα παλι! καλη ανάσταση σε όλους! Edited April 19, 2011 by icecbr Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ευχαριστουμε πολύ! Επίσης, καλό Πάσχα. Sent from my HTC HD2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Λειτουργει τελεια!!!Καλο πασχα,καλη ανασταση με υγεια και αγαπη!! Συνεχισε ετσι...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα... Ενω μου ανανεωνει κανονικα το υπολοιπο των κλησεων και των μνμτων, απο χθες που μηδενιστηκε ο λογαριασμος λογω καινουριου μηνα,τα mb παροτι εχω χρησιμοποιησει καποια, εξακολουθει να μου δειχνει οτι εχω 350mb,οσα δηλ εχω συνολικα στο πακετο μου... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα... Ενω μου ανανεωνει κανονικα το υπολοιπο των κλησεων και των μνμτων, απο χθες που μηδενιστηκε ο λογαριασμος λογω καινουριου μηνα,τα mb παροτι εχω χρησιμοποιησει καποια, εξακολουθει να μου δειχνει οτι εχω 350mb,οσα δηλ εχω συνολικα στο πακετο μου... η εφαρμογη δεν μετραει τα mb.. τυπωνει οτι της δώσει η cosmote... κλισε την εφαρμογή ωστε να παρεις τα μηνυματα και πες μας τι λεει το μνμ με το internet.. Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 η εφαρμογη δεν μετραει τα mb.. τυπωνει οτι της δώσει η cosmote... κλισε την εφαρμογή ωστε να παρεις τα μηνυματα και πες μας τι λεει το μνμ με το internet.. Εχεις δικιο...Εστειλα μνμ και μου εστειλε οτι εχω ακομα διαθεσιμα 350mb ενω εχω κανει χρηση...Α,ρε cosmote....Τι τη φτιαχνεις την υπηρεσια αφου δε λειτουργει σωστα;;;; Anyway,το widget ειναι παντα στη κεντρικη οθονη...;) Καλη ανασταση :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Πολύ καλό το πρόγραμμα! Θα μπορούσες να προθέσεις και υποστήριξη για τα παρακάτω μυνήματα? YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ TOY OIKONOMIKOY ΣAΣ ΠPOΓPAMMATOΣ ΓIA EΘNIKEΣ KΛHΣEIΣ OMIΛIAΣ & VIDEO KΛHΣEIΣ: 110:57, EΩΣ 06/05. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 24/04 15:26:04. ΠAKETO 600 ΛEΠTA KAI 600 SMS ΠPOΣ COSMOTE. YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ EΘNIKΩN KΛHΣEΩN: 418:06 KAI YΠOΛOIΠO SMS: 600, EΩΣ 06/05. TEΛ. ENHMEPΩΣH 25/04 20:09:53. Ευχαριστω! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Χρονια πολλα σε όλους και Χρηστός Ανεστη! back to base... :| Talexop σε ευχαριστώ για το έξτρα μηνυματακι, το 1ο που γραφεις δεν υπήρχε, το 2ο υπάρχει και υπολογίζεται σωστα (αν οχι διορθωσέ με..). Θα κοιταξω 1-2 πραγματακια που θέλω και θα ανεβάσω update αυριο την έκδοση 1.6 Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ανέβηκε η 1.6, κάντε update.. Προέκυψε ενα νεο πρόβλημα, όσοι έχουν την τελευταία έκδοση του handcent sms λαμβάνουν τα sms (δεν κρύβονται όπως μέχρι τώρα). Δυστηχώς δεν ξέρω τι πατάτα κάνανε και πως διορθώνεται :( Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ανέβηκε η 1.6, κάντε update.. Προέκυψε ενα νεο πρόβλημα, όσοι έχουν την τελευταία έκδοση του handcent sms λαμβάνουν τα sms (δεν κρύβονται όπως μέχρι τώρα). Δυστηχώς δεν ξέρω τι πατάτα κάνανε και πως διορθώνεται :( Ευχαριστουμε πολυ...:) Ας δοκιμασουν οσοι εχουν handcent sms το go sms....Μπορει να μεινουν εκει...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 σωστοοος! συμπαθέστατο το gosms μόλις το έβαλα.. και φυσικα δουλεύει σωστα! Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts