CaeSaR Δημοσιεύτηκε March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 27, 2004 Μπορώ να βρω το nick κάποιου αν έχω την ip του? Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Εσύ όχι. Αλλά αν σου έχει κάνει κάτι μπορείς να ρωτήσεις έναν ircop. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Εαν δεν είναι σε invisible mode ίσως τον βρεις με την εντολή /who +h *hostname* Το hostname το βρίσκεις με /dns ip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. March 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Βασικά μου έχει σκοτίσει τα @@ ένας lameras! :mad: Τέσπα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ελπίζω να βγάλω άκρη! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (27 Μάρ. 2004 , 13:34) Εσύ όχι. Αλλά αν σου έχει κάνει κάτι μπορείς να ρωτήσεις έναν ircop. :) Ούτε ο IRCop μπορεί να κάνει κάτι.. :) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (28 Μάρ. 2004 , 01:38) Ούτε ο IRCop μπορεί να κάνει κάτι.. :) Κι όμως... αν φυσικά ο τύπος είναι στο irc, τότε είναι δυνατό να προκύψει αντιστοιχία μεταξύ ip και nick, υπό κάποιες προϋποθέσεις πάντα. ΥΓ. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει μόνο δεν θέλω! :cool: Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (28 Μάρ. 2004 , 01:38) Ούτε ο IRCop μπορεί να κάνει κάτι.. :) 3-4 φορές που έχω ρωτήσει μου τον έχουν βρει πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 mono ean einai online o tipos pou psaxnoume ginetai auto. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts