michalis1961 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Και σε μένα το ίδιο. Συγνώμη ξέχασα να βάλω την εικόνα των sms. [ATTACH]21026[/ATTACH] Πριν από λίγο που αναβάθμισα στην 2.04 δεν είχε αλλάξει κάτι. Edited June 22, 2011 by michalis1961 Λόγω αναβάθμισης του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Ανανεώστε σε 2.05 και τα sms που δεν αναγνωρίζονται (εφοσον εχετε internet) θα μου τα στελνει email ώστε να μην σας ταλαιπωρω... για να τα φτιάχνω πιο έυκολα κ γρηγορα! Edited June 22, 2011 by icecbr Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Μετά την χθεσινή ανανεωση, δεν μου εμφανίζει κανένα πεδίο. Ενώ μέχρι τωρα ήταν όλα κανονικά. Εχω κάνει την ανανέωση σε 3 κινητά, και σε όλα είναι το ίδιο. Μόνο τις τελιτσες βλεπω Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παιδια δουλεύει κανονικά η τελευταια 2.09 όπως και όλες οι προηγούμενες.. δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει το android και το δημιουργεί αυτο το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν ειναι στην εφαρμογή, ο κώδικας που στέλνει sms ή που λαμβάνει δεν έχει αλλαχτεί. Προσπαθήστε να κανετε απεγκατάσταση της εφαρμογής, επανεκίνηση το κινητό και μετα να την ξανα εγκαταστήσετε... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Πολύ καλη εφαρμογή. Το μόνο που της λείπει είναι η δυνατότητα να ανανεώνεται ανα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα χωρίς να χρειαζεται να το κανουμε χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ποτε δεν ειχα προβλημα με την συγκεκριμενη εφαρμογη,με κανενα κινητο μου,δουλευε αψογα συνεχεια. Με την τελευταια αναβαθμιση κατι επαθε και τωρα μου στελνει σε sms τα δωρεαν λεπτα ομιλιας προς Cosmote,και στην εφαρμογη στην θεση για τα δωρεαν λεπτα ομιλιας προς αλλους γραφει τα δωρεαν μηνυματα και στα μηνυματα τιποτα.Μονο τα δωρεαν mb ειναι σωστα. Για να μην φτιαχνεις update εχεις καποια προηγουμενη εκδοση να μου δωσεις; Ευχαριστω! Υγ.φυσικα εκανα επανεκκινηση και απεγκατασταση της εφαρμογης αλλα τιποτα... Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 panosfx.. γράψε μου μια τα sms σου, τα sms περάσαν τα 40, ο κώδικας είναι πολύ μαζεμένος, αλλα ενδέχεται να έχω κάνει λαθη... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 panosfx.. γράψε μου μια τα sms σου, τα sms περάσαν τα 40, ο κώδικας είναι πολύ μαζεμένος, αλλα ενδέχεται να έχω κάνει λαθη... Μηνυμα 1:ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ COSMOTE: 1500:00 ΚΑΙ SMS ΠΡΟΣ COSMOTE: 1500 ΕΩΣ 27/07. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/06. Μηνυμα 2:ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 50:00.ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ 27/07.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/06 Μηνυμα 3:ΥΠΟΛΟΙΠΟ SMS ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: 30 ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ MB: 96,460 ΕΩΣ 27/07. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/06 08:03:48. Μηνυμα 4:ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΣΤΟ http://www..cosmote.gr ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ. Για να σε βοηθησω εχω το Cosmote Απεριοριστα 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. June 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 panosfx, για κανε update σε 2.10 και πες μου πάλι.. τα δοκίμασα και μου βγαίνουν σωστά... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 panosfx, για κανε update σε 2.10 και πες μου πάλι.. τα δοκίμασα και μου βγαίνουν σωστά... Δουλευει αψογα και παλι!Σε ευχαριστω πολυ αρχηγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Μπορώ να έχω στο ίδιο android κινητό και το vodafone info και το cosmote info που έφτιαξε ο developer ή θα γίνει κανένα conflict και δεν θα παίζει τίποτα; Σόρυ αλλά είμαι λίγο άσχετος. Εννοώ να έχω εγκατεστημένες στο ΊΔΙΟ κινητό και τις δυο εφαρμογές και να αλλάζω τις sim όποτε θέλω. Γίνεται να συνυπάρχουν και οι δύο εφαρμογές; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 φυσικά και μπορείς! δοκίμασε και πές μας! Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginta Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Καλησπερα κ απο μενα κ συγχαρητηρια icebr για την εφαρμογη. Μεχρι προχτες ολα τελεια σε Samsung Galaxy S. Με το που εκανα update στην τελευταια 2.16 νομιζω, δεν δουλευει. Καταρχην εξαφανιστηκε το πεδιο για το Ιντερνετ απο το widget κ απο την εφαρμογη. Με το που παταω ανανεωση μου ερχονται ολα σε SMS κ στην εφαρμογη κ στο widget παραμενουν ολα κενα. Αναλυτικα μου ερχονται τα εξης sms με το που παταω ανανεωση: -Απο 1256: Το αιτημα σας καταχωρηθηκε -Απο 1256: Το υπολοιπο του λογαριασμου ειναι ταδε ευρω ληξιπροθεσμο κτλ κτλ -Απο Cosmote: Υπολοιπο ομιλιας κ SMS προς Cosmote -Απο Cosmote: Υπολοιπο ομιλιας προς αλλα δικτυα -Απο Cosmote: Υπολοιπο Ιντερνετ κ SMS προς αλλα δικτυα -Απο Cosmote: Ενημερωθειτε αναλυτικα .... στο cosmote.gr κτλ Δεν εγραψα τις λεπτομερειες γιατι τα δεδομενα στα SMS ειναι σωστα για ολα (ομιλια-sms-internet). Εκανα unistall το app, clean RAM, restart το κινητο, install ξανα το application αλλα παλι τα ιδια. Αν χρειαζεσαι κατι αλλο πες μου, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 Δεν μου εμφανίζει πλέων τον χρόνο προς άλλα δίκτυα στην θέση του μου δείχνει τα sms προς άλλα δίκτυα μετά από τον καθαρισμό δεδομένων παραμένει ένα μήνυμα (τελευταία εικόνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. July 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2011 μολις ανέβασα την 2.17, για καντε update και πείτε μου πάλι. Ginta, τα updates της εφαρμογής δεν εχουν καμια αλλαγή όσο αφορα την συμπεριφορά τους στο πως στελνουν/λαμβάνουν sms, οι μόνες αλλαγές αφορούν τα εισερχόμενα sms, τα οποία σημερα υπερβήκαν τα 50!!! Καλα έκανες και έκανες όλη αυτή τη διαδικασία, περίεργο που δεν έστωσε αλλα λυπάμαι δεν τίθεται θέμα οτι φταίει η εφαρμογή :( Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω :( Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Μετά την αναβάθμιση Όλα καλά Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginta Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Εβαλα κ την 2.17 αλλα παλι τα ιδια :( Επισης κατι αλλο που τωρα το παρατηρησα, οταν ειπα οτι τα SMS ειναι σωστα εννουσα τα κανονικα SMS που ερχονται αφου πατησω ανανεωση. Τωρα παρατηρησα οτι εχει επιλογη Προβολη SMS μεσα στην εφαρμογη, σε αυτο δεν μου δειχνει τπτ, ειναι κενο. Αρα δεν περνανε τα SMS στην εφαρμογη απ'οτι φαινεται. Sorry κιολας που δεν το ειχα προσεξει/αναφερει νωριτερα, δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο τωρα. Επισης μια διαφορα που παρατηρησα τωρα στη 2.17 ειναι οτι οταν παταω ανανεωση, μου πεταγεται ενα popup για 2 δευτ. κ λεει "αιτημα ανανεωσης εσταλη" Μηπως φταιει το οτι χρησιμοποιω το Go SMS για μηνυματα? Γιατι μου φαινεται οτι εκανα κ μια αναβαθμιση κ σε αυτο πριν εμφανιστει το προβλημα. (Αν κ δεν νομιζω δλδ γιατι ειναι συμπληρωματικο του μαμισιου SMS, κ στο μαμισιο SMS τα στελνει στο background δλδ απλα το αναφερω Just in case). Αν δεν υπαρχει λυση, μηπως υπαρχει τροπος να βαλω την 2.15 οπου επαιζε κομπλε? Ευχαριστω κ παλι για το χρονο σου ;) Edited July 4, 2011 by Ginta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Ginta, σου πα δεν φταίει η έκδοση, κάνε το εξής, βάλε τη sim σε άλλο απλό τηλέφωνο, και στειλε κενο στο 1256, να δουμε θα σου απαντήσει? Αν δεν σου απαντήση πάρε τηλ την εξυπηρέτηση πελατών να στο φτιάξει, αλλιώς το GoSMS και το HandySMS είναι πάντα υποπτα για δυσλειτουργίες... A το popup είναι κατι καινούργιο στην έκδοση 2.17 γιατι πολλοι παταν πολλές φορες το ανανέωση. Επίσης αν αποτύχει λόγο δικτύου να αποστηλει το sms ενημερώνει οτι το sms δεν εστάλει. Edited July 4, 2011 by icecbr Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον Ginta. Πιστευω ειναι θεμα της εφαρμογης,δεν μπορει να ειναι συμπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Τι εφαρμογή έχετε για SMS? Δοκιμάστε να την ξηλώσετε και να δείτε αν γίνεται το ίδιο. Οι εφαρμογές αυτές συχνά κάτι αλλάζουν και δημιουργούν θέματα. Επίσης, αν έχετε blacklist app, τσεκάρετε αν blockάρουν κάτι. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον Ginta. Πιστευω ειναι θεμα της εφαρμογης,δεν μπορει να ειναι συμπτωση. Οι διαφορες απο έκδοση σε έκδοση αφορούν μονο την προσθήκη αναγνώρισης περισσότερων sms, σε καμμια περίπτωση δεν έχει αλλαχτεί κάτι άλλο στην εφαρμογή που μπορεί να ειναι υπεύθυνο για το πρόβλημα που λέτε. Δοκιμάσατε άλλη συσκευή? Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Μολις εβγαλα το gosms,δουλεψε κανονικα η εφαρμογη και χωρις να μου εμφανιστουν τα sms στα εισερχομενα. Παλια παντως,δουλευε και με το gosms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ginta Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 (edited) Μολις εβγαλα το gosms,δουλεψε κανονικα η εφαρμογη και χωρις να μου εμφανιστουν τα sms στα εισερχομενα. Παλια παντως,δουλευε και με το gosms. Με προλαβες :) Κι εγω ακριβως το ιδιο εκανα, το GO SMS ηταν το προβλημα, κ τωρα εμφανιζεται κ το πεδιο ιντερνετ κανονικα τα παντα ολα. Θα δοκιμασω να το ξαναπερασω απο πανω να δω τι γινεται, γιατι ηταν πολυ βολικο κυριως για τους 160 χαρακτηρες. icecbr δεν εννουσα οτι σωνει κ καλα φταει το app πριν, απλως επειδη ειχα ξεχασει να αναφερω καποια πραγματα ρωτησα μηπως τωρα ειχες καμια αλλη ιδεα (απλως επειδη σε ειδα οτι αρπαχτηκες λιγο :) ) Παντως ευχαριστω για αλλη μια φορα κ μπραβο σου κ για το καλο application κ για το χρονο που αφιερωνεις για τον καθενα! Edited July 4, 2011 by Ginta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Εννοειται οτι η εφαρμογη ειναι πολυ καλη. Δεν ειναι υποχρεωτικο να υποστηριζει σωνει και καλα και τριτες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. July 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 να σας πω τι μαγειρεύω? ή να το αφήσω έκπληξη? Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts