Jump to content

Αλλαγή γλώσσας στα windows xp

Revan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω winxp pro english. Χθες δανείστηκα από έναν φίλο μου τα xp pro ελληνικά. Μπορω να κάνω update σε ελληνικα με το cd του φίλου μου χωρίς να κάνω format και χωρίς τον κινδυνο να χάσω κανένα αρχείο στη διαδικασία??? :worry:

Thanx προκαταβολικά :)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Νομίζω ότι δυστυχώς το clean install είναι η ασφαλέστερη διαδικασία σ'αυτήν την περίπτωση. Να κρατήσεις δηλαδή backup από τα αρχεία σου και να κάνεις format στο partition των XP για να περάσεις τα Ελληνικά.

Λες δηλαδή να κάνω partition το σκληρο, να περάσω τα αρχεία μου στο ένα partition, στο άλλο να αφήσω μονο τα windows και να κάνω format μόνο το partition με τα windows??? :confused:

Και μόνο που το σκέφτομαι βαριέμαι.... :p καλά θα δω τι θα κάνω

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Δεν εννοούσα... ακριβώς αυτό. Μίλησα για partition για να καλύψω την περίπτωση να είχες ήδη σε ξεχωριστό partition τα ΧP. Αφού ο δίσκος σου δεν είναι χωρισμένος μάλλον το πιο εύκολο είναι να τον φορμάρεις ολόκληρο αφού κρατήσεις το backup...

Δες και αυτό...

εκτός του ότι δεν συνίσταται να εγκαταστήσεις τα ΧΡ πάνω σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό δεν θα μπορέσεις να βάλεις πάνω στα αγγλικά τα ελληνικά. θα σου πεί ότι τα ελληνικά είναι προγενέστερη έκδοση και δεν γίνετε update.

έχεις δύο επιλογές. ή βρίσκεις κάποιο χώρο να βάλεις τα αρχεία σου (σιντι - σκληρός από κανενα φίλο σου) και μετά το φορμάτ βάζεις τα ελληνικά σε άδειο particion

ή με το Particion magic κανεις ένα καινούριο particion στον δίσκο σου (δεν κινδυνεύεις να χάσεις τα δεδομένα) και περνάς εκεί το καινούριο λειτουργικό έχοντας δύο λειτουργικά. αλλά αν το κάνεις αυτό θα πρέπει να πειράξεις το boot.ini του c:/ για να έχεις multiboot. αυτό είναι κάτι εύκολο αν το ψάξεις ελάχιστα.

Σε κάθε περίπτωση ο καλύτερος τρόπος να βάλεις νέο λειτουργικό είναι να κάνεις ένα καθαρό setup από την αρχή (δηλαδή format). Από εκεί και πέρα, εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις το αγγλικό λειτουργικό.

File mu i lisi tu thematos aftu akui sto onoma MUI.

Multiligual User Interface.

Arki na vris to cd. To pernas panw sta aglika xp ke meta su dini dinatotita na alzis to interface ton win se oti glosa thes.

Ke fisika diatoris ta aglika xp me ola tus ta kala se sxesi me ta elinika.

Papajohn

PS. To MUI ine tis MS, oxi 3rd party app.

• 2 years later...

παιδια έχω τον Sony Fe21M,εχει λειτουργικο Microsoft Windows xp Media center Edition και είναι στα αγγλικά.Πως θα περάσω ελληνικά?Αυτό το Multiligual User Interface που μπορώ να το βρώ?

thanks

To ελληνικό MUI κάνει και για Media Center 2005.

ευχαριστω για την απαντηση,ναι το παρατηρησα οτι κανει αλλα δεν τα μεταφραζει ολα,για παραδειγμα το media center ειναι στα αγγλικα,αλλα δεν πειραζει,ως προς την σταθεροτητα του συστηματος λετε να υπαρχει προβλημα?