Jump to content

Poio dvd r proteinete

Pitsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eftase h ora kai gia emena na paro ena dvd r.

Poio pisteuete oti einai h kalyterh agora?

Euxaristo.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Pioneer A07/107!Πολυ καλο!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το Plextor 708A και γενικά δεν έχω ακούσει προβλήματα και από άλλους που το έχουν.

NEC 2500A είναι κορυφή! και σχετικά φθηνό
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Και εγώ το NEC 2500A έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα! :)

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Ρε παιδιά ψάχνω ένα dvd-r που να γράφει με 40Χ τα cd μιας και τα περισότερα περιορίζονται στο 24Χ. Αλήθεια ποια η άποψη σας για το W58G (BULK,8x4x12x) της Τeac;; Το έχει κανένας;; Είναι και 8Χ και 40Χ στα cd και κοστίζει αρκετά φθηνά κοντά στα 100ευρώ στο πλαίσιο. Γενικά σε αυτή τη τιμή (μέχρι 120ευρώ) ποια είναι η καλύτερη επιλογή;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα το PLEXTOR 708A γιατι είναι κορυφαίας ποιότητας με άψογο service και η τιμή του έχει πέσει αρκέτα. Εχω γράψει πάνω απο 70 dvd και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. DVD+R 8x, DVD-R 4x, CD-R 40x. Τιμή Πλαισίου 193,2 ευρώ με φπα
Που είναι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (30 Μάρ. 2004 , 02:21)

Ρε παιδιά ψάχνω ένα dvd-r που να γράφει με 40Χ τα cd μιας και τα περισότερα περιορίζονται στο 24Χ. Αλήθεια ποια η άποψη σας για το W58G (BULK,8x4x12x) της Τeac;; Το έχει κανένας;; Είναι και 8Χ και 40Χ στα cd και κοστίζει αρκετά φθηνά κοντά στα 100ευρώ στο πλαίσιο. Γενικά σε αυτή τη τιμή (μέχρι 120ευρώ) ποια είναι η καλύτερη επιλογή;;

Μην πάρεις το w58g γιατί είναι 8Χ μόνο στο +R. Το nec 2500α έχει 115 ευρώ τελική στο eshop.

Καλά και ωραία τα DVD recorders που γράφουν dvd+r σε 8x και dvd-r σε 8x αλλα δισκάκια ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει που να υποστηρίζουν τέτοιες ταχύτητες. Εγώ έχω το PLEXTOR 708A απο τον δεκέμβριο και ακόμα ψάχνω δισκάκια...
Που είναι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (31 Μάρ. 2004 , 18:20)

Μην πάρεις το w58g γιατί είναι 8Χ μόνο στο +R. Το nec 2500α έχει 115 ευρώ τελική στο eshop.

Bασικά έχω διαβάσει τα χειρότερα απο χθες που το έψαξα στο νετ, αντίθετα για το Νec 2500 έχω διαβάσει πολύ καλύτερα λόγια, αλήθεια ποια η άποψη σας για τα lg;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

παιδιά μόλις μου πήραν δώρο το Pioneer dvd+/-RW 8*8 ...αλλά είμαι παντελώς άσχετος και δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω...άκουσα ότι για να αντιγράψεις 1 dvd πρέπει να χρησιμοποιήσεις 3 προγράμματα..αληθεύει; μπορείται να μου προτείνεται ποια προγράμματα να κατεβάσω για ν'αντιγράφω τα έργα που νοικιάζω; βοηθείστε γιατί το δισκάκι της συσκευασίας είναι ακόμα παρθένο! α και τι δισκάκια προτείνετε ν'αγοράσω;

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Φιλε Jopar

1ον Το να γραφεις dvd που νοικιαζεις ειναι παρανομο

2ον Σου λεω λοιπον τα προγραμματα που χρειαζονται ΜΟΝΟ για αντιγραφα ασφαλειας δικων σου dvd και ειναι dvddecrypter για να περασεις ταινια σε σκληρο δισκο και να προσπερασεις προστασια dvd μετα dvdshrink για να συμπιεσεις ταινια και να προσαρμοσεις ωστε να χωραει σε ενα dvd και τελος ενα προγραμμα εγγραφης οπως το Nero!!

3ον Δισκακια καλυτερα να δοκιμασεις εσυ ενα ενα ποια δισκακια γραφει και εχει συμβατοτητα το dvd σου παντως για καλυτερα μην τσιγγουνευτεις δωσε κατι παραπανω γιατι παιζει μεγαλο ρολο η ποιοτητα ως προς την αντοχη στο χρονο!!

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia ( 4 Απρ. 2004 , 02:36)

Φιλε Jopar

Παράνομο;;;;; :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

νομίζω ότι για ιδωτικές προβολές δεν είναι παράνομο να αντιγράφεις όλα τα dvd που δεν είναι κλειδωμένα από τις εταιρίες..απλά απαγορεύεται να κάνεις εμπορικές συναλλαγές, προβολές με εισιτήριο και γενικά κερδοσκοπία με τα πνευματικά δικαιώματα των παραγωγών...πάντως σε ευχαριστώ για τις συστάσεις ήδη μου έβαλαν σήμερα κυριακή πρωί το DVDDECRYPTER, NERO , DVD2ONE και έκανα το πρώτο μου αντίγραφο ενός Σκότωσε Βασίλη. Αλλά ήταν ήδη αντιγεγγραμένο κι έκανα απλά κοπια..δεν έχω κάνει ακόμα decrypt+ 2 to 1+ burn... σε dvd πρωτότυπο...αλήθεια υπάρχουν πολλά έργα χωρίς κλείδωμα, παράδειγμα τα παλαιότερα; για πείτε...

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Υπαρχουν και μερικα εργα χωρις κλειδωμα αλλα εινια κυριως αγνωστα χαμηλου μπατζετ ταινιες!Επιμενω φιλε Jopar η καθε ειδους αντιγραφη ειναι παρανομη εφοσον δεν ειναι δικο σου το dvd για να εχεις τα δικαιωματα ακομα και αν προκειται να το εχεις για προσωπικη χρηση και μονο!!

My PreciousSs!!!

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia ( 4 Απρ. 2004 , 23:54)

Υπαρχουν και μερικα εργα χωρις κλειδωμα αλλα εινια κυριως αγνωστα χαμηλου μπατζετ ταινιες!Επιμενω φιλε Jopar η καθε ειδους αντιγραφη ειναι παρανομη εφοσον δεν ειναι δικο σου το dvd για να εχεις τα δικαιωματα ακομα και αν προκειται να το εχεις για προσωπικη χρηση και μονο!!

Μη μου πεις οτι δεν έχεις αντιγράψει ποτέ τίποτα.... :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia ( 4 Απρ. 2004 , 23:54)

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφόρηση...μόλις σχόλασα πήρα ένα philips dvd+RW στην τιμή των τεσσάρων ευρώ, ώστε να παίξω πειραματιζόμενος...κάποιος έχει τον μπαντέρας...χι χι.

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia ( 4 Απρ. 2004 , 02:36)

Φιλε Jopar

τι λε ρε κακομοιρη? και τα 423 dvds που εχεις γραψει τι ειναι? ωχ! ελπιζω να μην με σπασεις στο ξυλο οταν θα ερθεις σπιτι μου...

:lol: :lol: :lol:

παιδια τελικα pioneer nec ή plextor? :worry:

φυσικά PIONEER αφού αυτό μου διάλεξε ο κολλητός που ξέρει ...χε χε

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>