opcast Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) εκανα και reset αλλα τα μηνυματα εμφανιζονται.επισης συμβαινει ενα παραξενο:αλλες φορες τα MB φαινονται και αλλες οχι.γενικα ομως δουλευει Edited March 28, 2011 by opcast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 απ το 1ο ποστ... Καλημερες! Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opcast Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 απ το 1ο ποστ... Καλημερες! απεγκατασταση 1.2,εγκατασταση 1.3,restart. ολα οκ και στο widget και στην εφαρμογη. απλα τα μηνυματα απο κοσμοτε εμφανιζονται ολα. samsung galaxy s. αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Widget - OK Ενημερωση in app - OK Αλλά και σε μένα εξακολουθούν να έρχονται όλα τα μηνύματα. ΥΓ: Υπάρχει περίπτωση να δούμε το widget και σε horizontal εκτός από vertical? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Για όσους τα μηνύματα πάνε στα εισερχόμενα, δυστηχώς δεν έχω τέτοια συσκευή, και δεν βρίσκω πουθενά να λένε στο νετ πως λύνεται, οτι εχω βρεί το έχω βάλει! ίσως θελει κάποιο διαφορετικό permission σαν εφαρμογή... κ για να το λυσουμε απο αποσταση είναι δυσκολο... Οσο για το widget και γενικά την εμφάνιση του όλα γίνονται... χρόνο να έχεις... πολύ χρόνο... ειδικά για μενα που το κάνω 1η φορά... Στο μελλον είδωμεν... προς το παρον δεν εχω χρόνο να διαθέσω οποτε υπομονη... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 στο μινι χ10 που εχω στελνει μυνημα αλλα δεν εμφανιζεται στο widget ? Τρέχει η εφαρμογή κανονικά; Στο δικό μου δεν εγκαθίσταται καν, γράφει σφάλμα ανάλυσης πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Τρέχει η εφαρμογή κανονικά; Στο δικό μου δεν εγκαθίσταται καν, γράφει σφάλμα ανάλυσης πακέτου. To δοκίμασα σε ενα χ10 χτες, ναι έχεις δίκιο το είδα κ γω.. Υπομονή όταν βρω λίγο χρόνο θα το φτιάξω... Το πρόβλημα για μερικές συσκευές που πανε τα μηνύματα στο inbox λύθηκε (οσο αφορα τα τεστ που γίναν...) οποτε στη νεα έκδοση! 1.4 που έρχεται σήμερα άυριο.. Πείτε προτάσεις για το widget... σε τι μέγεθος/χρώματα το θέλετε? Τωρα είναι 2x2 Edited March 28, 2011 by icecbr Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κι εμένα το σκανάρει αλλά δεν το κατεβάζει. Έχω το Χ8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 To δοκίμασα σε ενα χ10 χτες, ναι έχεις δίκιο το είδα κ γω.. Υπομονή όταν βρω λίγο χρόνο θα το φτιάξω... Το πρόβλημα για μερικές συσκευές που πανε τα μηνύματα στο inbox λύθηκε (οσο αφορα τα τεστ που γίναν...) οποτε στη νεα έκδοση! 1.4 που έρχεται σήμερα άυριο.. Πείτε προτάσεις για το widget... σε τι μέγεθος/χρώματα το θέλετε? Τωρα είναι 2x2 :) Για το widget, επειδή με βολεύουν τα οριζόντια θα το ήθελα έτσι (1 γραμμή - 2 στήλες). Αλλά επειδή ο καθένας έχει τα γούστα του το να υπήρχαν και οι 2 εκδοχές ίσως είναι η καλύτερη λύση. Όχι πως έτσι δεν είναι ωραίο, ίσως είναι και πιο ορθολογικό, αφορά καθαρά προσωπικές συνήθειες! Για το χρώμα, ίσως transparent (διατηρώντας τα περιγράμματά του) ή κάτι σκούρο με transparency θα μου άρεσε αν και εξυπακούεται πως δεν είναι άσχημο. Απλώς όταν έχει διαφάνεια ταιρίαζει πιο πολύ με ό,τι θέμα και να έχει βάλει κάποιος στο τηλέφωνό του! Και πάλι μπράβο για τη δουλειά σου!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 icecbr, Πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή. Εψαχνα καιρό για κάτι σαν κι αυτή. Τη δοκίμασα και τρέχει άψογα με το παλαιό πρόγραμμα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με internet 25. Ευχαριστώ πολύ! EDIT: Βιαστικα να μιλήσω. Δεν μου εμφανίζει το "χρόνο ομιλίας προς αλλά δίκτυα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 icecbr, Πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή. Εψαχνα καιρό για κάτι σαν κι αυτή. Τη δοκίμασα και τρέχει άψογα με το παλαιό πρόγραμμα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με internet 25. Ευχαριστώ πολύ! EDIT: Βιαστικα να μιλήσω. Δεν μου εμφανίζει το "χρόνο ομιλίας προς αλλά δίκτυα" Καλώς τον... στείλε μου αν μπορεις το sms που δεν σου εμφανίζει να δω τι κ πως... Την 1.4 δεν θα σας την δώσω σήμερα :( ξαναγραψα μερικά κομματια γιατι κατέβασα το Minimum SDK Version απο 2.2 σε 2.1 για να δουλέψει σε περισσότερα κινητά και θα το δοκιμάσω και για τα χ10 κτλ Σκέφτομαι να του βάλω ενα repeat να κανει μόνο του την ανανέωση καθε 2 ώρες... είναι καλά? μήπως 5ωρο? καλα θα του βάλω επιλογή... :P Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Τρέχει η εφαρμογή κανονικά; Στο δικό μου δεν εγκαθίσταται καν, γράφει σφάλμα ανάλυσης πακέτου. H 1.3 δουλευη κανονικα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σκέφτομαι να του βάλω ενα repeat να κανει μόνο του την ανανέωση καθε 2 ώρες... είναι καλά? μήπως 5ωρο? καλα θα του βάλω επιλογή... :P Όχιιιιιιι...μηηηη! Επιλογή βάλε, ναι... Αν θέλουμε να κάνει αυτόματη ενημέρωση, αλλιώς χειροκίνητη. Να μην τρέχει στο background χωρίς λόγο αν δεν ανανεώνεις συχνά! :) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ετσι κ αλλιως τρέχει στο background και περιμένει sms, δεν τρωει τπτ σε πόρους απο το λειτουργικο το να κανει ενα loop καθε 2 ώρες.. ειναι σχεδον μηδαμινο το κόστος... ειναι μια δεργασία που κοιμαται, και οταν ερθει η ώρα της εκτελείται.. Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Καλώς τον... στείλε μου αν μπορεις το sms που δεν σου εμφανίζει να δω τι κ πως... Την 1.4 δεν θα σας την δώσω σήμερα :( ξαναγραψα μερικά κομματια γιατι κατέβασα το Minimum SDK Version απο 2.2 σε 2.1 για να δουλέψει σε περισσότερα κινητά και θα το δοκιμάσω και για τα χ10 κτλ Σκέφτομαι να του βάλω ενα repeat να κανει μόνο του την ανανέωση καθε 2 ώρες... είναι καλά? μήπως 5ωρο? καλα θα του βάλω επιλογή... :P Αν κατάλαβα καλά, το μήνυμα που λαμβάνω (εις διπλούν) αναφέρει ότι: 'ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 30:00) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Και πάλι είμαι υπέρ της επιλογής..;-) Οι 2 ώρες δεν είναι ψιλό-υπερβολικές?!?!:-P Χ10 mini pro using Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Αν κατάλαβα καλά, το μήνυμα που λαμβάνω (εις διπλούν) αναφέρει ότι: 'ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 30:00) Δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3565331#post3565331 η δικια σου περίπτωση δεν υπολογίζεται γιατι δεν το εχει αναφερει κανενας... οποτε θα το φτιάξω κ για το sms σου, ποσες ακόμα θα προκυψουν άραγε? Ναι 2 ωρες ειναι υπερβλολικο, 6ωρο νομιζω ειναι οκ... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3565331#post3565331 η δικια σου περίπτωση δεν υπολογίζεται γιατι δεν το εχει αναφερει κανενας... οποτε θα το φτιάξω κ για το sms σου, ποσες ακόμα θα προκυψουν άραγε? Ναι 2 ωρες ειναι υπερβλολικο, 6ωρο νομιζω ειναι οκ... Είναι τα απλά, τα Απεριόριστα, τα i, το πακέτο με τα 600, το Ίντερνετ και αν έχει κανένας ένα πακέτο που είχαν προς σταθερά! Πόσα ακόμα?!?! Αλλά πάντα κάτι ξεφεύγει! Λογικά, τα περισσότερα πια πρέπει να έχουν καλυφθεί. Τώρα για το loop. Καθαρά προσωπικά, σπανίως ανανεώνω ακόμα και 1φορά την ημέρα. Για πάνω από μια πρέπει να έχω μιλήσει πολύ και να θέλω να δω που βρίσκομαι. Οπότε για τα μέτρα μου ότιδήποτε πάνω από μια φορά το 24ωρο είναι too much από τη στιγμή που μπορώ να κάνω ενημέρωση on demand. Επειδή, όμως, τα μέτρα μου δεν είναι κριτήριο γι' αυτό είπα να υπάρχει επιλογή. Τώρα θα μου πεις, σου πέφτει βάρος? Άστο να ενημερώνει!! Και δεν θα έχεις άδικο! Η σκέψη μου αφορά ότι ακόμα και το 6ωρο είναι 4 ενημερώσεις τη μέρα. Προς το παρόν η εφαρμογή είναι σχετικά κλειστή. Και 50 άτομα να έχεις, με 50*4=200 sms τις ίδιες ακριβώς ώρες (αφού θα είναι προκαθορισμένο το πότε θα κάνει ενημέρωση). Έχεις τόση εμπιστοσύνη στην Cosmote ότι δεν θα κρεμάσει και θα αρχίσει να ολοκληρώνει τις ενημερώσεις μετά από ώρες? Το λέω γιατί μου έχει τύχει να στείλω το βράδυ και να έρθει απαντητικό το άλλο πρωί. Εκτός αν γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση από τον αριθμό των αιτημάτων που θα φτάσουν στο κέντρο της Cosmote. Γιατί δεν το έχω ψάξει, ήταν απλά μια σκέψη! Αν δεν υπάρχει θέμα τέτοιο, εσύ είσαι ο δημιουργός, και κάθε 1 τέταρτο να ενημερώνει ποιός σκάει!!! Edited March 30, 2011 by eltsele Τυπογραφικά Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3565331#post3565331 η δικια σου περίπτωση δεν υπολογίζεται γιατι δεν το εχει αναφερει κανενας... οποτε θα το φτιάξω κ για το sms σου, ποσες ακόμα θα προκυψουν άραγε? Ναι 2 ωρες ειναι υπερβλολικο, 6ωρο νομιζω ειναι οκ... Κατάλαβα. Σου παραθέτω όλα τα μηνύματα που λαμβάνω στο δικό μου πακέτο: 1) YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ KAI VIDEO KΛHΣEΩN ΓIA KΛHΣEIΣ ΠPOΣ COSMOTE: 1421:46 KAI SMS ΠPOΣ COSMOTE: 1480 EΩΣ 24/03. TEΛEYT. ENHMEPΩΣH 21/03 17:24:13. 2) YΠOΛOIΠO XPONOY OMIΛIAΣ ΓIA KΛHΣEIΣ ΠPOΣ ΣTAΘEPA KAI ΔIKTYA KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ EKTOΣ COSMOTE: 0:00. IΣXYOYN EΩΣ 24/03. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 22/03 10:54:14. 3) YΠOΛOIΠO SMS ΠPOΣ ΣTAΘEPA KAI ΔIKTYA KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ EKTOΣ COSMOTE: 18 KAI YΠOΛOIΠO MB: 21,473 EΩΣ 24/03. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 22/03 00:49:56. 4) ENHMEPΩΘEITE ANAΛYTIKA ΓIA TON TPOΠO ΛEITOYPΓIAΣ THΣ YΠHPEΣIAΣ EΛEΓXOΣ YΠOΛOIΠOY ΣTO http://www.cosmote.gr ΣTHN ENOTHTA YΠHPEΣIEΣ KINHTHΣ. Οσον αφορά την αυτόματη ενημέρωση, είμαι κι εγώ της άποψης ότι καλό θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιείται για τις περιπτώσεις όπου κάποιος δεν χρησιμοποιεί το widget παρά μόνο επιλέγει να ενημερωθεί από την εφαρμογή (ανά μερικές ημέρες). Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Αν και δεν έχω cosmote και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, η πρόταση μου για το widget είναι αν μπορείς να το βάλεις και επιλογή για ορίζοντιο widget 1χ4 ή 2χ4. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 πως κανουμε install την εφαρμογη? κανω unzip αλλα δεν βρισκω κατι να τρεξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 πως κανουμε install την εφαρμογη? κανω unzip αλλα δεν βρισκω κατι να τρεξω! Δε κανεις unzip...Το zip αρχειο πετας χυμα στη καρτα σου και το κανεις install... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ειμαι λιγο καινουργιος στο android, πως θα το κανω Install δλδ? με το που παταω το αρχειο zip κανει unzip.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ειμαι λιγο καινουργιος στο android, πως θα το κανω Install δλδ? με το που παταω το αρχειο zip κανει unzip.. βαλτο πρωτα στην sd σου,ετσι χυμα το .zip αρχειο οπως ειναι...μετα κατεβασε απο market,αν δε το εχεις, το astro file manager.Ανοιξε το,βρες το αρχειο .zip και πατησε το.Θα σου βγαλει επιλογη install...Μετα εισαι οκ... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Παιδία είμαι φουλ ως Σαββατο, έχω κάνει λίγα πράγματα αλλα η νεα έκδοση θα είναι πιο φουλ, λογικά προς Κυριακή! - Θα υπολογίζεται η νεα περίπτωση του φίλου που έγραψε τα μηνυματάκια - Το widget 2x2 θα φαίνεται σωστά σε Portrait και Landscape - Προσθήκη νεου widget μεγαλύτερης διάστασης - Ελπίζω να βρώ τι χρειάζεται να παίζει στα x10 μινι κτλ... - ... οτι άλλο μου προκύψει... Edited March 31, 2011 by icecbr Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts