Jump to content

Αηδια και ντροπη πια!!!

akatsim
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (27 Μάρ. 2004 , 20:22)

Ρε δεν πάμε καλά... VIDEOMIX για ποιό λόγο βρε φίλε να σου δίνουν απολογισμό των ενεργειών τους οι υπεύθυνοι του φόρουμ; Πληρώνεις μήπως για την είσοδό σου; Δεν το νομίζω... Η πολύ ελευθερία και η υπερβολική ευγένεια μου φαίνεται οτι βλάπτει... και αυτό αποδεικνύεται και εδώ.

Δηλαδη πρέπει να κοιτάμε και το αν είναι νέο ή όχι ένα μέλος, και να ρωτάμε τους 17.000 χρήστες για το τι θα κάνουμε με αυτόν; Ελεος ρε παιδιά... Τώρα σε κανα δυο μήνες κάνουμε και εκλογές για να δούμε αν θέλουμε τον ίδιο Admin ή να τον αλλάξουμε. :wacko: Επίσης έχω 4 εθελοντές απο PM που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Staff. Να σου τους στείλω μήπως δεν συμφωνείς; wtf... :blink:

Ανοιξη επιασε...; :confused:

Mου φαίνεται πως υπερβάλετε τελικά. Ποιός σας είπε πως με νοιάζει ιδιαίτερα; Αλλο τίποτα ποιό σοβαρό δεν έχω να κάνω; Απλά το έγραψα και αρχίσανε οι ερωτήσεις. Δεν με νοιάζει ρε παιδιά, ξεχάστε το τέλος πάντων. Είδα παρόμοια πράγματα να αναφέρωνται στην κουβέντα σας και μου ήρθε συνειρμός. Τόσο καιρό που το έχω παρατηρήσει το είδατε να το συζητάω κάπου; Και φίλε mythozz, λιγότερο "τσίτωμα" στις απαντήσεις σου, δεν χρειάζεται άμυνα σε κάτι. :) Τίποτα παραπάνω.

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ειμαι γενικά τσιτωμένο άτομο..., μόλις λίγα βήματα απο το φρενοκομείο με αυτά που διαβάζω... :wacko:

P.S. Με καλύπτει απόλυτα τώρα ο τίτλος του thread... :blink:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (27 Μάρ. 2004 , 22:36)

Mου φαίνεται πως υπερβάλετε τελικά. Ποιός σας είπε πως με νοιάζει ιδιαίτερα; Αλλο τίποτα ποιό σοβαρό δεν έχω να κάνω; Απλά το έγραψα και αρχίσανε οι ερωτήσεις. Δεν με νοιάζει ρε παιδιά, ξεχάστε το τέλος πάντων. Είδα παρόμοια πράγματα να αναφέρωνται στην κουβέντα σας και μου ήρθε συνειρμός. Τόσο καιρό που το έχω παρατηρήσει το είδατε να το συζητάω κάπου; Και φίλε mythozz, λιγότερο "τσίτωμα" στις απαντήσεις σου, δεν χρειάζεται άμυνα σε κάτι. :) Τίποτα παραπάνω.

Όχι :p Δεν υπερβάλει κανείς. Ναι θα συμφωνήσω και εγώ στο λιγότερη τσίτα από όλους μας. Ωστόσο, αν ήσουν εδώ από μια πλευρά αυτήν τη στιγμή θα έβλεπες ένα Μάνο να χτυπιέται μόνος του και να φωνάζει ... ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ CEBIT, μια χαρά ήταν εκεί... Μην το παίρνεις ούτε εσύ προσωπικά το θέμα. Απλά, νοιώθω για πρώτη φορά περισσότερη πίεση και αγανάκτηση, παρά ευχαρίστηση και υποστήριξη γι αυτό που τόσα χρόνια μου αρέσει να κάνω... Ο καθένας από εμάς εκφράζει με τη σειρά του τα αντί-παράπονα... με το δικό του τρόπο.

Για να επανέλθω στο θέμα μας... Ανθρωποι είμαστε. Το θυμάστε ; Εκτός από ένα avatar σε αυτό το forum, έχουμε και μια πραγματική ζωή εκεί έξω. Μας αρέσει να δεχόμαστε και να λαμβάνουμε feedback, τόσο θετικό (βοηθάει στην αυτοπεποίθηση), όσο και αρνητικό (βοηθάει στο να γίνουμε καλύτεροι). Βοηθάνε επίσης και οι λύσεις... Είναι εύκολο και θεμιτό να υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι η λύση τους. Αν μη τι άλλο, τα τελευταία 10 χρόνια στη ζωή μου πάνω από BBS, μόνο μια φορά είχα "παρεξηγηθεί" και αυτό επειδή τότε δεν ήξερα πολλά πράγματα.

Επικοινωνία. Ανθρώπινη ανάγκη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (27 Μάρ. 2004 , 22:36)

Και φίλε mythozz, λιγότερο "τσίτωμα" στις απαντήσεις σου, δεν χρειάζεται άμυνα σε κάτι. :) Τίποτα παραπάνω.

Εσύ καλά γύρισες σήμερα φρέσκος και ανανεωμένος, τον μύθο τον ρωτάς τι πέρνάει καθημερινά στο φόρουμ; Φίλε Σάκη, με λύπη μου βλέπω ότι η συζήτηση που κάναμε χτες στο irc και όσα σου είπα από το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο βγήκαν. Με το που μπήκες σήμερα όλο flame και κακό είσαι! Ήδη δεν πρόλαβες να μπεις και ανάγκασες την νέλυ να σου την πει σε άλλο θρεντ... :cry: Γιατί ρε φίλέ; Γιατί να μην προσπαθήσουμε να φτιάξουμε το φόρουμ; Πρέπει να το χαλάμε συνέχεια με καυγάδες; :(

Έλεος... :( (Ας είναι και πολυέλαιος :p )

Τώρα μου το χαλάς ξέρεις. Ψεύτικα τα λόγια σου χθές; Βλέπω επιθετικότητα και απο σένα. Αύριο θα είμαστε σε εναν χώρο όλοι μαζί και ήθελα να ειναι όλα καλά. Τι σε έπιασε τώρα να πάρεις μια τέτοια θέση; Ποιά Νέλυ μου λές; Ασχολήθηκα εγώ; Βλέπεις να της απάντησα; Και για να τελειώνουμε με την ιστορία των διογμών, ξεκάθαρα πράγματα. Πάρε μια μια τις περιπτώσεις και κύττα πόσσες φορές μου κάνουν qoote τις απαντήσεις μου και δές πόσες εγώ. Σύγκρινε και πές μου μετά ποιός ασχολήται περισσότερο με κόντρες και ποιοί αρχίζουν διαλόγους και αντιπαραθέσεις.

Μπράβο. Αύριο που θα πάμε όλοι στο meeting... θα τα πείτε από κοντά. Διαφορετικά επιλέξτε τα PM, επισκεφθείτε το IRC, αλλά προς θεού. ΜΗΝ επιβαρύνετε άλλο το σχολιασμό. Βαρέθηκα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...