Jump to content

Πρόβλημα με το demo του colin mcrae 3

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατέστησα το demo του colin mcrae 3 στα αγγλικά windows xp professional και μόλις πήγα να το τρέξω ζήταγε το directx 9. Το κατέβασα από την microsoft, έκανα restart και πήγα να τρέξω ξανά το παιχνίδι. Τώρα βγάζει το μήνυμα: Your graphics card does not meet the minimum specification for this game . Η κάρτα γραφικών είναι η Ati Radeon 7500. Τι επιπλέον χρειάζεται το παιχνίδι για να δουλέψει;
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Σύμφωνα με το site της Codemaster το παιχνίδι είναι συμβατό με τις εξής κάρτες:

Supported 3D Chipsets

- ATI Radeon 8500LE, 8500, 9000 Pro, 9500 Pro, 9700 Pro

- Matrox Parhelia

- nVidia nForce 1 & 2, GeForce, GeForce 2, GeForce 3, GeForce 4

- SiS Xabre 400

Οπότε η δικιά σου δεν υποστηρίζεται :(

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Αρχικό Μήνυμα από τον gbil

Supported 3D Chipsets

- Matrox Parhelia

- SiS Xabre 400

Κάποιο άλλο παιχνίδι ( νομίζω το Test drive 4 ) ζητάει το glide32.dll ( αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται το αρχείο ). Πάω να κάνω εγκατάσταση το 3dfx που έχει μέσα το cd του παιχνιδιού αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό το hardware :mad: Μήπως χρειάζεται να κατεβάσω κάποια έκδοσή του από το 3dfx.com ; Αν ναι, ποια; Υπάρχει περίπτωση να βοηθήσουν οι νέοι drivers της κάρτας μου;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid

Εγκατέστησα το demo του colin mcrae 3 στα αγγλικά windows xp professional και μόλις πήγα να το τρέξω ζήταγε το directx 9. Το κατέβασα από την microsoft, έκανα restart και πήγα να τρέξω ξανά το παιχνίδι. Τώρα βγάζει το μήνυμα: Your graphics card does not meet the minimum specification for this game . Η κάρτα γραφικών είναι η Ati Radeon 7500. Τι επιπλέον χρειάζεται το παιχνίδι για να δουλέψει;

Και τάμα να κάνεις στην Τήνο δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι.Στο λέω γιατί έχω το παιχνίδι γνήσιο και δεν τρέχει.Και εμένα η κάρτα μου είναι η ιδια σε ένα φορητό ΙΒΜ με πέντιουμ 4 στα 2.0.

Ας ελπίσουμε ότι σε κάποιο επερχόμενο patch θα παίζει.

Νομίζω ότι τόσο μεγάλη ασυμβατότητα δείχνει προχειρότητα :mad:

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Supported 3D Chipsets

- Matrox Parhelia

- SiS Xabre 400

Ξέχασες και την Ati 9800PRO! Μια χαρά παίζει σε μένα... :)

Τί λέτε ρε παιδιά; Και όλο που περίμενα να γυρίσω απο διακοπές και να το πάρω! Είναι δυνατόν να μήν παίζει με την 7500;;; Ένα παιγνίδι θέλουμε να παίξουμε ρεεεε όχι να τρέξουμε στο WRC :eek:

Κάποιο άλλο παιχνίδι ( νομίζω το Test drive 4 ) ζητάει το glide32.dll ( αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται το αρχείο ). Πάω να κάνω εγκατάσταση το 3dfx που έχει μέσα το cd του παιχνιδιού αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό το hardware :mad: Μήπως χρειάζεται να κατεβάσω κάποια έκδοσή του από το 3dfx.com ; Αν ναι, ποια; Υπάρχει περίπτωση να βοηθήσουν οι νέοι drivers της κάρτας μου;

Υπάρχει λύση για αυτό το θέμα;

Αν η κάρτα σου δεν είναι 3dfx (που είναι και το πιο πιθανό εκτός κι αν είναι 4-5 χρονών) δεν υποστηρίζει το GLIDE (το οποίο είναι ένα 3D API για τις κάρτες 3dfx).

Οπότε μάταια... Δες αν υποστηρίζει το παιχνίδι DirectX ή OpenGL...

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Ξέχασες και την Ati 9800PRO! Μια χαρά παίζει σε μένα... :)

Δεν την ξέχασα εγώ αλλά η Codemasters :)

Και εμένα με 9700Pro πάει τρέλα. Α ελπίζω να έχετε βάλει όσοι έχετε το παιχνίδι το update γιατί ανεβάζει εντυπωσιακά την ταχύτητα.

Δεν την ξέχασα εγώ αλλά η Codemasters :)

Και εμένα με 9700Pro πάει τρέλα. Α ελπίζω να έχετε βάλει όσοι έχετε το παιχνίδι το update γιατί ανεβάζει εντυπωσιακά την ταχύτητα.

Κατέβασα και το update μήπως και τρέξει... και όπως πολύ σωστά λες ανεβάζει την ταχύτητα....

Τώρα με πετάει σε χρόνο dt στο desktop...

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21

Κατέβασα και το update μήπως και τρέξει... και όπως πολύ σωστά λες ανεβάζει την ταχύτητα....

Τώρα με πετάει σε χρόνο dt στο desktop...

Το παιχνίδι το έχεις original?

re paidia exo to mcrae3 oxi original vevaia, alla tis perissoteres fores, eite deixnei tin arxiki aspri othoni kai me petaei sto desktop, eite otan leei press enter gia na mpeis sto paixnidi i an mia stis 10 katafero na paikso me petaei se anypopto xrono.

nomiza oti tha ftaine drivers katevazo tous teleftaious tis nvidia, tpt pali. leo mallon tha einai epeidi einai kopia to paixnidi, i den to sikonei to mixanima (p3 800mhz, 384 mnimi, 32 geforce2 mx)

pairnei ena kollitari to original, to vazei ston olokainourio ypologitora tou p4 128ara grafikon kai den symmazevetai, kai afton oute kan ton vazei mesa, meta tin aspri othoni pou deixnei stin arxi, ton petaei sto desktop. kai oi dyo exoume winxp professional me tous teleftaious drivers tis nvidia.

an exei kaneis to idio provlima na mas pei tin lysi :P

thanks

Υπάρχουν κάποια FAQs στο site της Codemasters για τέτοιες περιπτώσεις και αφού υπάρχει το παιχνίδι original μπορείς να ζητήσεις και τεχνική υποστήριξη.